• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin umrunda bile değilim galiba:(

eşiniz evli oldugunun farkındadır umarım 1 gün degil 2 gün degil 3 gün erkek adam eşini bir ilçede tekbaşına bırakırmı ya tövbe tövbe

ben de istemezdim eşimin yarım saat uzakta otelde kalmasını. o da bırakmazdı zaten beni evde yalnız. beni de alır otelde başka oda tutardı. o koşullarda takılırdı arkadaşlarıyla herhalde.
acayip geldi bana..

Son düzenleme:
Arada ki mesafe fazla olmayınca gece kalması saçma geldi bana da.
Gündüz zaten görüşülecek,gece eve gelinebilir.
Ayrıca evde tek kalınsa ne olur ki denilmiş.
Konu sahibini bilmiyorum ama koskoca kadınım,şu yaşta
evde tek kalamam.(Korkuyorum demeye utanıyorum)
Üstelik niye sizi de ziyaret etmiyorlar ki.
Benim eşimin arkadaşları da geliyor,tabii ki benimle de tanışacaklar.
Eşimin en yakın arkadaşları madem ben tanışmak,onları ağırlamak isteyebilirim.
Tamam beraber takılsınlar ama gece kalmak işi bana da tuhaf geldi.

Arkadaşlar eşimin yurtdışından 2 erkek arkaşı geldi. Biz ilçede oturuyoruz ve onlar merkezde bir otelde yer ayırttırıp 3 gece kalıp gidecekler.
Eşimde 3 güz işinden izin aldı ve onların yanında kalacak,eve gelmicek yani.
il bize yarım saat uzaklıkta ama eşim gece onlardan ayrılcam eve gelmemn ve sabah tekrar dönmemin anlamı yok diye o da orda kalmak istedi.
Sinirden çatlamak üzereyim,adamın umrunda bile değilim 3 gün yaaa, bu nsıl duyarsızlık anlamadım..

Eşinin otelde v.s. kalmasından ziyade, emrivaki yapması, fikrine danışmaması incitmiş seni. Yoksa otelde kalmış, arkadaşları gelmiş, iki gün bunlara pek takılmamışsın.
Başlık cümlen ve bitiriş cümlende de dile getirmişsin.
Evvelden de bu es geçmeleri yaşamış olmalısın ki birikim sonucu olmuş bu hezeyanın.

Başınabuyrukluk yalnızca önemsememekten kaynaklanmayabilir. Yalnız yaşayan, birlikte yaşamaya alışmamış kişiler de kendi fikirlerini rehber edindikleri için
etrafını umursamazlar. Duyarsız olduklarından değil, duyarlı olmayı öğrenmediklerinden.

Evlilikte duygu tatmini anlayışı arttırır. Aksi ise eksiltir. Olmaması için çabalamalı.

yorumlar için çok teşekkür ederim kızlar.
Eşim akşam 5 kez falan aradı, en son gelmicekmisin diye sordum ve belli olmaz dedi, çok üzüldüm.
gece saat 3 buçukta kapı çaldı ve karşımda. Evet arkadaşlarını tanırım ailece tanışırız, geldiklerinden eminim ama oo kadar aldatma olayı duyuyoruz ki kimseye güvenim kalmadı.
Eşime ait bir durum değil yani.
Evet aldatmak isteyen aldatır,eşim askeri persnel,nöbete diye çıkıyo ama ben nöbeti olduğnu ne bileyim,yapacak adam o zamanda yapar ama işte 3 erkek diyorum...
:43:

Eşim akşam 5 kez falan aradı, en son gelmicekmisin diye sordum ve belli olmaz dedi, çok üzüldüm.
gece saat 3 buçukta kapı çaldı ve karşımda. Evet arkadaşlarını tanırım ailece tanışırız, geldiklerinden eminim ama oo kadar aldatma olayı duyuyoruz ki kimseye güvenim kalmadı.
Evet aldatmak isteyen aldatır,eşim askeri persnel,nöbete diye çıkıyo ama ben nöbeti olduğnu ne bileyim,yapacak adam o zamanda yapar ama işte 3 erkek diyorum...

Neyse ki gelmiş sonuçta eve. Aldatıyor mu acaba diye kendinizi üzmeyin, emin olun aldatılsanız bir şekilde anlardınız. Erkekler bu konuda saflar.

