- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.823
- 248
- Konu Sahibi gulendam_34
Kızla oynarken bi yandan dağıttılar salonu.. benimde bu aralar bacaklarım ağrıyo zaten dedim "yaa lütfen bende yoruldum biraz dikkat edin." Sinirlendim haliyle.. hala uzanıyo salonda bu arada.. bi ara kızımla konuşurken bana sırnaşmaya çalıştı afedersiniz.. Affınıza sığınıyorum akşam bişeyler isteyeceğinin msjını verdi.. Bende o sinirle yorgunluktan öldüm hiçbişeye elini sürdüğün yok bide sırnaşma tarzı şeyler dedim.. oda ne dese beğenirsiniz klasik çocuksu hareketleri "Altı ay yapmayacağız" :)) güler misin ağlar mısın.. Bende keyfin bilir dedim..
(( )
Çok yanlış yoldasın.Bu gidişle eşin,kızınla oynamayı da kesecek.
Koltuğa uzanır kalır,kızı için bile kalkmaz artık.
Bırak dağıtsınlar,dağınık kalsın.Evde çocuk var,elbette dağınıklık,ortalıkta oyuncaklar olacak.
Diğer evişlerinde haklısın,ikaz ederek,rica ederek yardım etmeye alıştırabilirsin.
Ama sürekli evişinden şikayet etmek,yoruluyorum,yorgunum diye yakınmak eşini,hatta çocuğunu uzaklaştırır.
O zaman ne oluyor biliyor musun ?
Evle sen bir bütün oluyorsun,eşinle çocuğun bir bütün oluyor.Veya eş,çocukla da bütünleşemiyor,kendini tamamen soyutluyor.
Altı ay yapmamak sanırım lafın gelişi...Üzerinde durmaya değmez.İlk adımı senin atmanı istiyordur,o kadar.