eşimin umursamazlığı ve "hep bana" cı olması

gulendam_34

inanmak yolun yarısıdır :)
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2012
15.791
19.009
498
selam arkadaşlar.. daha önceki konumda eşimin çocuksu yapısından bahsetmiştim.. yorumlarınızı eksik etmediniz saolun.. Eşimle ilgili hemen herkeste olan bi sorundan bahsetmek istiyorum.. rahatına aşırı düşkünlüğü.. Oda bende çalışan insanlarız okula giden kızımız var.. Saolsun ev işlerinde neredeyse hiçbirşeye elini sürmez(di). Bende baktım olmuyo istemeyince anlamıyo yavaş yavaş güzellikle sölemeye başladım. Aşkım ayaktasın çayları doldurur musun.. Tencereler ağır getirebilir misin Koltukları çeker misin..v.s. v.s.

Bundan bikaç gün önce yine işten geldik eşimle kızda okuldan.. Ben bi yandan çocukla ilgilenirken bi yandan yemek hazırlama salonu toparlamayla uğraşıyorum.. Oda işten geldi uyudu önce yorgunmuş.. bişey demedim ama be adam kalkınca yap bişeyler dimi.. Kızla oynarken bi yandan dağıttılar salonu.. benimde bu aralar bacaklarım ağrıyo zaten dedim "yaa lütfen bende yoruldum biraz dikkat edin." Sinirlendim haliyle.. hala uzanıyo salonda bu arada.. bi ara kızımla konuşurken bana sırnaşmaya çalıştı afedersiniz.. Affınıza sığınıyorum akşam bişeyler isteyeceğinin msjını verdi.. Bende o sinirle yorgunluktan öldüm hiçbişeye elini sürdüğün yok bide sırnaşma tarzı şeyler dedim.. oda ne dese beğenirsiniz klasik çocuksu hareketleri "Altı ay yapmayacağız" :)) güler misin ağlar mısın.. Bende keyfin bilir dedim..

Çok mu uzattım bilmiyorum arkadaşlar.. ama kırıldım haliyle ve şimdi hafta sonu geldi çattı.. Sizce ne yapayım bu akşam her zaman ki gibi kız uyuyunca süslenip çıkayım mı karşısına yoksa onun yaklaşmasını mı bekleyeyim?

(Büyük ihtimal yaklaşmayacak ve beni suçlayacaktır.. Sen gelmedin etmedin diye.. genelde böyle oluyor :(( )

aslında güzel bir tepki vermişsiniz eşiniz de çocukluğa vurmuş. bence bu akşam gene giyinin süslenin ama bırakın o yanaşsın siz sadece yanaşmasına ortam hazırlayın orta yolu bulun. bu arada gene biraz güzellikle sen de bana yardım etsen daha enerjik olurdum falan diyerek belki yönlendirebilirsiniz.

bence her zamanki gibi süslenip çık karşısına. evlilikte böyle ufak şeyleri büyütmemek lazım. :31:

aslında güzel bir tepki vermişsiniz eşiniz de çocukluğa vurmuş. bence bu akşam gene giyinin süslenin ama bırakın o yanaşsın siz sadece yanaşmasına ortam hazırlayın orta yolu bulun. bu arada gene biraz güzellikle sen de bana yardım etsen daha enerjik olurdum falan diyerek belki yönlendirebilirsiniz.

yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.. İnş. geri tepmez yani ger çevirmez öyle bir ihtimal de var.. Dediğim gibi çocuksu.. Bu kadarcık şeyden mahveder herşeyi beni de kırar.. Reddedilmek korkusu var içimde açıkçası..

şimdi bazı kızlar ya da konu sahibi bana kızabilir ama ben bu tip konularda resmin büyüğünü görmekte sorunun kökenine inmekte fayda görüyorum, şimdi konu başlığın ve konu içeriğin itibariyle seni üzen yıpratan şey ne eşinin hiçbi konuda sana yardımcı olmaması aksine bazen çocukla birlikte dağınıklık yaratması, sen de yorgun olduğun halde her seferinde yorgunum bahanesine sığınması değilmi, her zamanki gibi giyindin süslendin çıktın karşısına seviştiniz, nolacak, ertesi gün temizlik neferimi olacak eşin? bu işi masaya yatırın ve temizlik ve ev düzeni konusunda iş bölümü yapın

ne hali varsa görsün erkeğinde garı gibi kendini naza çekme çok komik ben açıkcası güldüm dkunmazsa dokunmasın tencereye işlere dokunmayan sanada dokunmasın !!!!!!!!!!!!

