- 9 Temmuz 2019
- 19
- 6
- 1
- Konu Sahibi yuruyenlazanya35
-
farklı şeyler dene temiz olması lazım mesela öncelikle
artık tatlandırcı bişeyler kullan ne diyeyim daha :)
cimcif yap dese mutfağa gidip tezgahı temizlerdim İnan şaka yapmıyorum.Ahahdha aman diyeyim zehirlenmeyin bir de
Cif dökmek nedir hadhah hadi çikolata sosu, krema falan olsa neyse ahdahha
Niye öyle bir karşılık bulmuşlar bilmiyorum ama cimcif ağza boşalma ve yüze boşalma demekmişCim ayrı cif ayrı ahdhah
Hiçbir normal erkek cimcif yap demezcimcif yap dese mutfağa gidip tezgahı temizlerdim İnan şaka yapmıyorum.
Biz de yaptıramıyor muyuz cifcimiHiçbir normal erkek cimcif yap demez
O bambaşka bir jargon
cim cif ne hakikaten többee neler duyuyoruzzz :) :)cimcif yap dese mutfağa gidip tezgahı temizlerdim İnan şaka yapmıyorum.
Ahadha kadın için o terim kullanılıyor mu bilmiyorumBiz de yaptıramıyor muyuz cifcimi
Ahadhah ya zaten günlük hayatta kullanılan bir tabir değil. Aman diyeyim sağda solda kullanmayın ahahahacim cif ne hakikaten többee neler duyuyoruzzz :) :)
erkeklere sapık iğrenç deriz şuraya bakAhadhah ya zaten günlük hayatta kullanılan bir tabir değil. Aman diyeyim sağda solda kullanmayın ahahaha
Whatsapp durumu yapıcamAhadhah ya zaten günlük hayatta kullanılan bir tabir değil. Aman diyeyim sağda solda kullanmayın ahahaha
Ahahdah risk budurWhatsapp durumu yapıcam
İnanmıyorum ya bir de bekarmışsın kız nereden öğrendinAhadhah ya zaten günlük hayatta kullanılan bir tabir değil. Aman diyeyim sağda solda kullanmayın ahahaha
Bekarız diye sevişmeyelim miİnanmıyorum ya bir de bekarmışsın kız nereden öğrendin
13 yıl yapmamışsın demek çok gerekli değilmiş canım yaBen yapmıyordum 13 yıllık evliyiz, daha yenilerde yapmaya başladım, eşim bana bir dönem haftada 1 yapıyordu
Ya önceki yorumlarına baktım ön koltuk falan bir dünya geçmişin var dedim çok tecrübeli bir evli ablamız dedimBekarız diye sevişmeyelim mi
Yok ayol öyle bir dünya denecek bir şey yok aslındaYa önceki yorumlarına baktım ön koltuk falan bir dünya geçmişin var dedim çok tecrübeli bir evli ablamız dedim
Benden tecrübelisindir kocamla karşılaşma sakın çok yakınıyor BendenYok ayol öyle bir dünya denecek bir şey yok aslında
Yeni evliyken bir kaç kere yapmıştım ama az ileriye gidince oguruyordum ve çok tiksiniyordum, eşim çok istiyordu şimdi ara ara yapıyorum, o beni memnun etmeye çalışıyor ben niye onu memnun etmeyeyim ki dedim, vajinsl orgazm olamıyordum eşim bir dönem oral yaparak tatmin etti13 yıl yapmamışsın demek çok gerekli değilmiş canım ya
Ya cimcif kelimesini bilmemeniz normal bilmeyin zatenIyy igrenc seyler ogrendim, konu sahibine bilmiyor diye dalga geciyorduk ta ben de bilmiyormusum midem bulandi, cif rim fln ne ya
Burada okuyunca neymis diye eksi sozluge baktim bir de rimlisi varmis midem bulandiYa cimcif kelimesini bilmemeniz normal bilmeyin zatenBen niye biliyorum, nereden biliyorum inanın bilmiyorum, bir şekilde duymuşum
Hahaha o ayrı, ona kimse hazır değil aahahaBurada okuyunca neymis diye eksi sozluge baktim bir de rimlisi varmis midem bulandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?