eşimin umursamazlığı ve "hep bana" cı olması

Kızla oynarken bi yandan dağıttılar salonu.. benimde bu aralar bacaklarım ağrıyo zaten dedim "yaa lütfen bende yoruldum biraz dikkat edin." Sinirlendim haliyle.. hala uzanıyo salonda bu arada.. bi ara kızımla konuşurken bana sırnaşmaya çalıştı afedersiniz.. Affınıza sığınıyorum akşam bişeyler isteyeceğinin msjını verdi.. Bende o sinirle yorgunluktan öldüm hiçbişeye elini sürdüğün yok bide sırnaşma tarzı şeyler dedim.. oda ne dese beğenirsiniz klasik çocuksu hareketleri "Altı ay yapmayacağız" :)) güler misin ağlar mısın.. Bende keyfin bilir dedim..
(( )

Çok yanlış yoldasın.Bu gidişle eşin,kızınla oynamayı da kesecek.
Koltuğa uzanır kalır,kızı için bile kalkmaz artık.
Bırak dağıtsınlar,dağınık kalsın.Evde çocuk var,elbette dağınıklık,ortalıkta oyuncaklar olacak.

Diğer evişlerinde haklısın,ikaz ederek,rica ederek yardım etmeye alıştırabilirsin.
Ama sürekli evişinden şikayet etmek,yoruluyorum,yorgunum diye yakınmak eşini,hatta çocuğunu uzaklaştırır.
O zaman ne oluyor biliyor musun ?
Evle sen bir bütün oluyorsun,eşinle çocuğun bir bütün oluyor.Veya eş,çocukla da bütünleşemiyor,kendini tamamen soyutluyor.

Altı ay yapmamak sanırım lafın gelişi...Üzerinde durmaya değmez.İlk adımı senin atmanı istiyordur,o kadar.

ah siz birde aslan burcu erkeklerini görseniz acaba ne yapardınızonda değişkenlikte yoktur ben ne dersem odur ölsede vazgeçmez.
bide şu uzun süreli küsüp yatak ayırma huyları yokmu ömrümü yedi ama ne yapalım onlarıda güzel gösteren başka huyları var rabbime şükür

aslan erkeğini bilirm canım.. yakınlarımda falan var.. eşleri hep yakınırlar.. ama esprili, akıllı huylarını da çok severler...

ikinizde calistiginiz icin esinizin size yardimci olmasi gerek ve hatta mecbur bence
bunu anlamasini saglayin
anlamiyorsa ya isi birakirim deyin yada birni tutun eve yardimci
sizde insansiniz ne o öyle
ben ev hanimi oldugum halde esim herseye kosar
hayat müsterek

benim çevremde de ev hanımları var canım.. kocaları evde de iş yapar.. bilmiyorum ben mi beceremiyorum diyorum.. konut kredisi ödüyoruz şimdi o bitince çıkcam dedim geçen.. hemen rengi attı nasıl geçiniriz tarzında.. bende dedim napayım yetişemiyom hiç bişeye o aralar düzeldi gibi oldu.. sonra yine saldı gitsin..

Çok yanlış yoldasın.Bu gidişle eşin,kızınla oynamayı da kesecek.
Koltuğa uzanır kalır,kızı için bile kalkmaz artık.
Bırak dağıtsınlar,dağınık kalsın.Evde çocuk var,elbette dağınıklık,ortalıkta oyuncaklar olacak.

Diğer evişlerinde haklısın,ikaz ederek,rica ederek yardım etmeye alıştırabilirsin.
Ama sürekli evişinden şikayet etmek,yoruluyorum,yorgunum diye yakınmak eşini,hatta çocuğunu uzaklaştırır.
O zaman ne oluyor biliyor musun ?
Evle sen bir bütün oluyorsun,eşinle çocuğun bir bütün oluyor.Veya eş,çocukla da bütünleşemiyor,kendini tamamen soyutluyor.

Altı ay yapmamak sanırım lafın gelişi...Üzerinde durmaya değmez.İlk adımı senin atmanı istiyordur,o kadar.

Doğru söylüyosun aslında dağınık kalsın ev.. toplamayayım biraz bakalım ne olacak diyorum.. çok titiz olmadığım halde dayanamıyorum.. bikaç ay önce resmen ağladım sinirden onun yanında hiçbişeye yetişemiyorum diye.. o da diyo boşver pis kalsın.. ama yardım edeyim demiyo..
yoruluyorum yorgunum dememeye çalışıyorum artık.. yetişemiyorum diyorum.. çocuğum da sevmiyor yorgunum lafını zaten..
İlk adımı kesinlikle benim atmamı istiyo.. sonra da geri çevircek büyük ihtimal.. egosunu tatmin etcek.... (yine kötü düşünmeye başladım..)

