• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin tokadı

Coktan evi terk ederdim bosardim diyenlere bakma. Evet konu ne olursa olsun siddet uygulamak cok yanlis. Kocani sen daha iyi tanirsun ona konusmanda yanlis bir durumun olmadigini,tokat atmasinin hic hos olmadigini seni ne kadar uzdugunu anlat derim.sonucta karsindaki senin yol arkadasin dusmanun degil.

Bunu kocası biliyor mu? Yol arkadaşına tokat attığına göre düşmanı belledi herhalde!

Simdi esim bir sitede yabanci kadinlarla konusuyor kadinlari eklemis deseniz burda herkes esinizi topa tutardi kendiniz de dahil. Milletimizin erkeklerinin potansiyeli belli esinizi de siz daha iyi taniyorsunuz ki Arabistan'daki kadinlar benden daha ozgurdur diyorsunuz. Bunu kaldiramayacagini da biliyor olmalisiniz.

Yanlis anlasilmasin tokat atmayi asla hakli ya da normal bulup savunmuyorum. O affedilemez bir sey. Ancak biraz da empati yapmak gerek diye dusunuyorum. Siz kabul eder miydiniz?

Bence atılan tek bir tokattan daha ötesi sizin özgürlüğünüzü,yaşam alanınızı sevdiğiniz şeyleri kısıtlıyor olması. Tokat da tuzu biberi resmen ayrılık sebebi olmuş.

Seven adam kısıtlamaz, saygı duyar. Özgüvenini yerle bir etmez aksine yükseltir.

İlk doğumumdan sonra kilo almıştım ve çatlaklarım vardı. Asla bikini giyemem artık dedim. Eşim kendi elleriyle bikini alıp giydirdi. Sen dünyanın en güzel fizikli annesisin dedi. Eşim mutaassıp bir ailenin çocuğudur. Umreye gitti 5 vakit namazındadır. Ama beni tanıdığında ben böyleydim asla değiştirmeye çalışmadı. Arkadaşlarımla tatile de gittim eğlenmeye de. Yerine göre de istediğim gibi giyindim.

Velhasıl kelam evliliğimizin 13.yılında hayatımı yaşam tarzımı tamamen değiştirip namaz kılmaya başladım kapandım ve 2.çocuğumu dünyaya getirdim. Eşim bütün bunlara da saygı duydu ve hiç müdahale etmedi. Çünkü bu benim hayatım.

Simdi esim bir sitede yabanci kadinlarla konusuyor kadinlari eklemis deseniz burda herkes esinizi topa tutardi kendiniz de dahil. Milletimizin erkeklerinin potansiyeli belli esinizi de siz daha iyi taniyorsunuz ki Arabistan'daki kadinlar benden daha ozgurdur diyorsunuz. Bunu kaldiramayacagini da biliyor olmalisiniz.

Yanlis anlasilmasin tokat atmayi asla hakli ya da normal bulup savunmuyorum. O affedilemez bir sey. Ancak biraz da empati yapmak gerek diye dusunuyorum. Siz kabul eder miydiniz?
kimse kadının yabancı erkeklerle dilini geliştirmek için konuşmasını haklı veya haksız bulmadı zaten. konu neden saptırılıyor? haksız biri varsa o da dağdan inme kocasıdır.

bu kadın dayak yedi. ötesi aması yok.

Oturup konusup ne nedir ogrenecegine siddete basvuran bir adamla evli kalinmaz varsa rahatsizligi dile getirir dogru duzgun konusurdunuz

kimse kadının yabancı erkeklerle dilini geliştirmek için konuşmasını haklı veya haksız bulmadı zaten. konu neden saptırılıyor? haksız biri varsa o da dağdan inme kocasıdır.

bu kadın dayak yedi. ötesi aması yok.

Ben de kimse hakli buldu veya bulmadi demedim. Empati yaptim.
Tokatin da affedilir oldugunu soylemedim.

Buraya kocam yabancı kadınlarla konuşuyor diye konu açsanız herkes topa tutardı . Şahsen bende eşimin ne olursa olsun birisi ile böyle konuşmasını asla istemem. Evet kocanın tokat atması yanlış ama seninde yaptığın çok yanlış bu kadar net.

Eşinizin tokatını kesinlikle doğru bulmuyorum. Bu işin 'ama^'sı var bana göre. Şöyleki. Kendinize yapılmasını istemediğiniz hİÇbir şeyi bu evladınız da olsa eşinizde olsa aynı şey geçerli. Başkasına ASLA yapmayın. Dvranış,fiil vs.. her şey olabilirr bu. Sizin de davranışınız hiç etik değil bana göre.. Dil seviyenizi geliştirmek için; Üstelik evli bir bayanın(erkek içinde aynı şey GEÇERLİ) Yabancı erkeklerle muhattap olması hiç mi hiç hoş değil. Zaruri durumlar dışında. Burada zaruri hiiiiç bir durumda yok hanımefendi.

