Eşimin ünlü eski sevgilisi

Bir de o kart horozun yanında benden önce onunla bununla takılmış, aman da pek hızlıymış diye kendini yanında ezik hissediyor.ezik hissettiğini fark ettirmemek için de bize güzelim, alımlıyım diye belirtme ihtiyacı duyuyor 😁😁
Bir insan neden ben eskiden şu ünlüyle cinsellik yaşamıştım deme ihtiyacı duyar ki.
O kadar güzel, alımlı, ama dayı ile evlenmiş, her şeyini bırakmış, elsiz ayaksız gelmiş bi de, saçma sapan kıskançlıklarını kroluklarını çekiyor.

bu tarz şeyleri genelde yanındakini kıskandırmak isteyenler yapıyor, kesin bilgi diyebilirim :KK70:
benim exlerimin biri de zamanında kendisine yürüyen bir ünlüden bahsetmişti. karşı taraf cevap alamayınca tribe girmiş falan gerçi yazışmayı da gösterdi bana ama ilk söyleme amacı bence kıskandırmaktı. eski sevgilisine de bahsetmiş, güya şey demiş eski sevgilisi de, nasıl yani sen onu reddedip benimle mi birlikte oluyorsun sahiden, onu reddedip bana baktın yani falan demiş. bu laflar da bizimkinin egosunu şişirmiş tabii. hatta eski sevgilisinin bu sözleri hakkında da "çok özgüvensiz bi cümle değil mi ya, o dururken bana mı baktın ne demek" falan demiştim. bana söylediğinde ben hiiiç kıskanç bir tepki vermedim, güldüm geçtim sadece.
kıskanmadığımı görünce yazışmayı gösterdi. yine kıskanmadım. hatta kıskanayım diye o kadar uğraştı ki, tartıştığımız bir gece yanımda o kişinin klibini falan açtı. yine kıskanmadım :KK70: seviyor insanlar kendilerini olduğundan daha büyük göstermeyi. aynı şahıs çevrem geniş ayakları da yapıyordu. sonra bi olay yaşadık ve ben onun aslında ne kadar yalnız biri olduğunu gözümle gördüm.

Bengü 20 senedir meşhur benim bildiğim epi topu 2 sevgilisi basına yansıdı. Akın Altan en son hala bekardı. Ahmet Çakır diye bir otelci sevgilisi oldu. O ekonomist bir kızla evlendi. Onunda Bengü’yü dert edeceğini sanmam.
Ayrıca cidden geçmişte sevgili bile oldularsa herkes evlenmiş barklanmış. Kıskançlık yapmanız hastalıklı. Herkesin bir geçmişi var.

ünlü kimmiş diye bakmaya gelenlerdenim :KK48:
Ya o değil de, hani olayın gerçek olduğunu varsayarak yazıyorum;
Aynı ortama girseniz baktı mı etti mi diye kıskançlık vs anlarım belki de, radyoda çalan şarkıya tahammül edememek çok büyük hastalık bence ya...
Bir de illa ilaç alacak kadar hasta edecekseniz kendinizi Adamın sizi kısıtlamasına takın kafayı da değsin bari

Benim de üniversitede iken sadece 1 kere buluştuğum Ankarali bir adam ilk ve tek buluşmamızda eski sevgilisinin Beren Saat olduğunu söylemişti 😄 adamın Ankarali olması ve Bilkent mezunu olmasından mütevellit ben de bunu yemiştim ama içimden de ulan bunda tip yok hareketleri de bi acayip o güzelim kız bunda ne buldu demistim zira ben bile bisi bulamamistim adamda 😄 tabi yıllar sonra Berenin o zamanki gerçek sevgilisinin Efe olduğunu bir kazada vefat ettiğini öğrenmiş kendi safligima gülmüştüm:)) erkekler çok sever böyle atmasyonlari 😄

Merhaba kızlar sizin de başınıza geldi mi bununla nasıl başa çıkıp hazmedebileceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen. 2.5 yıllık evliyim ve eşimle biraz yaş farkımız var severek evlendik ikimizin de geçmişi olduğunu biliyorduk.

Son günlerde radyo açıkken eşimin eski sevgilisi (ya da 1-2 ay takıldığı demem daha mı doğru olur bilmiyorum) çok ünlü hepimizin bildiği bir pop şarkıcısı. Kadın şu an evli çocuğu falan da var sanırım çok görmemeye çalışıyorum. Fakat son zamanlarda radyolarda devamlı onun sesi onun şarkıları çalınıyor ve eşime bir şey söylemeden duyar duymaz kanalı değiştiriyorum bugün de aynı şey oldu sohbet ederken müzik kanalı açıktı ve birden sesini duyunca irkildim kumandayı alıp kapattım eşime hiç bir şey söylemeden sohbete devam etmek için döndüm ama açıklama ihtiyacı hissedip "ben duymamıştım farkında bile değildim sen değiştirince farkettim" dedi.

Sinirlerim çok bozuldu kıskançlık problemleri yaşıyoruz flört döneminden beri ağır kavgalarımız da oldu. Toparlanalım böyle eziyet etmeyelim diyoruz sonra dışarda bir yerde otururken sen onunla gözgöze mi geldin sen o adama-kadına mı baktın birbirimize zehir ediyoruz artık gezmekten keyif almayıp eve kapandığımız bir süreç de yaşadık. Fakat kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum o kadınla neler yaşamışlardır diye düşünmekten kendimi alamıyorum ve kendimi yetersiz hissdiyorum zaman zaman.

Çevremde hep çok beğenilen ve alımlı bir kadınım aslında ama bu eski sevgilinin sesini duymaya katlanamıyorum dizlerim titreyerek bir süre oturdum sinirimden...Çok uzun yazdım farkındayım cevap verirseniz mutlu olurum nasıl yönetebilirim bu hislerimi?
Bence tedavi olun. Resmen bitmiş bir şeyin kıskaçlığını yapıyor kendinizi onunla kıyaslıyorsunuz.

Back
X