- 7 Ağustos 2018
- 851
- 709
- 23
- 42
- Konu Sahibi yuruyenlazanya35
-
Eskiden bebekler emziği istemedikleri zaman anneleri emziği azicijk bala çalıp öyle veriyorlardıfarklı şeyler dene temiz olması lazım mesela öncelikle
artık tatlandırcı bişeyler kullan ne diyeyim daha :)
Pipinin dişi versiyonuPipo ne ya
Sen bulunmaz bir benzersin bence ben şahsen senin gibi olamam (6 yı bulsak daYeni evliyken bir kaç kere yapmıştım ama az ileriye gidince oguruyordum ve çok tiksiniyordum, eşim çok istiyordu şimdi ara ara yapıyorum, o beni memnun etmeye çalışıyor ben niye onu memnun etmeyeyim ki dedim, vajinsl orgazm olamıyordum eşim bir dönem oral yaparak tatmin etti
Bulunmaz benzer ?Sen bulunmaz bir benzersin bence ben şahsen senin gibi olamam (6 yı bulsak da)
Yanlış oldu bulunmaz bir nimet olacaktı tatlımBulunmaz benzer ?
Ayhshhshshs kıyamam kız sana ne masumsunyadırgadım yani sapıkça şeyler istemeye başladı zannettim ağzıma alıp tutacak mıyım nasıl yapayım öyle yapınca ne anlayacak bu böyle olmaz diyorum öyle de olur böyle de olur diyor
Tövbe ya oldu olacak sıcak çikolata döksün
Nerden biliyorsun ki?Yanlış oldu bulunmaz bir nimet olacaktı tatlım
Çünkü vefa borcunda dolayı sen de onu mutlu etmeye çalışıyorsun bu arada benden fotoğraf istemiştin düğün fotoğrafımızı atıcam da sen mesajı kapatmışsın galibaNerden biliyorsun ki?
hehhh işten onsan aaahahahaEskiden bebekler emziği istemedikleri zaman anneleri emziği azicijk bala çalıp öyle veriyorlardıolmazsa bu da öyle bisey yapabilir
Pipi önünde bizden komut mu bekliyorsun . Eşine dur internet hakkımı kullancam kızlar ne derse o mu dedin canın istiyorsa yapyapayım mı yani dalga mı geçiyorsunuz
Eşiniz akrep ya da boğa burcu mu ?!sekse aşırı düşkün Bu tarz fantezileri olabiliyor erkeklerin.. benim bi akrep sevgilim de öyle seviyordu.. ilişki esnasında birbirimize yaptığımız oluyodu.. ilk başlarda garip buluyorum ama sonradan hoşuma gitmişti ama pek hijyenik bi olay değil bence !!.. yani her 2 tarafın da yüzde yüz temiz, enfeksiyonsuz olması lazım..!!selam 1 aylık evliyim. danışacak kimsem olmadığı için buraya yazıyorum fazla açık olacaksa affedin kadınlar arasındayız diye yazdım.
şu ana kadar herşey iyi tek sorunumuz eşim ilişki sırasında pipisini ağzıma almamı istiyor bu da bana garip geliyor olmaz deyince üstlemiyor ama hayal kırıklığına uğramış gibi gözleri düşüyor. Daha önce böyle bişi duyan var mı benim eşimde mi gariplik var utandığım için ablama arkadaşıma soramıyorum bu konuları.
Şahsen ben oral seksi hijyenik bulmuyorum.. ben yapmayı tercih etmiyorum...ama burada kızlarımız genelde seviyo gibiHerkes yapıyomu bende bunu merak ettim.
Birde monotonluktan çıkmak için başka neler yaşıyosunuz eşinizle.
Özelden yazabilirsiniz önerilerinizi
Kadınları bilmiyorumda kocalar baya istekli sanırım o konuda okuduğum kadarıyla.Şahsen ben oral seksi hijyenik bulmuyorum.. ben yapmayı tercih etmiyorum...ama burada kızlarımız genelde seviyo gibi ben mesajlardan ve oralla ilgili diğer konulardan bunu çıkardım.. hatta çok da şaşırdım yani bağımlısı olmuş millet dedim vallahi şok oldum..
Ya zaten oral yaptırmayı sevmeyen erkek herhalde yok gibi bir şeydir erkekler bayılıyorlar bu duruma !Kadınları bilmiyorumda kocalar baya istekli sanırım o konuda okuduğum kadarıyla.
Sizi bilmem ama ben ağzıma almadan seviştiğimi anlamıyorumŞahsen ben oral seksi hijyenik bulmuyorum.. ben yapmayı tercih etmiyorum...ama burada kızlarımız genelde seviyo gibi ben mesajlardan ve oralla ilgili diğer konulardan bunu çıkardım.. hatta çok da şaşırdım yani bağımlısı olmuş millet dedim vallahi şok oldum..
İşte garip bir şekilde bazı insanlar için seksin ayrılmaz bir parçası halinde..!! ama şahsen benim için olmazsa olmaz bir şey değil hatta olmasa daha iyi olur bir şey .. hatta bir erkek bana bu konuda ısrar ederse soğuyorum genelde ya da kondomın üstünden yapmayı falan teklif ediyorumSizi bilmem ama ben ağzıma almadan seviştiğimi anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?