• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin tuhaf alışkanlıkları

Mesela annelerin evindenher yaz kış giyilmeyen kıyafetleri veririz biz ama bunlarda yok ya orta okul hırkası durur mu bi insanın hayret bişey
Oooooo ben öyle bir giysi görsem son görüşüm olurdu sanırım.
Hiç tahammülüm olamaz hiç!!! :63:

Bende poşetleri biriktiririm nolur nolmaz diye yedek su da vardır. Amaaa, anam öyle yapıyordu diyince iş kıllığa biner.. Burası anasının evi değil onu öğrenmesi lazım..

Yedek su olayını anlamadım.
Biz de çok su içilir aniden biterse,dalarız,unuturuz diye iki damacana su vardır daima...:temizlik:
Onun gibi bir olaysa onu anlayabilirim...:21:

esın aynı benım gıbı nerde sacma sapan huy var bende:KK76:
takıntı yanı.. yapcak bısey yok demek sadece ben boyle degılmısım:KK14:

Kızlar eşimin çok garip huyları var mesela bişeyi atmama hiç izin vermiyor mesela soyle anlatayım gecen ayakkabısını koymak için poşet gerek oldu bulamadık uygun bi poşet neden bu evde 20-30 tane poşet yok diyo bana ya 3 tane falan bulunduruyorum neyse sesimi çıkarmadım bi kaç gün önce sular kesildi temizlik sırasında ben de olayı anlattım bole oldu yarım kaldı falan diye bu sefer başladı bizim evde neden damacanada su yok yani 5 lt lik şişelerde su olmalıymış ne olur ne olmazmış annesinde ole Görmüş hızımı alamadım bi örnek daha vereyim gecen misafir geldi evdeki böreklerden misafire vermek istedim saklama kabımı bulamadım bi an bu başladı bu sefer ben neden peynir yoğurt kutularınınatıyormuşum annesi hiç atmazmış ya evlendik eve geldik eve bi baktım annesi orta okul hırkasını bile atmamış bize göndermiş ya bunu hepnyapıyo sürekli poşet yoğurt kabı muhabbeti var evde deli olucam ciddi anlamda beni suçluyo bide
ay nefret ederim benm de annem ve babam ole hiçbişi atmazlar saçmasapan ev cope doner
ben atarım bulup geri alırlar

benim evde poşet poşetim var. içinde fazlaca poşetlerde mevcut . çünkü poşet herşey için ihtiyaç olan birşey. hiç değilse çöp için. kullanmadığım boş bir oda var ya orada ya balkonda da 5lt'lik bidonda su bulunur kesin. bi su kesintisi olur arıza olur birşey olur diye. ben de bunları annemden gördüm ama annem de ihtiyacı olduğu için yapıyordu sonuçta ve bizim de ihtiyacımız oluyor. söyleyiş tarzı hoş olmayabilir belki ama evde olması gereken şeyler. yoğurt dondurma vs kabına bir şey diyemeyeceğim. ben saklama kapları alıyorum boy boy

Benim annemin evinde hiç olmazdı müze gibi dururdu tezgahın üstünde bardak bile olmazdı bana yoğurt kovası saklamak çokmtuhaf geliyo mesela
kedilere su ve yiyecek birşeyler götürmek için bazen işe yarıyor kaplar falan :) ama onun dışında atarım börek vs koymak için tutmam. market poşetlerinden sağlam olanları saklarım. devamlı kullandığım için hemen bitiyor zaten.

Börek yapan ve misafirin yanına koyan biri olduğunuz için tava yoğurtların kutularını evde bulundurun bence bir kaç tane.
Saklama kapları geri gelmiyor
Amaaaan gelmezse gelmesin.
Bence yine de yoğurt kutusu tutmasın.
Ya da hiç kimseye börek vermesin.
İlla verecem diyorsa alüminyum folyoya sarsın,peçeteye sarsın ne bileyim.
Ama kutu tutmasın evinde.

Şuan bulunduğum yerde su deposu olmadığı için banyoda iki adet 5 litrelik suyum var. Her zaman ise yaramıştır.
Bu fazlalık değil tedbirdir.

Bende cam saklama kapılarından yanayım.

Bir tane peynir kutusu bulundururum , mutfak bezimi çamaşır suyuna yatiririm :) akşamları.
Bunun dışında kediler için bir kaç tane alçak kenarlı plastik kutu saklarım. O da sürekli kullanılıyor yenisi geliyor zaten yerine.

Poşette kilerde tutarım , 4 , 5 adet.

O kadarda tuhaf değil eşiniz. Orta yolu bulmalisiniz. Orası ikinizin ortak evi.

Amaaaan gelmezse gelmesin.
Bence yine de yoğurt kutusu tutmasın.
Ya da hiç kimseye börek vermesin.
İlla verecem diyorsa alüminyum folyoya sarsın,peçeteye sarsın ne bileyim.
Ama kutu tutmasın evinde.

Ben en iyi çözümü kağıt tabaklarda vermekle buldum.

Yedek su olayını anlamadım.
Biz de çok su içilir aniden biterse,dalarız,unuturuz diye iki damacana su vardır daima...:temizlik:
Onun gibi bir olaysa onu anlayabilirim...:21:

Aynen canım, damacanadan ayrı 1.5 ltlik pet şişelerde.Bende sucuyu aramayı unutuyorum :)) Bitecek değil de, bitmiş oluyor farkettiğimde susuz kalıyoruz :) Kilere gömdük onları,susuz kalınca ordan alıyoruz :)

Adam sana pratik çözümler sunacak tavsiyelerde bulunmuş. Haklı bence. Çoğu kadın su kesintilerine karşı evde 5-10 litre su bulundurur. Plastik kaplar birine yemek gönderilir düşüncesiyle saklanır. Yani biçok kişide gördüm ben

Fazlaliklara benim de tahammulum yok. Cok istiyorsa lazim oldukca annesinden alsin.

Back
X