evlilikte böyle ufak şeyleri büyütmemek lazım demiş bi arkadaş, haklıdır kendince, ama ben daha 2 aylık evliyim haliyle çocuğum yok eşimde yardım ediyo ama ona rağmen hiçbi iş yapmak istemediğim günler oluyo, ne biliyim eşim bana yardım etmese bana göre bu bi sorun olurdu, adam bana trip atacak haklı olduğum halde bide üstüne ben giyinip süslenip karşısına çıkıcam kıymetli bedenini benden esirgemesin diye

şimdi bazı kızlar ya da konu sahibi bana kızabilir ama ben bu tip konularda resmin büyüğünü görmekte sorunun kökenine inmekte fayda görüyorum, şimdi konu başlığın ve konu içeriğin itibariyle seni üzen yıpratan şey ne eşinin hiçbi konuda sana yardımcı olmaması aksine bazen çocukla birlikte dağınıklık yaratması, sen de yorgun olduğun halde her seferinde yorgunum bahanesine sığınması değilmi, her zamanki gibi giyindin süslendin çıktın karşısına seviştiniz, nolacak, ertesi gün temizlik neferimi olacak eşin? bu işi masaya yatırın ve temizlik ve ev düzeni konusunda iş bölümü yapın

yorumun için saol nemesis.. ben eşimle birlikte olursak yarın istediğim gibi olur mu diye sormuyorum canım farkındaysan.. sizce olayı büyüteyim mi onun bana yaklamasını mı bekleyeyim.. yoksa hiçbişey yok gibi mi davranayım diye sordum..

ne hali varsa görsün erkeğinde garı gibi kendini naza çekme çok komik ben açıkcası güldüm dkunmazsa dokunmasın tencereye işlere dokunmayan sanada dokunmasın !!!!!!!!!!!!

haklısın canım.. karı gibi küsmesi çoktur..

Canim ama bir sekilde tavrini belli etmezsen bu adam nasil duzeltir ki bu huyunu??? Erkeklerin genelinde var bu tembellik…karisida tum gun calismistir ama adam sanki sadece kendi calismis gibi gelince yayilir ortaliga…birde ustune ustluk ortaligi dagitir soyledigin gibi…belki sende bir sure bir is yapmasan akli basina gelir diyecegim ama genelde erkekler ne evin daginikligindan ne de pisliginden rahatsiz olurlar… bu konuda bende hassas oldugum icin hatasini anlamasini saglardim…ve ciddi bir sekilde konusurdum onunla…onunki canda seninki patlican mi? herkes calisiyor…madem oyle isi birakmak istedigini filan soyle, yoksa bu sekilde cok yiprandigindan bahset…kafasina dank etsin birseyler yani.

Suslenme olayina gelince bana kalirsa akisina birak…kaldiki isterse 1 sene yapmasin hataliysa herhalde umrumda olmazdi benim. :50:

Bu eslerin birbirlerini reddetmesi ve
olayin ozunden uzaklasip ,
konusularak cozulecek problemler icin
cinselligi kullanmasini da
hic akil sir erdirememisimdir...

sorunu cinselliğe taşıma kesinlikle.. bence bu çok önemli.. hatta biraz cilveyle yola getir:21: test edilmiştir:27:

bende konuya izninle cevap vermek istedim..bence bu asamada 6 ay yapmama mantigina hazirmis gb davranip kendisinin bu sozu yutmasini beklemek ogretici geliyor bana,yani erkegin bu soledigine dayanamasi zor bence...ole bi deneneblir

bu tür eften pöften meselelerle hayatınızı çıkılmaz hale sokmayın derim.cinsellik yönüne gelince süslen püslen gayet normal davran cazibenize dayanmayacak dekolte giyin eşin sana yanaşsın.bu tarz olaylar için kırmayın birbirinizi 3 günlük dünya emın ol herşey boş tatlım.

yahuuu ben karısına yardım etmeyen adamları anlamıyorum nası rahat ediyolar ... ben genelde temzlik falan yapmam yardımcı gelio haftada 2 gün ama geçenlerde bul. mak bozuldu bikaç gün akşam yediklerimzi elde yıkadım ben yıkadım eşim duruladı yani rahat edemio üzülüo kıyamıo sende yapma kalsın boşver dio yada yardım ediyo :)) ikimzde aşırı dağınığız hiç bişi yapmayız ama yapıncada beraber yaparz...

