- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi aslında örneklerde gerçekçi olmuyor.
Çünkü ben böyle bir tatil anlayışı olmayan bir adamla evlendim çünkü bu tip uzun(bence) tatillere eş mağdursa karşıyım.
Elbette yapış yapış yaşamıyoruz.
Bazı günler herkes kendi arkadaşıyla kafasına göre takılıyor kimse diğerini üzmüyor.
Benim için kırılma noktası işten izin alması,arkadaşlarıyla 3 gün geçirmesi geceleri eve gelmemesi.
üçü bir arada :)
anneme gidiyorum ben mesela şehir dışına eşim de bekar arkadaşları var oraya gidiyor.
ama şartlar eşit,yani ben yokum evde ve o da evde kös kös oturacak mı gidip gezecek arkadaşlarıyla eve dönmek gece istanbul'da sıkıntı olduğu için arkadaşının evinde yatacak gibi.. Sohbeti uzatmak için belki de..
bunlar bana çok sıradan geliyor ve evet biraz rahatlama ve tatlı bir özlem katıyor evliliğe
ama konu sahibinin eşinin tavrı bana hmm samimi gelmedi.üç gün yahu cidden erkekler çok ayran gönüllü 3 gün gece-gündüz birbirinden ayrılmayan 3 erkek cidden inanmakta güçlük çekiyorum :)
benimki de sadece his![]()
ahahahha derins![]()
Haklı olduğun çok nokta var gerçekten. Haklısın rahatlamaya ihtiyacı olabiliyor çiftlerin. Ama sen kötü kokular aldın konusahibinin eşinden![]()
bendensinizz:)))) bana böyle bişeyin teklifini bile yapamazz...hatta birazdan arayıp sorucam bakim böyle bişey olursa ne yaparsın diye...merak ettim gerçekten..
ben tahmin ediyorum vereceği cevabı ama yinede belli olmaz erkek milleti dermişimm:))))
arkadaşlarını tanıyo olursun beraber ava giderler değişik hobileri fln vardır vs :))) otelde kalmak mantıksız hadi onu bile kabul edenler olabilir duruma göre ama bu hepten emrivaki...konu sahibinin yerinde olsam bu adam beni aldatırmı ya kafa yormazdım sanırım
1: 3 gün eşinden uzak kalmayı tercih ediyo yarım saatlik yola rağmen! arkadaşları için?!
2: karşısındakinin düşüncelerine saygısı olmayan söz hakkı bile tanımayan höt höt bi eş:S
konuyu okuyunca problem olarak bunlar göze çarpıyo bence, bu adam 3 gün ne haltlar karıştırırdan önce..
örneğinizi anlayamadım
sizin durumunuzda da siz gidiyorsunuz eşiniz de arkadaşlarıyla takılıyor
konu sahibi eşine, ben annemde kalayım diye teklif etsin, o da gitsin annesinde kalsın
eşi yok mu diyecek?
sizin burada bastırdığınız şey şu:
ben eşime çok güveniyorum
ama konu sahibinin eşine güvenmiyorum
o yüzden az önce 5 6 tane ihtimal yazdınız konu sahibinin eşi için
oysa kendi eşiniz için asla böyle alternatifleri düşünmüyor, gayet sıradan buluyorsunuz
çok ilginç bir yaklaşım gerçekten..
Aramızdaki fark şu ;
Eşim durup dururken ben 3 gece otelde arkadaşlarımla kalacağım sende annene git demiyor.
Ben anneme gidiyorum ona da lütfen evde oturma birkaç arkadaşı var yoğunluktan görüşemedikleri onlarla takıl diyorum.
O da canı isterse takılıyor,arkadaşları evlerini ortamlarını vs vs uzun süredir tanıyorum.
Ve elbette en önemlisi eşime sonsuz güveniyorum.
Bir gün gelse eşim biz 3 arkadaş otelde kalıcaz sende annene git dese aynı ihtimalleri ona da sıralarım.
Bizim birinci önceliğimiz "biz" ikinci önceliğimiz "ben"
Bu kaidenin dışında herşey benim canımı sıkar.
canım 2 sıralamanda tabiki düşünülen olasılıklar..akla gelmiyor değil..ama en ağır bastıran kısım acaba o 3 gün gerçekten arkadaşlarıylamı olucak ve ne yapacaklar nerde kalacaklar..
ha birde gerçekten arkadaşları geliyormu? veya öyle 3 arkadaşı varmı?
şimdide aklıma başka bişi geldi ama yazmıcam ortalık karışmasın kimsenin günahına girmiyelim bilip bilmeden:))
en usturuplu yorumlarımı yazmaya devam edeyim:)))
Ayy acaba günahını mı alıyorum adamın
Aslında elimizdeki veriler çok az.
