• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin umrunda bile değilim galiba:(

Ben cok mu genişim anlamadım şimdi :1:

Eşimin de her yılbaşında yurtdışından arkadaşı gelir, haftasonuna denk getirip Ankaradan Zonguldaga gider, 2-3 gün kalır gelir :D Alıştırmış bu adam beni :D

biz düz kadınız canışım

Son düzenleme:
Yani sizin aklınıza gelen ihtimal bence en yüksek ihtimal.
Bu yolla eşine ihanet edebileceği ihtimali bile düşük geliyor bana.
yani arkadaşlarım geldi diyecek bir kadınla geçirecek veya 3 arkadaş hovardalık yapacaklar vs..
bunların hepsi söylemekten sakındığımız ihtimalden daha düşük.

1.ihtimal söylemekten çekindiğimiz
2.ihtimal arkadaşlar hiç gelmedi bir kadınla beraber hikaye kurmaca
3.ihtimal hep birlikte hovardalık yapıyorlar 3 erkek
4.ihtimal adam ilçe değil ilde bile değil bence şehir dışında birini görmeye vs gitti.hikaye kurmaca.
5.ihtimal birbirine çooook bağlı mükemmel arkadaşlıkları olan kankalar 3 gün kardeş kardeş efendice takılacak !

1. ihtimali anlamadım desem

aldatır,aldatmaz bilemeyiz tabi... ama boşver eşinle aranı bozma diyenleri anlamakta güçlük çekiyorum...zaten bu kadar başına buyruk dediğim dedik bi adamla evlilik başlı başına sorun...konu sahibi üstüne gidemem tartışma çıkar demiş...kusura bakma da çıkarsa çıksın bi zahmet...hiç söz hakkın olmayan sadece karşı tarafın borusunun öttüğü bi evlilik çok mu normal....sende bekar arkadaşların fln varsa(mantıken evli olanlarla olmaz;)) bi tatil ayarla şöyle 3-5 günlük....bakalım tavrı ne oluyo?!

bendensinizz:)))) bana böyle bişeyin teklifini bile yapamazz...hatta birazdan arayıp sorucam bakim böyle bişey olursa ne yaparsın diye...merak ettim gerçekten..
ben tahmin ediyorum vereceği cevabı ama yinede belli olmaz erkek milleti dermişimm:))))

Bu işin içinde bi iş var diyosunuz :D

Konusahibi atlasın arabaya gitsin takip etsin madem. Ben genelde hissettiklerime göre yorum yaparım bu tarz konularda, kötü niyetliymiş gibi gelmedi bana yaa

ahhhh tatlımmm bir iş var demiyorumm..:)) bi dur bakayım aaaaa tırmalama sakın beni:54: :) hayatımm çok tuhaf dedim bir iş var demedim..işin içinde bir iş var dersem şüphe, aldatma vs gibi şeyler akla..
benim dediğim şey şu ki; adam eğlenirken kadın evde yalnız olcak.. içine sindiremez ki adam gibi geliyor normal koşulda..kişiye göre değişir..

Son düzenleme:
Bu durum bence genişlik değil her ailenin bir düzeni var.
İlişkilerde insanlar gibi farklı farklı..
Sizin durumunuzla hemen bağlantı kurma.
Bence arada farklar,gerçi konu sahibi detayları yazmamakta ısrarlı ama bence aynı durum değil.

Tabi ki her ailenin bir düzeni var. Kendini eşinin yerine koy; otel değil ama arkadaşının evi. Gidip kalmaz mısın 3 gün. 3 gün yaaa herkes biraz özgürlüğü hakediyor.

Evet konusahibi ayrıntı vermediği için biz sadece kendi hayatımızdan örnekler verebiliyoruz.

biz düz kadınız canışım

Evet canışım ben düz bi insan olaraktan aslında yuvarlak da olabilirim :D

Anlamadıgım konu esınız gezecek tozacak eglencek pekı sızın hakkınız yokmu nıcın esınızle sızde gıtmıyorsunuz hem degısıklık olur.
Mesele benım esım 2 saatlık yere hastaneye veya herhangı bıseye bıle gıtse yanında hem benı hem oglumu goturur rahat etmez yoksa.esım sımdı afganıstanda 1 ay yanıma gelın ayarlıyalım drunla gorus dıyor bırde hamıleyım dusun.bunu esının dusunmesı lazım bagırarak gecıstırmede ne oluyormus

sizde gidin demişiniz ama bu kadıncagız ne yapsın 4 erkeğin yanında ben erkek olsam sahsen götürmem ama gece de ne olursa olsun evime dönerim.bu benim düşüncem

ahhhh tatlımmm bir iş var demiyorumm..:)) bi dur bakayım aaaaa tırmalama sakın beni:54: :) hayatımm çok tuhaf dedim bir iş var demedim..işin içinde bir iş var dersem şüphe, aldatma vs gibi şeyler akla..
benim dediğim şey şu ki; adam eğlenirken kadın evde yalnız olcak.. içine sindiremez ki adam gibi geliyor normal koşulda..kişiye göre değişir..

