- 1 Şubat 2011
- 6.684
- 159
- 163
canım sanırım ima ettiğin durum başka bi arkadaşlık olup olmadığı aralarında? doğru mu? valla bu devirde o da bi ihtimal yani:)
zeki hatunları oldum olası severim:))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sanırım ima ettiğin durum başka bi arkadaşlık olup olmadığı aralarında? doğru mu? valla bu devirde o da bi ihtimal yani:)
msj tekrarı...........canım sanırım ima ettiğin durum başka bi arkadaşlık olup olmadığı aralarında? doğru mu? valla bu devirde o da bi ihtimal yani:)
Arkadaşlar eşimin yurtdışından 2 erkek arkaşı geldi. Biz ilçede oturuyoruz ve onlar merkezde bir otelde yer ayırttırıp 3 gece kalıp gidecekler.
Eşimde 3 güz işinden izin aldı ve onların yanında kalacak,eve gelmicek yani.
il bize yarım saat uzaklıkta ama eşim gece onlardan ayrılcam eve gelmemn ve sabah tekrar dönmemin anlamı yok diye o da orda kalmak istedi.
Sinirden çatlamak üzereyim,adamın umrunda bile değilim 3 gün yaaa, bu nsıl duyarsızlık anlamadım..
Eşim öyle sakin birisi değildr canım. Bana sakince anlatmaz,gereksiz kıskançlık yaptığmı düşünür ve tartışma çıkar .
o yüzden kendi kendimi yemekle yetiniyorum. Ama sen biraz rahatlattın beni canm
aranızdaki fark şu: ilk teklifi yapan sizsiniz
yani siz annenizde kalmaya karar verdiğinizde, eşinize izin veriyorsunuz
aynı durumda da eşinizin arkadaşlarının eşleri için emri vaki oluyor
çünkü siz annenizde kaldığınız için sizin eşiniz arkadaşlarıyla vakit geçirmeye fırsat bulduğu için, görüşülen arkadaşların eşleri için emri vakilik bir durum oluşuyor..
ayrıca sizin eşinize "anneme gideceğim" deme özgürlüğünüz olduğu halde; eşinizin size "arkadaşlarımla takılacağım" deme özgürlüğü yoksa, bana göre şahsınıza pozitif ayrımcılık yapılan bir evliliğiniz mevcuttur..
ki bence bu "ideal" değildir.
Kim koyuyor ki bu kuralları?
İnsanlar birbirini incitmediği, saygısızlık yapmadığı ve mutlu oldukları sürece istedikleri gibi şekillendirebilirler evliliklerini.
Eşimle ben tam da sizin evlenmesin dediğiniz kişileriz.
6 yıl evlilik öncesi, 6 yılda evlilik, toplam 12 yıldır da gayet memnunuz yaşantımızdan.
bir erkegin 3 gece gündüz dışarda kalmasını normal karşılayan birkadın ben tanımadım şimdiye kadar.... erkegi rahat bırakmak suc değil tabiki ama erkekler ii niyetini bir zaman sonra suistimak edebilirler.... evli bir erkekle bekar bir erkegin arasında fark olmalı bunu göstermeli ve sıkmadan fark ettirmeli
Bi' gün evlenirsem kesinlikle bu yasal ve dini yollardan rahatça sevişebilmek için olacak. Bi' de çocuk yapmak için.![]()
Ben koyuyorum :)
Şaka bir yana şahsi kanaatim elbette.
Evliliği ev ve seks arkadaşlığından öte birşey olarak görüyorum.
Hepsi bu..
Allah nazarlardan saklasın evliliğinizi![]()
Alışkanlık haline gelirse tabi ki yanlış, suistimal edilebilir fakat kırk yılda bir yurtdışından gelen arkadaşlarla üç gün vakit geçirmesi eşi mutlu eder.
Ben o normal kadınlardanım![]()