• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ufak kardeşi

cok zor birisiniz.cocukca bana hep guluyosun demis ben olsam guler gecerdim.ne var bu kadar buyutecek.siddete kesinlikle karsiyim ama boyle sacma bi sebepten heleki siz sucluyken esinize tokat atmissiniz bence sizde bi tokati haketmissiniz
 
Üye iki konusunda da kafa bulmuş bunca kadın da ciddiye alıp mantıklı açıklamalar yapmış.
İlahi hanımlar lütfen yaaa neresinden tutarsanız elinizde kalan konulara nasıl inanırsınız.
Kadın mıdır erkek midir bilmem ama şu anda kıs kıs gülüyordur.
Çok haklısınız. Ben de ciddiye alıp yazanlardanım ama şiddet görünce dayanamıyorum. Ülke zaten açık hava tımarhanesi gibi.
 
Rabbim acil sabırlar versin eşinize. Çokta haklı. Kocam bana vursa bende çarparım elimin tersini. Sonra zaten kimse bi daha birbirinin yüzüne bakmaz. Adam yine eve falan geliyor. Kardeş meselesini açında bari boşanın.
 
Üye iki konusunda da kafa bulmuş bunca kadın da ciddiye alıp mantıklı açıklamalar yapmış.
İlahi hanımlar lütfen yaaa neresinden tutarsanız elinizde kalan konulara nasıl inanırsınız.
Kadın mıdır erkek midir bilmem ama şu anda kıs kıs gülüyordur.

Hele o son cümle, tekrar konuyu acasim var, resmen dalga gecmektir.
 
Yok yok el kaldirmasin en kotu insan bile olsa haketmez siddeti. Kadiniz biz boyle konusma lutfen sakin ol
ya elbet el kaldirmasin ama cok sinirlendim ya
bi onceki kinuda taharet almiyorsun demis kavga cikarnak iciin
ki aliyormus biliyorum diyor konu sahbi
valla ben biraz gideyim bu konudan oldukca soklardayim...
 
11 yasindaki bir çocuğun bilmiş bilmiş konuşmasına gülmek doğru değil
Hayal dünyaları çok geniş ancak Hayat tecrübeleri çok azdır. Bize bilmiş Hatta ukala gelecek şekilde konuşurlar. Fevridirler.Bunlar benim gözlemlerim. 6 yaşındaki çocuğumun bile bilmiş tavırlarına gulmuyoruz bozuluyor çünkü.

Bence siz hatalisiniz çocuğa karsi ilk etapta. Kaldı ki annesinden ayrı bir çocuk sizin biraz daha olgunlukla çocuğa yaklaşmamız gerekir.Diger
hatalarınıza deginmiyorum bile
 
ya elbet el kaldirmasin ama cok sinirlendim ya
bi onceki kinuda taharet almiyorsun demis kavga cikarnak iciin
ki aliyormus biliyorum diyor konu sahbi
valla ben biraz gideyim bu konudan oldukca soklardayim...
Kimsenin temizligi kimseyi ilgilendirmez canim. Almadiysada aldim der. Kinr neki bundan bisver sinirlenme sen sikatet et butonuna bas
 
Gerçekten dayanılmaz bi eşsin vee bence hemen kocan seni boşamalı şiddet var sonuçta
 
11 yaşındaki çocukla aşık atıyosun.Terbiye ettirmeye çalışıyosun hiç haddin olmayarak.Eşine saldırıyosun saçma bi sebepten.İnsanları yönetmeye çalışmak gibi bi hobin var sanırım ama bence çok itici ve sinir bozucusun.
 
Kızlar merhaba. Geçen gece eşimle yatmaya gittiğimizde , ki geç bir saatti aklıma 11 yaşındaki kardeşinin bana ettiği laf geldi konusunu açtım. Kardeşi televizyon izlerken bilmiş bilmiş konuşup duruyordu, ben de onun bu davranışlarına güldüm. O da bana sen de her dediğime gülüyorsun dilek abla ya diye çıkıştı, o an çok bozuldum. Neyse eşimin babası çocuğu uyardı, eşim o yüzden birşey demedi.
O gün de bu konuyu eşimle konuştum, babası konuştuğu için kendisi birşey demediğini, diğer konularda bir terslik olduğunda zaten uyardığını söyledi. Eşimin anne babası ayrı, yani o çocuk da annesinden uzakta yaşıyor. O çocuğu da anlamaya çalışıyorum ancak kimseyi takmayan çok bilmiş konuşan halleri var çocuğun. Eşim arada uyarıyor gene bir şeyler diyince ama bana yeterli gelmiyor.
Neyse daha fazla uzamasın, gece saat 2 de konuyu eşime tekrardan açtım, o da gece gece bu konuyu konuşmasak dedi, konuyu yarım saat kadar konuştuktan sonra başka konular da açıldı. Eşim aile konusunda konuşulmasın diye diyordu, ama olayların buraya gideceğini bilemezdim. Konu konuyu açtıkça eşim uyumaya çalıştığını söyledi, ben teli elime aldım. Işığı gözüme geliyor kapat dedi, ben az daha oynamaya devam ettim. Sonra o da eline telefon aldı, oynamaya başladı. Ben kapattım, o oynamaya devam etti. Kapar mısın dedim, kapatmadı teli... O oynadıkça ben sinir oldum, yeniden konuları açtım. Telle sen oynuyordun, o yüzden ben de oynamaya devam ediyorum ne zaman kapatacağıma sen mi karar vereceksin diyince bir anlık kendimi kaybetmişim, o hırsla gecenin karanlığında ona vurmuşum. Yüzüne vurmak istememiştim ama yüzüne gelmiş, gözünün altını sıyırıp gözünün yanını kanatmışım. Canının yandığı belliydi, epey sinirlendi ama bana vurmadı, dokunmadı bile içeri odaya gitti. Onu teselli etmeye gittim odadan çıkardı beni yalnız bırak dedi, şimdi 3 gündür ayrı yatıyoruz. Başkası olsa ya bir tane vururdu ya da seni evine gönderirdi diyip duruyor eşim. Vurma konusunda haksızım ama hala kardeşi konusunu açasım var, sizce nasıl yaklaşmalıyım konuya?
Allah allah 11 yaşındaki çocuk, uyarmışlar olmamış dövsünler mi istiyorsun. :oha: Pes yani. İkide bir küçük kardeşini kocana şikayet etmen hiç olmamış. :KK43: Kusura bakma da hatalı olan sensin.
 
Bıdı bıdı edip durmak böyle bir şey herhalde. Hani erkekler diyor ya " başımın etini yedi" tam seni tarif ediyor. Geniş sabrından dolayı kocanı kutluyorum. :KK57:
 
Back
X