Eşimin ultrasonda verdiği anlamsız tepki

Bana da saçma gelio ultrason fotografini görüp aaa demek dogmamis bebege don bicmek falan. Harbi en fazla ne görebilir ki ordan yani. Ama yine de edebiyle susup gulumseyebilirdi. Sanirim iliskinizdeki diger konularda da hep duyarli taraf sizsiniz o da sizin hu duyarli halinizden bunalmis gibi. Ondan hakli cikmak icin küçümseyerek konusuo. Ilskide yillardir biriktirilen kumulatif sorunlar buraya da tasinmis sadece, senin haddinden fazla önem bekledigini düşünmüş yoksa adamin cocugunu sevmeyecegi gibi bi anlam cikmio. Dogunca elbet bu kadar hödük bakmaz cocuguna. Ama su da bi gercek ki ne yazik ki benim siklikla gozlemlemledigim; erkekler karilari cocuk istio diye baba oluyor. Yoksa babalik askiyla yanan adam milyondabirdir.

yaa annemisiniz bilmiyorum ama o ultrasyon fotoğrafları o kadar anlamsız değil

Hey Allahım ya valla kardesim zor bisi ben dayanamam ki valla degil suratina bakmak tek kelam etmem o ne öyle sanki sadece senin çocuğun valla k.b. ama cekilecek gibi degil insAllah doğumdan sonra düzelir gerekki cok mutlu ola dünyalar onun olmus gibi hissede ne bilem yani zor is üzme kendini Allahin izni ile duzelir

En baştan beri Oturmayan bir evliliğin olduğunu biliyorsun ve tahminin çocuk bile istemeyen adama çocuk yapıorsun. Çok belliki eşiniz çocuk falan istemiyor burdan yardım edin demişşsinzde allah yardımcınız olsun. Siz kendiniz bu sonu hazırlamışsınz

yaa annemisiniz bilmiyorum ama o ultrasyon fotoğrafları o kadar anlamsız değil

Degilim canim hic de istemem olmayı ama eşi de degil işte o yuzden anlamasini beklememek lazim. Beklentiler insani üzüyor. Siz soyleyince anlayabiliorum ama herkeste ayni sevecenlik olmuyor ki. Illa ki bisey ifade ediodur ama yuzu gözü secilmio ya mantikla yaklasan biri manevi bi anlam yukleyemio onu kastediorum. Yoksa sizin icin onemini hissedebiliorum gule gule büyütun cocuklarinizi. Annem kardesime hamileyken 12yasindaydim doktor gosterdiginde verdigim tepki oydu ne bu simdi oldum. Hala ayni kafadayim. Kendi cocugum da olsa bu kafa yapim degismez.

Çocuk olunca boşanılamiyor mu. Kafayı yicem bu konuda.. çekemedigin, seni sevmediğini düşündüğün, mutsuz olduğun vs vs vs bir adamla çocuk için birlikte olmak bir kere çocuk için bile zarar... Bu konuyu asamiyoruz..... Her neyse, evet eşinizin tepkisi tuhaf olmuş.cocuk planlı miydi yoksa sürpriz mi? Hazır hissetmiyor olabilir. Açıkçası ben de ilk haftalarda pek mutlu sayılmazdim. Herkesin karakteri farklı farklı

Biraz karakter meselesi heralde çok duygusal değil eşin o yüzden ultrasonda bulunmayı anlamsız mı buluyor acaba? Kendi canından bir parça orada kalp atışını duyuyor hiç heyecanlanmadı mı? Sen yine de sakince karşına alıp konuş ve sonraki randevularda da yanında bulunsun bebeğin şekli şemali ortaya çıktıkça farklı düşünmeye başlar diye düşünüyorum. Öyle atar gider yaptı diye bundan sonra gelmesin diye düşünme gerekirse sürüye sürüye götür. Babaysa sorumluluğunu bilsin. Anlayamıyorum insan nasıl heyecan yapmaz ben kalp atışını videoya çekiyordum her ultrasonda. Biz anneler böyleyiz

