• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin titizliği ve her şeye karışması! bıktım artık.

Ben senin biraz da paranın büyüsüyle evlendiğini düşünüyorum artık canım...
Bana düşmez ama bence eşin seni seviyor seni yanlış gördüğü yerde uyarıyor bu bile sana 'sıkıntı' veriyor...
Ne diyebilirim ki?
Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin...
:sm_confused:

cebinizde kaç para var diye soran olmamış ki size :uhm:
siz ilgi=para diye düşünüyorsunuz sanırım CADIARZU

bunu söyleme sebebim parayla huzur olmuyooo..tersine bişey sylemedim bennn...yanlıs anlamaya megillisinnn belkideee bilmiyorum ama..amacım herşayim var ama hapisanedeyim mutsuzum yardım isityorum akıl istiyorum anlamında..bazen bu bayanları anlamıyorum..nerden ne cıkarıyorsunuzzzzz....hapis yasıyorummm

bunu söyleme sebebim parayla huzur olmuyooo..tersine bişey sylemedim bennn...yanlıs anlamaya megillisinnn belkideee bilmiyorum ama..amacım herşayim var ama hapisanedeyim mutsuzum yardım isityorum akıl istiyorum anlamında..bazen bu bayanları anlamıyorum..nerden ne cıkarıyorsunuzzzzz....hapis yasıyorummm

yok canım yanlış anlamaya meğilli değilim aksine oldukça pozitif bi insanımdır ben tanıyan bilir
sadece para miktarını dile getirmen acayip geldi bana
yine de bana düşmez tabi yaşadıklarını sen biliyorsundur karşıdan bilemeyiz biz

o zaman konuna yorum yapayım bence eşinle konuş bu durumu ben çocuk değilim böyle eve kapatarak olmaz de
tamam beni düşünmen güzel ama ben de başımın çaresine bakabilirim evde canım sıkılıyo falan de
konuşarak halledilemeyecek bi durum değil bence

o parayi haryacak bir yere gidemedikten sonra...haklisin arkadasim...

sonunda biri benı anlamış....çok teşşeküür ederim..amacım deli gibi para harcamak degil.ben sabancının kzı da degilim paraya alışık degilimm..yanıı parayla huzur olmuyo anlatmak istedigim bir kişi anlamıss..allah razı olsun.....

1 ay oluyo evleneli..ama eşimin titizliginden bıktım artık..herşeye karısıyoo her heyi kendi düzenine yani eski düzenine göre istiyo..alışkanlıkları ama benımde alışkanlıklarım var bunu hiç grmüyoo..aramızda 13 yas fark var ve ben herşeyde tecrübeliyim üzülme aşkım ben sana herşeyi greticem diyip herşeye burnunu sokuyo..mutfagı bile onun istegi üzerine düzenledim..banyo desen öyle..sunu suraya koy bunu buraya koy..yemek yaparken bile karısıyoo..sonrada diyo ki başkalarının kocaları eşlerinin üstüne atıyo tüm yükü ama ben sana ögretiyorum diyo, seni yetiştiricem diyo..ben kendi benligimi kaybediyorum..ben ben olmuyorum..bu yüzden hiç rahat degilim..bıktım herşeye karışmasından..benım yasim daha 23 cips yiyorum cukulata yiyorum kızıyoo..onlar saglıksız şeyler yeme onları..yok fizigin bozulur ,yok kilo aldırır..ot gibi yaşıyorum yaaa...ilgisinden alakasından problemim yok ama herşeye karısıyo..neden sigara içiyorsun, neden pc basındasın, kahve cok içiyorsun herşeyime karısıyoo..buda benım alışkanlıklarım ne yapayım..hep evdeyim canım sıkılıyyooo.tabı o ucusa gidiyoo degişik ülkeler görüyoo hostesler felann ben ohhh edeyim...maddi konuda sıkıntım yok ama evden de çıkarmıyoo..yok hava soguk yok bilemem ne hep bir bahanesi varr..ama kendi çıkıyoo benı cıkarmıyoo.bende grip kayınalidemle dedikodu yapıyrumm can sıkıntısından..tam tipik bir ev hanımı oldum yaaa..ne yapacagımı şaşırdım..geçen gun yarım saatligine markete gittim olay cıktı..neden cıkıyorsun diyee kendi annem ben evde yokum diyee atlayıp gelmiş evime..kayınvalidem desem öylee..olay cıktı yaniii.,ben hiç mi çıkamıyıcam dısarı yaaaaa..
allahtan eşim uçusa gidiyo da biraz raht ediyorum..kafa dinliyorumm..evlilik böyle bişey mi...sizin eşlerinizde herşeyinize karısıyo mu...eve hapsedildim resmen..allahtan 2 sene sonra ögretmenim..belki o zaman cıkabilirm dısarı..sizce ne yapmalıyım..ne olur yardım edin...

