- 21 Aralık 2014
- 9.022
- 27.620
- 798
Bengü bendeniz burcu günes geldi aklıma bide banu alkan onu eledim kim olabilir kiAy anlamadim beyonce mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bengü bendeniz burcu günes geldi aklıma bide banu alkan onu eledim kim olabilir kiAy anlamadim beyonce mi![]()
Yeni nesil sarkicilardan biridir bence, baktım betul demir diye biri varmis bence oBengü bendeniz burcu günes geldi aklıma bide banu alkan onu eledim kim olabilir ki
Boşverin kim olduğunun çok önemi yokHarf alayım
Böyle böyle çözcez
Betül demir yeni nesil şarkıcı değil ki eskidi epey. Üstelik çok sevdigim şarkısı vardı 2006 zamanlarında dinlerdimYeni nesil sarkicilardan biridir bence, baktım betul demir diye biri varmis bence o
Anonimsin konu sahibi bisi olmaz ki kıskanacak kadar güzel mi yani ondan merak ettimBoşverin kim olduğunun çok önemi yok
Boşverin kim olduğunuHarf alayım
Böyle böyle çözcez
Kadın benim annemden sadece 2 yaş küçük aslında kıskançlık mı bu emin değilim yaşanmışlıklar rahatsız ediyor her şarkılarını duyduğunda zihninde dönenleri merak ediyorum aklı kalmış olabilir mi diyeBengü bendeniz burcu günes geldi aklıma bide banu alkan onu eledim kim olabilir ki
Boşverin kim olduğunuHarf alayım
Böyle böyle çözcez
Kadın benim annemden sadece 2 yaş küçük aslında kıskançlık mı bu emin değilim yaşanmışlıklar rahatsız ediyor her şarkılarını duyduğunda zihninde dönenleri merak ediyorum aklıBengü bendeniz burcu günes geldi aklıma bide banu alkan onu eledim kim olabilir ki
Bir de o olsaydı ben kafayı yerdim herhaldeAy anlamadim beyonce mi![]()
Kocanızın eski sevgilisinin şarkılarını bayıla bayıla dinleyeceğinizi sanmıyorumAmannn. Dertsizlikten oluyor hep boyle…
Anneniz kac yasında peki?Boşverin kim olduğunu
Kadın benim annemden sadece 2 yaş küçük aslında kıskançlık mı bu emin değilim yaşanmışlıklar rahatsız ediyor her şarkılarını duyduğunda zihninde dönenleri merak ediyorum aklı kalmış olabilir mi diye
Gayet güzel bi kadın evet ve şarkılarına bayılırdım sevdiğim seslerdendi malesef eskidenAnneniz kac yasında peki?
Walla kocamin 4 senelik eski sevgilisiyle her yaz yazliklar ayni yerde oldugu icin gorusuyoruz. O da evli cocuklu. Biz de.. kadinla herseyden bahsedebiliyorum. Hicte kiskanmiyorum. Hatta guzel bi kadin oldugu icin hosuma gidiyor. Diyorumki ooo baya guzelmis ama o kacirdi, adami ben kaptim :)Kocanızın eski sevgilisinin şarkılarını bayıla bayıla dinleyeceğinizi sanmıyorum
Yani o kadınla yaşanan şeyler hiç aklınıza gelmiyor ve bir araya mı geliyorsunuz bunu ben yapamam eşim de yapamazdı o sizin şartlarınızdır tabiki bişey diyemem. Ahlaksız değil çok hızlı yaşamış bi adamla evliyim bekar hayatını dibine kadar yaşamış biri. Aslında bu sıkıntılar kıyafetime karışmasıyla, evden tek başıma asla çıkamamamla alakalı çünkü bir kot tişört bile giyemiyorum illa uzun ve popoyu örtücek şeyler. Özgüvenimi zedeleyecek şeyler yaşadım karşılık olarak yıprandım ve onu bunaltmaya başladım zaman içinde gelişen şeyler bunlarWalla kocamin 4 senelik eski sevgilisiyle her yaz yazliklar ayni yerde oldugu icin gorusuyoruz. O da evli cocuklu. Biz de.. kadinla herseyden bahsedebiliyorum. Hicte kiskanmiyorum. Hatta guzel bi kadin oldugu icin hosuma gidiyor. Diyorumki ooo baya guzelmis ama o kacirdi, adami ben kaptim :)
Kiskanclik bence ozguvensizlik ve tabi bir de partnerine guvensizlikten geliyo. Sizde bi tek bu eski flortu kiskanmak yok ki. Artik eve kapancak kadar kiskanclik uzerine bi iliskiniz var. ne dusunuyorsunuz? Adami biraksaniz hemen kadinlarin agzina mi dusecek? Bu kadar ahlaksiz biriyle mi evlendiniz? Ya da o oyle biri degilse, neden ona ahlaksiz, sapik gibi davraniyorsunuz? Bosu bosuna yipratmayin birbirinizi.
Harf alayım
Böyle böyle çözcez
Yeni üyeyim başlık görememiştim onlar ne yaşamış bi bakarımB... demiş. Bengü muhtemelen, kadın evli ve çocuklu şu an. Yaş aralığı da tutuyor.
Forumda ünlü sevgilisi veya kocasının ünlü sevgilisi olan ne çok üye varmış.
Yani o kadınla yaşanan şeyler hiç aklınıza gelmiyor ve bir araya mı geliyorsunuz bunu ben yapamam eşim de yapamazdı o sizin şartlarınızdır tabiki bişey diyemem. Ahlaksız değil çok hızlı yaşamış bi adamla evliyim bekar hayatını dibine kadar yaşamış biri. Aslında bu sıkıntılar kıyafetime karışmasıyla, evden tek başıma asla çıkamamamla alakalı çünkü bir kot tişört bile giyemiyorum illa uzun ve popoyu örtücek şeyler. Özgüvenimi zedeleyecek şeyler yaşadım karşılık olarak yıprandım ve onu bunaltmaya başladım zaman içinde gelişen şeyler bunlar
Şermin sızdım sızacam kadını çözcem diye kalmadı akıl. Sana güveniyorum ben dalıyorum iyi sabahlarB... demiş. Bengü muhtemelen, kadın evli ve çocuklu şu an. Yaş aralığı da tutuyor.
Forumda ünlü sevgilisi veya kocasının ünlü sevgilisi olan ne çok üye varmış.
Şu anda siz 26 yaşındasınız, eşiniz 39. 2,5 senedir evlisiniz. Evlilik öncesinde hiç beraber zaman geçirmediniz mi ? Toplam kaç yıldır berabersiniz ?
Adamın huyu suyu bir anda mı değişti yoksa siz, ünlü bir şarkıcıyla dahi sevgili olmuş, sizden 13 yaş büyük bir adamın sizi tercih etmesinin mutluluğuyla herşeyi görmezden mi geldiniz ?
Şermin sızdım sızacam kadını çözcem diye kalmadı akıl. Sana güveniyorum ben dalıyorum iyi sabahlar![]()