- 6 Mart 2019
- 255
- 296
- 53
- Konu Sahibi Sekerportakalizeze
-
Aslında çok güzel birsey söylediniz sanırım beni altüst eden de bu oldu. Ilk gittiğimiz yer ciddi bi sorun yok. Bi kaç ay takviye alın dedi. Ama ikinci yerdeki değerler korkunç resmenben de bunu diyecektim iki test farklı yer gibi duruyor diye
bir de birinci 4 gün boşalmadan 2. 2 gün boşalmadan yazıyor
bu veriler de değiştirebilir
tekrar denemekte fayda olabilir test yapmayı
lakin ilk testten sonra bir teşhis olması mı gidin 3 ay sonra gelin dememiştir değil mi
Aslında çok güzel birsey söylediniz sanırım beni altüst eden de bu oldu. Ilk gittiğimiz yer ciddi bi sorun yok. Bi kaç ay takviye alın dedi. Ama ikinci yerdeki değerler korkunç resmen
Canım hemen panik yapma. Eşin 3-4 günlük perhizini bozmuş olabilir. Ya da çok yorgun, uykusuz olabilir. Ayrıca streste çok büyük bir etmen. Bunun haricinde testte de sorun olabilir ki başımıza geldi. Hastane hiçbir ücret talep etmeden testi tekrarladı. Doktorunuz size yine gerekli bilgiyi verecektir.Merhaba hanımlar. Bir yılı geçkin çocuk istiyoruz olmuyor. Dün tahlil istedi doktor sonuçlar çıktı . Doktora iki gün sonra gidebileceğiz ama içim içimi yiyor . Sanki çok kötü anlayanlar bakabilir mi lütfen. Üç ay önceki testi de ekledim. Onda bu kadar kötü değil. Nasıl bu kadar kötü çıkabilir üç ay farkla .
Sevgili @Mune ilgili yere yazdım ama yeterli dönüt olmadığı için konuyu buraya yazdım lütfen en azından bi süreliğine tasimayin
Tüp bebek raporu çıkarmak için aynı hastanede yapılan iki test istiyorlar. En az 3 gün perhizle örnek vermesi gerekirAynı yerde mi yoksa baksa bi yerde mi yapsak tekrardan. Bu arada iki test de farklı hastane de yapıldı
Bu kadar hareketsiz olması günden kaynaklı olabilir mi 2 gün bile olsa hiç hareketli yokCanım hemen panik yapma. Eşin 3-4 günlük perhizini bozmuş olabilir. Ya da çok yorgun, uykusuz olabilir. Ayrıca streste çok büyük bir etmen. Bunun haricinde testte de sorun olabilir ki başımıza geldi. Hastane hiçbir ücret talep etmeden testi tekrarladı. Doktorunuz size yine gerekli bilgiyi verecektir.
Haklısınz ilk testi başka yerde yaptık . Oradaki doktor olumsuz birsey söylemedi. Takviye alın gelin tekrar bakalım dedi yani takviye ile duzelebilecek bir sorun dedi fakat ikinci teste göre takviye ile düzelecek kadar küçük bir sorun değil. Ona çok üzüldümilk test de iç açıcı değil zaten çok özürdilerim seni üzmek için değil ama doktora gittiğinde zaten öğreniceksin..labaratuvar hata yapmaz diyemem ama şüpheniz varsa perhiz süresi en az 3 gün olunca tekrar test yaptırın önce doktorunuza sonucu göterin tabi
varikosel yoksa hormonsal sorun olabilir ki bunun tedavisi çok daha kolay
Çok sagolun yardımınız içinSordum arkadaşıma. O da ilk testle ikinci test arasındaki fark için kötüye gitmiş dedi. Bence siz bu testi tekrarlayın. İlki için de fena değil dedi. Ama ikinci tabloda tüp bebek gerekir diyolar. Ejekülat dedikleri boşalma yoluyla canlı sperm elde edilemezse ameliyatla sperm toplanıyo. (Tese)
Bence siz her şeyden önce doktorunuzun size önereceği sperm için vereceği tadaviyi uygulayıp sonra tekrar baktırın.
Bu arada çatlama dönemlerinizde ilişki yaşayın. Ve kafanızı boşaltın önce. O her şeyden önemli. Benim kuzenimin eşine doktor tüp bebek olmadan imkansız dedi. Ama oldu. Sonuçta bu işi yapan tek bi sperm
Çok sagolun yardımınız içinben rahat olsam eşim bu değerlerden sonra olmaz . Peki neden ilk teste göre bu kadar kötü çıkmış olabilir sonuç . Ilk gittiğimiz yer teste bakıp takviye ile normal yolla bile hamile kalabilecegimi söyledi. Fakat ikinci test o kadar kötü ki tüp bebek bile zor gibi. Allak bullak oldum
anladığım kadarıyla eşiniz oligospermiMerhaba hanımlar. Bir yılı geçkin çocuk istiyoruz olmuyor. Dün tahlil istedi doktor sonuçlar çıktı . Doktora iki gün sonra gidebileceğiz ama içim içimi yiyor . Sanki çok kötü anlayanlar bakabilir mi lütfen. Üç ay önceki testi de ekledim. Onda bu kadar kötü değil. Nasıl bu kadar kötü çıkabilir üç ay farkla .
Sevgili @Mune ilgili yere yazdım ama yeterli dönüt olmadığı için konuyu buraya yazdım lütfen en azından bi süreliğine tasimayin
bizde aynı sorunla 3 yıldır uğraşıyoruz umarım siz doktorunuzun uyguladığı tedavide sonuç alırsınız, biz alamadık aşılama için bile beklenmedi direk tüp bebeğe başlandı bizde.Merhaba hanımlar. Bir yılı geçkin çocuk istiyoruz olmuyor. Dün tahlil istedi doktor sonuçlar çıktı . Doktora iki gün sonra gidebileceğiz ama içim içimi yiyor . Sanki çok kötü anlayanlar bakabilir mi lütfen. Üç ay önceki testi de ekledim. Onda bu kadar kötü değil. Nasıl bu kadar kötü çıkabilir üç ay farkla .
Aynı değerler mi sizinki de tüp bebek de sonuç aldınız mi pekibizde aynı sorunla 3 yıldır uğraşıyoruz umarım siz doktorunuzun uyguladığı tedavide sonuç alırsınız, biz alamadık aşılama için bile beklenmedi direk tüp bebeğe başlandı bizde.
benim eşimin sperm sayısı sizin sperm sayınıza göre daha yüksek hareket hemen hemen aynı oranlarda tüp bebkte ilk deneme malesef olumsuz önümüzdeki ay ikinci denemeye başlıcazAynı değerler mi sizinki de tüp bebek de sonuç aldınız mi peki
Inşallah ikinci denemede olur. Peki neden başarısız oldubenim eşimin sperm sayısı sizin sperm sayınıza göre daha yüksek hareket hemen hemen aynı oranlarda tüp bebkte ilk deneme malesef olumsuz önümüzdeki ay ikinci denemeye başlıcaz
Nedenini bilemiyoruz doktorum ben sana %100 gebe kalcaksın diye düşünüyordum olumsuz olcağını hiç düşünmemiştim dedi, kısmet değilmiş diyelim daha vakti gelmemişti demekki.Inşallah ikinci denemede olur. Peki neden başarısız oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?