• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin umrunda bile değilim galiba:(

Arkadaşlar eşimin yurtdışından 2 erkek arkaşı geldi. Biz ilçede oturuyoruz ve onlar merkezde bir otelde yer ayırttırıp 3 gece kalıp gidecekler.
Eşimde 3 güz işinden izin aldı ve onların yanında kalacak,eve gelmicek yani.
il bize yarım saat uzaklıkta ama eşim gece onlardan ayrılcam eve gelmemn ve sabah tekrar dönmemin anlamı yok diye o da orda kalmak istedi.
Sinirden çatlamak üzereyim,adamın umrunda bile değilim 3 gün yaaa, bu nsıl duyarsızlık anlamadım..

Eşim öyle sakin birisi değildr canım. Bana sakince anlatmaz,gereksiz kıskançlık yaptığmı düşünür ve tartışma çıkar .
o yüzden kendi kendimi yemekle yetiniyorum. Ama sen biraz rahatlattın beni canm

Eşinin söyledikleri doğruysa,çok endişelenecek bir durum görmüyorum.
Arkadaşlarını eve çağıramayacağına göre,kendisi otele,yanlarına gidiyor.
Gece gece muhabbet uzayacak,geç oldu ben gideyim diyecek,bırakmayacaklar,hatta dalga geçecekler vs...

Hemen 3 gün boş kaldı diye çapkınlık yapacağını sanmıyorum.
Sonuçta,iş seyahatine de gidebilirdi.Ayrı kaldığınız an,gözü dışarıya kayacak diye birşey yok.

Seni yalnız bıraktığı için içerliyorsan,bunu ona bu şekilde ifade etmelisin.
Yani,yalnız kalmak istemiyorum,gitmeni istemiyorum şeklinde söylemen daha doğru olur.

Eğer,ne işin var,kimbilir neler yapacaksınız gibi ifadeler kullanırsan,eşin hırçınlık edebilir.

aranızdaki fark şu: ilk teklifi yapan sizsiniz
yani siz annenizde kalmaya karar verdiğinizde, eşinize izin veriyorsunuz

aynı durumda da eşinizin arkadaşlarının eşleri için emri vaki oluyor
çünkü siz annenizde kaldığınız için sizin eşiniz arkadaşlarıyla vakit geçirmeye fırsat bulduğu için, görüşülen arkadaşların eşleri için emri vakilik bir durum oluşuyor..

ayrıca sizin eşinize "anneme gideceğim" deme özgürlüğünüz olduğu halde; eşinizin size "arkadaşlarımla takılacağım" deme özgürlüğü yoksa, bana göre şahsınıza pozitif ayrımcılık yapılan bir evliliğiniz mevcuttur..
ki bence bu "ideal" değildir.

yok öyle olmuyor.
Ben anneme gidiyorum! diye birü cümle kurmuyorum.
bizimkileri özledim ne yapsam ki diyorum veya eşimin yoğun olduğu bir haftasonuna getiriyorum.
eşime gelmek isteyip istemediğini soruyorum ve gidiyorum.
"ben gidiyorum byeee " durumu olmuyor yani :)
üstelik ailemin yanına gitmemle bir otelde 3 arkadaşımla takılıyor olmam arasında fark olurdu eşim açısından.
eşim içinde aynısı geçerli bu akşam arkadaşlarımla takılacağım ne dersin diye sorabilir
bende hiç aaa olmaz demedim :) elbette iyi gelir dedim hep de iyi geldi cidden ama direktif verilmesi başka.
bu konuda olmasada pozitif ayrımcılık olduğu konusunda size katılıyorum.
ve diliyorum her kadın bunu yaşar.
biz bunu hakediyoruz kıymetli emek veren ahlaklı sadık namuslu eşini seven sayan düzgün insanlarız bu ayrıcalığı hakediyoruz.

Kim koyuyor ki bu kuralları?
İnsanlar birbirini incitmediği, saygısızlık yapmadığı ve mutlu oldukları sürece istedikleri gibi şekillendirebilirler evliliklerini.
Eşimle ben tam da sizin evlenmesin dediğiniz kişileriz.
6 yıl evlilik öncesi, 6 yılda evlilik, toplam 12 yıldır da gayet memnunuz yaşantımızdan.

Ben koyuyorum :)
Şaka bir yana şahsi kanaatim elbette.
Evliliği ev ve seks arkadaşlığından öte birşey olarak görüyorum.
Hepsi bu..
Allah nazarlardan saklasın evliliğinizi :nazar:

bir erkegin 3 gece gündüz dışarda kalmasını normal karşılayan birkadın ben tanımadım şimdiye kadar.... erkegi rahat bırakmak suc değil tabiki ama erkekler ii niyetini bir zaman sonra suistimak edebilirler.... evli bir erkekle bekar bir erkegin arasında fark olmalı bunu göstermeli ve sıkmadan fark ettirmeli

Alışkanlık haline gelirse tabi ki yanlış, suistimal edilebilir fakat kırk yılda bir yurtdışından gelen arkadaşlarla üç gün vakit geçirmesi eşi mutlu eder.

