- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
- Konu Sahibi yazgecesiii
-
Dizilerdeki gibi değil hayat bunu idrak etmek
Sürekli tekerleme gibi tekrarlıyorum fakat yine yazmak istiyorum ; ne olur erkeklerin iyi özelliklerinin söz edildiği mesajları çok görmeyin.
Bırakın yazabilen yazsın . " Erkekler böyledir " cümlesinin ötesine gidelim .
Hayır , her erkek böyle değil. Duygusal, anlayışlı, heyecanlı değilse bile öyleymiş gibi görünüp gönül alan erkekler var.
Burayı okuyanlarda kendine kılıf buluyor erkekler böyledir diye okuya okuya.
Unutmasınlar kıymet bilen gerçekten değerli adamlarda var.
İnanın terkederdim. Bir bayanın en büyük heycanı hamilelik süreci, bunu diyen adam zaten normal bir eş değildir emin olun. Bir de gülüp alay etmiş. Çok heycanlanmayabilir fakat böyle bit şey demesi bana hiç ama hiç normal gelmiyor.Yok artık gerçekten terk eder misiniz ? Yani boşanma davası mi açarsınız ?
Olaylar karşısında bu kadar büyük tepki vermek evliliği yıpratır.
Hamilelikte duygusal yaklaşımlar olur , eyvallah ancak kontrolü kaçırmamak lazım.
Aynn öyle canımValla büyük büyük ne güzel yazmışsınız. Aynen katılıyorum. Bu adama çocuk niye??Oracıkta terkederdim o adamıO mucizeye verilen tepkiye bakım!!
Evet bence de erkekler böyle napalım diye kabullenmeyelim. Ama bunu söylemenin farklı yolu var. Kendi kocasını mutsuz bi kadına övmeden de normal olmadığı, yanlış yaptığı anlatılabilir.Dizilerdeki gibi değil hayat bunu idrak etmek
Sürekli tekerleme gibi tekrarlıyorum fakat yine yazmak istiyorum ; ne olur erkeklerin iyi özelliklerinin söz edildiği mesajları çok görmeyin.
Bırakın yazabilen yazsın . " Erkekler böyledir " cümlesinin ötesine gidelim .
Hayır , her erkek böyle değil. Duygusal, anlayışlı, heyecanlı değilse bile öyleymiş gibi görünüp gönül alan erkekler var.
Burayı okuyanlarda kendine kılıf buluyor erkekler böyledir diye okuya okuya.
Unutmasınlar kıymet bilen gerçekten değerli adamlarda var.
Evet bence de erkekler böyle napalım diye kabullenmeyelim. Ama bunu söylemenin farklı yolu var. Kendi kocasını mutsuz bi kadına övmeden de normal olmadığı, yanlış yaptığı anlatılabilir.
Yani, hayır bütün erkekler böyle değil, yaptığı kabalık demek var, bir de benim kocam usg kağıdını görünce bayılıyodu heyecandan demek var. Kocasını övmek için fırsat kollayan kadınlar dert konularında övmesin başka yerde övsün bence. :))
İnanın terkederdim. Bir bayanın en büyük heycanı hamilelik süreci, bunu diyen adam zaten normal bir eş değildir emin olun. Bir de gülüp alay etmiş. Çok heycanlanmayabilir fakat böyle bit şey demesi bana hiç ama hiç normal gelmiyor.
Evet size katılıyorum
Ama benim demek istediğim bu değil. Tek bir hareketine bakarak bir erkeğin eşine ya da doğacak yavrusuna kıymet vermediği /vermeyecegi sonucuna varilamaz. O anda oyle yapmistir, hatali. Ama bu hayati boyunca kotu baba olacahi anlamina gelemz, karisinin da kiymetini bilmedigini gostermez
Terkedeceğim adamdan çocuk yapmadım şükürler olsun. Kendisine inandığım, onunda en az benim kadar çocuk istediğini düşündüğüm zaman ancak düşündüm bebek fikrini.Sizin , " terkederdim " dememişim üzerine , üstelik hamileyken, diyecek söz kalmıyor bana.
Hayat o kadar pembe gelmiyor bana.
Hemen heemen ayni yorumu ben yazacaktim. Gerek kalmadi. Saol vallla.Bu aralar bu cümleleri çok görüyorum kadınlar kulübünde, sıkıntı yokken çok iyiyiz ya da iyi iken çok iyidir gibi... Her şey yolunda giderken Zaten herkes iyidir Önemli olan zor zamanlarda Öfkeli anlarda sakin kalabilmek iyi olabilmek krizi yönetebilmektedir bana kalırsa..
Başka probleminiz de var sanırım küçük bir mesele çok büyümüş.. eşiniz anlamsız bir yorum yapmış sanırım. Trip atmak hiçbir şekilde sorunu çözmüyor dahası uzatıyor. Ben olsam Evet bu yüzden geldik, bundan sonra da sık sık boşuna geleceksin derdim.
Terkedeceğim adamdan çocuk yapmadım şükürler olsun. Kendisine inandığım, onunda en az benim kadar çocuk istediğini düşündüğüm zaman ancak düşündüm bebek fikrini.
Milletçe alkışlıyoruz :)Terkedeceğim adamdan çocuk yapmadım şükürler olsun. Kendisine inandığım, onunda en az benim kadar çocuk istediğini düşündüğüm zaman ancak düşündüm bebek fikrini.
Burada konu açmak için bebek istedim siz de kin kusup rahatlayın diyeAdamı çok mu zorladınız ille bebekte bebek diye??
Evliliğimiz oturmadı demişsiniz,niye hemen bebek?
Adam belliki istemiyor işte
Çok teşekkür ederim mantıklı tavsiyeleriniz ve yargılamadığınız için :)Bu kadar düz bir adama trip atmak hata bence. Mesela buna kıruldığınızda bu dediğin senin çocuğun yarın bir başkası senin çocuğuna bunu mu yaptın yapa yapa dese ne hissedecekain gibi bir şeyler söyleseydiniz keşke. Hamilelik zaten duygusallığın hat safhası çoğu zaman evliliklerin sarsıldığı da oluyor bu dönemde bu dönem bir nevi sizin evlilik sınavınız. İkinci sınav da doğunca başlayacak. Mesela hareketlerini hissetmeye başladığınızda eşiniz gelince ay senin sesini duyunca hemen harekete başlıyor tüm gün bu kadar hareket etmedi falan diye adamı gazlayın. Isındırın. Adamlar yüzde doksan gazla çalışır. Küsüp kenara çekilmek işleri daha da berbat eder sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?