Bayanların eşlerine sinirlendiklerinde cinsel açıdan uzaklaştıklarını bilirdim de
erkeklerin de aynı şekilde olduğunu bilmezdim.
Hala da böyle olduğunu düşünmüyorum.
Yani ne olursa olsun siz gerçekten eşinizin 6 ay sizden uzak duracağına inanıyor musunuz?

İlk adımı niçin siz atacaksınız ki?
Dertli olan sizsiniz.
Bunun üzerine onun size yanaşıp , okşayıp , iki tatlı sözle bir şeyler söylemesi ne kadar mantıklı olur ,bunu düşünmek gerek.
Bu erkekler ne kadar iyi biliyorlar , sorunların üzerini örtüp iki tatlı sözle, bir çiçekle kadınları ellerinde oynatmayı.

Son düzenleme:
sizin içinizden nasıl geliyorsa öyle hareket edin..kendinizi sıkmayın,kısıtlamayın,zorlamayın.

oha! birileri de süslen püslen,yat eşinle,gönlünü al falan demiş..hiç de değil..öyle kıymetli olunmuyor..erkeğe kadın satar kendini..tam tersi olmaz bu işler..naza çekmesini bırakana süründür bence.hiç uğraşma.sanki birlikte olunca ertesi gün süpürge tutcak eve :52:

Erkekler yapı itibariyle bencil bazen katlanmak gerekiyor,bence biraz geri çekilin yapmayın bakalım tepkisi ne olacak.

merhaba arkadaşlar 2 gündür evde olduğum için giremedim.. o yüzden cevap yazamadım k.bakmayın.. konu açtığım günün akşamı eşim yorgun ve biraz moralsiz gibiydi.. yine yattı uyudu.. bende hiçbirşey olmamış gibiydim.. yani o moralsiz değilmiş gibi normal konuştum.. aldırmaz tavırlarla.. kızımla ilgilendim.. o gün öyle geçti.. cumartesi günü çocukla oynadılar ettiler ev yine talan..
bende hiç aldırmadım toplamadım yani.. yemek falan yaptım sadece.. bana şakalar yapıyo normal cvp verdim..
sonra öğlen yine uyudu.. kalkınca biraz dağıttıklarını topladı :)) sonra yemek hazırladım.. sofrayı toplarken yardım etti.. bende teşşekkür ettim.. ve o gün yanaştık karşılıklı :)) bende e hani sen 6 ay istemiyodun dedim.. ya sinirle söledim sende.. niye öle dediğimi hatırlamıyorum bile dedi..
ben sevmiyorum küslüğü arkadaşlar hemen barışmak istiyorum.. bu hafta sonu az da olsa uzak durabildim.. sanki işe yaradı gibi :))

çok sevindim umarım böyle böyle size yardım etmeye alışır ve devam eder. her şey gönlünüzce olur dilerimki

bence onu öle alıştırmışsın .ver eline süpürgeyi hadi süpür bakalım de yapmak zorunda kalsın .ikinizde çalışıyorsunuz hayat müşterekse o adamda yapıcak ev işi .bide 6 aya çok güldüm hiç böle birşeye inandın mı ya alemsin .benim bile kocam birşeyler yapmaya çalışıyor ki ben çalışmıyorum ve evime kadın alıyorum 15 te bir temizlik için ona rağmen yani .sana yardım etmek zorunda biraz sözünü gerçimeye çalış .

bence onu öle alıştırmışsın .ver eline süpürgeyi hadi süpür bakalım de yapmak zorunda kalsın .ikinizde çalışıyorsunuz hayat müşterekse o adamda yapıcak ev işi .bide 6 aya çok güldüm hiç böle birşeye inandın mı ya alemsin .benim bile kocam birşeyler yapmaya çalışıyor ki ben çalışmıyorum ve evime kadın alıyorum 15 te bir temizlik için ona rağmen yani .sana yardım etmek zorunda biraz sözünü gerçimeye çalış .

ee anacım senin kocan koskoca jinekolog herkes senin gibi asortikmi evine 15 günde bi temizlikçi alsın :1:

ee anacım senin kocan koskoca jinekolog herkes senin gibi asortikmi evine 15 günde bi temizlikçi alsın :1:

niye sataşıyorsun şimdi anlamadım .eşinin iş yapması gerekiyor dedim çünkü ikiside çalışıyorlar ikiside aynı yoruluyolar ama kadın daha çok yoruluyor evdede iş yapıyor çünkü .jinekologlukla ne ilgisi var herkes evine temzilikçi alabilir bide çalışıyorsa alır yani ne olucak ne var bunda

niye sataşıyorsun şimdi anlamadım .eşinin iş yapması gerekiyor dedim çünkü ikiside çalışıyorlar ikiside aynı yoruluyolar ama kadın daha çok yoruluyor evdede iş yapıyor çünkü .jinekologlukla ne ilgisi var herkes evine temzilikçi alabilir bide çalışıyorsa alır yani ne olucak ne var bunda

sataşma değil bu takılma, bak sonundada gülmüşüm

ben asla giyinip süslenip karşısına çıkmazdım. onunla o an birlikte olmak problemi çözmez.. ertesi gün eski tas eski hamam olacak.. üstelik bunu yapmak bana göre tavizdir..
al karşına konuş. değilse temizlikçi tutup kazancını temizlikçiye vereceğini söyle.. gerekiyorsa tut. ailenin yükü omzuna binsin.. ben yaptım 2 gündür burnundan getiriyorum.

