• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin umrunda bile değilim galiba:(

ohhh 3 erkek gecelere akar bunlar ,ne demek otelde kalmak ya arkadaşlarıyla tamam vakit geçirsin ama yatmaya eve gelmesi gerekiyor,bence bunlar çoktan planları yapmışlar sabahlara kadar lay lay lom..ben asla eşime izin vermezdim ...

Canım erkek zaten yapacaksa arkadaşlarını beklemesine gerek yok, her türlü yapar
İkincisi, seni neden yanında götürmeyi teklif etmedi bu konuda biraz duyarsız buldum eşinizi
Ama şöyle bişey var, belki arkadaşlarıyla eğlenceli birkaç gün geçirmek istemiştir, değişikliğe ihtiyacı vardır bu yüzden biraz fazla tepki mi gösteriyosunuz ne :)

evli erkeğin 3 gün bekar arkadaşlarıyla yapacağı değişiklik ne olabilir? çok mu fesatım ne....

Arkadaşlarını bizzat tanıyor musunuz?
Geldiklerine emin misiniz ?
Eşiniz güzel bir kurgu yapmış olmasın.
Hayatımda böyle bir arkadaşlık görmedim.
hani bir gün desen anlarım da..
Bir erkek işinden izin alacak evine gitmeyecek 3 gün otelde geçirecek.
niye 3 arkadaşı için?
Erkekler bizim gibi değil ki sıkılıyorlar hemen ..
3 gün otelde ne yapsın koca adamlar o kadar ilginç geldi ki bana..

Arkadaşlarını bizzat tanıyor musunuz?
Geldiklerine emin misiniz ?
Eşiniz güzel bir kurgu yapmış olmasın.
Hayatımda böyle bir arkadaşlık görmedim.
hani bir gün desen anlarım da..
Bir erkek işinden izin alacak evine gitmeyecek 3 gün otelde geçirecek.
niye 3 arkadaşı için?
Erkekler bizim gibi değil ki sıkılıyorlar hemen ..
3 gün otelde ne yapsın koca adamlar o kadar ilginç geldi ki bana..

ilk aklıma geleni söylemek istiyorum sizin bu yorumunuza ama konu sahibini kırarmıyım diye düşünmeden edemiyorum..:S

sinirlenmekte haklısınız..yaa bayanlar kendinize bile dürüst olamıyorsunuz?gerçekten gülüyorum..
hangi mantık eşini elalemin adamlarıyla(iyi arkadaş falan anlamam ben)hadi buyrun eğlenin,hakkınız der?

eşiniz böyle bir şeyi teklif ederken hiç bir utanma çekinme belirtisi gösterdimi?

hadi vaktini onlarla geçirmesine bişey diyemem ama kalacakları yer şehir dışı değilse
sizi evde tek bırakması bilmiyorum...bu erkeklere bi haller oluyor yaa neysee..

Anlamadıgım konu esınız gezecek tozacak eglencek pekı sızın hakkınız yokmu nıcın esınızle sızde gıtmıyorsunuz hem degısıklık olur.
Mesele benım esım 2 saatlık yere hastaneye veya herhangı bıseye bıle gıtse yanında hem benı hem oglumu goturur rahat etmez yoksa.esım sımdı afganıstanda 1 ay yanıma gelın ayarlıyalım drunla gorus dıyor bırde hamıleyım dusun.bunu esının dusunmesı lazım bagırarak gecıstırmede ne oluyormus

evli erkeğin 3 gün bekar arkadaşlarıyla yapacağı değişiklik ne olabilir? çok mu fesatım ne....

yok fesat değilsin canım insanın aklına bşka birşey gelmiyor ki..
bende olsam kesinlikle izin vermezdim..:20:

canım sadece gece gelmeyecek diye mi bu gerginlik:20:
yani adam 3 gün işinden zaten izin almış yapmak istese gündüz de pekala yapar
ayrıca bunu yapması için arkadaşlarının gelmesi de gerekmiyo normal günde de yapar yapmak isteyen
bence gece gelmemesini bu kadar sorun edip de gereksiz tartışmalara girip eşinle aranı bozma derim:34:
hem sen de bu 3 gün kendi kafanı dinle(kafyı yeme:1:) bişeyler yap sana da değişiklik olur
hem biraz özlemiş olursunuz birbirinizi:16:

Arkadaşlar eşimin yurtdışından 2 erkek arkaşı geldi. Biz ilçede oturuyoruz ve onlar merkezde bir otelde yer ayırttırıp 3 gece kalıp gidecekler.
Eşimde 3 güz işinden izin aldı ve onların yanında kalacak,eve gelmicek yani.
il bize yarım saat uzaklıkta ama eşim gece onlardan ayrılcam eve gelmemn ve sabah tekrar dönmemin anlamı yok diye o da orda kalmak istedi.
Sinirden çatlamak üzereyim,adamın umrunda bile değilim 3 gün yaaa, bu nsıl duyarsızlık anlamadım..

3 gün görecek arkadaşlarını, sonra da gidecekler. Sıkboğaz etmeyin gönüllerince eğlensinler kalan 363 gün sizinle olacak nasılsa

ilk aklıma geleni söylemek istiyorum sizin bu yorumunuza ama konu sahibini kırarmıyım diye düşünmeden edemiyorum..:S

Yani sizin aklınıza gelen ihtimal bence en yüksek ihtimal.
Bu yolla eşine ihanet edebileceği ihtimali bile düşük geliyor bana.
yani arkadaşlarım geldi diyecek bir kadınla geçirecek veya 3 arkadaş hovardalık yapacaklar vs..
bunların hepsi söylemekten sakındığımız ihtimalden daha düşük.

