Eşimin ultrasonda verdiği anlamsız tepki

Her konunun olmazsa olmazı eş övücüler de gelmiş

Konu sahibi gebeliğiniz yeni olduğu için eşiniz kafa, kol görememiş ve buna takılmış bence. Çevremde üstteki üye gibi olup aldatılan da var!, bebeğini mimiklerini gördükçe seven de var. Herkes ayrı bir birey. Bebeğini istemiyor musun deseniz saçmalama der diye düşünüyorum. Biraz sakinleşin.

Herkes soylemis ama malesef esiniz cok kaba. Heyecanlanmasa bile, ki nasil heyecanlanmiyor anlamis degilim, size bu sekilde yansitmamaliydi. 14 haftalik bebek ultrasonda cok net gorunur. Bizimki el bile salliyordu. Uzuntunuzu anliyorum ama tepkinizi trip atarak degil duygularinizi anlatarak vermeye calisin. Erkeklerin cogu malesef bazi seyleri ancak acik acik anlatinca anliyorlar. Sizinle empati kurmasini saglayin. Bu tabi ki bir kerede olmaz.

kadınlar rahme düştüğü andan ıtıbaren anneliği hisseder ,erkekler kucağına aldığı vakit hisseder babalığı.bu boyledır.ıstısna vardır elbet. sen buyuk bır heyecanla duygularını paylaşırsın ama karşına normal gelır.gereksız olmuş bence.bişeyde dememiş gülmüş adam.

Hamileliğimi düşününce hiç böyle bir olay hatırlamıyorum. Çünkü bizde aksine eşim gelmek isterdi ben ise "ne gerek var ekranda karışık bir görüntü var İşte" derdim. O ultrason görüntülerine bakıp severdi, ben pek duygulanmazdım.

Sonuç itibariyle oğlumuzla şu an pek ilgilenmiyor. Her şeyinden feragat edip oğlumuzla ilgilenen benim. Bu sebepten ben hamilelik sürecini pek dikkate almıyorum. Asıl mesele doğduktan sonra ne kadar anne ya da baba olabildiğimiz. Siyah beyaz ekrana bakıp duygu seli yaşasa ne olur, yaşamasa ne olur. Karnımdayken heyecanlanması babalığı hakkında fikir vermez. Ya da annelik ile ilgili de bir şey ifade etmiyor. Dokuz ay boyunca karnını sevip, ultrason görüntülerine bakıp ağlayan bir anne vardı tanıdığım. Çocuk doğunca "annelik bana göre değilmiş" diyerek çocuğun bakımını komple kendi annesine devretti. O sebeple takılmayın böyle şeylere.

Canımm yaaaa eşin biraz ilgisiz galiba ya da 2. Diye pek heyecanlı değil.. Ama oturmamış evliliğe 2.bebek düşünmemiş olmanı dilerdim.. Çocuklara yazık.. İki zıt kişilik arasında ezilip üzülüyorlar etkileniyorlar..
İnşallah iyi olur aranız hatasınınanlar alır gönlünü

adamin mayasi boyleymis zaten,
bunu bile bile cocuk yapmissiniz, kabul etmissiniz bir yerde,
simdi de bosanirsam cocugun hakkina girer miyim diyorsunuz.

ne diyim gercekten uzulcum,
ama bence kabul ettiginiz davranislari surdurdugu icin bosanmaniz dogru olmaz,
bu konuda aile buyuklerinen yardim isteyebilirsiniz, sakin ve etkili birisi varsa ailede.

2. Değil ilk bebeğimiz daha

Erkekler böyledir diyenlere katılmıyorum. Sizin eşiniz bildiğiniz odun. Evlilik oturmadan çocuk kararı almak hata olmuş. Sizin isteğinizle olmuş sanırım.

2. Değil ilk bebeğimiz daha
Ben ikinci diye anladım pardon canım.. O zaman durum daha vahim ya.. Benim eşim almıyorlar diye başhekime çıkıcam diye sinirlendi devlet hastanesinde benden heyecanlıydı kendi çapında gördü birşeyler eminim ki suratında ki mutluluğu anlatamam.. Herkes bir olamaz tabii ki biz çok isteyerek kısa bi süre bekleyerek ulaştık hayalimize belki ondandır heyecanı mutluluğu
Bazı erkekler doğunca baba oluyor belki senin eşinde doğunca anlar babalıpı

Ultrasonu heyecanla beklemiyor olabilir, görünce bir şey hissetmemiş olabilir.
Ama verdiği sinir bozucu tepkiden sonra konuşmak isteyen eşine "of bi sus" diyen adamın savunulacak hiçbir yanı yok.
Bu kısma değinilmemiş bile. Nasıl adamlarla evlenip çocuk yapılıyorsa artık çok normal geliyor sanırım bu konuşma tarzı.
Erkekleri erkeklerden çok savunan kadınlar gözlerimi yaşartıyor.