eşin hem suçlu hem güçlü ... sen kendinden uzaklşmasından korkuyosun muhtemelen ama korkma tıpış tıpış gelcek :))) hiç bişi olmamış gbi davran ekstra bişi yapma bu konuyla ilgili yardım etme konusunda da tam gaz baskıya devam ;))

ya ben yorumumu açık ifade edemedim ya da sen aslında iki konu içeren bi konu açmışsın, konu başlığın eşinin bencilliği ve yardım etmemesi, sen bu durumu dile getirdiğinde seninle 6 ay ilişkiye girmeyeceğini söyleyip surat yapması olay bu dimi, ama konu eşinin küskünlüğünü kırmaya dönmüş, başlıktan uzaklaşmışsın, ha eşimle barışayım mı ne öneriyosunuz diyosan iyi madem uzatma süslen çık karşısına Hürrem Sultan misali, ama eşimin ev işlerinde yardım etmesini nasıl sağlarım diyosan bikaç gün hasta numarası yap bak nasıl yapıyo iş başa düşünce, sonrada işbölümü yaparsınız

Canim ama bir sekilde tavrini belli etmezsen bu adam nasil duzeltir ki bu huyunu??? Erkeklerin genelinde var bu tembellik…karisida tum gun calismistir ama adam sanki sadece kendi calismis gibi gelince yayilir ortaliga…birde ustune ustluk ortaligi dagitir soyledigin gibi…belki sende bir sure bir is yapmasan akli basina gelir diyecegim ama genelde erkekler ne evin daginikligindan ne de pisliginden rahatsiz olurlar… bu konuda bende hassas oldugum icin hatasini anlamasini saglardim…ve ciddi bir sekilde konusurdum onunla…onunki canda seninki patlican mi? herkes calisiyor…madem oyle isi birakmak istedigini filan soyle, yoksa bu sekilde cok yiprandigindan bahset…kafasina dank etsin birseyler yani.

Suslenme olayina gelince bana kalirsa akisina birak…kaldiki isterse 1 sene yapmasin hataliysa herhalde umrumda olmazdi benim. :50:

canım yorumun için teşekkürler.. benim eşime tavır yaparsan uzatırrrr giderrr... diyorum ya eften püften şeyleri çokk uzatır.. sonra da sen yaptın ettin der.. bende bilemiyorum herhalde en iyisi akışına bırakmak..işten çıkıcam olayını ne kadar zamandır sölüyorum diyorum kredi borcumuz bitsin hemen işi bırakcam yetişemiyorum hiçbişeye o zaman etekleri tutuştu bi dönem yardım etti falan sonra yine aynı.. en iyisi akışına bırakmak dediğin gibi

genel erkek tavırları...
süslen çık...
boşver uzatma..

sorunu cinselliğe taşıma kesinlikle.. bence bu çok önemli.. hatta biraz cilveyle yola getir:21: test edilmiştir:27:

bu tür eften pöften meselelerle hayatınızı çıkılmaz hale sokmayın derim.cinsellik yönüne gelince süslen püslen gayet normal davran cazibenize dayanmayacak dekolte giyin eşin sana yanaşsın.bu tarz olaylar için kırmayın birbirinizi 3 günlük dünya emın ol herşey boş tatlım.

evet güzel arkadaşlarım.. bende aslında bundan yanayım ama eşim öyle bir tip ki sırf bak ben seni nasıl üzdüm der gibi ben sana demedim mi bişey olamayacak diyebilir.. ya da direk reddedebilir.. belli olmaz.. bende sinir olurum.. offf bu adamın fikri sabit, çocuksu abuk subuk hallerinden bunalıyorum bazen

ya ben yorumumu açık ifade edemedim ya da sen aslında iki konu içeren bi konu açmışsın, konu başlığın eşinin bencilliği ve yardım etmemesi, sen bu durumu dile getirdiğinde seninle 6 ay ilişkiye girmeyeceğini söyleyip surat yapması olay bu dimi, ama konu eşinin küskünlüğünü kırmaya dönmüş, başlıktan uzaklaşmışsın, ha eşimle barışayım mı ne öneriyosunuz diyosan iyi madem uzatma süslen çık karşısına Hürrem Sultan misali, ama eşimin ev işlerinde yardım etmesini nasıl sağlarım diyosan bikaç gün hasta numarası yap bak nasıl yapıyo iş başa düşünce, sonrada işbölümü yaparsınız

haklısın canım.. konu başlığıyla pek uyuşmamış zaten derdim.. ne yazacağımı bilemedim açıkçası :)) süslenir püslenirim ya reddederse korkum..

Back
X