- 5 Kasım 2015
- 1.526
- 1.310
- 133
- Konu Sahibi rosebeauty
Iyi ki varsiniz ben kendimi bu evde
iyi ki varsiniz ben kendimi bu insanlarin arasinda gercekten cok dislanmis hissediyorum evet evliligi idrak edemedi esim ama bunun en buyuk sebebi kayinvalidem yemin ederim elinden gelse bizi ayri evlerde uyutacak esime evliymis bi evi varmis gibi degil sanki ben misafirleriymisim gibi hisstriyor kayinpederimin varligi yoklugu pek belli degil sever beni belki de kucuk yasta babami kaybettigim icin bilmiyorum
Aynen tatlim ben de sozde kv kp in gelini kocamin esiyim ama hep beraber bi araya gelince ben bir yabanci ben bi dislanan beni takan yok boyle olmamali aslinda senle ben yeniyiz el ustunde tutulmamiz gereken zamanlar fakat boyle durumda olmamizin tek sebebi eslerimiz ne yazik ki biz buyumus cocuklarla evlenmisiz bi erkek olgunlugu agirligi vakari yok bizim kocalarda napalim is basa dustu zamanla bizim elimizin altinda olgunlascaklar
Kaynanana gelince Allah tarafindan cenesi tikanmali tez zamanda onlar varken bize rahat hzur biraz uzak sanirim seninki de oglunu senden kiskaniyo kotu olup ayrilmanizi belki istemez ama iyi olunca da oglu seni ondan cok sever diye akli cikar
En iyi kaynana olu kaynana dememisler bosuna