eşimin umursamazlığı ve "hep bana" cı olması

bence fazla büyütme öyle şeylerı biraz daha rahat ol arkadasım valla stres erken yaşlandıracak bizi gamsız olmak lazım

temızlık işlerinede durumun iyiyse bır yardımcı alabılrsın

beyefendı yarcımcıya karsıysa bir zahmet yapıversın birşeyler ,en mantıklısı neşeli bir anınızda konusun iş bölümü yapın faydası olacaktır

ah radyologcum.. her zaman konuşuyorum genelde dinlemez de.. dinlediği zaman da haklısın aşkım düzelcem diyor.. düzelmesi birkaç gün.. bende de çok hata varya kararlı ilerlemiyorum.. sürekli desem etsem olacak da işte.. inş. aşıcaz yavaş yavaş bakalım..

ah radyologcum.. her zaman konuşuyorum genelde dinlemez de.. dinlediği zaman da haklısın aşkım düzelcem diyor.. düzelmesi birkaç gün.. bende de çok hata varya kararlı ilerlemiyorum.. sürekli desem etsem olacak da işte.. inş. aşıcaz yavaş yavaş bakalım..

sanırım kıyamıyorsun :D duygusal yaklastıgın içinde eşin biraz bu durumu kullanıyor biraz katılaşman gerek zorla kendını :D

sanırım kıyamıyorsun :D duygusal yaklastıgın içinde eşin biraz bu durumu kullanıyor biraz katılaşman gerek zorla kendını :D

:D çok haklısın kıyamıyorum maalesef ne varsa :) senin yorumlarını her zaman çok beğeniyorum ben.. bi topikte çok takip etmiştim seni işveli cilveli dayak topikinde.. :)) inş. bakalım biraz katılaşabilirim..

çalışan bayanlara eşlerinin evde mutlaka yardımcı olmaları gerek.iş bölümü olmalı eşine az yada çok sana destek olması gerektiğini bıkmadan güzellikle anlat canım.umarım çok inatçı bir yapısı yoktur seni dinler

bende her zaman olayları çok büyütmekten yana olmadım canım.. ama dozajı kaçırıp fazla taviz verdim.. ben nasıl yola getiricem bu adamı bilemiyorum.. elimde değil yaa çokk gösteriyorum sevdiğimi.. çok da merhametliyim maalesef.. aman yoruldun yat, dinlen v.s. v.s. acımamak lazım aslında..

biraz sıkışığım bu aralar ama yardımcı almayı düşünüyorum ayda 1 de olsa.. beyefendi ona da karşı gerçi ama valla hiç de dinlemeyeceğim maddi olarak rahatlayınca..

bence şimdi almalısın, madem sıkışıksınız iyce sıkışsın bakalım.

çalışan bayanlara eşlerinin evde mutlaka yardımcı olmaları gerek.iş bölümü olmalı eşine az yada çok sana destek olması gerektiğini bıkmadan güzellikle anlat canım.umarım çok inatçı bir yapısı yoktur seni dinler

konu sahibi arkadaşa yazmışsınız fakat bende aynı konulardan muzdaribim güzellikle anlattım olmadı, rencide ederek anlattım olmadı. ağladım sızladım olmadı.. Ayrılmak istiyorum dedim olmadı, temizlikçi tutacam dedim etkilemedi...
Yapmıyor, baştan dizginleri vermek yanlıştı.. biz kıyamadık yani acıdık şimdi acınacak duruma düştük.. ben bugün avukatla görüşeceğimi ve boşanacağımı söyledim.
şimdi yalvarışta fakat tmm istediğin gibi olacağım demiyor. tabi bizim sadece yardım konusu değil bir sürü sebep var... mesela çalıştığı yerde kendini paralıyor ve evde hiç bir şeye dokunmuyor. hatta dağıttığını toplamak için bide arkasına adam lazım. bin defa söyledim yapmıyorsun dağıtma anlamıyor.. buda sebeplerden bir tanesi..
belki size fasa fiso sudan sebep gelebilir fakat ben 7 de eve gidiyorum ve gece 12 de işim bitmiyor..