Kadın adama sorar;
-seni sarışın bir kadınla otelde görmüşler
-hangi otelde?

bi şekilde belli ederler kendilerini :D

işte bu yüzden gelmeyeyim demişti..
yani gecenin 3 buçuğunda kapıya dayanmamak için..
bu kadar basitti
yaşasın düz kadınlık..

Bunun kıskançlıkla yada güvensizlikle bir ilgisi yok. Tek başına bir hayat yaşamıyor ki eşiniz. Nasılki siz kız arkadaşlarınızla otelde 3 gün kalamazsanız kendiside yapmayacak.
Ben böyle düşünüyorum. 1 gece içki içer eve dönmek tehlikeli olur kalmak zorunda kalır ama planlı programlı ve 3 gün boyunca kalması bana doğru gelmedi.

bence hiç hoş bir davranış degil ,ne bileyim ben oraya karı atmadıklarını,hiç bir erkege güvenmiyorum eşimde dahil,hep göz hapsi lazım bunlara ,gitsin tamam ama geri yatmaya evine gelebilir koyun koyunamı yatacaklarki geceyide beraber geçiriyorlar çok saçma

Eşine; "Benim kız arkadaşlarım gelse otelde 3 gün konaklayabilir miyim? " diye sor.
Hepimiz malum cevabı biliyoruz.
Eşin arkadaşlarıyla takılmak istemiş ama evli olduğunun farkında değil sanırım.

konu sahibini bitlendirmek durduk yere yanlış etkileyip cıngar çıkmasına sebep olmak istemem ama doğru bulmadım bunu... üstelik... ne biliim.. sanki bi pislik var altında gibi geldi.
tehdit et sende.. güvensizliğim var sana karşı de. bi kadın aldatıldığını değil hissetmek, şüphe duysa bile çılgınca şeyler yapabilir unutma bunu her kadının içinden geçer de. kısaca çıranı yakarım ruhun duymaz ahmet mehmet efendi!!!! de. 3 gün çatlarım burda sen oh gez iç zıç eğlen ben burda zurna gibi yatayım mı yani de. ne rahat adamsın sen ya de. bekarlığı mı özledin naptın müdür de. kusura bakma bi an alevlendim ben de benimde başımda var bitane böyle. dün arkadaşında kaldı mesela içti zıçtı naptı kimbilir... ölüyrum sinirden. bu akşam çıkarıcam cıngar bende. bilmiyorum öff. ne dandirik işler. yarın da ben gidicem bi arkadaşıma. kafa dağıtayım bende valla sıkıldım şiştim düşünmekten.

3 gün otele gitmesini bende istemezdim. birşey yapacağındanda değil evde gece kalmayı sevmiyorum. evlenmeden öncede kendilerine belirtmiştim:1:. birkeresinde üniversite arkadaşlarınla buluşulacağını söyledi. bende kızdım bi süre bağrıştık. aslında üniversiteyi bulunduğum ilde okumuş ama buluşma başka ildeymiş. gidebilirsin ama bende gelirim dedim. sonuçta okuduğu okul kızlı erkekli, gitmemde sakınca görmedim. ama eşim istemedi. kendi gitmek için tutturdu. neyseki gün doğum günüme denk gelmişte gidememiş. buraya kadar iyi. birsüre sonra benim lise arkadaşlarım buluşma ayarlamışlar. bende gitmek istediğimi söyledim (gideceğimden değilde, tepkisini merak ettim) üstelik il dışı değildi. eşim gitmemi istemedi. ve benide anlamış oldu:1:.

sana sorması gerekirdi. gece 3de gelmekte nedemek. eşim valla forumu okusa "bak milletin kocası neler yapıyormuş, değerimi bilmiyorsun", der. hatta bazı yorumları okusa, kendisini hapisanede felan hisseder herhalde:52:

Bunun kıskançlıkla yada güvensizlikle bir ilgisi yok. Tek başına bir hayat yaşamıyor ki eşiniz. Nasılki siz kız arkadaşlarınızla otelde 3 gün kalamazsanız kendiside yapmayacak.
Ben böyle düşünüyorum. 1 gece içki içer eve dönmek tehlikeli olur kalmak zorunda kalır ama planlı programlı ve 3 gün boyunca kalması bana doğru gelmedi.

kesinlikle bende böyle düşünüyorum,ben kız arkadaşlarımla gece içmeye gidip sonrada otelde kalıcam,eşim asla böyle bir şeye izin vermez.dolayısıyla ben de ona izin vermem .
yanlız ben 1 gece içki içer eve dönmek tehlikeli olur,otelde kalırı da kabul etmiyorum.binsin taksiye gelsin.asıl sarhoşken eve gelmemesi tehlikeli.yanında bekar arkadaşları var ve normal şartlar altında asla aldatmayacak bir adam bile sarhoşken pişman olacağı şeyler yapabilir.

