mafoldumbenmüsrif insan...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Ben miii,ne alaka,külliyen yalan:kedi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mafoldumbenmüsrif insan...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
cebinizde kaç para var diye soran olmamış ki size :uhm:
siz ilgi=para diye düşünüyorsunuz sanırım CADIARZU
bunu söyleme sebebim parayla huzur olmuyooo..tersine bişey sylemedim bennn...yanlıs anlamaya megillisinnn belkideee bilmiyorum ama..amacım herşayim var ama hapisanedeyim mutsuzum yardım isityorum akıl istiyorum anlamında..bazen bu bayanları anlamıyorum..nerden ne cıkarıyorsunuzzzzz....hapis yasıyorummm
o parayi haryacak bir yere gidemedikten sonra...haklisin arkadasim...
1 ay oluyo evleneli..ama eşimin titizliginden bıktım artık..herşeye karısıyoo her heyi kendi düzenine yani eski düzenine göre istiyo..alışkanlıkları ama benımde alışkanlıklarım var bunu hiç grmüyoo..aramızda 13 yas fark var ve ben herşeyde tecrübeliyim üzülme aşkım ben sana herşeyi greticem diyip herşeye burnunu sokuyo..mutfagı bile onun istegi üzerine düzenledim..banyo desen öyle..sunu suraya koy bunu buraya koy..yemek yaparken bile karısıyoo..sonrada diyo ki başkalarının kocaları eşlerinin üstüne atıyo tüm yükü ama ben sana ögretiyorum diyo, seni yetiştiricem diyo..ben kendi benligimi kaybediyorum..ben ben olmuyorum..bu yüzden hiç rahat degilim..bıktım herşeye karışmasından..benım yasim daha 23 cips yiyorum cukulata yiyorum kızıyoo..onlar saglıksız şeyler yeme onları..yok fizigin bozulur ,yok kilo aldırır..ot gibi yaşıyorum yaaa...ilgisinden alakasından problemim yok ama herşeye karısıyo..neden sigara içiyorsun, neden pc basındasın, kahve cok içiyorsun herşeyime karısıyoo..buda benım alışkanlıklarım ne yapayım..hep evdeyim canım sıkılıyyooo.tabı o ucusa gidiyoo degişik ülkeler görüyoo hostesler felann ben ohhh edeyim...maddi konuda sıkıntım yok ama evden de çıkarmıyoo..yok hava soguk yok bilemem ne hep bir bahanesi varr..ama kendi çıkıyoo benı cıkarmıyoo.bende grip kayınalidemle dedikodu yapıyrumm can sıkıntısından..tam tipik bir ev hanımı oldum yaaa..ne yapacagımı şaşırdım..geçen gun yarım saatligine markete gittim olay cıktı..neden cıkıyorsun diyee kendi annem ben evde yokum diyee atlayıp gelmiş evime..kayınvalidem desem öylee..olay cıktı yaniii.,ben hiç mi çıkamıyıcam dısarı yaaaaa..
allahtan eşim uçusa gidiyo da biraz raht ediyorum..kafa dinliyorumm..evlilik böyle bişey mi...sizin eşlerinizde herşeyinize karısıyo mu...eve hapsedildim resmen..allahtan 2 sene sonra ögretmenim..belki o zaman cıkabilirm dısarı..sizce ne yapmalıyım..ne olur yardım edin...
sen bır mantık evlılıgı yapmışsın anlaşılan, ama evlılık öyle bır kurum kı ıçınde sevgı olmadan asla yurumez. eşini sevsen bu olaylara böyle bakmazsın. eşin de mantık evlılıgı yapmış sanırım senınle, yaşı kuçuk ıstedıgım gıbı yonttacagım, fızıgı duzgun, sözumden çıkmaz, paraya da zaafı var dıyerek senı tercıh etmış sanrım. şimdı sen yazdıklarım ıçın bana çok kızacaksan ama dışarıdan çızdıgın profıl bu, yanılıyorsam kusura bakma. yapabılecegın şeyler çok basıt, kendını ezdırme, kurallarını koy, çigıyı geçıp hayatını yönetmesıne ızın verme. ama bunu isyan ve kavgalarla yapamazsın, bunu sakınlık ve akıllıca yapabılısın. kırılgan bır kadını oyna, her ıstedıgını yapar. kayınvalıdenle de dedıkodu yapma ılerıde kullanırlar bu huyunu. kaınvalıdenle hep sevıyelı ol canım.
hiç bir zaman paraya zaafım olmadı.paraya tamah eden biri degilim..istedigim bir türk kahvesii bir sigara sohbet edebilecegim bir insan ve huzur...beni biliyoo ben marka takılan biri degilim aslaa pazardan başka yerden kıyafet almam..nerde ucuzcu arsa ordan alırım..hatta oldukca cimriyim..kendime harcamam eime harcarım..ama salça bile bitse almaya gidemiyorumm...diyorum ya içine ederim paranın...
parayla saadet olmaz evet haklısın ama parasızda olmuyor tabiki
aynen evlendiğin zaman hayal ettiklerinle karşılaşamadığın gibi
hayat herzaman bizim hayallerimizi vermiyor malesef bazen biz hayata birşeyler vermek zorundayız
henüz 1 aylık bir evliliğiniz var eşiniz sizden büyük tabiki oda sizde alışkanlıkları olan insanlarsınız
bu alışkanlıkğı eşiniz dile getirirken siz susarak onun dediklerini uygularsanız eşinizde herseferinde daha artırarak size birşeyler öğrettiğini ve sizin bundan hoşnut kaldığınızı düşünerek fazlalaştıracaktır
eşinizin sık gittiğini söylüyorsunuz o gittiğinde siz kendi düzeninizi yerleştirseniz her seferinde sizin birşeyler başardığınızı kendiniz için yaptıklarınızı görünce sözle anlatamadıklarınızı yaptıklarınızla anlatmış olursunuz
sadece sıkıldım demekle olmuyor malesef iki ayrı insanın tek olma dönemidir bunuda başarmak elinizde
arwın 85 beraber cıksanız olmuyormu yanı.boyle elele goz goze.daha yenı evlısınız.