baktım değişiklikyok. temizlikçiyede eyvallah dedi. bugün ailemle konuştuğumu, akşam eşyalarımı almaya geleceğimi boşanma davası açacağımı söyledim sabah beri yalvarışta...

Son düzenleme:
selam arkadaşlar.. daha önceki konumda eşimin çocuksu yapısından bahsetmiştim.. yorumlarınızı eksik etmediniz saolun.. Eşimle ilgili hemen herkeste olan bi sorundan bahsetmek istiyorum.. rahatına aşırı düşkünlüğü.. Oda bende çalışan insanlarız okula giden kızımız var.. Saolsun ev işlerinde neredeyse hiçbirşeye elini sürmez(di). Bende baktım olmuyo istemeyince anlamıyo yavaş yavaş güzellikle sölemeye başladım. Aşkım ayaktasın çayları doldurur musun.. Tencereler ağır getirebilir misin Koltukları çeker misin..v.s. v.s.

Bundan bikaç gün önce yine işten geldik eşimle kızda okuldan.. Ben bi yandan çocukla ilgilenirken bi yandan yemek hazırlama salonu toparlamayla uğraşıyorum.. Oda işten geldi uyudu önce yorgunmuş.. bişey demedim ama be adam kalkınca yap bişeyler dimi.. Kızla oynarken bi yandan dağıttılar salonu.. benimde bu aralar bacaklarım ağrıyo zaten dedim "yaa lütfen bende yoruldum biraz dikkat edin." Sinirlendim haliyle.. hala uzanıyo salonda bu arada.. bi ara kızımla konuşurken bana sırnaşmaya çalıştı afedersiniz.. Affınıza sığınıyorum akşam bişeyler isteyeceğinin msjını verdi.. Bende o sinirle yorgunluktan öldüm hiçbişeye elini sürdüğün yok bide sırnaşma tarzı şeyler dedim.. oda ne dese beğenirsiniz klasik çocuksu hareketleri "Altı ay yapmayacağız" :)) güler misin ağlar mısın.. Bende keyfin bilir dedim..

Çok mu uzattım bilmiyorum arkadaşlar.. ama kırıldım haliyle ve şimdi hafta sonu geldi çattı.. Sizce ne yapayım bu akşam her zaman ki gibi kız uyuyunca süslenip çıkayım mı karşısına yoksa onun yaklaşmasını mı bekleyeyim?

(Büyük ihtimal yaklaşmayacak ve beni suçlayacaktır.. Sen gelmedin etmedin diye.. genelde böyle oluyor :(( )

bence fazla büyütme öyle şeylerı biraz daha rahat ol arkadasım valla stres erken yaşlandıracak bizi gamsız olmak lazım

temızlık işlerinede durumun iyiyse bır yardımcı alabılrsın

bence fazla büyütme öyle şeylerı biraz daha rahat ol arkadasım valla stres erken yaşlandıracak bizi gamsız olmak lazım

bende her zaman olayları çok büyütmekten yana olmadım canım.. ama dozajı kaçırıp fazla taviz verdim.. ben nasıl yola getiricem bu adamı bilemiyorum.. elimde değil yaa çokk gösteriyorum sevdiğimi.. çok da merhametliyim maalesef.. aman yoruldun yat, dinlen v.s. v.s. acımamak lazım aslında..

biraz sıkışığım bu aralar ama yardımcı almayı düşünüyorum ayda 1 de olsa.. beyefendi ona da karşı gerçi ama valla hiç de dinlemeyeceğim maddi olarak rahatlayınca..

bende her zaman olayları çok büyütmekten yana olmadım canım.. ama dozajı kaçırıp fazla taviz verdim.. ben nasıl yola getiricem bu adamı bilemiyorum.. elimde değil yaa çokk gösteriyorum sevdiğimi.. çok da merhametliyim maalesef.. aman yoruldun yat, dinlen v.s. v.s. acımamak lazım aslında..

biraz sıkışığım bu aralar ama yardımcı almayı düşünüyorum ayda 1 de olsa.. beyefendi ona da karşı gerçi ama valla hiç de dinlemeyeceğim maddi olarak rahatlayınca..

beyefendı yarcımcıya karsıysa bir zahmet yapıversın birşeyler ,en mantıklısı neşeli bir anınızda konusun iş bölümü yapın faydası olacaktır

Back
X