Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım erkek zaten yapacaksa arkadaşlarını beklemesine gerek yok, her türlü yapar
İkincisi, seni neden yanında götürmeyi teklif etmedi bu konuda biraz duyarsız buldum eşinizi
Ama şöyle bişey var, belki arkadaşlarıyla eğlenceli birkaç gün geçirmek istemiştir, değişikliğe ihtiyacı vardır bu yüzden biraz fazla tepki mi gösteriyosunuz ne :)
Arkadaşlarını bizzat tanıyor musunuz?
Geldiklerine emin misiniz ?
Eşiniz güzel bir kurgu yapmış olmasın.
Hayatımda böyle bir arkadaşlık görmedim.
hani bir gün desen anlarım da..
Bir erkek işinden izin alacak evine gitmeyecek 3 gün otelde geçirecek.
niye 3 arkadaşı için?
Erkekler bizim gibi değil ki sıkılıyorlar hemen ..
3 gün otelde ne yapsın koca adamlar o kadar ilginç geldi ki bana..
evli erkeğin 3 gün bekar arkadaşlarıyla yapacağı değişiklik ne olabilir? çok mu fesatım ne....
Arkadaşlar eşimin yurtdışından 2 erkek arkaşı geldi. Biz ilçede oturuyoruz ve onlar merkezde bir otelde yer ayırttırıp 3 gece kalıp gidecekler.
Eşimde 3 güz işinden izin aldı ve onların yanında kalacak,eve gelmicek yani.
il bize yarım saat uzaklıkta ama eşim gece onlardan ayrılcam eve gelmemn ve sabah tekrar dönmemin anlamı yok diye o da orda kalmak istedi.
Sinirden çatlamak üzereyim,adamın umrunda bile değilim 3 gün yaaa, bu nsıl duyarsızlık anlamadım..
ilk aklıma geleni söylemek istiyorum sizin bu yorumunuza ama konu sahibini kırarmıyım diye düşünmeden edemiyorum..:S
3 gün görecek arkadaşlarını, sonra da gidecekler. Sıkboğaz etmeyin gönüllerince eğlensinler kalan 363 gün sizinle olacak nasılsa
Arkadaşlar eşimin yurtdışından 2 erkek arkaşı geldi. Biz ilçede oturuyoruz ve onlar merkezde bir otelde yer ayırttırıp 3 gece kalıp gidecekler.
Eşimde 3 güz işinden izin aldı ve onların yanında kalacak,eve gelmicek yani.
il bize yarım saat uzaklıkta ama eşim gece onlardan ayrılcam eve gelmemn ve sabah tekrar dönmemin anlamı yok diye o da orda kalmak istedi.
Sinirden çatlamak üzereyim,adamın umrunda bile değilim 3 gün yaaa, bu nsıl duyarsızlık anlamadım..
Ben cok mu genişim anlamadım şimdi
Eşimin de her yılbaşında yurtdışından arkadaşı gelir, haftasonuna denk getirip Ankaradan Zonguldaga gider, 2-3 gün kalır gelirAlıştırmış bu adam beni
![]()
Ben cok mu genişim anlamadım şimdi
Eşimin de her yılbaşında yurtdışından arkadaşı gelir, haftasonuna denk getirip Ankaradan Zonguldaga gider, 2-3 gün kalır gelirAlıştırmış bu adam beni
![]()
Canım eğlenmesinde, gece kalmasında sorun yok da; şehir dışında olsa ben de izin veririm ..mecburiyet var.. ama yarım saatlik yerde çok tuhaf geldi bana..