Son düzenleme:
eşim toplamazsa ben de toplamıyorum böyle çözüyorum sorunu senelerdir :9:
şimdi evimizin halini bi görseniz, adım atmaya yer yok, okadar dağınık ki... yardım etmeyi bıraktığı zaman ben tamamen çekiyorum elimi evden... git gide dağılıyor haliyle, en son pes ediyor, şu evi bi toplayalım temizleyelim diye... hatta bugün sabah çıkarken işten erken gelelim de evi temizleyelim diyor, gelebilirsek geliriz dedim ben de :9:
biraz sizinle de ilgili bu konu, yardım etmediğinde kendinizi parçalamayın her işe yetişicem diye... benim eşim ütüsünü bile kendisi yapar evlendiğimizden beri, yapsın da aynı saatte çıkyıoruz aynı saatte giriyoruz eve...
sen de elini eteğini çek ev işlerinden,haftasonu ne yaptığını okumadım ama, evin temizlenip temizlenmemesinden daha önemli onlar için malum konular zaten...
hem bunu silah olarak kullanmayın bence böyle şeyler için, evi temizlemeyi bırakmak daha denk bi ceza bence :)

şimdi evimizin halini bi görseniz, adım atmaya yer yok, okadar dağınık ki... yardım etmeyi bıraktığı zaman ben tamamen çekiyorum elimi evden... git gide dağılıyor haliyle, en son pes ediyor, şu evi bi toplayalım temizleyelim diye... hatta bugün sabah çıkarken işten erken gelelim de evi temizleyelim diyor, gelebilirsek geliriz dedim ben de :9:
biraz sizinle de ilgili bu konu, yardım etmediğinde kendinizi parçalamayın her işe yetişicem diye... benim eşim ütüsünü bile kendisi yapar evlendiğimizden beri, yapsın da aynı saatte çıkyıoruz aynı saatte giriyoruz eve...
sen de elini eteğini çek ev işlerinden,haftasonu ne yaptığını okumadım ama, evin temizlenip temizlenmemesinden daha önemli onlar için malum konular zaten...
hem bunu silah olarak kullanmayın bence böyle şeyler için, evi temizlemeyi bırakmak daha denk bi ceza bence :)

seninki iyiymiş. benim ki direk " yaparsan yap yapmazsan sende oturursun pislik içinde bende sorun yok" diyor.

ay evet hatırladım bak onuda uygulayabılrsın işve cilve yap sonrada işini yaptır :D

:D bi dönem ordaki taktikler bayağı işime yaradı... ama bi müddetten sonra yine aynı.. zaten yapı olarak cilveliyimdir güleryüzlü, sıcakkanlıyımdır ben.. ama nasıl diyim pek onda iş yoktur.. :D

canım inatçı demeyelimde sabit fikirli çok.. mesela ben biraz sızlanayım lafa bakın: tabi ben kötü eşim gece gündüz içtim dövdüm ya seni çocuğu, kumar oynadım, aldattım ya der.. hani daha ne istiyon bende bunlar yok gibi.. haklısınız hepinizde bıkmadan usanmadan sabredip iğneleyici konuşmadan anlatmalıyım..

canım bende artık yavaş yavaş öyle yapmaya başladım.. sadece kızımın odasını düzenledim.. oda çocuk yatıyo diye tozunu falan aldım.. bakalım ne olacak.. inş. işe yarar..

konu sahibi arkadaşa yazmışsınız fakat bende aynı konulardan muzdaribim güzellikle anlattım olmadı, rencide ederek anlattım olmadı. ağladım sızladım olmadı.. Ayrılmak istiyorum dedim olmadı, temizlikçi tutacam dedim etkilemedi...
Yapmıyor, baştan dizginleri vermek yanlıştı.. biz kıyamadık yani acıdık şimdi acınacak duruma düştük.. ben bugün avukatla görüşeceğimi ve boşanacağımı söyledim.
şimdi yalvarışta fakat tmm istediğin gibi olacağım demiyor. tabi bizim sadece yardım konusu değil bir sürü sebep var... mesela çalıştığı yerde kendini paralıyor ve evde hiç bir şeye dokunmuyor. hatta dağıttığını toplamak için bide arkasına adam lazım. bin defa söyledim yapmıyorsun dağıtma anlamıyor.. buda sebeplerden bir tanesi..
belki size fasa fiso sudan sebep gelebilir fakat ben 7 de eve gidiyorum ve gece 12 de işim bitmiyor..

