Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar eşimin yurtdışından 2 erkek arkaşı geldi. Biz ilçede oturuyoruz ve onlar merkezde bir otelde yer ayırttırıp 3 gece kalıp gidecekler.
Eşimde 3 güz işinden izin aldı ve onların yanında kalacak,eve gelmicek yani.
il bize yarım saat uzaklıkta ama eşim gece onlardan ayrılcam eve gelmemn ve sabah tekrar dönmemin anlamı yok diye o da orda kalmak istedi.
Sinirden çatlamak üzereyim,adamın umrunda bile değilim 3 gün yaaa, bu nsıl duyarsızlık anlamadım..
yorumlar için çok teşekkür ederim kızlar.
Eşim akşam 5 kez falan aradı, en son gelmicekmisin diye sordum ve belli olmaz dedi, çok üzüldüm.
gece saat 3 buçukta kapı çaldı ve karşımda. Evet arkadaşlarını tanırım ailece tanışırız, geldiklerinden eminim ama oo kadar aldatma olayı duyuyoruz ki kimseye güvenim kalmadı.
Eşime ait bir durum değil yani.
Evet aldatmak isteyen aldatır,eşim askeri persnel,nöbete diye çıkıyo ama ben nöbeti olduğnu ne bileyim,yapacak adam o zamanda yapar ama işte 3 erkek diyorum...
![]()
yorumlar için çok teşekkür ederim kızlar.
Eşim akşam 5 kez falan aradı, en son gelmicekmisin diye sordum ve belli olmaz dedi, çok üzüldüm.
gece saat 3 buçukta kapı çaldı ve karşımda. Evet arkadaşlarını tanırım ailece tanışırız, geldiklerinden eminim ama oo kadar aldatma olayı duyuyoruz ki kimseye güvenim kalmadı.
Eşime ait bir durum değil yani.
Evet aldatmak isteyen aldatır,eşim askeri persnel,nöbete diye çıkıyo ama ben nöbeti olduğnu ne bileyim,yapacak adam o zamanda yapar ama işte 3 erkek diyorum...
![]()
Bunun kıskançlıkla yada güvensizlikle bir ilgisi yok. Tek başına bir hayat yaşamıyor ki eşiniz. Nasılki siz kız arkadaşlarınızla otelde 3 gün kalamazsanız kendiside yapmayacak.
Ben böyle düşünüyorum. 1 gece içki içer eve dönmek tehlikeli olur kalmak zorunda kalır ama planlı programlı ve 3 gün boyunca kalması bana doğru gelmedi.
kesinlikle bende böyle düşünüyorum,ben kız arkadaşlarımla gece içmeye gidip sonrada otelde kalıcam,eşim asla böyle bir şeye izin vermez.dolayısıyla ben de ona izin vermem .
yanlız ben 1 gece içki içer eve dönmek tehlikeli olur,otelde kalırı da kabul etmiyorum.binsin taksiye gelsin.asıl sarhoşken eve gelmemesi tehlikeli.yanında bekar arkadaşları var ve normal şartlar altında asla aldatmayacak bir adam bile sarhoşken pişman olacağı şeyler yapabilir.