Eşim'in Titizliği

Demekki pazar poşetlerini getirip mutfağın ortasına halinin üzerine : D rahat rahat koymakta bir nimetmis :)
Esin hasta belli senin özel durumunda hayatınızı etkiler hemde çok .Ikinisininde çözülmesi gerek.

Vajınusmus için doktora da gitmek istemiyor. Ben çok istiyorum ama benim kafamda bittiğine inanıyor.
Çarsaf kirlenmesin diye 14 ayda toplasanız 10 kez denemişizdir zaten. Denememizden sonra da o yatagın nasıl temizlendiğini görseniz inanamazsınız.
Kendi pskolojiminde çok yerinde oldugunu soyleyemeyeceğim.

Eşinize psikolojik yardım şart. Bu kadar oluyorsa , yine yine deneyin . Daha çok çabalama şart.

eşiniz ciddi derece de hasta! tedavi edilmeli. benim eşim böyle olsa tedavi için elimden geleni yapardım. olmasa boşanırdım! net yani böyle diken üstünde evlilik mi olur?? hele çocuk olunca afedersin ev ahıra dönüyor. eşinizi düşünemiyorum o halde. tabi bir de şiddet var. kendine fiziksel, eşine psikolojik olanından.

1.Eşin O.K.B hastası ve acil tedavi olmalı çünkü giderek takıntıları şiddetlenecektir.
2. Vajinismusun eşinizin hastalığından kaynaklandığını düşünüyorum çünkü bazı O.K.B Li hastalar başka bir insana dokunmaktan da iğrenirler. Kimse yeterince temiz değildir.
Siz de cinsel olarak ilişki havasına giremiyor olabilirsiniz.
3. Adam tedavi istemiyorsa boşuna çaba göstermek yersiz. Ömür kısa senden de bir tane var.
4. Hamileyken, lohusayken, hastayken insan kaş da çıkar bıyık da o zaman ne olacak?

Ben de titizimdir ama ne kendime zarar veririm ne de esimi kirarim. Disaridan gelen poseti ben de tezgah uzerine koymam. Balkona gazete serer uzerine koyarim, ayiklama islemini de balkonda yapar cope atilacaklari atarim. Esim de aynisini yapar ama konu bu degil. Konu esinizin titiz degil hasta olmasi bence tedaviye ihtiyaci var.

Yaniiiii cinsel ilişkiyi de kirlenmek olarak algılıyor.
Siz psikoloğa gidin zaten siz tedaviye başlayınca hayatınızın ne kadar sıradışı olduğunu görüp boşanmayı düşünürsünüz.
Çok yazık nişanlıyken nasıldı ne kadar flört ettiniz?

Tanıştıktan sonra 1 sene içinde evlendik. Flört deneminde bazı seylerı görüyordum ama bu kadarını tahmin edemezdim.

Vajinismus çözülmeli ama bu adamla isin zor.

Bu sorunları yasadıkca sanki Allah beni koruyor bu nedenle vajınusmusu yenemiyiyorum diye düşünmeye başladım.

sağlıklı bir düşünce değil belki ama inanın yenmek için içimden birseyler yapmak gelmıyor.

Tatlım vanijismus değilsin bence eşin kirleneceğiz korkusuyla yapamıyor.
Yatakta erkek aktif güçlü ve istekli olacak ki cinsel birleşme gerçekleşsin
Ama senin eşinin kafası yarak temizliğindeyken nasıl olacak bu iş

Adam muhtemelen size dokunurken de kirlendigini hissediyor sizin bu sorununuzun kaynağı eşiniz olabilir. Siz kendinizi kasiyorsunuz eşinizin tutumlarından dolayı. Adamın bir değil bir sürü problemi var ve tedavi olmayı istemiyor ee siz mecbur musunuz bu hastayla aynı hayatı yaşamaya? Yarın çocuğunuz falan olsa düşünemiyorum bu adamı çocuktan bile öğrenir kusuyor altına yapıyor diye.. bilmiyorum tabi dışardan konuşmak kolay belki ben katlanamazdim.

Adam muhtemelen size dokunurken de kirlendigini hissediyor sizin bu sorununuzun kaynağı eşiniz olabilir. Siz kendinizi kasiyorsunuz eşinizin tutumlarından dolayı. Adamın bir değil bir sürü problemi var ve tedavi olmayı istemiyor ee siz mecbur musunuz bu hastayla aynı hayatı yaşamaya? Yarın çocuğunuz falan olsa düşünemiyorum bu adamı çocuktan bile öğrenir kusuyor altına yapıyor diye.. bilmiyorum tabi dışardan konuşmak kolay belki ben katlanamazdim.

Evliliğinizi devam ettirmek istiyorsanız sizinde eşinizinde tedavi olmanız şart. Eşiniz ciddi boyutta rahatsız. Sizinde bu şartlarda çok sağlıklı düşünebileceğinizi sanmıyorum.

Eşinde hem psikolojik hemde fizyolojik sorun var, Tamamen hasta bir adam ile evlenmişsin, vajinismus olduğunu nereden biliyorsun? Hiç önceden cinsel deneyimin oldu mu? Bence adam beceremiyor bu işi senin suçun olduğunu düşündürüyor, eğer hala çok aşık değilsen çok geç olmadan ayrılmayı düşünmelisin.

İkinizin de tedavi görmesi gerekiyor. Kabul etmez demişsiniz ama başka çözüm yok malesef. İkinizin de problemi var oturup konuşun. Ben benimkini çözeyim sen seninkini. Boşuna birbirimizi yipratmayalim diyin.
Ayrıca kocanız titiz diye siz neden kendinizi parcaliyorsunuz ki. Temizlik istiyorsa yapsın. Siz evdeki diğer işleri yapın. Is bölümü yapın herkes mutlu olsun. İşten geldikten sonra duvarları sırf kocam titiz diye silmenizi garip geldi bana

İki günlük dünyayı zehretmeye kimsenin hakkı yok ,eşiniz bile olsa çekilecek dert değil.Bırakın evililiği böyle yaşamak bile büyük sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…