Fazla duygusalsınız ,siz hamilesiniz hasta değilsiniz ,illa peşinizde tüm doktor kontrollerine gelmesini beklemeyin ,
Zorlanacağınız ağırlaştığınız günlerde destek istersiniz ,
Sizin hormonlar vs sizi bu duruma hazırlıyor ama erkekler daha mantıksal kucağa alınca anlıyor ,
Tadını çıkarın bu günlerinizin ,keyifle geçirin ,sonuçta aynı şeyleri aynı derecede hissetmek zorunda değiliz .
kimsenin özellikle kendinizin dolduruşuna gelmeyin ,
Hayırlı olsun bebiş

Eşiniz çocuk istemiyor muydu? Sanki sadece siz istemişsiniz gibi bu çocuğu

Ortada boşanmayı düşündürecek bişey göremedim, evet eşiniz öküzlük etmiş ama herkesin sizin gibi düşünmesini beklemekte saçma olur. Birde ben eşlerin sürekli beraber kontrollere gitmesini inanın anlamıyorum. Denk gelinir gidilir tamam ama illa beraber gidelim durumu hiç bana göre değil. Eşimle çok az gitmişimdir hamileliğim boyunca kaldı ki benim zor bir hamileliğim oldu ve bebeğimde sakat doğum riski vardı. Bebeğiniz çok şükür sağlıklıymış, inşallah çok rahat ve mutlu bir hamilelik geçirirsiniz. Bu dönemde herşeye takılmayın derim siz ne hissederseniz bebişte hissediyor. Eşinizde zamanla baba olduğunu idrak edecektir mesela oğlum 1 yaşına geldi eşim ancak tam anlamıyla babalık yapıyor diyebilirim. Gülün geçin lütfen...

cok istikrar oturmamis ve tamamen zit karakterlerden olusan bu evlilige çocuk neden peki ?

Bebeğiniz inşallah sağlıkla doğsun ve büyüsün öncelikle ve sağlıklı üzün ömürleri olsun
Bu anlattığınız olaydan eşinizin bebeği pek de istemediğini düşünürdüm ben sizin yerinizde olsam ama tabiki sadece 1 olayla bu tespiti yapmak çok doğru olmaz. Öncelikle eşinizin size ve karnınızdaki bebekle ilgili genel söylemleri davranışları nasıldır? Mesela aşerdiniz mi? Bu konuda istediğinizi yapar mı? Evde size, hamile olmadan önceki halinize göre daha düşünceli ve hassas mı? Bebeğinizin doğduktan sonraki hayaller ve planlarda dahil olur mu? Bu soruları çoğaltabilirim siz de çoğaltabilirsiniz.. Eğer bütün bunlar olması gerektiği gibiyse mesele sadece ultrason olayıysa bi anlık boşluk, gaflet, kabalık diyeceğim.. ama değilse gerçekten adınıza üzüleceğim.. Ve açıkçası hem suçlu hem güçlü hamile bi kadına küsmesi en çok sinirlendiğim şey oldu.

Bu tarz adamlar neden evlenir acaba ?
Be adam çocuğun olacak, ilk belirtilerini görüyorsun ve verdiği tepkiye bak?
Eminim bu adam evlenene kadar neler yapmıştır neler.
Neyse, Allah size kolaylık versin. Umarım sorunlarınızı aşarsınız. Ama hemen pes etmeyin. Bazen güzel şeylere çok emek vermeden ulaşamıyorsunuz. Belki siz de zamanla bu sorunlarınızı aşar ve mutluluğu yakalarsınız.
Eğer ilgisizse eşiniz bence hiç üstüne gitmeyin. Siz gidin gelin kontrollere. Eminim zamanla düzelecektir.
Hemen her problemde şimdilik boşanmayı aklınıza getirmeyin. Belki bebeğiniz ailenize mutluluk getirecektir.
Mutluluklar...

Onuncu cocugunuz falan mı
Bu nasıl bi duyarsız baba adayıdır
Yazık ki o yavruya sorunlarınızı gecinemedigini bile bile hamile kalmıssınız

Evliliğinizi gözden geçirmek için bebek mi gerekiyordu? Daha önce farkına varmamış olamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…