- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Birdilimkek
-
Sagol canim keciboynuzunun kendisini kaymaytim cay gibi içti. O ilaci kullanmadı eşimHayırlı olsun cok sevindim umut oldun bisey sormak istiyorum keçiboynuzu kürünümü kullandınız yada keçiboynuzu tozunu mu? Bide eşiniz emodex kullandımı?
Bizde bi süre kulladık ama artık yordu şimdi tozunu kullandırıyorum ama yine küre başlarım o daha faydalıysaSagol canim keciboynuzunun kendisini kaymaytim cay gibi içti. O ilaci kullanmadı eşim
Merhaba canım sizin sorununuzla (eski sorununuz) bizimki hemen hemen aynı bizimde ilk testimizde sayı 59 milyn ileri hareketli %7 morfoloji%3 çıkmıştı. Biz iki aydır proxxed plus kullanıyoruz. Keçiboynuzu kürü yapıyorum yatmadan önce içiyor. Şimdi de zeytinyağında bekletilmiş incir yediriyorum. Daha sonra hiç test yapmadık bilmiyorum ne alemdeyiz. Bu arada bende perde ameliyatı olmuştum baya derindi kısırlığa yol açabilecek kadar 5 cm yakındı.Selam kızlar gercekten erkekler kadınlara göre daha çabuk tedavi oluyormuş size bir ay arayla iki sonucu atayim.
İlk test........................................ İkinci test
Perhiz: 4 gün........................Perhiz: 2.5 gün
Sperm sayisi: 78 milyn..........148 milyn
Ileri hızlı: %10........................%30
Morfoloji: %3..........................%8.3
Özellikle bir ay gibi kısa sürede sperm sayisinin iki katina çıkması ve morfolojinin bu kadar hızlı yükselmesi bizi çok şaşırttı. Çok şükür emeklerimizin karşılığını aldik vitaminler ve takviye besinlerle:) belki birilerine umut olur paylaşmak istedim..
Eminim siz de mutlu haberi yakinda alirsiniz canim. Bunlarin yaninda ceviz badem kuru üzüm tuketsin her gün bir avuc. Hakkinizda hayirlisi insallah ben şimdi hamileyim cok şükürMerhaba canım sizin sorununuzla (eski sorununuz) bizimki hemen hemen aynı bizimde ilk testimizde sayı 59 milyn ileri hareketli %7 morfoloji%3 çıkmıştı. Biz iki aydır proxxed plus kullanıyoruz. Keçiboynuzu kürü yapıyorum yatmadan önce içiyor. Şimdi de zeytinyağında bekletilmiş incir yediriyorum. Daha sonra hiç test yapmadık bilmiyorum ne alemdeyiz. Bu arada bende perde ameliyatı olmuştum baya derindi kısırlığa yol açabilecek kadar 5 cm yakındı.
İnşallah bizde sizin gibi sonuç alırız. Tebrik ederim seni...
Rabbim seni de evlat hasreti ceken herkesi de sevindirsin tez zamanda canim. İnşallahSağol canım inşallah hamilesin dua et:) Hamilelerin duası kabul olurmuş...
Canim bitkisel aynı seyleri kullanabilirsiniz degisik birsey öneremem ama varikosrl varsa cok da faydali olacagini zannetmiyorum.Benim eşimden 8 yıl önce varikosel ameliyatı olmuştu ameliyatı olur olmaz hamile kaldım hatta iki kizimda peş peşe oldular aralarında bir yaş var 8 yıl korunduk spiral vardı 8 aydır da istiyoruz bebek olmuyor inşallah varikosel nuksetmemistir eşimden tekrardan ameliyat olmak istemiyor bitkisel neler onerirsiniz
Gelisiyorsa catlamak zorunda. Catlamayan yumurta kiste donusuyor cunku. Yumurtalarinin iyi gelisip gelismedigini doktorlar takip ediyor tabiki.Kızlar bu yumurtalarımız gelişiyor büyüyor ama gerçekten çatlayıp çatlamadığını nerden anlayabiliriz. Doktor mu bilebilir bunu sadece.
Teşekkür ederim cevap verdiğin için. Doktora gittiğimde yumurtaların iyi çalışıyor gelişiyor demişti. Ama çatlayıp çatlamadığını merak ediyodum bende :)Gelisiyorsa catlamak zorunda. Catlamayan yumurta kiste donusuyor cunku. Yumurtalarinin iyi gelisip gelismedigini doktorlar takip ediyor tabiki.
Ovulasyon testi yapabilirsin o zaman. Yumurtlama ihtimalinin oldugu gunlerdeTeşekkür ederim cevap verdiğin için. Doktora gittiğimde yumurtaların iyi çalışıyor gelişiyor demişti. Ama çatlayıp çatlamadığını merak ediyodum bende :)
Yaptim canim daha once 8 ve 9. Gunlerden baslayarak ama hic cift cizgiyi gormedim malesefOvulasyon testi yapabilirsin o zaman. Yumurtlama ihtimalinin oldugu gunlerde
Canm adet kac günde okuyosun ben 29 günde oluyorum 14.güne 16. Gün arası aynı koyulukta çift cizgiyi yakalıyorum yoksa genelde silikte olsa cift oluyor önemli olan aynı kyu renkte olmaSıYaptim canim daha once 8 ve 9. Gunlerden baslayarak ama hic cift cizgiyi gormedim malesefo yuzden diyorum acaba catlamiyor mu diye
Benim her ay farklı bir tarih bazen 27 bazen 28 bazen 26 günde bir oluyorum. Ama ortalama olarak düşünürsek 27 günde bir diyebiliriz. Daha önce ovulasyon testi yaptım iki ay boyunca hep bi tanesi silik çıktı. Hiç ikisi koyu bir şekilde yakalayamadım malesefCanm adet kac günde okuyosun ben 29 günde oluyorum 14.güne 16. Gün arası aynı koyulukta çift cizgiyi yakalıyorum yoksa genelde silikte olsa cift oluyor önemli olan aynı kyu renkte olmaSı
Testten önce sıvı alımını bırak 3 saat önce ve wc ye uzun süre girmemiş ol cnmBenim her ay farklı bir tarih bazen 27 bazen 28 bazen 26 günde bir oluyorum. Ama ortalama olarak düşünürsek 27 günde bir diyebiliriz. Daha önce ovulasyon testi yaptım iki ay boyunca hep bi tanesi silik çıktı. Hiç ikisi koyu bir şekilde yakalayamadım malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?