ahahahahah kirpiğim ahahaha kopardın beni :D nasıl da güzel sakinleştirmeye başladın ahahahaha kezzap dökücem akşam suratına! :D ahahahah

:)) ben sizin yerinizde olsam 3 kiz toplayip, bir otele gidip uc gun gunumu gun edecegim derdim esime.. bakalim hala gitmekde israr edebilecek mi? ha eger hala sorumsuz davranip sizi umursamicak olursa , gercekten oyle yapin.. evde neden oturup kendi kendizi yicekseniz..

ahahahahah kirpiğim ahahaha kopardın beni :D nasıl da güzel sakinleştirmeye başladın ahahahaha kezzap dökücem akşam suratına! :D ahahahah

İkimiz bir konuşmaya başlarsak muhabbet ortamı olacak yine :) ama çok vahşisin..söylemeden geçemeyeceğim :56::1:

Eşinin arkdaşlarıyla eğlenmek istemesi çok doğal. Ama yarım saat uzaklıktaki bir yer için 3 gün otelde kalması hiç normal değil. Gece geç gelsin ama eve gelsin. Evinde hanımı yapayalnız bırakmak hiç hoş değil.

O ne saçmalık yahu.. Karısını gece yalnız mı bırakacak keyif uğruna?
git gez arkadaşlarınla eğlen gece de evine geleceksin eşine karşı sorumlulukların var...
Güvensem bile bu durum değişmez... Kaldıki en masum erkek bile şeytana uyabiliyor.
3 erkek bir araya geldiğinde ben de huylanırım..
Yarım saatlik yol gayet evine gelip sabah tekrar gidebilir..
Asla izin vermezdim.. Eşinize güvenmediğinizi söylemeyin tabiki..
Sensiz uyumak istemiyorum deyin.. Buna rağmen kalcam deseydi ben hiç hoş şeyler yapmazdım...:19:

evliyim eşim bana böyle bir şey söylese asla kabul etmezdim. siz ona deseniz ben otelde 3 gün geçiricem ne düşünür acaba kendileri ? eşim arkadaşlarıyla ayrı bile görüşmez.bu benim değil onun isteği. bekar arkadaşları var gelirler hep beraber görüşürüz. neden evlendi ki otelde 3 gün geçirecekse. herkesin şahsi düşüncesi , bunu normal karşılayanlar da var tabi, ama ben müsaade etmezdim.

evde yalnız bırakmayacak ne var sanki yalnız bıraktığı daha kırkı bile çıkmamış bebek zaaar:27:

Düşünüyorum da, bu adamlar gündüz camidir müzedir mi gezecekler?

Gece eğlenmeye gidecekler, alkol alacaklar vs. (Benim düşüncem bu, konu sahibinin eşini bilmiyorum)

Bu illa çapkınlık demek değil ki.

Gelse bile öyle 12de 1de gelmeyecek.

Sabaha karşı eve dönse ne olur dönmese ne olur?

Otelde kalması bu durumda daha iyi, daha mantıklı hatta.

Neyse ki arkadaşlarını evde ağırlamayı teklif etmemiş.

-Ayrıca evde yalnız mı bırakılacak demişsiniz de, konu sahibi kocası olmadan nefes alamayan yemek yiyemeyen aciz bir kadın değil bence. Hatta hiçbir kadın bu kadar bağımlı olmamalı. Başına bir şey gelecek derseniz de, kaç senedir gelmemiş o üç günde mi gelecek?-

Son düzenleme:
Tabi ki her ailenin bir düzeni var. Kendini eşinin yerine koy; otel değil ama arkadaşının evi. Gidip kalmaz mısın 3 gün. 3 gün yaaa herkes biraz özgürlüğü hakediyor.

Evet konusahibi ayrıntı vermediği için biz sadece kendi hayatımızdan örnekler verebiliyoruz.

