eşimin tuhaf istekleri

Konu sahibi, bahsi geçen eyleme oral seks deniyor.
Kadın erkeğe, erkek de kadına yapabilir. Eşinizin istediği son derece doğal, dünya üzerinde milyonlarca kadın partnerine oral seks yapıyor, yine milyonlarca erkek de partnerine oral seks yapıyor.

Onu yapması için internetten bakması şart mı kio_O
Nasıl öğrenecek ahdha burada nasıl oral seks yapılır, oral sekse giriş 101 mesajları ile anlatamayız ya :D

:olamaz::olamaz: Gerçekmi fake mi bilmiyorum ama ciddiye alarak cevaplıyım. Seven insan eşini mutlu etmek için zaten yapar. Cinselliği sadece birleşmekten ibaret görürsen ilerde eşim beni aldatıyor diye konu açman çok olası benden demesi.
Bunu bazıları anlayamıyor

Tecrübeli biri rehber yapsa iyi olur, :KK70: google'a yazmaya bile üşeniyor millet, iş icraata gelince ne ypacaklar acaba :KK70:
Powerpoint sunumu hazırlayıp slaytlar, dünyadan istatistiklerle falan anlatmak lazım.
Sonra da workshop yapılır ahdhah

Kadın erkeğe, erkek de kadına yapabilir. Eşinizin istediği son derece doğal, dünya üzerinde milyonlarca kadın partnerine oral seks yapıyor, yine milyonlarca erkek de partnerine oral seks yapıyor.

Nasıl öğrenecek ahdha burada nasıl oral seks yapılır, oral sekse giriş 101 mesajları ile anlatamayız ya :KK70:

Oral seks değil onun adı bilocan.

yadırgadım yani sapıkça şeyler istemeye başladı zannettim ağzıma alıp tutacak mıyım nasıl yapayım öyle yapınca ne anlayacak bu böyle olmaz diyorum öyle de olur böyle de olur diyor

Ağızda çalkalayıp tüküreceksiniz. Ola ki nohut tanesi kadar yutacak olursanız, seks bozulur. 😊

Nasıl öğrenecek ahdha burada nasıl oral seks yapılır, oral sekse giriş 101 mesajları ile anlatamayız ya :KK70:
Tam yorumları okuyup gülerken gece evi serisini okumus birisine denk geldim :D:D

Eşiniz normal değil boşanın 😏şaka bir yana içinizden nasıl geliyorsa o an öyle davranın eşinizin isteği anormal birşey değil

Back
X