Ben esinin bu davranisinda pek iyi bir niyet göremedim canim.CADIARZU

Bence böyleliklel seni kontrol etmeye calisiyor...hesapte ilgili koca, üstüne titreyen koca ayaklarina yatip seni istedigi forma sokmak hayatini kontrol etmek istiyor.

Bu muhtemelen aranizdaki yas farkindan kaynaklanan bir durum.....:hulya:

Ben olsam buna müsade etmem....evlendim diye bu denli hayatima müdahale edemez, tabikide esimdir bana fikrini düsüncesini söyleyecek vesselam....ama ben köle isaura gibi eve hapis olup onun keyfine göre yasayamam.:delphin:

Konus esinle....gerekirse kayinvalidenden yarim iste....onunla dertles anlat rahatsizligni, belki seni yasindan dolayi takmiyordur esin, ama annesini dinler mutlaka.:kahve:

okurken kendi evliliğimin ilk yıllarını okuyormuş gibi oldum inan.benim de eşimle aramda 8 yaş var.evlendiğimizdede 19 yaşım yeni bitmişti.oda bana sürekli ben sana herşeyi öğretirim falan diyordu.aynen biryere gideyim dediğimde birsürü bahane buluyordu.şimdi 4,5 yıllık evliyiz.bu huyları eskisine göre çok çok azaldı.arada olanlarada çok takmıyorum artık.sen kadının işine karışma deyip geçiştiriyorum.emin ol seninkide düzelecek canım.ilk zamanlarda çoğu erkekte olan şeyler.onun için canını fazla sıkmana gerek yok bence

sen bır mantık evlılıgı yapmışsın anlaşılan, ama evlılık öyle bır kurum kı ıçınde sevgı olmadan asla yurumez. eşini sevsen bu olaylara böyle bakmazsın. eşin de mantık evlılıgı yapmış sanırım senınle, yaşı kuçuk ıstedıgım gıbı yonttacagım, fızıgı duzgun, sözumden çıkmaz, paraya da zaafı var dıyerek senı tercıh etmış sanrım. şimdı sen yazdıklarım ıçın bana çok kızacaksan ama dışarıdan çızdıgın profıl bu, yanılıyorsam kusura bakma. yapabılecegın şeyler çok basıt, kendını ezdırme, kurallarını koy, çigıyı geçıp hayatını yönetmesıne ızın verme. ama bunu isyan ve kavgalarla yapamazsın, bunu sakınlık ve akıllıca yapabılısın. kırılgan bır kadını oyna, her ıstedıgını yapar. kayınvalıdenle de dedıkodu yapma ılerıde kullanırlar bu huyunu. kaınvalıdenle hep sevıyelı ol canım.

hiç bir zaman paraya zaafım olmadı.paraya tamah eden biri degilim..istedigim bir türk kahvesii bir sigara sohbet edebilecegim bir insan ve huzur...beni biliyoo ben marka takılan biri degilim aslaa pazardan başka yerden kıyafet almam..nerde ucuzcu arsa ordan alırım..hatta oldukca cimriyim..kendime harcamam eime harcarım..ama salça bile bitse almaya gidemiyorumm...diyorum ya içine ederim paranın...

