Ne güzel arkanda kapı gibi bir abin var. Çok umursama zorla arasa ne olacak sizin aranız gerilecek. Saygisizlik yapmasın yeter. Bayramlarda arattir o bile yeter bence.
Abime bu konuyu acsam abim bana kızar..Bu konuyu bence abinizle paylasin esinizi daha fazla simarmama acisindan konusun biraz mesafeli olsun egosu tavan yapmis esinizin cunku...
Abime bu konuyu acsam abim bana kızar..
Sen hamile halinle bunlari mi takiyorsun kafana benim yeğenimi uzuyorsun der.abimi taniyorum
Onun umrunda olmaz eşimin onu arayip aramamasi tesekkur edip etmemesi..o icinden geldigi için yapiyor bir de kendi çocuğu olmadi benim çocuğumu kendi çocuğu gibi gördüğü için yapiyor biliyorum..
Kızdığım nokta benden ilgi beklenirken kendisinin ilgi göstermemesi..mesela teyzesi bebek icin hirka patik orup yollamis yemin ediyorum gün icinde 20 kez aradi teyzemi aradin mi tesekkur ettin mi aman ara sakin unutma sagolsunlar vs vs..yahu benim abim oda aldi oda..bebek arabasi nevresimi giyim vs bahsetmiyorum bile...ben aradin mi diye sorunca niye ariycam diyo..tesekkur etmek icin diyorum hee bi ara ararim yok geldikleri zaman ederim falan diyo..1.5 ay sonra yarim ağız tesekkur etti..bu tavrin sebebini çözemiyorum gercekten..normalde böyle bir adam değil çünkü nankörlük falan asla yapmaz baskasina..abime yapiyor sadece...
Ya inanin minnet etmesini falan beklemiyorum sadece biraz görgülü ve nazik davranmasini bekliyorum..ben kpss bekleyen bir öğretmenim ücretli ogretmenlik yapiyordum gebelik olunca eşim atamalara girmemi istemedi..haliyle tek maaşa düştük..benim ailem bu durumda maddi anlamda bunalmayalim diye ellerinden geleni yapiyor..keza eşimin ailesi de yapiyor hakkini yemem.eşiniz bencil ve nankör
patiğe darlayan adam oda alınmış kaç bin liralık masraf var
nankörlük yapıyor
abinizi kendi aileme benzettim onlarda naparlarsa yapsınlar eşimden bi takdir görmezlerdi
bu huyu ile çok soğuttu beni eşim
ama annesi bozuk yemek gönderir parende atmamı beklerdi
eşiniz asla değişmez minnetsiz biri belli
o yüzden siz değişin gerektiğinde lafı yapıştırıverin
yerinizde olsam abinizin yaptığı yaklaşık masraf kadar eşinizin cebinden kendiniz ve çocuğunuz için harcama yaptırırdım
belki anlar o zaman abinizin ne kadar iyi bir insan olduğunu
Ya inanin minnet etmesini falan beklemiyorum sadece biraz görgülü ve nazik davranmasini bekliyorum..ben kpss bekleyen bir öğretmenim ücretli ogretmenlik yapiyordum gebelik olunca eşim atamalara girmemi istemedi..haliyle tek maaşa düştük..benim ailem bu durumda maddi anlamda bunalmayalim diye ellerinden geleni yapiyor..keza eşimin ailesi de yapiyor hakkini yemem.
Ben hep dua ediyorum allah razi olsun iki taraftan da eşimin akrabalari bebegimiz için bi çorap yollasa çok seviniyorum hemen tesekkur icin ariyorum..benim ailem haketmiyor mu benim canımı sıkan bu malesef...
