Eşimin umursamazlığı !

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
646
53
32
Kızlar sizin eşlerinizdede bu sıkıntı varmı dort aylık bebegim var bazen kayınvalidemlerde kalıyoruz bebegi gormek istıyorlar aramız iyi b sıkıntımız yok ama eşim bir gun değilde habire ikinci ücüncü gunede kalmak istiyor evimiz yakın ben gtmek istiıyorum cnku evleri cadde üstü ve inanılmaz ses oluyor araba insan sesleri cocugu zor uyutuyorum ve ben hc dnlenemıyoorum bebegim uyusa bile cunku kvalidem surekli hadi kek yapalım hadi sunu yapalım dıyor ve surekli msafiri gelıyor eşimi aradım beni gel evime gotur cocuk korkuyor sesten uyuyamıyoruz ikimizde dedim bagırdım cagrdım tamam sakin ol aksama gderiz ben işten gelince diyor hala delircem derdi eve gdince bebekle tek kalıcaz ve uykusu boluncek o :( beni asırı sinrlendrıyor cok vurdumduymaz ve rahatına düşkün babalık sorumlulugu sıfır resmen :( bzen dusunuyorum cdden ne tür bir insanla evlıyım dıye boyle gderse acaip soguycam ondan ne yapmam lazım artık şaştım :(

Öncelikle sakin olun, zaten akşama az kaldı.
Özledikleri zaman anne rahatsızım siz buyurun diyebilirsiniz.
Bide madem sürekli gittiğiniz yer çocuk uyuyunca yanında uyuyuverin. Uyandırıp iş yaptırmaz herhalde.

Zaten yoruluyorsunuz annelik gecesi gunduzu olmayan bir sey.Kocanizdan anlayis beklediginizi net bir sekilde ifade edin.

Yakin evde niye kaliyorsunuz?Geri donun evinize.

Kalmayın ya o ne öyle özlüyolarsa onlar gelsinler görmeye. Eşime kalsa o da kalır ben hayatta yapmam. Ayrıca çocuğunun düzenini hiç düşünmüyo musun yatağı var odası var alıştığı falan. En kötü bunu bahane et. Ben kaynanam çok oturunca anne çocuk uyuyacağı zaman gelmeyin bile dedim yoksa 11 e kadar oturur.

Ben gitmem gitmiyorum da çok net
Haftada bir gün tatilimiz var
kp yanında yatamıyorum istediğim gibi giyinemiyorum olmuyor dinlenemiyorum
Ama tabii ki çaya falan gidiyoruz

Zaten yoruluyorsunuz annelik gecesi gunduzu olmayan bir sey.Kocanizdan anlayis beklediginizi net bir sekilde ifade edin.

Ya ozluyorlar gelıyoruz mesela dıyorlarki bu gece kalın

Ben gitmem gitmiyorum da çok net
Haftada bir gün tatilimiz var
kp yanında yatamıyorum istediğim gibi giyinemiyorum olmuyor dinlenemiyorum
Ama tabii ki çaya falan gidiyoruz
Bende istemıyorum genelde zaten kalınca sen yat bebene bz bakarız demıyorlar ki evdeki gbi yanımda yatıyor beşik var kalkıp bakıyorum surekli eşim uykusuz kalcakya gtmek ıstemıyor bakan olr dye halbuki bakanda yom

Kalmayın ya o ne öyle özlüyolarsa onlar gelsinler görmeye. Eşime kalsa o da kalır ben hayatta yapmam. Ayrıca çocuğunun düzenini hiç düşünmüyo musun yatağı var odası var alıştığı falan. En kötü bunu bahane et. Ben kaynanam çok oturunca anne çocuk uyuyacağı zaman gelmeyin bile dedim yoksa 11 e kadar oturur.
Ya zaten yumusak yuz herseye sebeb oluuor esim calsıyor yorgun uykusuz sabaha kdr bebek uyutmazsa ben dayanamıyorum kalk brazda sen bak seyince aha anamda kalsak anam bakar bende yatarım mantıgı var

Evler yakınsa eşinizin gelip götürmesine gerek var mı ne zaman istiyorsanız dönün evinize.

Birde zaten yakın olan evlerde kalmanın da bir anlamı yok kalmayın bundan sonra, gündüz gider gelirsiniz.
Yakın ama mesafe var gene araba lazım yuruyerek yarım saat surer

Aynen ıkı saat uyuyor bebegm mesela hemen bende yatmak ıstıyorum kayınvalidem suna bi baksana doye beni uyandırıyor delircem

Ya zaten yumusak yuz herseye sebeb oluuor esim calsıyor yorgun uykusuz sabaha kdr bebek uyutmazsa ben dayanamıyorum kalk brazda sen bak seyince aha anamda kalsak anam bakar bende yatarım mantıgı var
Çocuk sorumluluğu almayacaktıysa ne demeye tutmadı şeyini töbe töbe ya.. O gitsin anasında kalsın o zaman sn çocuğun düzeni bozuluyo de. 4. Ay tam uyku düzeni oturtma zamanı bu saatten sonra kendi yatağında uyusun torununu çok seven de bi zahmet popişini kaldırsın gelsin oraya. Ama bu mantıkla size yerleşirler ona da karışmam :)

Evler yakınsa niye kalınıyor ben bunu anlamıyorum ... en başından beri bir gece bile kalmasaydınız şimdi sorun yaşamayacaktınız zaten
Kalınıyor iste kalın nolcak ısrarları oluyor illaji aramzda iyi iyi insanlar ama dedigim gbi eşim gece uyumuycam dıye burda klalım bebege onlarda bakar mantıgı var ondan kalıyor ama ben banyo ble yapamıyorum istediigm zaman yap kızım dıye bana kzıuorlar ama nasıl yapayım yani eşime gore hersey nrmal bra benmde evim

Çocuk sorumluluğu almayacaktıysa ne demeye tutmadı şeyini töbe töbe ya.. O gitsin anasında kalsın o zaman sn çocuğun düzeni bozuluyo de. 4. Ay tam uyku düzeni oturtma zamanı bu saatten sonra kendi yatağında uyusun torununu çok seven de bi zahmet popişini kaldırsın gelsin oraya. Ama bu mantıkla size yerleşirler ona da karışmam :)
Yanzaten erkeklerde anam hemen baba olayım derler dogjnca zorlugu gorunce kacarlar ben bnu cok iyi gordum yani bebek hasta oluyor hastaneye ben goturuyorum asıya ben herseye ben bsey oldumu da sen bebege bakamıyorsun demesi yokmu bide deliriyorum

Taksi, toplu taşıma kullansanız.
Anca taksi olucak evet resti cekıcem zaten aksam gelsin agzının payını alıcak hayır bebegim uyuyan b bebek bende haliyle yorgunum kek borek neyim yapasım yok yani uyumak ıstıyorum bebem uyurken

Kalınıyor iste kalın nolcak ısrarları oluyor illaji aramzda iyi iyi insanlar ama dedigim gbi eşim gece uyumuycam dıye burda klalım bebege onlarda bakar mantıgı var ondan kalıyor ama ben banyo ble yapamıyorum istediigm zaman yap kızım dıye bana kzıuorlar ama nasıl yapayım yani eşime gore hersey nrmal bra benmde evim
Tamam işte iyi insanlarsa “herkesin evi en rahat ettiği yerdir, bebekle zor oluyor, yakınız zaten yarın uğrarım yine “deyip evinize dönün. Ay ben memlekette olsam bir gece bile kalmam ne gerek var...

Back
X