Hepinize günaydın kızlar ben yabancı dil seviyemi geliştirmek için çaba harcıyorum daha önce defalatca kurs vb takviye alma fikrini sundum eşime kabul etmedi bu sıralar ismek kurslarını kolluyorum ondada boş yer yok gibi birşey velhasıl ben internet üzerinden bir program keşfettim dil değişim programı oradan kadın erkek bir çol arkadaş ekledim hepsiyle konuşmaya uğraşırken eşim erkek olan arkadaşla olan konuşmayı okudu ve bana olanca gücü ile tokat attı konuşmada herhangi bir kötülük yoktu havadan sudan zaten şuan dil seviyem sadece bu kadarına izin veriyor bu tokat yanına kar mı kalmalı nolur 2 kelam edin bana
Kusura bakma da böyle bi hödükle evli olduktan sonra yabancı dil öğrensen ne olur öğrenmesen ne olur??? İstersen 3 dili anadilin gibi konuş hayatını asla bi tık ileriye taşıyamazsın. Senin gelişim engelin dil değil kocan. Ama bunu algılayacak olsan paşa paşa dayağını yiyip oturmazdın. Hayatta birşeyler başarmış kadınlar hep şiddete ve aşağılanmaya karşı dik durmuş kadınlardır. Gerisi fasa fiso. Geçmiş olsun canım

tokat asla kabul edilir birşey değil elbetteki ama
benim eşimde çok kıskanç benim başıma gelse nolurdu
bilemiyorum ama huyunu bildiğimden böyle birşeye koz vermezdim
sinirlenmesini sağlamazdım yani konu ne olursa olsun selam vermek bile
olsa yapamam çünkü eşimi iyi tanırım bu konuda kabul etmez asla bende onda kabul
etmem yani...

Esiniz makyaj yapmaniza sacinizi boyamaniza dahi karisan bir insansa sizin bir erkekle (sebebi ne olursa olsun) konusmaniza tabii ki karsi olacakti. Gercekten anlamiyorum neden böyle bir seye kalkistiniz? Madem boyun eğdiniz bu kadar her şeyine bari kadınlarla konuşsaydiniz. Bosanacaginizi dusunmuyorum ama yine de hayatinizi kurtarmak icin gec olmadigini belirtmek istiyorum
İnanın içimde tek bir kötü niyet yoktu o an erkek veya kadın olarak hiç bakmadım olaya sadece ben bundan ne kadar faydalanırım diye düşündüm

Coktan evi terk ederdim bosardim diyenlere bakma. Evet konu ne olursa olsun siddet uygulamak cok yanlis. Kocani sen daha iyi tanirsun ona konusmanda yanlis bir durumun olmadigini,tokat atmasinin hic hos olmadigini seni ne kadar uzdugunu anlat derim.sonucta karsindaki senin yol arkadasin dusmanun degil.
Eşler birbirine düşman değil madem neden tokat atmış eşi bu kadına? Tamam aklı selimle düşünüp ne yapacağına karar versin de hiçbir şey demeden tokat atan insanla konuşsa da anlar mı sizce?

Tokat , şiddet eğilimi çok yanlış
Fakat kullandığınız uygulamada sadece kadınları ekleseydiniz ?
Sonuçta iki cinsiyet farklı dilleri konuşmuyor dimi

Umarım eşiniz özür diler ve birdaha asla tekrarlamaz..

Bana o programın adını yazar mısınız buradan yada özel mesajla? Benimde dil pekiştirmem gerekli.

Eşler birbirine düşman değil madem neden tokat atmış eşi bu kadına? Tamam aklı selimle düşünüp ne yapacağına karar versin de hiçbir şey demeden tokat atan insanla konuşsa da anlar mı sizce?
Hayır saftirik bir kadına da benzemiyorsunuz bu tip bir program bulup dil öğrenmeye çalışan bir kadinsiniz .
Ama yaptıklarınız çok çelişiyor.

Hayır süper ingilizce öğrenseniz nolur berbat bir hayatınız var esir gibisiniz.
Size isteklerinize saygı duymayan bir mahlukatla evlisiniz .
Şimdi diyeceksiniz ki beni çok seviyor bik bik bik
Hayır kardeşim sevmiyor adam ezik kompleksli özgüveni yok karşısındaki kadın ondan güçlü saygın olmasın istiyor mazallah gözü açılırsa terk edebilir çünkü onu.
Hoş sevse nolucak sevme şekli tuhaf tokatla seviyor hayvanat.Bu tüm dünyayı sevse nolur?

Back
X