canım Allah' a çok şükür bizim başka sorunumuz yok gibi.. yani öyle büyük büyük sorunlarımız yok çok şükür.. bi nasıl diyim rahatına düşkün gamsızlığı, çocuksuluğu, ev işlerinde yardım etmemesi (iyiki çok yok dedim bu arada).. ama işte bunlarda birikince yıpranıyo insan.. Rabbimin gücüne gitmesin.. ama biliyo kalbimi Allah..

merhaba öncelikle siz nakadar taviz verirseniz okadar çıkılmaz bir son olur. öncelikle mademki bu duruma geldiniz ben olsam çocuğumu uyuttuktan sonra hayatım konuşabilirmiyiz deyip konuya girerdim herşeye yetişemiyorum bende çalışıyorum bide ev işi çocuk sorumluluğu senin bana yardım etmen lazım birbirimize destek olarak herşeyi kolaylaştırıp daha mutlu olabiliriz diyin surat yaparsada böyle olmaz böyle yaparak daha çok yoruyorsun biraz mantıklı ol böyle yaparak hergün aynı sorunu daha çok yaşamamızı sağlıyosun oysa biraz yardım etsen herşey daha güzel olucak bende sana çocuğumuza daha çok vakit ayırırım............. v.s ben çalışmıyorum eşim memur ama eve geldimi bana gene yardım eder arada salata yapar nebilim çok hoşuma gidiyor yada masaya servis açar bunlar çok önemli çocuğum olsa biz bize yeteriz diyorum hep önce sabırlı sonra kararlı olun küsersede küsün bırakın tavrınızı takının anlamaz yoksa

merhaba öncelikle siz nakadar taviz verirseniz okadar çıkılmaz bir son olur. öncelikle mademki bu duruma geldiniz ben olsam çocuğumu uyuttuktan sonra hayatım konuşabilirmiyiz deyip konuya girerdim herşeye yetişemiyorum bende çalışıyorum bide ev işi çocuk sorumluluğu senin bana yardım etmen lazım birbirimize destek olarak herşeyi kolaylaştırıp daha mutlu olabiliriz diyin surat yaparsada böyle olmaz böyle yaparak daha çok yoruyorsun biraz mantıklı ol böyle yaparak hergün aynı sorunu daha çok yaşamamızı sağlıyosun oysa biraz yardım etsen herşey daha güzel olucak bende sana çocuğumuza daha çok vakit ayırırım............. v.s ben çalışmıyorum eşim memur ama eve geldimi bana gene yardım eder arada salata yapar nebilim çok hoşuma gidiyor yada masaya servis açar bunlar çok önemli çocuğum olsa biz bize yeteriz diyorum hep önce sabırlı sonra kararlı olun küsersede küsün bırakın tavrınızı takının anlamaz yoksa

merhaba canım,
ne kadar konuştum hemde bilemezsin.. dediğim gibi ya hiç dinlemiyor.. ya da aklına yatarsa bikaç gün uğraşıyor sonra yine aynı, bide işi çocukluğa vuruyor.. nasıl diyim ağzını yamultuyo abuk subuk hareketler çocuklar gibi :D yani diyorum ya işine gelmiyo.. dalga geçiyo he heee diyo ben bunları konuşmaya başladığımda,
kendime özgüvenim çocukluğumdan beri sıfır.. o yüzden sanırım kararlı görünmüyorum.. hiçbişey yapamaz gibi düşünüyor... inş. bundan sonra bişeyler yapabilirim..

merhaba canım,
ne kadar konuştum hemde bilemezsin.. dediğim gibi ya hiç dinlemiyor.. ya da aklına yatarsa bikaç gün uğraşıyor sonra yine aynı, bide işi çocukluğa vuruyor.. nasıl diyim ağzını yamultuyo abuk subuk hareketler çocuklar gibi :D yani diyorum ya işine gelmiyo.. dalga geçiyo he heee diyo ben bunları konuşmaya başladığımda,
kendime özgüvenim çocukluğumdan beri sıfır.. o yüzden sanırım kararlı görünmüyorum.. hiçbişey yapamaz gibi düşünüyor... inş. bundan sonra bişeyler yapabilirim..