bu masal terapi diye bir kitap var
onda iyilikle ilgili bir masal var
kendisine hakettiğinden fazla iyilik yapılan insanların o iyiliği ve iyilikleri nasıl gördüğünü anlatıyor
sanırım abınızle esınız arasında bole bır durum oldu
eger abınız yapmasaydı sız su an bu bebek ıcın saglam harcama yapacaktınız
en azından su yontemı deneyın
sakınce bellı donem aramayın yıne
sonra hamıle olan bır arkadasınız ustunden bebeklerıne esyalar alınmıs gıbı yaklasık bır bedel cıkarın
sonra esınızın aılesı ıle bı araya geldıgınızde
yada esınızın yanında onun aılesınden bırını aradıgınızda
sagolsun abımde boyle boyle yaptı arkadasınkı bu kadar tuttu, sagolsun yaptı ettı gonderdı,
yapmaya mecbur mu degıl ama bızlerı gozettı bu dunyada otekı dunyada ne yapsak odeyemeyız ne kadar tesekkur etsek az dıyıp utandırın
valla ben olsam sonuncuyu yapardım benım esımın kafasına boyle buyuk bır kaya atmadıkca ıcım sogumazdı
Çok güzel fikir teşekkür ederim bunu deniycem:)
Tek maaşa dusmesek ben eşime yaptirirdim onca masrafi gerekli gereksiz alisveris yapardim akli başına gelsin diye ama sonuçta sıkıntıyı yine ben çekmiş olucaktim..
Bazen eşimin yaninda ya sagolsunlar abimler annem bunlari yapmasaydi biz epey zorlanirdik diyorum hemen bi havasi değişiyor böyle değişik triplere giriyor..ilginc adam yaa...
güzellikle konuşma. madem o sana ara diye diretiyosa sende ona benimkileri ara diye direteceksinIyi aksamlar arkadaşlar..
Kafama takılan bir konuda objektif yorumlarinizin faydası olacağını düşündüm, şimdiden teşekkürler...
4 yillik evliyim 36 haftalik hamileyim.uzun zaman bebek istedik, ancak olmamıştı..tüp bebek için merkez araştırması yaparken hamile olduğumu öğrendim
Neyse uzatmak istemiyorum, ilk gebeligim ve iki tarafin da ilk torunu olduğu için çok ozeniyor aileler.ozellikle benim abim dayı olacağı için müthiş heyecanlı
Bebegimin neredeyse tüm büyük ihtiyaçlarını sağolsun abimler karşıladı, abim yurt dışında çalışıyor senede 1 veya 2 kez Türkiye'ye geliyor.maddi olarak cok iyi durumdalar Allah daha cok versin..
Simdiiii kendime dert ettigim konuya gelirsek, eşim abimi hiç arayip sormaz..abim yurt dışından gelir hoşgeldin demek için aramaz, tekrar yurt dışına çıkar hayirli yolculuk demek için aramaz..dedim ya, bebegimiz icin abim mecbur olmadığı halde pek cok şey aldı teşekkür etmek için aramadı..işin tuhafi, abim eşime bayılır, kardeşim der, başka bişey demez..buna rağmen eşim kendi ailesini sürekli aramami ister..kv ile ayni sitede oturmamiza rağmen hergün ara der.sadece kv ile olsa tamam, haftada 2-3 kez de memleketteki akrabalarini aratir...
Yani arkadaslar ben bu çifte standarttan gerçekten çok sıkıldım..benim bi abim bi annem var eşim saygısızlık yapmaz ama ilgilenmez de..ama ben onun dayisiyla teyzesiyle halasiyla hep ilgileneyim ister..artik benim de hiç içimden gelmiyor açıkçası...
Bu konuyu güzelce konuştum onunla ama o kesinlikle benim büyüttüğumu, asla çifte standart yapmadığını söylüyor..
Geçen bu durumu bir arkadaşıma açtım eşimin abimi kıskanıyor olabileceğini söyledi..aşağılık kompleksi yapmış senin kocan dedi..
Bilemiyorum..kararsiz kaldim..bu konuda başka ne yapabilirim yardimci olursaniz çok sevinirim kizlar...
Yok zaten artik aramıyorum..1 ay falan oldu hatta aramadigim..neden aramadigimi biliyor ve buna rağmen hala ara diyor bana...sen ayni ilgiyi gosterene kadar ben kesinlikle aramiycam dedim..bu sefer biz faceden konusuyoruz ariyorum diye yalan söylüyor..annesini aratanı duymuştum da memleketteki akrabalarını aratanı ilk duyuyorum.. insanın arayacağı varsa bile aramaz..
bende ilk başta hediyeler için aramasada olur diye düşünmüştüm ama iki patik için kırk kere size aradınmı diye soran bir adam varsa karşınızda haklısınız çifte standart var resmen..
aramayın sizde kimsesini..
