- 29 Ağustos 2014
- 5.657
- 18.014
- 448
- 33
- Konu Sahibi Zeyzey_neyzen
-
Coktan evi terk ederdim bosardim diyenlere bakma. Evet konu ne olursa olsun siddet uygulamak cok yanlis. Kocani sen daha iyi tanirsun ona konusmanda yanlis bir durumun olmadigini,tokat atmasinin hic hos olmadigini seni ne kadar uzdugunu anlat derim.sonucta karsindaki senin yol arkadasin dusmanun degil.
Şiddet uygulaması iyi olmamış ama boşanmakta olmaz bi tokatla. Al karşına konuş tepkini koy bidahada cesaret edemesin
kimse kadının yabancı erkeklerle dilini geliştirmek için konuşmasını haklı veya haksız bulmadı zaten. konu neden saptırılıyor? haksız biri varsa o da dağdan inme kocasıdır.Simdi esim bir sitede yabanci kadinlarla konusuyor kadinlari eklemis deseniz burda herkes esinizi topa tutardi kendiniz de dahil. Milletimizin erkeklerinin potansiyeli belli esinizi de siz daha iyi taniyorsunuz ki Arabistan'daki kadinlar benden daha ozgurdur diyorsunuz. Bunu kaldiramayacagini da biliyor olmalisiniz.
Yanlis anlasilmasin tokat atmayi asla hakli ya da normal bulup savunmuyorum. O affedilemez bir sey. Ancak biraz da empati yapmak gerek diye dusunuyorum. Siz kabul eder miydiniz?
kimse kadının yabancı erkeklerle dilini geliştirmek için konuşmasını haklı veya haksız bulmadı zaten. konu neden saptırılıyor? haksız biri varsa o da dağdan inme kocasıdır.
bu kadın dayak yedi. ötesi aması yok.
Kıyamamış hahahaha. Adam kendinden güçsüz birine acımıyor.. bu da kendinin en azından 3 kat daha güçlü bir varlığa acıyorKıyamadım ben kimsenin canını fiziksel yahut psikolojik olarak yakamam
Kusura bakma da böyle bi hödükle evli olduktan sonra yabancı dil öğrensen ne olur öğrenmesen ne olur??? İstersen 3 dili anadilin gibi konuş hayatını asla bi tık ileriye taşıyamazsın. Senin gelişim engelin dil değil kocan. Ama bunu algılayacak olsan paşa paşa dayağını yiyip oturmazdın. Hayatta birşeyler başarmış kadınlar hep şiddete ve aşağılanmaya karşı dik durmuş kadınlardır. Gerisi fasa fiso. Geçmiş olsun canımHepinize günaydın kızlar ben yabancı dil seviyemi geliştirmek için çaba harcıyorum daha önce defalatca kurs vb takviye alma fikrini sundum eşime kabul etmedi bu sıralar ismek kurslarını kolluyorum ondada boş yer yok gibi birşey velhasıl ben internet üzerinden bir program keşfettim dil değişim programı oradan kadın erkek bir çol arkadaş ekledim hepsiyle konuşmaya uğraşırken eşim erkek olan arkadaşla olan konuşmayı okudu ve bana olanca gücü ile tokat attı konuşmada herhangi bir kötülük yoktu havadan sudan zaten şuan dil seviyem sadece bu kadarına izin veriyor bu tokat yanına kar mı kalmalı nolur 2 kelam edin bana
İnanın içimde tek bir kötü niyet yoktu o an erkek veya kadın olarak hiç bakmadım olaya sadece ben bundan ne kadar faydalanırım diye düşündümEsiniz makyaj yapmaniza sacinizi boyamaniza dahi karisan bir insansa sizin bir erkekle (sebebi ne olursa olsun) konusmaniza tabii ki karsi olacakti. Gercekten anlamiyorum neden böyle bir seye kalkistiniz? Madem boyun eğdiniz bu kadar her şeyine bari kadınlarla konuşsaydiniz. Bosanacaginizi dusunmuyorum ama yine de hayatinizi kurtarmak icin gec olmadigini belirtmek istiyorum
Eşler birbirine düşman değil madem neden tokat atmış eşi bu kadına? Tamam aklı selimle düşünüp ne yapacağına karar versin de hiçbir şey demeden tokat atan insanla konuşsa da anlar mı sizce?Coktan evi terk ederdim bosardim diyenlere bakma. Evet konu ne olursa olsun siddet uygulamak cok yanlis. Kocani sen daha iyi tanirsun ona konusmanda yanlis bir durumun olmadigini,tokat atmasinin hic hos olmadigini seni ne kadar uzdugunu anlat derim.sonucta karsindaki senin yol arkadasin dusmanun degil.
Hayır saftirik bir kadına da benzemiyorsunuz bu tip bir program bulup dil öğrenmeye çalışan bir kadinsiniz .Eşler birbirine düşman değil madem neden tokat atmış eşi bu kadına? Tamam aklı selimle düşünüp ne yapacağına karar versin de hiçbir şey demeden tokat atan insanla konuşsa da anlar mı sizce?
Şiddet varsa evlilik olmaz.Genel anlamda durduk yere dövme gibi birşey yok ama daha öncelerinde de tokat atmışlığı var bir kaç kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?