Ah keske birazda benim esim titiz olsa benim esimde kendi daha dogrusu annesinin evinde nasildi ise oyle yasamayadevamm etmek istiyor cola bardaklari cipsler hersey ortada sigara kulleri camlarin onunde azicik bile titiz degil hakkini yiyemem hafta sonu temizlikde yardim ediyor ama hafta ici evi bu hala getirmesek ne guzel olur insan annesinden ne ogrenirse onla kaliyo bence benim annem cok titiz elinden bez dusmez evimiz hep tertemizdi bende annemden oyle gordum aynisini yapmakistiyorum ama biryandan batiran kocam var hayir daha hersey yeni oldugu icin diyorum bakalim bu duzene alisacak insallah allah buyuk sabirla bekliyorum bunuda hergun ayni seyleri tekrarlamaktan yoruldum bakalim sonumuz hayirli olur insallah

titizlik tabiki erkeklerde parmakla gösterilen bir durum .. herkes eşim titiz olsun diye ister ama seninkide biraz abartmış .. evliliği ilk zamanlarda böyle seyler olur diye düşünüyorum .. birbirinizi sahiplenmeniz , birbirinize ayak uydurmanız zaman alacak tabiki .. o sana alışana kadar sen ona alışana kadar çok bunalıma gireceksin tabiki ... korkutmak istemem tabide :) zamanla hersey rayına oturacaktır .. sabır birazcık sabırr..

hiç bir zaman paraya zaafım olmadı.paraya tamah eden biri degilim..istedigim bir türk kahvesii bir sigara sohbet edebilecegim bir insan ve huzur...beni biliyoo ben marka takılan biri degilim aslaa pazardan başka yerden kıyafet almam..nerde ucuzcu arsa ordan alırım..hatta oldukca cimriyim..kendime harcamam eime harcarım..ama salça bile bitse almaya gidemiyorumm...diyorum ya içine ederim paranın...

parayla saadet olmaz evet haklısın ama parasızda olmuyor tabiki

aynen evlendiğin zaman hayal ettiklerinle karşılaşamadığın gibi

hayat herzaman bizim hayallerimizi vermiyor malesef bazen biz hayata birşeyler vermek zorundayız

henüz 1 aylık bir evliliğiniz var eşiniz sizden büyük tabiki oda sizde alışkanlıkları olan insanlarsınız

bu alışkanlıkğı eşiniz dile getirirken siz susarak onun dediklerini uygularsanız eşinizde herseferinde daha artırarak size birşeyler öğrettiğini ve sizin bundan hoşnut kaldığınızı düşünerek fazlalaştıracaktır
eşinizin sık gittiğini söylüyorsunuz o gittiğinde siz kendi düzeninizi yerleştirseniz her seferinde sizin birşeyler başardığınızı kendiniz için yaptıklarınızı görünce sözle anlatamadıklarınızı yaptıklarınızla anlatmış olursunuz
sadece sıkıldım demekle olmuyor malesef iki ayrı insanın tek olma dönemidir bunuda başarmak elinizde

arwen58,bir gün yüzü görmedin bu adamdan yana..
aranızdaki yaş farkını o kadar konu açtın ama ben şimdi öğrendim.
sen 23sün,o 36 elbet sıkıntılar yaşanacaktır.
çocuk muamelesi yapıyor muhtemelen..
düzelir demek istiyorum,ama inanmadan söylüyorum bunu da :(

Arkadaşım biraz sabır ama sabrederken kayıtsız kalma
Madem seni yalnız çıkarmıyor sürekli bi yerlere götürmesini iste
Evden çıkarken aşkım salça bitmiş markete gidiyorum
Yada biraz sıkıldım annene gidiyorum diye mesaj atıp çıksan tepkisi çok mu sert olur
Yavaş yavaş önce bakkal sonra köşede ki manav gibi
Hava soğuk dediğinde sıkı giyindim beremi atkımı taktım şemsiye aldım desen
Onun bahanelerini çürütsen ama birden değil yavaş yavaş kızdırmadan niyetini belli etmeden
Ona bi yetişkin olduğunu hayatla başa çıkabileceğini göstersen
Mücadele etmekten sakın YORULMA
Belki de eşin yorulmanı bekliyor sen yorulma bırak o yorulup yola gelsin
Güzel günler seninle olsun Sevgiler

