- 19 Ocak 2018
- 284
- 209
- 103
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bırakın bu kişi şuanda seneryo yazıyor cnm11 yasinda bir cocukdan bahsediyorsunuz. Yapmayin allah askina. Benimde 3. Sinifa giden bir kaynim var ve tekne kazintisi oldugu icin son derece simarik. Bana sen sus. Sanane. Dedigi oldu. Hatta 2 yasindaki kizimi kiskanip evine gitsin hatta keske olmasaydi olseydi gibi dedigi kelimerle oldu. O an kim varsa uyarisini yapiyor ama cocuk iste simariklikla unutuyor yine yapiyor. Ve ben ailenn icine girdigimde 1 yasindaydi daha dusunun 10 senedir neler yasamisizdir. Fazlasiyla abartmissiniz.
Bi konu metnini okudum. Birde cevap yazdim gelismelerden haberim yok ama. Konu zaten cok sacma olabilirYa bırakın bu kişi şuanda seneryo yazıyor cnm
Aynen ya boş yemin ederim hasta bence arkadaşBi konu metnini okudum. Birde cevap yazdim gelismelerden haberim yok ama. Konu zaten cok sacma olabilir![]()
Boşver ya cnm 11 yaşında ya çocuk ya ne anlar o aile ye allah sabır versin böyle bir gelin varkenBi konu metnini okudum. Birde cevap yazdim gelismelerden haberim yok ama. Konu zaten cok sacma olabilir![]()
Ya cnm zaten cevabını verdik onun o şimdi niye konusmuyor cevap yazın sorumuzaKonu yuzde yuz fake. Bi baska konu daha acmis kocasi tsort yika dedi diyede kavga cikarmis.Mune bence el atmalisin. Yeni bir ergen vakasi
Gecmisi karistirsam iyi olucakYa cnm zaten cevabını verdik onun o şimdi niye konusmuyor cevap yazın sorumuza
Böyle insanlara zaten böyle dalip konusacanGecmisi karistirsam iyi olucakfransiz kaldim pat diye daldim
Cancağzım fake vb yani aslında site kurallarına aykırı her durumda veya konu kapattırma vs sebeplerde yöneticilere ulaşmak için etiketlemeler yerine şikayet et butonuna basın, inanın etiketlemeleri göremeyebiliyoruz, bugün 100 civarı bildirim gelmiş bana, hangisi şikayet için, hangisi başka bir sebeple takip edemiyorum, şikayet et butonuna basıp rapor etmeniz daha iyi, raporların gözden kaçma diye bir durumu olmuyor çünkü.Konu yuzde yuz fake. Bi baska konu daha acmis kocasi tsort yika dedi diyede kavga cikarmis.Mune bence el atmalisin. Yeni bir ergen vakasi
Cnm şikayet butonu nerde veya hngisiCancağzım fake vb yani aslında site kurallarına aykırı her durumda veya konu kapattırma vs sebeplerde yöneticilere ulaşmak için etiketlemeler yerine şikayet et butonuna basın, inanın etiketlemeleri göremeyebiliyoruz, bugün 100 civarı bildirim gelmiş bana, hangisi şikayet için, hangisi başka bir sebeple takip edemiyorum, şikayet et butonuna basıp rapor etmeniz daha iyi, raporların gözden kaçma diye bir durumu olmuyor çünkü.
Yorumların altında Şikayet Et yazan bir yer göreceksiniz, ona basıyorsunuz bir pencere açılır, oraya kural ihlali, fake üyelik, erkek üye gibi bir gerekçe yazıp gönder tuşuna basarsanız rapor etmiş oluyorsunuz.Cnm şikayet butonu nerde veya hngisi