• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ufak kardeşi

Konunuzu nerden tutsak saçmalık akıyor. 11 yaşındaki görümcenizi zaten şikayet etmişsiniz babası tepki göstermiş hala yetmiyor o kadar olay olduktan sonra konuyu açasım var diyorsunuz. Gidin adamdan özür dileyin vurduğunuz için. Saçma sapan olay nerelere gelmiş.
 
Balık avına çıktınız sanırım. Taharet konusundan hızlı bir atlayışla ne ara bu konuya uzandınız. Yazınızın her satırı psikolojik ve fiziksel şiddet içeriyor. Beyniniz +18 çalışıyor fazla mesai yaptırmayın, yazıktır bu zekaya.
 
Balık avına çıktınız sanırım. Taharet konusundan hızlı bir atlayışla ne ara bu konuya uzandınız. Yazınızın her satırı psikolojik ve fiziksel şiddet içeriyor. Beyniniz +18 çalışıyor fazla mesai yaptırmayın, yazıktır bu zekaya.
taharet konusu da mi bu üyeye ait ??
eyvahlar olsun o zaman
 
O yaştaki cocuklarin hepsi öyle ukala olur. Ki annesiz büyüyen bir cocuk. Oysa anne onun icin ihtiyac. Bir kere söylediniz diyelim. Gecenin ikisine kadar. Sonra bir sürü olay olmus hala cocuk hakkinda konusmak istiyorsunuz. Kücücük cocuk yahu. Siz onun kalbini almayi deneseniz ya da görmezden gelseniz. Bence ayip etmissiniz. Disardan bir göz olarak iyi niyetle yapiyorum yorumu yanlis anlamyin. Ama haksizsiniz
 
Yoookkk artıkkk ay çocuk ne demiş size deli misiniz :oha: hadi çocuk bi terbiyesizlik yaptı diyelim ki terbiyesizliği bırak kötü bişey Bile dememiş size çocuk deyip geçmeniz gerekirken siz resmen aile faciasına dönüştürmüşsünüz olayı öyle boyuta gelmiş ki eşinize şiddet uygulamışsınız adam olgun davranmış ki ortamdan uzaklaşıp sakin kalmış . Okurken şoka girdim yazdıklarınızı pes ufacık çocuk yapmaz sizin yaptıklarınızı
 
Sende ben gibi öfkeni şiddetle ifade ediyosun.


Bence kardeşine pek takilma.
11 yaşında adı üstünde.
Dengin akranin değil.

Konuşmazsın fazla olur biter.
Bunu araniza sorun yaparsanız soğukluk girer
Yatak ayırmakta hoş değil.
 
Cocuk kufretmemis hakaret etmemis. Aksine, siz dalga gecmissiniz, her soyledigime guluyorsun demis. O yaslarda hepimiz bilmis bilmis konusuyorduk.

Size anlam veremedim, babasi zaten uyarmis. Esiniz de mi ustune gitseydi! Biraz buyuyun bence siz de 11 yasinda gibisiniz. Her sey bu kadar abartilmaz, buyutulmez. Esiniz hakli, baskasi olsa daha cok kizardi.
 
böyle sacma konu gormedim. adam napsin gerçekten dayakliksiniz ! hala bu konuyu acasim var diyor yaa tovbee
ay vallahi adam iyi sabretmis yani o kadar sacmaliga vursaydi kadina siddet falan demeezdim
hayatimda ilk kez sopalik dedim bi kadina yaa
hem taharet konusu ardindan bu....
 
Kızlar merhaba. Geçen gece eşimle yatmaya gittiğimizde , ki geç bir saatti aklıma 11 yaşındaki kardeşinin bana ettiği laf geldi konusunu açtım. Kardeşi televizyon izlerken bilmiş bilmiş konuşup duruyordu, ben de onun bu davranışlarına güldüm. O da bana sen de her dediğime gülüyorsun dilek abla ya diye çıkıştı, o an çok bozuldum. Neyse eşimin babası çocuğu uyardı, eşim o yüzden birşey demedi.
O gün de bu konuyu eşimle konuştum, babası konuştuğu için kendisi birşey demediğini, diğer konularda bir terslik olduğunda zaten uyardığını söyledi. Eşimin anne babası ayrı, yani o çocuk da annesinden uzakta yaşıyor. O çocuğu da anlamaya çalışıyorum ancak kimseyi takmayan çok bilmiş konuşan halleri var çocuğun. Eşim arada uyarıyor gene bir şeyler diyince ama bana yeterli gelmiyor.
Neyse daha fazla uzamasın, gece saat 2 de konuyu eşime tekrardan açtım, o da gece gece bu konuyu konuşmasak dedi, konuyu yarım saat kadar konuştuktan sonra başka konular da açıldı. Eşim aile konusunda konuşulmasın diye diyordu, ama olayların buraya gideceğini bilemezdim. Konu konuyu açtıkça eşim uyumaya çalıştığını söyledi, ben teli elime aldım. Işığı gözüme geliyor kapat dedi, ben az daha oynamaya devam ettim. Sonra o da eline telefon aldı, oynamaya başladı. Ben kapattım, o oynamaya devam etti. Kapar mısın dedim, kapatmadı teli... O oynadıkça ben sinir oldum, yeniden konuları açtım. Telle sen oynuyordun, o yüzden ben de oynamaya devam ediyorum ne zaman kapatacağıma sen mi karar vereceksin diyince bir anlık kendimi kaybetmişim, o hırsla gecenin karanlığında ona vurmuşum. Yüzüne vurmak istememiştim ama yüzüne gelmiş, gözünün altını sıyırıp gözünün yanını kanatmışım. Canının yandığı belliydi, epey sinirlendi ama bana vurmadı, dokunmadı bile içeri odaya gitti. Onu teselli etmeye gittim odadan çıkardı beni yalnız bırak dedi, şimdi 3 gündür ayrı yatıyoruz. Başkası olsa ya bir tane vururdu ya da seni evine gönderirdi diyip duruyor eşim. Vurma konusunda haksızım ama hala kardeşi konusunu açasım var, sizce nasıl yaklaşmalıyım konuya?
okuyorum okuyorun ayiptir yahu hanfendi acilen psikolojik destek alin en acilinden hem de
 
ay vallahi adam iyi sabretmis yani o kadar sacmaliga vursaydi kadina siddet falan demeezdim
hayatimda ilk kez sopalik dedim bi kadina yaa
hem taharet konusu ardindan bu....
bende o yuzden dedim ya zaten. gecenin korune kadar zaten adamin beynini yemisin bi de hala acasim var yazmis düşüp bayilcam simdi. 11 yasinda ya 11 yasinda cocukla cocuk olmus konu sahibi
 
Back
X