cnm bende evleneli 1 ay oldu benimde eşim herşeye karısıyor yani sunu suraya koy bunu böyle yap demiyor acıkcası bana hiç iş yaptırmıyor ütüsünü ev temizliğini fln kendisi yapıyor ben yapmak istiyorum ama yorulma otur diyor benimde işime geliyor acıkcası evde bitek yemek mutfak işlerini ben yapıyorum oda galiba yaptığım yemekleri cok sevdiği için karısmıyor üniversitede okurken öğrenmiş herşeyi dışarı çıkmama fln karısmıyor hatta canın sıkılmasın çık gez öğren heryeri diyor
sen daha 1 aylık evlisin ben eşim işe gidince özlüyorum onu akşam cabuk olsun diyorum sen eşim uçuşa gidiyor rahatlıyorum diyorsun nereye kadar böyle gider sence

otur eşinle konuş

parayla saadet olmaz evet haklısın ama parasızda olmuyor tabiki

aynen evlendiğin zaman hayal ettiklerinle karşılaşamadığın gibi

hayat herzaman bizim hayallerimizi vermiyor malesef bazen biz hayata birşeyler vermek zorundayız

henüz 1 aylık bir evliliğiniz var eşiniz sizden büyük tabiki oda sizde alışkanlıkları olan insanlarsınız

bu alışkanlıkğı eşiniz dile getirirken siz susarak onun dediklerini uygularsanız eşinizde herseferinde daha artırarak size birşeyler öğrettiğini ve sizin bundan hoşnut kaldığınızı düşünerek fazlalaştıracaktır
eşinizin sık gittiğini söylüyorsunuz o gittiğinde siz kendi düzeninizi yerleştirseniz her seferinde sizin birşeyler başardığınızı kendiniz için yaptıklarınızı görünce sözle anlatamadıklarınızı yaptıklarınızla anlatmış olursunuz
sadece sıkıldım demekle olmuyor malesef iki ayrı insanın tek olma dönemidir bunuda başarmak elinizde

örnek veriyim o işe gidiyo ben mutfagı düzeltiyorumişten geliyoo diyoki ben yle alışmısım mutagı öyle düzeltsek iyi olur hatta sen dur yorulma ben yaparım diyo..iyice sinir oluyorum...evet o alışmıs öyle ya benım alışlkanlıklarım...konustum diyo ki ben sadece fikir veriyorum yaparsak iyi olur diyooo..olmayınca istedigi sinirleniyo bende onu cekmektense sessizce dediklerini yapıyorum...banyoya süs esyaları koydum mesela bunlar burda olmamıs hayatım kaldır ne gerek ar bunlara diyo ama ben seviyorum diyorum sen bir kaldırr beyenmezsen gene koyarsın diyo..sonra ben unutuyorum yerine koymayııı öyle böyle istedigini yaptırıyooo..eve hapsolmus durumdayım..paran yoktur diye sürekli para veriyooo ama cıkamıyorum ki ne yapayım parayı alsın hepsi onun olsun...sornum buuuuu

arwın 85 beraber cıksanız olmuyormu yanı.boyle elele goz goze.daha yenı evlısınız.

annesi dediki ablama gidicem sende gel degişiklik olur diye eşimi arayıp söyedim cok yagmur yagıyo haa soguk nerden cıkardı şimdi annem bunu yaaa diyip sinirlendii....patlıyıcam sıkıntıdannn artıkkk

arwın 85 beraber cıksanız olmuyormu yanı.boyle elele goz goze.daha yenı evlısınız.

bana diyoo hadi sinemaya gidelim diyo sonra diyok i yok yok domuz gribi var kapalı yerler olmaz diyo..sonra cıkıyoo film alıp yine evde izliyoruzzzzz yani ben yine evdeyimmmmmm..dısarda yanlız gezip saatlerce salak salak boş boş dolaşmayı özledim hiç param olmasın yeterki ben dısarı cıkayımmmm

sen eşinin oyuncağı mısın ? kursun programlasın oynasın ....

Back
X