En son geçen hafta muhabbeti açıldı..seni soruyorlar teyzemler ariyomusun hiç dedi aramiyorum dedim..sebebini biliyor neden diye sormuyor tabi.güzellikle konuşma. madem o sana ara diye diretiyosa sende ona benimkileri ara diye direteceksin
Masallah ne kadar düşünceli eşiniz..işte bense en azindan bi arasin saol abi desin diye bekliyorum ama yapmiyor...geçmişte bir sorun yasamadilar yan yana gelince kanka gibi takilirlar..e haliyle niye bu konuda işi yalan söylemeye götürecek kadar ayak diretmesini anlayamiyorum...benım abım de kızıma hedıyeler aldıgında esım onları yemege alalım zahmet etmısler cok guzel seyler almıslar dedı
aradı abımı hanımlar konussun yemege gelın abı bı sohbet ederız uzun uzun dedı
bu ısler boyle olur yani...
sadece bebısınıze hedıyeler aldıgı ıcın de degıl normaldede arayıp sormuyormus aıle akraba ılıskılerını baglarını kuvvetlı tutmak sızı daha guclendırır mutlu yapar
arkadasınız dogru soylemıs esınız bıraz komplekslı ve sankı abınız bunu yapmak mecburıyetındeymıs gıbı davranıyor ve aramayarak aklınca kendı agırlıgını koruyor
kendısı kaybeder bosverın bızım burda bı laf vardır dilenci küsmüş kısmetını kesmıs
hep onlar haklı zaten ...Iyi aksamlar arkadaşlar..
Kafama takılan bir konuda objektif yorumlarinizin faydası olacağını düşündüm, şimdiden teşekkürler...
4 yillik evliyim 36 haftalik hamileyim.uzun zaman bebek istedik, ancak olmamıştı..tüp bebek için merkez araştırması yaparken hamile olduğumu öğrendim
Neyse uzatmak istemiyorum, ilk gebeligim ve iki tarafin da ilk torunu olduğu için çok ozeniyor aileler.ozellikle benim abim dayı olacağı için müthiş heyecanlı
Bebegimin neredeyse tüm büyük ihtiyaçlarını sağolsun abimler karşıladı, abim yurt dışında çalışıyor senede 1 veya 2 kez Türkiye'ye geliyor.maddi olarak cok iyi durumdalar Allah daha cok versin..
Simdiiii kendime dert ettigim konuya gelirsek, eşim abimi hiç arayip sormaz..abim yurt dışından gelir hoşgeldin demek için aramaz, tekrar yurt dışına çıkar hayirli yolculuk demek için aramaz..dedim ya, bebegimiz icin abim mecbur olmadığı halde pek cok şey aldı teşekkür etmek için aramadı..işin tuhafi, abim eşime bayılır, kardeşim der, başka bişey demez..buna rağmen eşim kendi ailesini sürekli aramami ister..kv ile ayni sitede oturmamiza rağmen hergün ara der.sadece kv ile olsa tamam, haftada 2-3 kez de memleketteki akrabalarini aratir...
Yani arkadaslar ben bu çifte standarttan gerçekten çok sıkıldım..benim bi abim bi annem var eşim saygısızlık yapmaz ama ilgilenmez de..ama ben onun dayisiyla teyzesiyle halasiyla hep ilgileneyim ister..artik benim de hiç içimden gelmiyor açıkçası...
Bu konuyu güzelce konuştum onunla ama o kesinlikle benim büyüttüğumu, asla çifte standart yapmadığını söylüyor..
Geçen bu durumu bir arkadaşıma açtım eşimin abimi kıskanıyor olabileceğini söyledi..aşağılık kompleksi yapmış senin kocan dedi..
Bilemiyorum..kararsiz kaldim..bu konuda başka ne yapabilirim yardimci olursaniz çok sevinirim kizlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?