- 6 Mart 2019
- 255
- 296
- 53
- Konu Sahibi Sekerportakalizeze
-
Varikosel yok .ama nasıl ikinci test bu kadar kötü çıkabiliyor acaba laboratuvar kaynaklı bi hata misperm inceleyecek kadar sperm yok .....var olanlarda hareketsiz yani doktorunuz tedaviye başlıaycaktır..varikosel var mı eşiniz de
Evet verdi . Biz bitkilerden yanaydik. Keçi boynuzu pekmezi içti bol bolStres yapmış ve olan da gitmiş. Doktor ilaç vemiş miydi ilkini görünce?
Acaba laboratuvar kaynaklı bi hata olabilir miStres yapmış ve olan da gitmiş. Doktor ilaç vemiş miydi ilkini görünce?
Aynı yerde mi yoksa baksa bi yerde mi yapsak tekrardan. Bu arada iki test de farklı hastane de yapıldıTüp bebek önerecekler
İki hafta arayla yeniden test isteyeceklerdir
Sperm için Kullanılan kürler yada ilaçlar en az 3 ay sonra etkisini gösteriyor. Hemen 1 ayda sonuç beklemeyiniz.Yok yazmıyor. Bu arada bir aydır keçi boynuz pekmezi içiyor. Asıl gariplik de burada. Değerler artmajsı gerekirken yerle bir olmuş.alkol sigara yok
Keşke kullansaydınız ilaçları çünkü sınıra yakın bir değer olsa basit takviyelerle düzelebilir belki ama sizde biraz daha uzakmış değerler sınıra. Bir de morfoloji problemi de var bu biraz daha uğraştıracaktır sizi. Varikosel için usg çekildi mi?Evet verdi . Biz bitkilerden yanaydik. Keçi boynuzu pekmezi içti bol bol
Bizim mlde 14.5 milyon çıktı 6 ay hiç takviye yapmadık 98 milyon olmuştu sayı. Sayı oynar elbette ama hız ve morfoloji değerleri pek değişmiyor.Acaba laboratuvar kaynaklı bi hata olabilir mi
Ellle muayene yapıldımı eşinize, üroloğa gittiniz mi varikosel sorunu var mı?Merhaba hanımlar. Bir yılı geçkin çocuk istiyoruz olmuyor. Dün tahlil istedi doktor sonuçlar çıktı . Doktora iki gün sonra gidebileceğiz ama içim içimi yiyor . Sanki çok kötü anlayanlar bakabilir mi lütfen. Üç ay önceki testi de ekledim. Onda bu kadar kötü değil. Nasıl bu kadar kötü çıkabilir üç ay farkla .
Sevgili @Mune ilgili yere yazdım ama yeterli dönüt olmadığı için konuyu buraya yazdım lütfen en azından bi süreliğine tasimayin
Evet çekildi.Keşke kullansaydınız ilaçları çünkü sınıra yakın bir değer olsa basit takviyelerle düzelebilir belki ama sizde biraz daha uzakmış değerler sınıra. Bir de morfoloji problemi de var bu biraz daha uğraştıracaktır sizi. Varikosel için usg çekildi mi?
Bu mesajı ss aldım sürecim başlasın size yapışıcamLaboratuvardan laboratuvara fark ediyo diye biliyorum. Ben tüp bebekte çalışıyorum. Embriyolog arkadaşıma göstericem şimdi sonucunuzu
Süpersiniz çok teşekkürlerLaboratuvardan laboratuvara fark ediyo diye biliyorum. Ben tüp bebekte çalışıyorum. Embriyolog arkadaşıma göstericem şimdi sonucunuzu
Laboratuvardan laboratuvara fark ediyo diye biliyorum. Ben tüp bebekte çalışıyorum. Embriyolog arkadaşıma göstericem şimdi sonucunuzu
Tamam o yoksa ameliyat derdiniz yok şükür. Hormonlarla ilgili bir sorun vardır sanırım. Doktorunuzun verdiği ilaçları kullanın. Stres yapmayın. Sperm kalitesine yönelik yiyecekler tüketin bir süre sonra tekrar test yaptırın. Ama ne olursa olsun sakin olun.Evet çekildi.
Evet urologa gittik elle muayene de yapıldı. Röntgen de çekildi. Sorun yok çok şükür. Çok sagolunEllle muayene yapıldımı eşinize, üroloğa gittiniz mi varikosel sorunu var mı?
Sperm hareketi yok gösteriyor. Ama bu sorunu aşan birsürü eş var. Düzelmesi Biraz uzun bir süreç olacak ama umutsuz olmayın.
ilk test de iç açıcı değil zaten çok özürdilerim seni üzmek için değil ama doktora gittiğinde zaten öğreniceksin..labaratuvar hata yapmaz diyemem ama şüpheniz varsa perhiz süresi en az 3 gün olunca tekrar test yaptırın önce doktorunuza sonucu göterin tabiVarikosel yok .ama nasıl ikinci test bu kadar kötü çıkabiliyor acaba laboratuvar kaynaklı bi hata mi
Aynı yerde mi yoksa baksa bi yerde mi yapsak tekrardan. Bu arada iki test de farklı hastane de yapıldı
Çok sagolun sizi tanımayan insanların böyle morel vermesi çok güzel birseyTamam o yoksa ameliyat derdiniz yok şükür. Hormonlarla ilgili bir sorun vardır sanırım. Doktorunuzun verdiği ilaçları kullanın. Stres yapmayın. Sperm kalitesine yönelik yiyecekler tüketin bir süre sonra tekrar test yaptırın. Ama ne olursa olsun sakin olun.
Bunun için burdayız.Çok sagolun sizi tanımayan insanların böyle morel vermesi çok güzel birsey
canım buara sana moral bozma benim eşimin de sperm sayısı 0 dı hormonsal bi sorun vardı ilaçla tedavi oldu sonra varikosel de vardı sperm sayısı bazenn sıfır bazen 2 milyon gitti geldi ....6 defa tüp bebek yaptık olmadı ama sonra doğal yoldan hamile kaldım oğlum 3yaşındaVarikosel yok .ama nasıl ikinci test bu kadar kötü çıkabiliyor acaba laboratuvar kaynaklı bi hata mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?