- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.089
- 408
- 32
- Konu Sahibi yazgecesiii
-
Bence de hayır bide burada yangını körüklemişler anlayamıyorumAbartilacak bir durum yok.
yaa annemisiniz bilmiyorum ama o ultrasyon fotoğrafları o kadar anlamsız değilBana da saçma gelio ultrason fotografini görüp aaa demek dogmamis bebege don bicmek falan. Harbi en fazla ne görebilir ki ordan yani. Ama yine de edebiyle susup gulumseyebilirdi. Sanirim iliskinizdeki diger konularda da hep duyarli taraf sizsiniz o da sizin hu duyarli halinizden bunalmis gibi. Ondan hakli cikmak icin küçümseyerek konusuo. Ilskide yillardir biriktirilen kumulatif sorunlar buraya da tasinmis sadece, senin haddinden fazla önem bekledigini düşünmüş yoksa adamin cocugunu sevmeyecegi gibi bi anlam cikmio. Dogunca elbet bu kadar hödük bakmaz cocuguna. Ama su da bi gercek ki ne yazik ki benim siklikla gozlemlemledigim; erkekler karilari cocuk istio diye baba oluyor. Yoksa babalik askiyla yanan adam milyondabirdir.
yaa annemisiniz bilmiyorum ama o ultrasyon fotoğrafları o kadar anlamsız değil
Ben de henüz pek anlamlı bulamıyorumyaa annemisiniz bilmiyorum ama o ultrasyon fotoğrafları o kadar anlamsız değil
Bu kadar agresif olmya gerek var mı?Sinir oluyorum şu, yok erkekler hissedemiyor, yok erkekler anlamıyor tarzı düşünce yapısına! Yahu hamileliği hissedemeyebilir ama en azından karısının heyecanına ortak olabilir değil mi? Bizde onların çoğu durumunu anlamayabiliyoruz ama onların hislerine ortak olmak için çırpınıyoruz. Bir zahmet onlarda saygı duyup anlamaya çalışsın. Konu sahibi sizde oturmamış bir evliliği çocukla taçlandırmışsınız. Hamileliğiniz boyunca sevinçleriniz ve heyecanınızda yalnız kalacak olmanız çok üzücü. Bu kocadan olmaz çünkü. Ama dua edelim de o minik yavrucak için güzel şeyler olsun.
Ayyy mükemmel kocişşşBen ikinci diye anladım pardon canım.. O zaman durum daha vahim ya.. Benim eşim almıyorlar diye başhekime çıkıcam diye sinirlendi devlet hastanesindebenden heyecanlıydı kendi çapında gördü birşeyler eminim ki suratında ki mutluluğu anlatamam.. Herkes bir olamaz tabii ki biz çok isteyerek kısa bi süre bekleyerek ulaştık hayalimize belki ondandır heyecanı mutluluğu
Bazı erkekler doğunca baba oluyor belki senin eşinde doğunca anlar babalıpı
Allah korusunAyyy mükemmel kocişşşfazla bahsetme kaparlar.
Bence de ben ultrasonda görünce direk annem diye ağlamıştımyaa annemisiniz bilmiyorum ama o ultrasyon fotoğrafları o kadar anlamsız değil
Valla büyük büyük ne güzel yazmışsınız. Aynen katılıyorum. Bu adama çocuk niye??Oracıkta terkederdim o adamıBunu biliyorsunuz neden bir daha çocuk düşündünüz . Çocuk için bosanmamak konusuna karşıyım anlaşamadığn bir evliliğe zorla katlanmak zorunda değilsin. Belki de bu çocuğun için de iyi olur çünkü eşiniz tam bir öküz ailenizi onu bunu düşünmeyi bırakın zaten hep bu yüzden kadın cinayetleri arttı
Sizin eşiniz böyle diye herkesin eşi böyle mi olmalı? Karşınızda kocasina kırgın bir kadın var, onun kırgınlığını daha da koruklemeyin bence
Ben bile ultrason tarihini heyecanla beklemiyorum, ultrasonda görünce ağlamıyorum vs... Yanı her erkek aynı olamaz. Her kadın farklı olduğu gibi onlar da birbirinden farklı. Sonuçta onlar da insan
Adam bu konuda hodüktür, başka konuda mükemmeldir. Biz bilemeyiz.
Valla büyük büyük ne güzel yazmışsınız. Aynen katılıyorum. Bu adama çocuk niye??Oracıkta terkederdim o adamıO mucizeye verilen tepkiye bakım!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?