1.ihtimal söylemekten çekindiğimiz
2.ihtimal arkadaşlar hiç gelmedi bir kadınla beraber hikaye kurmaca
3.ihtimal hep birlikte hovardalık yapıyorlar 3 erkek
4.ihtimal adam ilçe değil ilde bile değil bence şehir dışında birini görmeye vs gitti.hikaye kurmaca.
5.ihtimal birbirine çooook bağlı mükemmel arkadaşlıkları olan kankalar 3 gün kardeş kardeş efendice takılacak !

3 gün görecek arkadaşlarını, sonra da gidecekler. Sıkboğaz etmeyin gönüllerince eğlensinler kalan 363 gün sizinle olacak nasılsa

Ben cok mu genişim anlamadım şimdi :1:

Eşimin de her yılbaşında yurtdışından arkadaşı gelir, haftasonuna denk getirip Ankaradan Zonguldaga gider, 2-3 gün kalır gelir :D Alıştırmış bu adam beni :D

Arkadaşlar eşimin yurtdışından 2 erkek arkaşı geldi. Biz ilçede oturuyoruz ve onlar merkezde bir otelde yer ayırttırıp 3 gece kalıp gidecekler.
Eşimde 3 güz işinden izin aldı ve onların yanında kalacak,eve gelmicek yani.
il bize yarım saat uzaklıkta ama eşim gece onlardan ayrılcam eve gelmemn ve sabah tekrar dönmemin anlamı yok diye o da orda kalmak istedi.
Sinirden çatlamak üzereyim,adamın umrunda bile değilim 3 gün yaaa, bu nsıl duyarsızlık anlamadım..

duruma göre değişir bence.hep evinde barkında sizinle olan bir adamsa ve 40 yılda 1 yapıyorsa yani sırf arkadasları gelecek die cok da anormal değil,sinirlenmene gerek yok ama eşinin normal hali buysa kafasına göre takılıyor ama sana söyleme gereği bile duymuyorsa ( izin almak değil ama sonucta karı kocasınız nasıl sen onun razı olmayacagı bir işi yapmazsan onunda yapmaması gerekir ) ve aranızda böyle şeyler sorun olduysa önceden sinirlenmekte haklısın. kendim için düşünüyorum da ben olsam istemezdim ne olursa olsun beni evde yalnız bırakmamalı sabah olunca yarım saat yada 1 saat yol gitsin sonuçta evli bir adam free takılamaz yani

Eşimin de her yılbaşında yurtdışından arkadaşı gelir, haftasonuna denk getirip Ankaradan Zonguldaga gider, 2-3 gün kalır gelir :D Alıştırmış bu adam beni :D

Canım eğlenmesinde, gece kalmasında sorun yok da; şehir dışında olsa ben de izin veririm ..mecburiyet var.. ama yarım saatlik yerde çok tuhaf geldi bana..

Son düzenleme:
uff uff yorumlara bak ;) sakin ol bence 3günün sonunda seni özlemiş olarak eve gelicektir ;) kafasıda rahatlamış olarak , ilişkiler bazen nefes almalı böyle kaçamaklar iyidir ;) Bence sıkıntınıda eşine belli etme senin yaptığın her hamle arkadaşlarının yapıcağı yorumlara sebep olur , bence sende bu 3günün tadını çıkar kendine vakit ayırr misss ;)

çok sinir bozucu akşam yanına gelip sabah gitse iyi.
ama 3 gece orada kalıcam yokoraya gelmem gereksiz ya ne kadar sorumsuz oluyo bu erkekler ve ben senin yerşnde olsam ona ünyayı zindan ederim
açıkçası kıskanççım biraz.bilmıyorum bana katılan varmı?
sonuçta 3arkadaş ve eve gelmeyen emri vaki yapan bieş kim katlanabilir bilmiyorum
seni fişeklemek istemem yanlış anlama ama senin yerinde olmak istemezdim:50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:

Bu durum bence genişlik değil her ailenin bir düzeni var.
İlişkilerde insanlar gibi farklı farklı..
Sizin durumunuzla hemen bağlantı kurma.
Bence arada farklar,gerçi konu sahibi detayları yazmamakta ısrarlı ama bence aynı durum değil.

Canım eğlenmesinde, gece kalmasında sorun yok da; şehir dışında olsa ben de izin veririm ..mecburiyet var.. ama yarım saatlik yerde çok tuhaf geldi bana..

Bu işin içinde bi iş var diyosunuz :D

Konusahibi atlasın arabaya gitsin takip etsin madem. Ben genelde hissettiklerime göre yorum yaparım bu tarz konularda, kötü niyetliymiş gibi gelmedi bana yaa

aldatır,aldatmaz bilemeyiz tabi... ama boşver eşinle aranı bozma diyenleri anlamakta güçlük çekiyorum...zaten bu kadar başına buyruk dediğim dedik bi adamla evlilik başlı başına sorun...konu sahibi üstüne gidemem tartışma çıkar demiş...kusura bakma da çıkarsa çıksın bi zahmet...hiç söz hakkın olmayan sadece karşı tarafın borusunun öttüğü bi evlilik çok mu normal....sende bekar arkadaşların fln varsa(mantıken evli olanlarla olmaz;)) bi tatil ayarla şöyle 3-5 günlük....bakalım tavrı ne oluyo?!

Back
X