- 6 Mart 2019
- 255
- 296
- 53
- Konu Sahibi Sekerportakalizeze
-
Yani doktora yorumlatmadik iki gün sonra gidicez. Bıkmıyorum ne olduğunu .rapor sonucunda azospermi felan ne çıktı
Hiç bilmiyorum ki. Laboratuvar a sormadım . Yıkama öncesi sonrası diye fark ediyor mubunlar yikama öncesi sonuclarimi ?
doktor değil bu sonuçarı aldığınız yer altına bi karar yazmamışmıYani doktora yorumlatmadik iki gün sonra gidicez. Bıkmıyorum ne olduğunu .
labaratuarlar 2 sonuc verir genelde biri yikama krugermde onceki nirmal sonuclariniziHiç bilmiyorum ki. Laboratuvar a sormadım . Yıkama öncesi sonrası diye fark ediyor mu
Yok yazmıyor. Bu arada bir aydır keçi boynuz pekmezi içiyor. Asıl gariplik de burada. Değerler artmajsı gerekirken yerle bir olmuş.alkol sigara yokdoktor değil bu sonuçarı aldığınız yer altına bi karar yazmamışmı
bol keçiboynuzu özü içsin keçiboynuzu yesin
Hayır kullanmıyor. Sigara alkol yokesinizin spermlerinin buyuk orani hareketsiz gorunuyor yani spermler bosalma isleminden sonra hizla ileri dogru ilerler normalde esinizin sperm sayisi düsuk geldi bana dusuklukle birlikte ileri hareket sayisida cok az
sigara alkol kullaniyormu eşiniz?
Yok yazmıyor. Bu arada bir aydır keçi boynuzu pekmezi içiyor. Asıl gariplik de burada. Değerler artması gerekirken yerle bir olmuş.alkol sigara yok
azospermi falan yoksa bu sorun icin uroloji dr lari suya atilan bir toz veriyorlar hem sayi yuselsin hem ileri hareket hizi artsin diye ama dedigim gibi çaksir otunu bir deneyin dr la gorustukten sonra tabiHayır kullanmıyor. Sigara alkol yok
Az da olsa iyi olan ilk test. Çok kötü olan ikincisi. Yani bitkisel birseyler de kullandı. Değerler daha da kötüBirinde hareketli yok birinde de az var. Hangisi en son yapılan?
Stres yapmış ve olan da gitmiş. Doktor ilaç vemiş miydi ilkini görünce?Az da olsa iyi olan ilk test. Çok kötü olan ikincisi. Yani bitkisel birseyler de kullandı. Değerler daha da kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?