Ben o normal kadınlardanım :D

adam planlarini kurmus hazirlamis gümüs tepside konusahibine sunmus, ya yiyeceksin ya yiyeceksin
sormak fikir almak yok :19: ayricada sinirli bir yapisi varmis:4:
ben olsam izin kagidini imzalamazdim :20:
iste her cift ayni olmayabiliyor, esim bunu bana teklif bile edemezdi:57:
konusahibi gelse keske sorulari cevaplasa:3::26:

Ben koyuyorum :)
Şaka bir yana şahsi kanaatim elbette.
Evliliği ev ve seks arkadaşlığından öte birşey olarak görüyorum.
Hepsi bu..
Allah nazarlardan saklasın evliliğinizi :nazar:

Teşekkürler,
Ancak elbette ev ve seks arkadaşlığı değil bu bahsettiğimiz.
Ortak ilgi alanlarında sıkı dostluğu, sırdaşlığı, fikir tartışmalarını ve seksi değil sevişmeyi barındırır evliliğimiz...
Saygılar...

abartıyorsun canım yani üç gün arkadaşlarıyla takılmak istemiş gerek yok sıkmaya erkek milleti sıkıya gelmez arada salmak gerek .

Alışkanlık haline gelirse tabi ki yanlış, suistimal edilebilir fakat kırk yılda bir yurtdışından gelen arkadaşlarla üç gün vakit geçirmesi eşi mutlu eder.

Ben o normal kadınlardanım :D

daha öncede böyle şeyler olmuşmu bilmiyorum ama ........

istemediğin birşeyi yaşamamak için ne yapmak lazım?
bir şeyi alışkanlık haline getirmemek için ne yapmak gerek?

bir defa hoş görüp tamm demişsinnn aradan bilmem kaç zaman sonra aynı teklifle tekrar geldi karşına ne cevap verirsin?
hayır dersinnn....

peki sana ama sen gecen hiç bi sorun cıkarmadan hoşgördün tammm dedin demekki senin için bi sakıncası yok şimdi neden ???????????

bunların cevabını verebiliyormusun?

bunlarla ugraşıcagıma baştan hayır diyorum

Eşim asla böyle bir şeyi aklından bile geçirmez.Çok düşüncesizmiş eşiniz.

3gun arkadaslarıyla kalmasıda nedemek ya kendı yerıme koyarak cvp verıyorum acaba gercekten arkadaslarıylamı kalıcak?arkadaslarıyla zaman gecırsın ama otelde onlarla beraber kalması cok sacma geldı bana 3gun sabahlıyacakmı bunlar valla bılemıyorum 3gun 3 erkek ve otel bıraz ıskıllendım acıkcası bekar olsa neyaparsa yapsın ama evlı evlı bır kadın nasıl dısarda arkadaslarıyla kalamazsa erkekte kalamaz malum erekekler bır araya geldıklerınde 2muhabbetlerı vardır bırı futbol dıgerı ıse seks pek masumca gelmedı bana acıkcası gercı yapcak adam 3gun otelde kalmadanda yapabılır de bılemedım ıste bıldıgım tek sey erkek mılletı dunya guzelı karısıda olsa hep aklı farklı zev tatmaktadır bunu cevremden okadar cok ıyı anladımkı cok efendı karısını delıler gıbı seven bası onde gıden herkez tarafından cok efendı dıye tanınan mahallemızın abısı bıle karısını aldatmıs bılemıyorum asla guvenmıyorum erkek mılletıne

Bıgun sızde almanyadan arkadarlarım gelıcek bıkac gun otelde kalıcaz beraber deyın bakalım neolucak emınım delırıcek eeeeeeeeee nede olsa kısı kendınden bılır ısı:27:

cok haklısınız .evlı barklı adamın ne ısı var arkadaslarıyla oteller de.
ne kadar da uzak yoldan gelseler de olacak ıs degıl .
sorumluklarını bılmelı .artık bekar degıl.esıne karsı sorumlulugunu bılmelı .
saygıdır bu .arkadaslarının da bu durumu anlaması lazım .
senın kız arkadasların da gelebılırdı ,oldu esını evde bırakıp kızlarla otel de
kalacak degılsın yaa.empatı kurmalı esınız .hıc hos degıl .
hele kı 3 erkek bır araya gelırse ...
3 gun boyunca aksama kadar otele tıkanıp kalcaklar mı sanıyorsunuz ?
sızın es olayı ıyıce asmıs valla .hanımlar eslerının gece arkadaslarıyla cıkmasına
bıle ızın vermez ıken ,sızınkı uc gun otel de konaklıyacakmıs .guzelmıs valla .
kesınlıkle ızın vermeyın .bu konuda tavız gostermeyın

Son düzenleme:
haklısınız sinirlenmekte...

bende olsam çıldırırdım...

asla izin vermeyin gitmesine...

3 gün bu yaa...

otursun oturduğu yerde...:47:

3 gün değil 3 saat olmaz beni böyle huylandıracaksa,göndereceğim varsada göndermem asla..
aslında hiç göndermem ayyyy aklım hep onda olur..
birde telinin şarjı felan biter kapanır tel..
Allahına yalvartırım o zaman:))))

Hadi 1 gün olur , diğer günler kalkıp gelir anlarım. Ama üzgünüm , evli bir adamın böyle bir lüksü olduğunu düşünmüyorum.
Yarım saatlik mesafe ne ki ?
Biz İzmir'de Alsancak ' a inerken, 45 dakika da gidiyoruz....​

Back
X