Şimdi aslında örneklerde gerçekçi olmuyor.
Çünkü ben böyle bir tatil anlayışı olmayan bir adamla evlendim çünkü bu tip uzun(bence) tatillere eş mağdursa karşıyım.
Elbette yapış yapış yaşamıyoruz.
Bazı günler herkes kendi arkadaşıyla kafasına göre takılıyor kimse diğerini üzmüyor.
Benim için kırılma noktası işten izin alması,arkadaşlarıyla 3 gün geçirmesi geceleri eve gelmemesi.
üçü bir arada :)
anneme gidiyorum ben mesela şehir dışına eşim de bekar arkadaşları var oraya gidiyor.
ama şartlar eşit,yani ben yokum evde ve o da evde kös kös oturacak mı gidip gezecek arkadaşlarıyla eve dönmek gece istanbul'da sıkıntı olduğu için arkadaşının evinde yatacak gibi.. Sohbeti uzatmak için belki de..
bunlar bana çok sıradan geliyor ve evet biraz rahatlama ve tatlı bir özlem katıyor evliliğe
ama konu sahibinin eşinin tavrı bana hmm samimi gelmedi.
üç gün yahu cidden erkekler çok ayran gönüllü 3 gün gece-gündüz birbirinden ayrılmayan 3 erkek cidden inanmakta güçlük çekiyorum :)
benimki de sadece his :P

Yorumları okumadım.
Sakin olmalısınız. Eşiniz arkadaşlarıyla zaman geçirsin, siz de arkadaşlarınızı arayın, plan yapın. Kendi kendinizi dinleyin, kendinizi şımartın.
Aranızda güven problemi varsa bilemem.
Eşlerin en büyük hatası hayatı birbirlerinden ibaret tutmak bana göre.
Bu durum evliliği de sıradanlaştırıp sıkıcı hale getirebilir.
Evet evlilikte biz vardır ama ben- sen alanları da olmalıdır.
Bu üç gün sizin için de keyifli olabilir.
Ama dediğim gibi aranızda güven problemi varsa çözülmesi gereken başka şeyler vardır önce.

Şimdi aslında örneklerde gerçekçi olmuyor.
Çünkü ben böyle bir tatil anlayışı olmayan bir adamla evlendim çünkü bu tip uzun(bence) tatillere eş mağdursa karşıyım.
Elbette yapış yapış yaşamıyoruz.
Bazı günler herkes kendi arkadaşıyla kafasına göre takılıyor kimse diğerini üzmüyor.
Benim için kırılma noktası işten izin alması,arkadaşlarıyla 3 gün geçirmesi geceleri eve gelmemesi.
üçü bir arada :)
anneme gidiyorum ben mesela şehir dışına eşim de bekar arkadaşları var oraya gidiyor.
ama şartlar eşit,yani ben yokum evde ve o da evde kös kös oturacak mı gidip gezecek arkadaşlarıyla eve dönmek gece istanbul'da sıkıntı olduğu için arkadaşının evinde yatacak gibi.. Sohbeti uzatmak için belki de..
bunlar bana çok sıradan geliyor ve evet biraz rahatlama ve tatlı bir özlem katıyor evliliğe
ama konu sahibinin eşinin tavrı bana hmm samimi gelmedi.
üç gün yahu cidden erkekler çok ayran gönüllü 3 gün gece-gündüz birbirinden ayrılmayan 3 erkek cidden inanmakta güçlük çekiyorum :)
benimki de sadece his :P

ahahahha derins :D

Haklı olduğun çok nokta var gerçekten. Haklısın rahatlamaya ihtiyacı olabiliyor çiftlerin. Ama sen kötü kokular aldın konusahibinin eşinden :D

Arkadaşlar eşimin yurtdışından 2 erkek arkaşı geldi. Biz ilçede oturuyoruz ve onlar merkezde bir otelde yer ayırttırıp 3 gece kalıp gidecekler.
Eşimde 3 güz işinden izin aldı ve onların yanında kalacak,eve gelmicek yani.
il bize yarım saat uzaklıkta ama eşim gece onlardan ayrılcam eve gelmemn ve sabah tekrar dönmemin anlamı yok diye o da orda kalmak istedi.
Sinirden çatlamak üzereyim,adamın umrunda bile değilim 3 gün yaaa, bu nsıl duyarsızlık anlamadım..

evli bir adam arkadaşlarıyla 3 gun kalacak öylemi? arkadaslarını otele yerleştirsin gezsinler tozsunlr ama adam evine gelecek kızmakta bana göre haklısın evli adam yapamaz böyle başıboşluklar

Back
X