Bu konu ile ilgili bu uzmana görün belki eşinde de problem vardir .eşin fazla takintili geldi banaDaha önce bir deneyimim olmadı , denediğimizde de kasılıp itiyorum. izin vermiyorum. Tıbbi adı vajınusmus diye biliyorum. Kadın dogum doktoru da fiziksel bir sorun olmadıgını söyledi.
Tatlım vanijismus değilsin bence eşin kirleneceğiz korkusuyla yapamıyor.
Yatakta erkek aktif güçlü ve istekli olacak ki cinsel birleşme gerçekleşsin
Ama senin eşinin kafası yarak temizliğindeyken nasıl olacak bu iş
dışardan gelen poşet nereye koyulur beynim yandı14 ay olmuş vajinismus tedaviniz devam ediyor mu?
Benim esimde titizdir duzenlidir. Disardan gelen poşeti oda tezgaha koydurmaz koysam hafifce uyarir..
Esiniz hastalik boyutuna gecmis tedavi olması kesinlikle yardim alması gerekiyor. Kendine esyalara size zarar vermesi buyuk sorun..
Yanasmiyor diye birsey olamaz ya.ciddi ciddi konuşun. Ailesine anlatinca hiçbir şey değişmez.
halının üzerine gazete serip üstüne koyuyorum ben
Not: zerre titiz değilim
şu yorumu okuyana kadar bütün sorunların temelinde vajinusmus olduğunu düşündüm ama değil. vajinusmus olmanın sebebi tamamen eşin bence, böyle gergin bi ortamda olmamak mümkün değil.eşin tedavi olursa, vajinusmus gibi bi sorunda kalmaz bence. böyle hayat geçmezVajınusmus için doktora da gitmek istemiyor. Ben çok istiyorum ama benim kafamda bittiğine inanıyor.
Çarsaf kirlenmesin diye 14 ayda toplasanız 10 kez denemişizdir zaten. Denememizden sonra da o yatagın nasıl temizlendiğini görseniz inanamazsınız.
Kendi pskolojiminde çok yerinde oldugunu soyleyemeyeceğim.
Yeredışardan gelen poşet nereye koyulur beynim yandıeğer sokaktayken yerlere koymadıysanız problem olmaz bence. konu sahibine değil de takıla takıla buna takıldım ben de
o neydi gız
Yok dümdük yazmışYazim hatasidir diye dusundum ama
Insallah yani
Cok guldum yaaaaYok dümdük yazmışBari nokta falan koysaydı .
Evet çok mantıklı.. ben o bari'lik kısmı bile yapamamışım.Cok guldum yaaaa
Ama iyi dusunmek istedim (ara sira fesatlik yapmadan yasayayim bari diye)r ile t klavyede yan yana ya ondan
Size çok fazla hak veriyorum.yani hamilelik öyle bişey ki kafan kalkmıyor yastıktan.evinin yemeğini bile yapamıyorsun ki temizlik kesinlikle yapamazsın yasak çünkü.yarinnbirgun kendi vücuduna bakamayacak hale geleceksin.sirtini kocan keseleyecek mesela .:) bu gibi durumlar .hamilelik çok başka çok...bazen afedersin ama elinden tutup adam götürecek seni tuvalete .yanında beklemek zorunda kalacak .haftalar ilerledikçe kendimizi kaldıramayacak hale gelicez özellikle son haftalar ...uzgunum ama hanımefendinin eşi bunlara dayanacak bir insan değilİnsan kafaya takmak isterse her şeyi takar. Baksana kaşı bıyığı her şeyi takıyormuş. Çocuk da doğursan bakımlı olacaksın.. E tamam da hamilelik öyle bi şey değil bir aydır hamdi abi gibi bıyıklı geziyorum elim gitmedi. Kaşımı aldım ona dokunmadım.
Elim kolum kalkmıyor. Kimsenin göz zevki için şu halimde de aman bakımlı oluyum kocamın gözü dışarı kaymasın diyecek değilim.
