- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Birdilimkek
-
Ne yapmadik ki :) canım doktorumun verdiği argimac isimli ilaci versi sadece proxeed ile aynıdır dedi. Ben onun yaninda evicap aldim aksamlari bunlari içti. Sabah akşam soguk press keciboynuzu özü ikiser tatli kaşığı yedi. Aktardan hormon aci alip her akşam en az iki bardak içti. Aktarimin tavsiyesi ile her gün kuru üzüm ceviz badem karışımı yedi bir avuç. Simdi bir haftadir da keciboynuzunu bırakıp havuc suyuna basladik.Masallah gercekten ne yaptiniz acaba
Hormon çayi demek istemisim ama diyememişim canım:)Canım kusura bakma anlayamadım,hormon aci nedir acaba ?
Hadi bakalim hayirlisiyla duzelir degerler insallah. Doktor vermeyebilir ama muhakkak e vitamini isteyin vermezse de kendiniz alin eczaneden bu bir ilaç degil sadece vitamin zarari olmazBiz de bugün basladik tedaviye su an menümüzde keçiboynuzu incir kürleri kuruyemisler var ilaclari dr haftaya vercek
Ne yapmadik ki :) canım doktorumun verdiği argimac isimli ilaci versi sadece proxeed ile aynıdır dedi. Ben onun yaninda evicap aldim aksamlari bunlari içti. Sabah akşam soguk press keciboynuzu özü ikiser tatli kaşığı yedi. Aktardan hormon aci alip her akşam en az iki bardak içti. Aktarimin tavsiyesi ile her gün kuru üzüm ceviz badem karışımı yedi bir avuç. Simdi bir haftadir da keciboynuzunu bırakıp havuc suyuna basladik.
Insallah düzelmistir canim. Esinde varikosel yoksa mutlaka duzelme vardır. E vitaminini kesinlikle ihmal etmeyin zarari olmayip faydasi inanilmaz fazla. Saraçoglunun videolarini izleyebilirsin o önerdiği için aldik biz de. Sadece proxeed ile yetinmeyin mutlaka bitkisel birseyler yapin kuruyemiş ve keciboynuzu gibiBenim eşimin de morfolojisi %1. Aralık ayında yaptırmıştık. O zamandan beri sabah akşam aç karnına proxeed ve tok karına nutra diye bi ilaç var adını tam hatırlamıyorum onları kullanıyor.
Biz de Mayıs'ta gidip tekrar test yaptıralım diyoruz, bakalım nasıl gelecek sonuç. Bu arada bu yazdıklarınızın da etkisi olduğunu bilmiyordum, iyi oldu bunları da yapalım bari. İnşaallah yükselir ya.
Insallah düzelmistir canim. Esinde varikosel yoksa mutlaka duzelme vardır. E vitaminini kesinlikle ihmal etmeyin zarari olmayip faydasi inanilmaz fazla. Saraçoglunun videolarini izleyebilirsin o önerdiği için aldik biz de. Sadece proxeed ile yetinmeyin mutlaka bitkisel birseyler yapin kuruyemiş ve keciboynuzu gibi
Canim biz de ilk zamanlar onemsemiyorduk ama öyle istedigin ayda da hemen olmuyor malesef. Sende de pko varsa sen de tedavini ol kistler için sogan kürü cok iyi diyor saraçoğlu onu cocuk istediginiz zaman da incir kurü yaparsin pco kolay duzelen bisey degil sanirim canim Allah verir insallah hepimize1-2 ay kadar keçiboynuzu kullandı ama sonra "yeter, midem bulanıyo" diye bıraktı. E vitamini de bakayım. Varikosel ameliyatı 6-7 yıl önce olmuştu, Aralık ayında gittiğimizde doktoru tekrarlamadığını söyledi. Ama işte morfoloji düşük. Biz şu an bebek istemiyoruz ama istediğimizde sıkıntısız olsun diye şimdiden önlem alıyoruz. Seneye kış gibi düşünelim diye konuştuk. Nasıl olacak bilmiyorum artık. Bende PCOS var, eşimin de morfoloji sorunuUmarım bi sonuç alırız..
hayirli olsunSelam kızlar ben de hamileyim nihayet . morfoloji 3 idi.. Sakın pes etmeyin Rabbim hepimize annelik duygusunu tattirir insallah. Rabbime şükürler olsun..
Tesekkur ederim canim darısı basiniza. Topikteki ilk mesajda detayli anlatmistim her şeyi. Tupbebek düşünürken 2.5 ayda hamile kaldim cok şükür gerke kalmadihayirli olsunsikintiniz neydi? Neler yaptiniz ve ne kadar surede sonuc aldiniz?
Aa evet onu yazanin ayni kisi oldugunu farketmedimTesekkur ederim canim darısı basiniza. Topikteki ilk mesajda detayli anlatmistim her şeyi. Tupbebek düşünürken 2.5 ayda hamile kaldim cok şükür gerke kalmadi
Bizim de negatif asilamamiz var canim. Erkegin tedavisi bitmeden tupbebek yapilsa da tutmuyor genelde malesef. Keciboynuzu en büyük etken .. Mucize.. Bolca dua edin hep olacagina inanin. Bir gun olacak inşallahAa evet onu yazanin ayni kisi oldugunu farketmedimsimdi daha da sevindim. Sizin sperm sayiniz yuksekmis ama zaten. Biz de tedavinin 3.ayindayiz sizin gibileri duymak umut oluyor bize:) amin insallah darisi bizim de basimiza olur tez zamanda. 2.5 yildir bekliyoruz 2 negatif tup denememiz var sabretmek zorlasiyor gunden gune. Allah buyuktur
Insallah .. siz de bizim gibiler için dualarınızı eksik etmeyin.Bizim de negatif asilamamiz var canim. Erkegin tedavisi bitmeden tupbebek yapilsa da tutmuyor genelde malesef. Keciboynuzu en büyük etken .. Mucize.. Bolca dua edin hep olacagina inanin. Bir gun olacak inşallah
Her zaman ediyorum Rabbim kiymet bilecek olan evlat hasreti ceken herkesi sevindirsin insallah bu mubarek günler hürmetine..Insallah .. siz de bizim gibiler için dualarınızı eksik etmeyin.
AminHer zaman ediyorum Rabbim kiymet bilecek olan evlat hasreti ceken herkesi sevindirsin insallah bu mubarek günler hürmetine..
Hayırlı olsun cok sevindim umut oldun bisey sormak istiyorum keçiboynuzu kürünümü kullandınız yada keçiboynuzu tozunu mu? Bide eşiniz emodex kullandımı?Bizim de negatif asilamamiz var canim. Erkegin tedavisi bitmeden tupbebek yapilsa da tutmuyor genelde malesef. Keciboynuzu en büyük etken .. Mucize.. Bolca dua edin hep olacagina inanin. Bir gun olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?