kesinlikle bende böyle düşünüyorum,ben kız arkadaşlarımla gece içmeye gidip sonrada otelde kalıcam,eşim asla böyle bir şeye izin vermez.dolayısıyla ben de ona izin vermem .
yanlız ben 1 gece içki içer eve dönmek tehlikeli olur,otelde kalırı da kabul etmiyorum.binsin taksiye gelsin.asıl sarhoşken eve gelmemesi tehlikeli.yanında bekar arkadaşları var ve normal şartlar altında asla aldatmayacak bir adam bile sarhoşken pişman olacağı şeyler yapabilir.

Ne saçmalıkdır bu ya.
Ne demek otelde kalmak 3 gün .
3 gün değil 1 gün bile kalamaz.
Evi var yurdu var.
Yarım saatlik yoldan ne olurmuş yani.
Kesinlikle izin verme.
Bu erkek milletinin ne halt yiyceği belli olmaz.:41:

evli adamın ,3 gün ev dışında, keyfi bir durum için vakit geçirmesi anlamsız..:32:
eve gelip, ertesi gün arkadaşlarının yanına geri dönmekten mi eriniyor..
kesinlikle anlayış gösterilemez bu duruma..:19:
git ,gez ,arkadaşlarınla vakit geçir, ama zamanı gelince evine döneceksin arkadaş...:51:
bunun yazılı bir kanunu yok, bu kural böyledir

illa çapkınlık yapabilir mantığı aramasak bile, bir bit yeniğinden şüphelenirim:15:

Canım önce kötüsünü düşün iyi çıkarsa şansına. Bence böyle birşeye ne olursa olsun izin verme. önce yurt dışından gelecek olan arkadaşlar meselesinde doğru mu söylüyor ilk öğrenmen gereken bu. Eğer kuşkuların varsa nasıl olsa 3 gün gelmeyecek eve kalacağı hoteli öğren sonrada o hoteli ara gittiği gün ya da imkanın varsa oraya git. Belki sana yalan da söylüyor olabilir erkek bu yalanı beceremez. Eğer yalansa bir şekilde açık verir..

Bencede kesinlikle haklısın canım...gitsin görüşsünler gezsinler falan ama otelde onlarla beraber kalmakda neymiş...bende olsam takılırdım yani eşin belki güvenilir bir erkek ama erkeklerin çoğu arkadaşlarından etkilenirler çocuk gibi oldukalrı için ay ne bilim kötü şeylerde getirmek istemiyorum ama bu hayatda olmaz olmaz diye bişey yok canım
Ama bence sıkıntını kesinlikle söyleme yani otele kadın filan ...aklında yoksada düşebilir Eğer çok gitmesini istemiyorsan hasta olduğunu falan söylesen küçük pembiş bi yalan belki vazgeçer üzme kendini sevgiler

Canım tepkin biraz fazla. Erkeklerin psikolojileri farklı bizlerden. Sabaha dek oyun oynamak, içip muhabbet etmek, erkekçe konuları konuşmak hoşlarına gidiyor ve sohbetin en tatlı yerinde kalkıp eve gelmek istemeyebilir. Ya da alkol aldıysa dönmek istemeyebilir.

Bazen erkek erkeğe zaman geçirmek isterler. Biz istemiyor muyuz kız kıza takılmak? Ancak kıskanma sebebin farklı bence.

Öncelikle seni umursamadığını düşünüyorsun bu doğru değil, umursama kriteri 3 günlük tatil olamaz. Fakat orada kötü yanlış şeyler yapacağını düşünüyorsan tabii ki dikkatli ol. Sözlerini dinle, çelişkili ifadeler varsa dikkat et. Fazla anlatmak istemezse çaktırmadan öğrenmeye çalış.

İş çapkınlığa gelirse yapmak isteyen erkek öğle yemek arasında bile yapar. Bunun önüne böyle geçilmez. Sadece bir süre kafa dağıtmak istediyse boşver gitsin. Ama durum amaç farklıysa ona göre sen de davranışlarını gözden geçirirsin.

Fazla hissettirmeden kontrol et, alakasız saatlerde inandırıcı bahanelerle telefon aç. Biraz da salağa yatmak gerekiyor çoğu zaman.

Back
X