- 7 Temmuz 2019
- 1.332
- 5.177
- 108
- 31
Maaş kartim bende Şu an genelde maaşım yattığı gün ister kartı beyefendiHarika bir tutum. Daha akıllıca bir tutum olamazdı. Eşim çalışsın, maaş kartı ben de dursun ama ben maaşımı istediğim gibi harcayayım. Bravo!!!!!!!!!!!!!!
Lütfen maaş kartınızı geri alın. Eşiniz kendini dünyanın en akıllısı zannediyor. Senin benim param yok diye size psikolojik baskı yapıyor ve kendinizi suçlu hissetmenize sebep oluyor.
Maaş kartım kayboldu diye bankaya bildirin, size yeni kart gelsin. 5 kuruş vermeyin. Sizden bu şekilde alma hakkı yok.
Eşinizin işine gelmedi tabi. Sakın onun sözüne bakarak işi bırakmayin, böyle bir eşin yanında tam tersine işe ihtiyacınız var.K.bakmayin iş nedeniyle yazamadim dün sizlerin dediklerini aynen söyledim sen maaşını bana ver tüm ödemeleri ben yapayım sanada 300 tl vereyim diye açtı ağzıni yumdu gözünü neler söyledi vermiyorum sana para falan nasıl ödüyosan öde borçlarını dedim sana 300 değil ayda 100 tl işine gelmiyosa işi bırakacaksın o zaman gidemezsin işe dedi sanamı soracam senmisin karar mercii dedim çok sinirlendim ya ne desem anlamıyor adam
K.bakmayin iş nedeniyle yazamadim dün sizlerin dediklerini aynen söyledim sen maaşını bana ver tüm ödemeleri ben yapayım sanada 300 tl vereyim diye açtı ağzıni yumdu gözünü neler söyledi vermiyorum sana para falan nasıl ödüyosan öde borçlarını dedim sana 300 değil ayda 100 tl işine gelmiyosa işi bırakacaksın o zaman gidemezsin işe dedi sanamı soracam senmisin karar mercii dedim çok sinirlendim ya ne desem anlamıyor adam
O zaman 'bir şekilde' ödesin.Bende dedim onu ben calismasam ne yapmayı düşünüyordun nasıl ödeyecektin diyorum bi şekilde öderdim diyor.
Yok asla bırakmam çünkü çalışmadığı 3 ay boyunca bana ayda 100 tl bile vermedi en azından az çok kendi ihtiyaçlarımi karsilayabiliyorumEşinizin işine gelmedi tabi. Sakın onun sözüne bakarak işi bırakmayin, böyle bir eşin yanında tam tersine işe ihtiyacınız var.
O kimin için çalışıyormuş bizim için evimiz için çalışıyormuş beyefendiBu teklifiniz çok kötü bir şeyse, kendi nasıl size böyle bir şey teklif edebiliyormuş? Açıklaması ne?
Anlamasın,siz de anlamayın,deli tutturması gibi aynı şeyi söyleyin geçin,desin dursun,.t ürür kervan yürür...K.bakmayin iş nedeniyle yazamadim dün sizlerin dediklerini aynen söyledim sen maaşını bana ver tüm ödemeleri ben yapayım sanada 300 tl vereyim diye açtı ağzıni yumdu gözünü neler söyledi vermiyorum sana para falan nasıl ödüyosan öde borçlarını dedim sana 300 değil ayda 100 tl işine gelmiyosa işi bırakacaksın o zaman gidemezsin işe dedi sanamı soracam senmisin karar mercii dedim çok sinirlendim ya ne desem anlamıyor adam
Kadınlar da gökdelenden caddeye serpmiyor herhalde,biz de evimiz için çalışıyoruz.O kimin için çalışıyormuş bizim için evimiz için çalışıyormuş beyefendi
Ya birde yapmak istediğim şeyler var ehliyet almak istiyorum izin vermiyor borç bitecekmis öyle alacakmisim dişlerim acaip sorunlu implant falan yapılması gerekiyor ona da izin vermiyor Şu an yaptiramazsin borç varken diyorTeyzem hem çalışıyor hem de sizin gibi neredeyse tüm maaşını eşine veriyo. O kadar üzülüyo ki hem çocuklarım bensiz büyüyo hem de kazandığım parayı harcaamıyorum bile diye. Sözde borç ödeniyor. Lütfen diretin sözünüzden dönmeyin bunun ilerisi de var.
Nereye borcunuz var senin bilgin var mı ve ne kadar?Ya birde yapmak istediğim şeyler var ehliyet almak istiyorum izin vermiyor borç bitecekmis öyle alacakmisim dişlerim acaip sorunlu implant falan yapılması gerekiyor ona da izin vermiyor Şu an yaptiramazsin borç varken diyor
O kimin için çalışıyormuş bizim için evimiz için çalışıyormuş beyefendi
eşler arasında giderler ortak ödenmeli ama kendine 300 al gerisini bana ver çok çirkin.. bnce asla öyle bisi yapmayın ev ihtiyacına bakabilirsiniz ama maaşınızı ya da maaş kartınızı sakin eşinize vermeyin..Mrb hanımlar bir önceki gönderimde il değişikliği yaptığımı ve bundan memnun olmadığımı yazmıştım konuya şöyle baslayim geldiğim yerde çalışıyordum eşimle düğün borçlarını kendimiz ödedik aldığımız tüm eşyalarin parasini benim maaşımla kapattık kendi maasiylada evin kirası bekarken yaptığı kredinin borcunu falan ödedi. Taşinmadan önce çalışırken maaştan 300 400 tl sini bana bırakıp gerisini alıp borca yatırıyodu maaşımi çoğunlukla o çekerdi zaten.Nitekim bugun bir iş teklifi geldi bana yine alacağım ücretten kendine 300 tl bırak gerisini borçlara yatirayim dedi bende sinirlendim kendim kazanıyorum ağız tadıyla harcatmiyosun dedim vay efendim senin paran benim param diye bişey mi varmış ama çalışmadığım süre boyunca kendisi bana ayda 300 değil 100 bile vermedi şimdi kalkmış benim kazandığım paranın hesabini yapıyor kendi maasiylada istediğini alıyor sigara içiyor kendi maasınin nereye harcadığını ne yaptığını bilmiyorum hiç sorunca borç olduğunu bilmiyomusun diyor bana. Çok sinirim bozuldu çalışıyorsun ama yine ekonomik özgürlüğün yok maddi açıdan kisitlaniyorsun
İstediği zaman da vermeyin. Erkekler iyi bulmuşlar konforlu (!)yaşamanın yolunu.Maaş kartim bende Şu an genelde maaşım yattığı gün ister kartı beyefendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?