Eşimin tutumu dogru mu sizce ?

Harika bir tutum. Daha akıllıca bir tutum olamazdı. Eşim çalışsın, maaş kartı ben de dursun ama ben maaşımı istediğim gibi harcayayım. Bravo !!!!!!!!!!!!!!

Lütfen maaş kartınızı geri alın. Eşiniz kendini dünyanın en akıllısı zannediyor. Senin benim param yok diye size psikolojik baskı yapıyor ve kendinizi suçlu hissetmenize sebep oluyor.
Maaş kartım kayboldu diye bankaya bildirin, size yeni kart gelsin. 5 kuruş vermeyin. Sizden bu şekilde alma hakkı yok.

Maaş kartim bende Şu an genelde maaşım yattığı gün ister kartı beyefendi

K.bakmayin iş nedeniyle yazamadim dün sizlerin dediklerini aynen söyledim sen maaşını bana ver tüm ödemeleri ben yapayım sanada 300 tl vereyim diye açtı ağzıni yumdu gözünü neler söyledi vermiyorum sana para falan nasıl ödüyosan öde borçlarını dedim sana 300 değil ayda 100 tl işine gelmiyosa işi bırakacaksın o zaman gidemezsin işe dedi sanamı soracam senmisin karar mercii dedim çok sinirlendim ya ne desem anlamıyor adam

Eşinizin işine gelmedi tabi. Sakın onun sözüne bakarak işi bırakmayin, böyle bir eşin yanında tam tersine işe ihtiyacınız var.

Bu teklifiniz çok kötü bir şeyse, kendi nasıl size böyle bir şey teklif edebiliyormuş? Açıklaması ne?

Önceki konunuzu okumuştum. Eşiniz tam bir ömür törpüsü. Allah sabır versin.

Anlamasın,siz de anlamayın,deli tutturması gibi aynı şeyi söyleyin geçin,desin dursun,.t ürür kervan yürür...

O kimin için çalışıyormuş bizim için evimiz için çalışıyormuş beyefendi
Kadınlar da gökdelenden caddeye serpmiyor herhalde,biz de evimiz için çalışıyoruz.
Pabuç bırakmayın konu sahibi,kötü olmadan ustaca bu fırsatla bu işi düzene koyun.

Teyzem hem çalışıyor hem de sizin gibi neredeyse tüm maaşını eşine veriyo. O kadar üzülüyo ki hem çocuklarım bensiz büyüyo hem de kazandığım parayı harcaamıyorum bile diye. Sözde borç ödeniyor. Lütfen diretin sözünüzden dönmeyin bunun ilerisi de var.

Ya birde yapmak istediğim şeyler var ehliyet almak istiyorum izin vermiyor borç bitecekmis öyle alacakmisim dişlerim acaip sorunlu implant falan yapılması gerekiyor ona da izin vermiyor Şu an yaptiramazsin borç varken diyor

Bence borç listesini isteyin kalem kalem. Sadece borçlara gitse neden bu kadar çıkışsın ki. Güvensiz gibi yaklaşmadan, evet borç ikimizin borcu ama ben de hesabımızı bilmek istiyorum diye.

Erkekler savurgan oluyor genelde. Eşimin eline bir günde on bin lira geçsin harcar gelir ben olmasam yarın ne yaparım ne yerim diye düşünmez maalesef. Ben biraz dizginliyorum. Evlilikte bütçe ortak olmalı beraber ödemeler yapılmalı ve kalan para da beraber harcanmalı.

eşler arasında giderler ortak ödenmeli ama kendine 300 al gerisini bana ver çok çirkin.. bnce asla öyle bisi yapmayın ev ihtiyacına bakabilirsiniz ama maaşınızı ya da maaş kartınızı sakin eşinize vermeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…