Eşler arasında senin paran benim param muhabbeti olmaz ama bu her iki taraf için de geçerlidir.Mrb hanımlar bir önceki gönderimde il değişikliği yaptığımı ve bundan memnun olmadığımı yazmıştım konuya şöyle baslayim geldiğim yerde çalışıyordum eşimle düğün borçlarını kendimiz ödedik aldığımız tüm eşyalarin parasini benim maaşımla kapattık kendi maasiylada evin kirası bekarken yaptığı kredinin borcunu falan ödedi. Taşinmadan önce çalışırken maaştan 300 400 tl sini bana bırakıp gerisini alıp borca yatırıyodu maaşımi çoğunlukla o çekerdi zaten.Nitekim bugun bir iş teklifi geldi bana yine alacağım ücretten kendine 300 tl bırak gerisini borçlara yatirayim dedi bende sinirlendim kendim kazanıyorum ağız tadıyla harcatmiyosun dedim vay efendim senin paran benim param diye bişey mi varmış ama çalışmadığım süre boyunca kendisi bana ayda 300 değil 100 bile vermedi şimdi kalkmış benim kazandığım paranın hesabini yapıyor kendi maasiylada istediğini alıyor sigara içiyor kendi maasınin nereye harcadığını ne yaptığını bilmiyorum hiç sorunca borç olduğunu bilmiyomusun diyor bana. Çok sinirim bozuldu çalışıyorsun ama yine ekonomik özgürlüğün yok maddi açıdan kisitlaniyorsun
Mrb hanımlar bir önceki gönderimde il değişikliği yaptığımı ve bundan memnun olmadığımı yazmıştım konuya şöyle baslayim geldiğim yerde çalışıyordum eşimle düğün borçlarını kendimiz ödedik aldığımız tüm eşyalarin parasini benim maaşımla kapattık kendi maasiylada evin kirası bekarken yaptığı kredinin borcunu falan ödedi. Taşinmadan önce çalışırken maaştan 300 400 tl sini bana bırakıp gerisini alıp borca yatırıyodu maaşımi çoğunlukla o çekerdi zaten.Nitekim bugun bir iş teklifi geldi bana yine alacağım ücretten kendine 300 tl bırak gerisini borçlara yatirayim dedi bende sinirlendim kendim kazanıyorum ağız tadıyla harcatmiyosun dedim vay efendim senin paran benim param diye bişey mi varmış ama çalışmadığım süre boyunca kendisi bana ayda 300 değil 100 bile vermedi şimdi kalkmış benim kazandığım paranın hesabini yapıyor kendi maasiylada istediğini alıyor sigara içiyor kendi maasınin nereye harcadığını ne yaptığını bilmiyorum hiç sorunca borç olduğunu bilmiyomusun diyor bana. Çok sinirim bozuldu çalışıyorsun ama yine ekonomik özgürlüğün yok maddi açıdan kisitlaniyorsun
Eşinizin tutumu yanlış. Maaşınızı vermeyin. Bazı ödemeleri siz yapın gerisini kendi halletsin.Mrb hanımlar bir önceki gönderimde il değişikliği yaptığımı ve bundan memnun olmadığımı yazmıştım konuya şöyle baslayim geldiğim yerde çalışıyordum eşimle düğün borçlarını kendimiz ödedik aldığımız tüm eşyalarin parasini benim maaşımla kapattık kendi maasiylada evin kirası bekarken yaptığı kredinin borcunu falan ödedi. Taşinmadan önce çalışırken maaştan 300 400 tl sini bana bırakıp gerisini alıp borca yatırıyodu maaşımi çoğunlukla o çekerdi zaten.Nitekim bugun bir iş teklifi geldi bana yine alacağım ücretten kendine 300 tl bırak gerisini borçlara yatirayim dedi bende sinirlendim kendim kazanıyorum ağız tadıyla harcatmiyosun dedim vay efendim senin paran benim param diye bişey mi varmış ama çalışmadığım süre boyunca kendisi bana ayda 300 değil 100 bile vermedi şimdi kalkmış benim kazandığım paranın hesabini yapıyor kendi maasiylada istediğini alıyor sigara içiyor kendi maasınin nereye harcadığını ne yaptığını bilmiyorum hiç sorunca borç olduğunu bilmiyomusun diyor bana. Çok sinirim bozuldu çalışıyorsun ama yine ekonomik özgürlüğün yok maddi açıdan kisitlaniyorsun
Bende dedim onu ben calismasam ne yapmayı düşünüyordun nasıl ödeyecektin diyorum bi şekilde öderdim diyor.Çok uyanık eşiniz var iyi yere dükkan açmış ,evlen kadını çalıştır borçları ödet sonra herşeyi be yaptım desin ,
Baştan höst diyecektiniz ,ben sana 500 verim bundan sonra idare bende kalsın ,çalış ver devamlı ben hiç bir şey alamıyorum ,bana mı güvenip evlendin ,çalışmasam bu borçlar nasıl ödenecek diye bi sorun bakalım
Ya birde öyle konuşuyor ki 300 tl den sanki 3 bin liraymis gibi bahsediyor 300 tl az paramı neyine yetmiyor diyorAylik 300 tl nedir ya koskoca kadinsiniz siz! Aylik 300 tl neyinize yetecek? siz tasarruf yaparken beyefendi de mi ayda 300 tl harciyormus peki?! Lutfen guclu durun sizin kazandiginiz parayla size caka satmasina izin vermeyin! Adam olsun da karisina "ayda 300 tl harca" demesin rahat yasatsin karisini cok biliyosa! Siz bu paraya aylik kuafore bile gidemezsiniz kiyafet alamazsiniz sonra da "bakimsiz giyinmeyi bilmiyor "der size! Kiymet mi bilirler sanki! Karisina layik gordugune bak 300 tl !
valla sizden genelde süper fikirler çıkıyor etrafınızdakiler çok şanslı..Eşinize “Haklısın aşkım. Senin paran benim param olmaz, bu yanlış. Sen o kadar zaman hesap kitap yaptın, idare ettin. Şimdi sıra bende. Sana 300-400 veririm. Senin ve benim maaşımdan tüm borçları ödeme vs bende. Bana tüm ayrıntıları yaz, ver. Artık rahatsın, her şeyi ben halledeceğim” deyin. Bir de böyle deneyin bakalım beğenecek mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?