Eşim'in Titizliği

Daha önce bir deneyimim olmadı , denediğimizde de kasılıp itiyorum. izin vermiyorum. Tıbbi adı vajınusmus diye biliyorum. Kadın dogum doktoru da fiziksel bir sorun olmadıgını söyledi.
Bu konu ile ilgili bu uzmana görün belki eşinde de problem vardir .eşin fazla takintili geldi bana

o neydi gız

Kendine istediği kadar vurabilir zira beni o safaya getirme diyen bir kafaya burmakta bir sakonca görmüyorum. Ailesiyle konışmasının bir faydası olacağını sanmıyorum olsa zamanında annesiyle tartışmak yerine konuşmayı denerdi. Çok zor işiniz.

Valla ben okurken bıktım sen bu adamdan halaaa bıkmadın mı?

Yazık sana. Hayatını zindan ediyor. Bir çare bul. Psikolojik rahatsızlıkları var belli. Üstüne bir de obsesif galiba.

dışardan gelen poşet nereye koyulur beynim yandı eğer sokaktayken yerlere koymadıysanız problem olmaz bence. konu sahibine değil de takıla takıla buna takıldım ben de

şu yorumu okuyana kadar bütün sorunların temelinde vajinusmus olduğunu düşündüm ama değil. vajinusmus olmanın sebebi tamamen eşin bence, böyle gergin bi ortamda olmamak mümkün değil.eşin tedavi olursa, vajinusmus gibi bi sorunda kalmaz bence. böyle hayat geçmez

Siz tek başiniza vajinismus ile ilgili bi uzmana danisin esiniz de hiç saglikli gorunmuyor

dışardan gelen poşet nereye koyulur beynim yandı eğer sokaktayken yerlere koymadıysanız problem olmaz bence. konu sahibine değil de takıla takıla buna takıldım ben de
Yere yani tezgah üstüne konulmaz. Balkonda yerlestirmek vs.. oyle tabi problem olmaz benim kastım kirliyse idi. Konu burdan yürüdü gitti yalnız . :/

ikiniz de tedavi olmalısınız. kendi tedaviye yanaşmıyor sizin tedavi olmanıza izin vermiyor. eee? gökten vahiy mi inecek? bence bazı konularda ipleri elinize alın. böyle bi adamla evlenmekle hata etmişsiniz bence.

Size çok fazla hak veriyorum.yani hamilelik öyle bişey ki kafan kalkmıyor yastıktan.evinin yemeğini bile yapamıyorsun ki temizlik kesinlikle yapamazsın yasak çünkü.yarinnbirgun kendi vücuduna bakamayacak hale geleceksin.sirtini kocan keseleyecek mesela .:) bu gibi durumlar .hamilelik çok başka çok...bazen afedersin ama elinden tutup adam götürecek seni tuvalete .yanında beklemek zorunda kalacak .haftalar ilerledikçe kendimizi kaldıramayacak hale gelicez özellikle son haftalar ...uzgunum ama hanımefendinin eşi bunlara dayanacak bir insan değil

EŞİN HASTA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…