Mutfak desen elime geçeni gözüme kestirdiğim en müsait yere koyup kaçıyorum. Kendimi ne zaman bulantısız hissetsem o zaman temizliyorum. Bu adam karısı hamile olsa iyice kudurur
EŞİN HASTAMerhaba ,
Saçma sapan bir ruh hali içindeyim. Canımdan çok severek, hayranlıkla evlendiğim 14 aylık eşimle sürekli kavga eder hale geldik.Eşim 32 yasında ben 29. yasındayım.
Titizlik ve düzen hastası eşim. İkimizde çalışıyoruz. Evde geçirdiğimiz saatler kısıtlı. Evin içinde her hareketimde gözü üzerimde. Elimi nereye koyacagımdan , nereye , nasıl oturacagıma kadar karar vermek istiyor. Ufacık bir evde oturmamıza ragmen haftanın 2 günü iş çıkısı evin duvarları haric dokunmadıgım yer kalmaz , temizlerim. Bana da yardım eder. Ama yaptıgım temizliği de begenmıyor . Misafir gelse onlar gittikten sonra koltukları , halıyı , yerleri temizler. Bu yuzden hep çatısırız.
Son zamanlarda tartıstıgımızda kendine vurmaya başladı. Yüzüne , vücuduna ... Bana vurmamak için sinirini öyle çıkarıyormus , öyle dedi. Tartısma anında da artık bu kavgalara sabredemediğini ikimizden birinin gitmesi gerektiğini söyledi. Gitmek istediğimde de önüme geçti, göndermedi.
O gözlerini kocaman açıp , fevri ve bana göre acınacak hali gözlerimin önünden gitmiyor. Bu ilk değil üstelik tartısma biraz büyüyünce hep bu konuma geliyor.
normalde duyarlı ve sabırlı bir insandır aslında ama bu hale nasıl gelıyor anlamıyorum. Vajınusmus hastayım (eşimle benden başka kimse bu durumu bilmiyor ), bana bu konuda hep yardımcı olmaya çalıştı. Belki de bu duruma gelişimizin temelinde bu konuda yatıyor olabilir , bilemiyorum.
Ailesinin ya da ailemin kavgalarımızdan haberi yok. Bizim güllük gülistanlık bir hayat yaşadıgımızı dünüyorlar.
Dünkü kavganın nedeni de , annemin bahceden toplayıp gönderdiği sebze , yaprak'ın posetinin delik olması. Çünkü ben o poseti mutfakda dezgahın üzerine bırakmıstım. Allah bilir o poset nasıl delinmiş ,pismiş , nerelere değmiştir , üstelik niye bu kadar çok geliyor , 2 kişiyiz , yemek mi yapıyorsun sanki diyerek bana söylendi. Bende ne yapabilirm, Gönderdiler almak zorunda kaldım dedim. Tahrik edici cümlelerde kurdum elbet, ama kendisine acımasızca vurmasını anlayamıyorum.
6 ay önce 1 kez bana tokat atmıstı , ondan sonra sana değil kendime zarar vericem artık diyerek bu duruma geldi. Evet bana vurmuyor , ama kendine ve esyalara vuruyor olusuna tahammul edemiyorum. Daha öncekilerde konusmama ragmen , beni o duruma getirme o zaman diyerek kendini savunuyor.
Temelinde titizlik ve düzen yatan bir sürü şey...Eşim çok bakımlıdır evlenmeden öncede öyleydi. Benim yüzümde çıkan 1 sivilce bile onu aşırı rahatsız eder mesela. Kaş-bıyık zaten çok büyük sorun .İlerde çocugumuz olsa bile hep kendime bakmalıymısım , bir kadın kendine erkekten daha çok bakmalıymıs.Evet bunlar dogru ama sadece bunları gözetiyor olması sevilmediğimi düsündürüyor.
Aileme anlatırsam işin boyutu büyür , eşimin ailesine anlatıp onlardan yardım mı istesem bilemedim.
Tedavi olsun demeyin , yanaşmıyor . Daha önce olmus. Bu kadar düzelebiliyormuş.
Siz olsanız eşinizin ailesine anlatır mıydınız ? Bekarken de çok titiz oldugunu bilyorlardı. Annesi ile de bu konuda sorun yaşarmıs. Ama belki onlar konusursa sirkelenip kendine gelir. Benim ki umut dünyası...
Ben yazmadım telefon yazmış :)))o neydi gız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?