Zaten biliyorlardır bence huyunu.
Sinirlenince kendine, duvarlara vurması büyük problem, insan korkar karşısında.
İlla birine mi vurmalı yani öfke kontrolü yok.
Bir süre sonra size vurmaya başlar, ne kadar daha böyle sürebilir ki?
Temizlik hastalığı ayrı dert.
Bu huylar sonradan çıkmaz zaten biliyordur ailesi, ama anlatın isterseniz, tedavi olmalı.
Elinizden geleni yapmış olursunuz.
Böyle evlilik sürmez çünkü.
Merak ettim disardan gelen poset nereye konulurmus?14 ay olmuş vajinismus tedaviniz devam ediyor mu?
Benim esimde titizdir duzenlidir. Disardan gelen poşeti oda tezgaha koydurmaz koysam hafifce uyarir..
Esiniz hastalik boyutuna gecmis tedavi olması kesinlikle yardim alması gerekiyor. Kendine esyalara size zarar vermesi buyuk sorun..
Yanasmiyor diye birsey olamaz ya.ciddi ciddi konuşun. Ailesine anlatinca hiçbir şey değişmez.
Çözümü olmaz anlatma. Bari 3. Kisiler biliote olaylar karismasin lackalasmasin iyiceSiz olsanız eşinizin ailesine anlatır mıydınız ?
Adam hasta belli yani. Siz nasıl iyileştireceksiniz zaten doktor musunuz?Annesi ile de hep sorun yaşarmıs temizlik konusunda. Hala da arada yeri gelince yapma diye uyarırlar. Ama ben tek basıma yetemıyorum , onu iyileştiremiyorum
Ben mutfağın yerine koyuyorum. Oradan boşaltıyorum. Dolaba girecekse poşeti yeniliyorum falan. Öyle titiz falan değilim hatt dağınığım bile ama evimin içindeki bakteri bana ait:) dışarıdaki poşetin, mikrobu da dışarıdandır mantığındayımMerak ettim disardan gelen poset nereye konulurmus?
İnsan kafaya takmak isterse her şeyi takar. Baksana kaşı bıyığı her şeyi takıyormuş. Çocuk da doğursan bakımlı olacaksın.. E tamam da hamilelik öyle bi şey değil bir aydır hamdi abi gibi bıyıklı geziyorum elim gitmedi. Kaşımı aldım ona dokunmadım.Merak ettim disardan gelen poset nereye konulurmus?
Merak ettim disardan gelen poset nereye konulurmus?
Alirken kasada koyuluyor, arabada ayak kismi yere yada bagaja koyabiliyor. Bu yüzden her yere temas etmis poşetleri tezgahta bosaltmami istemez, yere koyarim ordan alir yerlestiririm. Cogumuzun yaptığı sey aslinda..Merak ettim disardan gelen poset nereye konulurmus?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?