Benim eşim de aman aman heyecanlanmaz,yurtdışında olduğumuz için az ultrason yapılır şimdiye kadar 2 kez ultrason yapıldi ikisinde de yanımdaydı,önceden bir kaybımız olduğu için yanımda olmak istedi ama görünce haliyle duygulandı. Ultrason şansımız az olduğu için kaçırmak istemiyor ama Türkiye de her ay yapılıyor zaten,bırakın birazcık daha büyüsün öyle gelsin. Üzmeyin kendinizi bunun için

Sinir oluyorum şu, yok erkekler hissedemiyor, yok erkekler anlamıyor tarzı düşünce yapısına! Yahu hamileliği hissedemeyebilir ama en azından karısının heyecanına ortak olabilir değil mi? Bizde onların çoğu durumunu anlamayabiliyoruz ama onların hislerine ortak olmak için çırpınıyoruz. Bir zahmet onlarda saygı duyup anlamaya çalışsın. Konu sahibi sizde oturmamış bir evliliği çocukla taçlandırmışsınız. Hamileliğiniz boyunca sevinçleriniz ve heyecanınızda yalnız kalacak olmanız çok üzücü. Bu kocadan olmaz çünkü. Ama dua edelim de o minik yavrucak için güzel şeyler olsun.

Bu kadar agresif olmya gerek var mı?

Ayyy mükemmel kocişşş fazla bahsetme kaparlar.

Ya herkes her şeyi ne kadar abartıyor. Yok kadına "bu adamla çocuk buyutulmez" demeler. Yok "yazik sana nasıl böyle bir adamdan çocuk yaparsin" demeler. Yok "iyyggg igraaanncc öyle koca mı olur benimki bizim için amuda kalkiyo" demeler

Ya bi bırakın arkadaş, kadın zaten hamile. Niye dolduruşa getiriyorsunuz?

Ben ikinciye hamileyim ıkisinde de hamileliğin boyunca kafamda kavak yelleri uçmadı, hiçbir şey hissetmedim. Kızıma neredeyse tapıyorum şuan o ayrı ama karnimdakiyle ilgili bir heyecanım henüz yok. Yapı meselesi

Eşim de benim gibidir. Hayatımda gördüğüm en mükemmel baba, size yemin ediyorum kızım ona aşık. Ama hamileliğimde hiç de oyle değildi . Hatta dogduktan sonra ilk 6 ay cok ilgisizdi

Söylediğinin doğru olmadığı bir gerçek, öküzlük yapmış. Ama bunu taa boşanma sebebi haline getirmek hatta adamcağızın ilerideki babalığını sorgulamak kimseye düşmez.

Valla büyük büyük ne güzel yazmışsınız. Aynen katılıyorum. Bu adama çocuk niye??Oracıkta terkederdim o adamıO mucizeye verilen tepkiye bakım!!

Dizilerdeki gibi değil hayat bunu idrak etmek

Sürekli tekerleme gibi tekrarlıyorum fakat yine yazmak istiyorum ; ne olur erkeklerin iyi özelliklerinin söz edildiği mesajları çok görmeyin.

Bırakın yazabilen yazsın . " Erkekler böyledir " cümlesinin ötesine gidelim .

Hayır , her erkek böyle değil. Duygusal, anlayışlı, heyecanlı değilse bile öyleymiş gibi görünüp gönül alan erkekler var.

Burayı okuyanlarda kendine kılıf buluyor erkekler böyledir diye okuya okuya.

Unutmasınlar kıymet bilen gerçekten değerli adamlarda var.

Valla büyük büyük ne güzel yazmışsınız. Aynen katılıyorum. Bu adama çocuk niye??Oracıkta terkederdim o adamıO mucizeye verilen tepkiye bakım!!

Yok artık gerçekten terk eder misiniz ? Yani boşanma davası mi açarsınız ?

Olaylar karşısında bu kadar büyük tepki vermek evliliği yıpratır.

Hamilelikte duygusal yaklaşımlar olur , eyvallah ancak kontrolü kaçırmamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…