Yani arkadaşlar kimler kaç yıllık arkadaş.
daha önce böyle şeyler oldu mu koca öküz mü yoksa çok tatlı eşine değer veren bir eş mi
evden ben gidiyorum hooop diye gitti mi konu sahibinin gönlünü aldı mı ?
işten daha önce eşi için izin aldı mı ?
arkadaşlarını eve bir gece yemeğe çağırdı da konu sahibi mi tersledi.
aslında o kadar soru var ki ama soracak kimse yok.
bizde kendi aramızda takılıyoruz işte![]()
Kim koyuyor ki bu kuralları?Evlilikte zor -zanaat bu arada..
Kafama göre takılayım evlendik diye esir mi olduk yok efendim benim hayatım var vs vs..
Böyle düşünen gençhanımlarımız evlenmesin hiç üzmesin kendini.
Birlikte olmak için evleniyoruz yani ayrı hayatlar yaşayacak,kararlarımızı kafamıza göre alacaksak nedne evlenelim ki?
Evlilikte karar bildirilmez ki karar alınır.
Kadın için de erkek için de böyle.
"Arkadaşım geldi,ben 3 gün otelde kalıcam,sen ne yaparsan yap."
Bu evlilik için uygun bir cümle değil.
Bu mantıktaki bir kadın veya erkek bence evlenmemeli.
Evlilikte zor -zanaat bu arada..
Kafama göre takılayım evlendik diye esir mi olduk yok efendim benim hayatım var vs vs..
Böyle düşünen gençhanımlarımız evlenmesin hiç üzmesin kendini.
Birlikte olmak için evleniyoruz yani ayrı hayatlar yaşayacak,kararlarımızı kafamıza göre alacaksak nedne evlenelim ki?
Evlilikte karar bildirilmez ki karar alınır.
Kadın için de erkek için de böyle.
"Arkadaşım geldi,ben 3 gün otelde kalıcam,sen ne yaparsan yap."
Bu evlilik için uygun bir cümle değil.
Bu mantıktaki bir kadın veya erkek bence evlenmemeli.
valla bune ya herkez ne kadar geniş rahat capkınlıktan önce ilk aklıma gelecek şey bensiz nasıl yatabilir olurdu. biz söz verdik birbirimize halada sözümüzde duruyoruz ayrı hiç yatmadık alıştırdım onu tartışsak bile birbirimizin yatakta ihtiyacına sırt dönmedik .....bunlar bence çok önemli ufak gibi görünüyor tebbirlerim belkkide ama işe yarıyor.. ve evde asla tek kalamıyorum aa birazda abartıım korkutuyolar diye değil başka bir yere gitmeyi işten bile koşa koşa geliyor.
vaal ben bile sinirimden elim ayagım karıştı...
ohhhh kebapp eşim yurt dışından arkdaşları geldi diye 3 gün otellerde onla kalsın bende amannn gezsin kocacıgım ben evde pineklim nolucak veya arkadaşlarımı arım gelsinler ne guzell dicemmmm bu ne bicim hayat tarzı be ''direk aldatılmaya davetiye cıkarıyor'' ipin ucunu bırakırsan neler olur nelerrrrr çokta sıkarsan neler olur nelerrrrrrr eşini tanıyıp dengeyi korucannnnnnnn....
valla bune ya herkez ne kadar geniş rahat capkınlıktan önce ilk aklıma gelecek şey bensiz nasıl yatabilir olurdu. biz söz verdik birbirimize halada sözümüzde duruyoruz ayrı hiç yatmadık alıştırdım onu tartışsak bile birbirimizin yatakta ihtiyacına sırt dönmedik .....bunlar bence çok önemli ufak gibi görünüyor tebbirlerim belkkide ama işe yarıyor.. ve evde asla tek kalamıyorum aa birazda abartıım korkutuyolar diye değil başka bir yere gitmeyi işten bile koşa koşa geliyor.
vaal ben bile sinirimden elim ayagım karıştı...
ohhhh kebapp eşim yurt dışından arkdaşları geldi diye 3 gün otellerde onla kalsın bende amannn gezsin kocacıgım ben evde pineklim nolucak veya arkadaşlarımı arım gelsinler ne guzell dicemmmm bu ne bicim hayat tarzı be ''direk aldatılmaya davetiye cıkarıyor'' ipin ucunu bırakırsan neler olur nelerrrrr çokta sıkarsan neler olur nelerrrrrrr eşini tanıyıp dengeyi korucannnnnnnn....
nedense bagiriyormussunuz gibi okudum mesajinizi, basim agridi yazis tarzinizdan bile, allah kocaniza kolaylik versin.
Niye aldatılmaya davetiye cıkarılsın? Suçlu kadın mı oluyor?