kararlı olursa oda buna artık alışınca tavırlarınızdan çekinir kendine çeki düzen verir. benim eşim mesela bişey yapacağı zaman huyumu biliyo danışmadan ben istemeden hiç birşey yapmıyor. çünkü ben taviz vermiyorum inşallah herşey düzelir ama ben sala onu kırıcak laf söylemem yada saygımı yitirmem bişey sorsa evet hayır alıyorum elime bir iş uğraşıyorum oda konuşamıyor dolaysıyla bakıyo olmuyo anlıyor çok kırıldığımı sonra evet katalıydım uzatmıyıyalım falan diyip duruyo ben hemen biraz biraz yumuşuyorum tatlıya bağlanıyor sonra çok şükür

canım Allah' a çok şükür bizim başka sorunumuz yok gibi.. yani öyle büyük büyük sorunlarımız yok çok şükür.. bi nasıl diyim rahatına düşkün gamsızlığı, çocuksuluğu, ev işlerinde yardım etmemesi (iyiki çok yok dedim bu arada).. ama işte bunlarda birikince yıpranıyo insan.. Rabbimin gücüne gitmesin.. ama biliyo kalbimi Allah..
----------------------------------------------------------------------
aynı işte benimkide böyle... sabah beri yalvarışta bırakma beni diye du bakalımne olacak sonu

Son düzenleme:
selam arkadaşlar.. daha önceki konumda eşimin çocuksu yapısından bahsetmiştim.. yorumlarınızı eksik etmediniz saolun.. Eşimle ilgili hemen herkeste olan bi sorundan bahsetmek istiyorum.. rahatına aşırı düşkünlüğü.. Oda bende çalışan insanlarız okula giden kızımız var.. Saolsun ev işlerinde neredeyse hiçbirşeye elini sürmez(di). Bende baktım olmuyo istemeyince anlamıyo yavaş yavaş güzellikle sölemeye başladım. Aşkım ayaktasın çayları doldurur musun.. Tencereler ağır getirebilir misin Koltukları çeker misin..v.s. v.s.

Bundan bikaç gün önce yine işten geldik eşimle kızda okuldan.. Ben bi yandan çocukla ilgilenirken bi yandan yemek hazırlama salonu toparlamayla uğraşıyorum.. Oda işten geldi uyudu önce yorgunmuş.. bişey demedim ama be adam kalkınca yap bişeyler dimi.. Kızla oynarken bi yandan dağıttılar salonu.. benimde bu aralar bacaklarım ağrıyo zaten dedim "yaa lütfen bende yoruldum biraz dikkat edin." Sinirlendim haliyle.. hala uzanıyo salonda bu arada.. bi ara kızımla konuşurken bana sırnaşmaya çalıştı afedersiniz.. Affınıza sığınıyorum akşam bişeyler isteyeceğinin msjını verdi.. Bende o sinirle yorgunluktan öldüm hiçbişeye elini sürdüğün yok bide sırnaşma tarzı şeyler dedim.. oda ne dese beğenirsiniz klasik çocuksu hareketleri "Altı ay yapmayacağız" :)) güler misin ağlar mısın.. Bende keyfin bilir dedim..

Çok mu uzattım bilmiyorum arkadaşlar.. ama kırıldım haliyle ve şimdi hafta sonu geldi çattı.. Sizce ne yapayım bu akşam her zaman ki gibi kız uyuyunca süslenip çıkayım mı karşısına yoksa onun yaklaşmasını mı bekleyeyim?

(Büyük ihtimal yaklaşmayacak ve beni suçlayacaktır.. Sen gelmedin etmedin diye.. genelde böyle oluyor :(( )

Selam Canım, sen eşini anlattıkça benim şaşkınlığım bir kat daha artıyor. birincisi cinselliğe önem veriyorsa sana yarıdımcı olacak sen dinç olacaksın, yatakta da bu yardımının karşılığını fazlasıyla alacak, ikincisi, altı ay ambargo uygulaması inanılacak şey değil. Aynı yatakta yatacak ve altı ay horul horul uyuyacak. bence at yataktan onu. Sana layık değil, çalışıyorsun bütçenize katkıda bulunuyorsun ve karşılığı; cinsel ilişkiden alınan hazzın bir emsali varmıdır acaba, altı ay nasıl tahammül eder. düşünemiyorum.

ne hali varsa görsün erkeğinde garı gibi kendini naza çekme çok komik ben açıkcası güldüm dkunmazsa dokunmasın tencereye işlere dokunmayan sanada dokunmasın !!!!!!!!!!!!

Helal sana, ağzına sağlık!
Öyle erkeği alem görsün diye balkondan atmak lazım.
İşe yaramazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Back
X