• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ufak kardeşi

11 yasinda cocuk ya... Nasil abiyi kardeşine karşı doldurursun. Esinin yerinde ben olsam gerçekten fena olurmus. Düşündükçe sana cok kiziyorum. Cok fena bi kadinsin.

11 yasinda bir cocukdan bahsediyorsunuz. Yapmayin allah askina. Benimde 3. Sinifa giden bir kaynim var ve tekne kazintisi oldugu icin son derece simarik. Bana sen sus. Sanane. Dedigi oldu. Hatta 2 yasindaki kizimi kiskanip evine gitsin hatta keske olmasaydi olseydi gibi dedigi kelimerle oldu. O an kim varsa uyarisini yapiyor ama cocuk iste simariklikla unutuyor yine yapiyor. Ve ben ailenn icine girdigimde 1 yasindaydi daha dusunun 10 senedir neler yasamisizdir. Fazlasiyla abartmissiniz.

11 yasinda bir cocukdan bahsediyorsunuz. Yapmayin allah askina. Benimde 3. Sinifa giden bir kaynim var ve tekne kazintisi oldugu icin son derece simarik. Bana sen sus. Sanane. Dedigi oldu. Hatta 2 yasindaki kizimi kiskanip evine gitsin hatta keske olmasaydi olseydi gibi dedigi kelimerle oldu. O an kim varsa uyarisini yapiyor ama cocuk iste simariklikla unutuyor yine yapiyor. Ve ben ailenn icine girdigimde 1 yasindaydi daha dusunun 10 senedir neler yasamisizdir. Fazlasiyla abartmissiniz.
Ya bırakın bu kişi şuanda seneryo yazıyor cnm

Konu yuzde yuz fake. Bi baska konu daha acmis kocasi tsort yika dedi diyede kavga cikarmis. Mune Mune bence el atmalisin. Yeni bir ergen vakasi
Cancağzım fake vb yani aslında site kurallarına aykırı her durumda veya konu kapattırma vs sebeplerde yöneticilere ulaşmak için etiketlemeler yerine şikayet et butonuna basın, inanın etiketlemeleri göremeyebiliyoruz, bugün 100 civarı bildirim gelmiş bana, hangisi şikayet için, hangisi başka bir sebeple takip edemiyorum, şikayet et butonuna basıp rapor etmeniz daha iyi, raporların gözden kaçma diye bir durumu olmuyor çünkü.

Cancağzım fake vb yani aslında site kurallarına aykırı her durumda veya konu kapattırma vs sebeplerde yöneticilere ulaşmak için etiketlemeler yerine şikayet et butonuna basın, inanın etiketlemeleri göremeyebiliyoruz, bugün 100 civarı bildirim gelmiş bana, hangisi şikayet için, hangisi başka bir sebeple takip edemiyorum, şikayet et butonuna basıp rapor etmeniz daha iyi, raporların gözden kaçma diye bir durumu olmuyor çünkü.
Cnm şikayet butonu nerde veya hngisi

Konu Sahibi sinir oldum sana 11 yaşında cocuk bu kadar ne fitneledin abisine 2 gece üst üste .. böyle haset insanlar evlenmesin yazik bu aileye böyle Gelinleri olduğu için abisine söyle falakaya yatarsin için sogur belki.. çok sinirlendim gece gece

Cnm şikayet butonu nerde veya hngisi
Yorumların altında Şikayet Et yazan bir yer göreceksiniz, ona basıyorsunuz bir pencere açılır, oraya kural ihlali, fake üyelik, erkek üye gibi bir gerekçe yazıp gönder tuşuna basarsanız rapor etmiş oluyorsunuz.

Nasıl bir mantık nasıl bir akıl... Allâh eşinize yardım etsin... he bide o çocuğa ki sizin gibi bir yengesi var. Biri sizin her yaptığınıza gülse hoşunuza gidermi bi düşünün?
Gecenin 11 inde 2 sinde ne gerek var adamın başını şişirmişsiniz , birde tokat atmışsınız . Adam da iyi sabır var desenize. .hala konuyu açasım var diyorsunuz. :işsiz:

derde bak. çocuk bir şey de dememiş. okurken dedim heralde küfür falan etti. allah kocana sabır versin ne diyeyim.

Back
X