• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin umrunda bile değilim galiba:(

canım eim alkol kullanmaz, o yüzden gece gelmesnde sakınca görmediğim için beklenti içine girdim.
Neyseki geldi ama ben istediğim için geldiğini de söyledi:(
yani umrunda değil hala veya farkında değil karısı olduğmun...

Hımmmmmmmmm
Canım eşin sana fazlaca bir istekle gelmiş.
Sanırım fazla rahat bırakmışsın bu konularda.
Gitme desen seni dinlemeyip giderse yüzgöz olmanın bir anlamı yok.
O zaman sakin sakin konuş.Gece boyunca arada bir konuşun.
Otelin nerde olduğunu mutlaka öğren çaktırmadan. Sonra da sizre sürpriz yapabilirim hazırlıklı olun de..
Kolaylıklar.....:16:

Arkadaşlar eşimin yurtdışından 2 erkek arkaşı geldi. Biz ilçede oturuyoruz ve onlar merkezde bir otelde yer ayırttırıp 3 gece kalıp gidecekler.
Eşimde 3 güz işinden izin aldı ve onların yanında kalacak,eve gelmicek yani.
il bize yarım saat uzaklıkta ama eşim gece onlardan ayrılcam eve gelmemn ve sabah tekrar dönmemin anlamı yok diye o da orda kalmak istedi.
Sinirden çatlamak üzereyim,adamın umrunda bile değilim 3 gün yaaa, bu nsıl duyarsızlık anlamadım..

gitsin gezsin eğlensin ama kalmasın arkadaşım akşam geç saatte olsa evine gelsin seni görsen nedir bu ya..

eşiniz sizene aynı imkanları tanıyormu? tanıyorsa bence sorun yok:) hem bişey yapacaksa illa günlerce dışarda kalmasına gerek yok.güvendiğinizi hissettirin derim.zaten güvenmiyordun bana ne bekliyordun olmasın.hani yeni evli olsanız tanımadığınız için izin vermeyin diyebilirdim.ama zaten arada uzak kalmak özlemek ilişkiyi güçlendirir ben bu görüşteyim.tabi bu sadece benim fikrim.

işte bu yüzden gelmeyeyim demişti..
yani gecenin 3 buçuğunda kapıya dayanmamak için..
bu kadar basitti
yaşasın düz kadınlık..

Yahu evine geliyor adam gecenin 3 de gelse ne fark eder sabahın 7 de gelse ne fark eder?
Adamın kendi evi o zaman eşi mesaiye kalan hanımların kocaları da eve gelmesin geç oldu diye nasılsa sabah tekrar işe gidecek :52:

ilk mesajınızı okudum sadece
ben olsam bu kadar problem etmezdim
ta yurtdışından gelmişler
bırakın takılsın sıkmayın arada bi kolaçan etmek için arayın çok uzatmadan konuşun
inanın gözünde daha kıymetli olursunuz
tam tersi de olabilirdi sonuçta

açıkçası bende istemezdim 3 gün boyunca 3 arkadaşı için işten izin alıcak gecede eve gelimiyecek
alsın arkadaşlarını otele yerleştirsin gündüzleri işine gitsin akşamlarıda arkaşlarıyla takılsın
nedir yani bukadar önemli olan 3 gün boyunca işten izin alınıcak kadar
iş yerine nedemiş ayrıca ben bunu merak ederdim ilk başta
nasıl izin aldın derdim hangi işveren 3 gün arkadaşlarımla geçiricem diyen bir çalışanına izin verir:44:
eğer yalan söylediyse ozaman bu arkadaşlar onun için çok mühim insanlar
onlar uğruna işyerinden yalan söylenerek izin alınıyor
geceleri karısını yanlız bırakmayı düşünüyor
bilmiyorum siz ne yaptınız ama
bizim evde bu günler süren bir tartışma mevzusu olurdu

Yahu evine geliyor adam gecenin 3 de gelse ne fark eder sabahın 7 de gelse ne fark eder?
Adamın kendi evi o zaman eşi mesaiye kalan hanımların kocaları da eve gelmesin geç oldu diye nasılsa sabah tekrar işe gidecek :52:

konu sahibinin eşi 3 arkadaşı ile otelde kalmak istedi diye ona gay yaftası yapıştıran birinin, mesajımdan bu çıkarımı yapması şaşırttı desem yalan olur..

konu sahibinin eşi içkili bir şekilde gece 3 buçukta eve gelip ertesi gün çalışacak karısının rahatını kaçırmamak, uykusundan etmemek için arkadaşlarında kalmak istemiş dedim ben.. bu kadar basit, bu kadar düz.

Son düzenleme:
konu sahibinin eşi 3 arkadaşı ile otelde kalmak istedi diye ona gay yaftası yapıştıran birinin, mesajımdan bu çıkarımı yapması şaşırttı desem yalan olur..

konu sahibinin eşi içkili bir şekilde gece 3 buçukta eve gelip ertesi gün çalışacak karısının rahatını kaçırmamak, uykusundan etmemek için arkadaşlarında kalmak istemiş dedim ben.. bu kadar basit, bu kadar düz.

Aslında gay demem ki asla böyle bir şey yazmadım terim ifadesi ile :)
Bana mevzunun inanılmaz derecede saçma gelmesindendi,yani ihanet etmesi bile o kadar uzaktı ..
3 arkadaş otele kapanmak ,işten 3 gün izin almak o kadar mantıksız geldi ki en yakın ihtimal o ihtimal geldi.

Bu iki insan karı koca içkili gelir uykusuz gelir sinirli gelir neşeli gelir evlilik hayatı.
Komşuyu rahatsız etmeyecek ki karısını rahatsız edecek ve en nihayetinde evine gelecek.
Gelmesinden yanayım bende, arkadaşlarıyla ne kadar kop kop yapıpı eğleniyorsa veya tatlı bir bakış açısıyla şehrin tüm müzelerini gezsin :)
Ama günün sonunda evine gelsin..
Ortalama, hayat gibi iniş çıkışları olan düz olmayan bir kadın kocasıyla uyumayı yeğler diye düşünüyorum.

Back
X