eşimin umursamazlığı ve "hep bana" cı olması

ne hali varsa görsün erkeğinde garı gibi kendini naza çekme çok komik ben açıkcası güldüm dkunmazsa dokunmasın tencereye işlere dokunmayan sanada dokunmasın !!!!!!!!!!!!

ema 1 ; ağzına sağlık ne güzel söyledin.
bir erkek altı ay yanındaki kadına sabredebiliyorsa, ondan şübhelenmek lazım.
o ya ağzının tadını bilmiyor ya da ...
tıt tıt tıt iyi günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

evet güzel arkadaşlarım.. bende aslında bundan yanayım ama eşim öyle bir tip ki sırf bak ben seni nasıl üzdüm der gibi ben sana demedim mi bişey olamayacak diyebilir.. ya da direk reddedebilir.. belli olmaz.. bende sinir olurum.. offf bu adamın fikri sabit, çocuksu abuk subuk hallerinden bunalıyorum bazen

Canım ya, kızma ama sen bu adama nasıl katlanıyorsun, anladığım kadarıyla üzerinde aşırı psikolojik baskı yapıyor.
Sana Allah kolaylık versin.

biliyomusun nemesiscim o zaman da yanaşmaz.. çok istekli değildir zaten.. dayanır yani.. cahil inadı demek istemiyorum ama başka bişey gelmiyor aklıma bu kadarcık bişey için cahil inadı yapar..
bide ben hiç küsmedim küsemedim ona maalesef hem ben barıştım.. hep kendini haklı buluyo o yüzden

Sen cinselliğe altı ay dayanabilir misin, önemli olanı bu bence?
Eğer dayanabilirsen yat uyu derim.

Canım ya, kızma ama sen bu adama nasıl katlanıyorsun, anladığım kadarıyla üzerinde aşırı psikolojik baskı yapıyor.
Sana Allah kolaylık versin.

amin canım.. yavaş yavaş adam etmeye çalışıyorum artık.. eşimim ev işlerine el sürmemesi, çocuksuluğu hariç öyle aman aman bir kötü huyu yoktur.. işte hep bana cıdır..rahatına düşkün.. ona göre benim masa başı işim ondan yorulmam ama o teknisyen olduğu için bütün gün yorulur.. yani ona göre benim yaptığım bişey değil.. bende naptım bikaç aydır ev kredisi bitti mi işi bırakıcam diyorum ara ara.. madem önemsemiyosun dimi ama..
eh az az düzeliyo gibi.. bana dedi hemen işten çıakrsan nasıl yapcaz? evimizin eksiklerini nasıl tamamlıycaz? geçinebilecek miyiz falan.. bende dedim.. ee napayım yetişemiyorum.. keşke yetişebilsem de işimi bıakmasam.. evimiz kira olmayacak krediyi ödeyip bitircez inş. bi zahmet bi karınla çocuğuna da bakıver dedim.. :))

Back
X