- 14 Ekim 2019
- 506
- 583
- 18
Çok düşünüyorum ne yapsam nasıl yapsam diye .Çok esrarengiz bir fikir geldi aklıma. Boşanmak mesela. Nasıl olur sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok düşünüyorum ne yapsam nasıl yapsam diye .Çok esrarengiz bir fikir geldi aklıma. Boşanmak mesela. Nasıl olur sizce?
Kendime kendimden başka fayda yok zaten çok teşekkür ederimCanım üzüldüm ya. Sen doktordan randevu al git( göz). Allah kolaylık versin![]()
Saygısız ve terbiyesiz bunu asla kabul etmez çünkü muhteşem bi insan olduğunu düşünüyor
Bende ona çok şey söylemek isterdim ama korkuyorum çünkü evde silah varEşiniz için bir şey söylerdim de ban yemek istemiyorum![]()
Ya allah için sen niye kendini kötü hissediceksin çalışıyor musun bilmiyorum ama ev hanımıysan bile sen koskocaman evi ceviriyorsun kolay iş mi bu ? Allah 'ın davarı da anca gücüne güveniyor kadın la erkeğin kas gücü eşit olsaydı şu tipler neye böyle artislik yapıcaktı çok merak ediyorumO lafı beni ezip geçiyor zaten . Kendimi çok çaresiz hissediyorum öyle dediği zaman
Sizde haklısınız böylesine bencil aciz bi insan için ne gibi bir tavsiye de bulunulur ki zatenEvlilikte kararlar ortak alinir. Seni annene gonderecegim ne demek ya siz evlisiniz adam bunun bile farkinda degil. Boyle biri icin bir tavsiyem yok kusuruma bakmayin.
Vay şerefsiz vay seni sindirmiş gerçekten ruh hastası psikopat bir akraban falan var mı arkadaş falanBende ona çok şey söylemek isterdim ama korkuyorum çünkü evde silah var![]()
Burda gidecek kapım yok yani yaşadığım yerde olsaydı çıkar giderdim hemen ama yakın değiller bana hiç değilse rahat ederdim . Ev işi onun için hiç bir şey ona da abartma derYa allah için sen niye kendini kötü hissediceksin çalışıyor musun bilmiyorum ama ev hanımıysan bile sen koskocaman evi ceviriyorsun kolay iş mi bu ? Allah 'ın davarı da anca gücüne güveniyor kadın la erkeğin kas gücü eşit olsaydı şu tipler neye böyle artislik yapıcaktı çok merak ediyorum
Sizde haklısınız böylesine bencil aciz bi insan için ne gibi bir tavsiye de bulunulur ki zaten![]()
Yok hiç kimsem yokVay şerefsiz vay seni sindirmiş gerçekten ruh hastası psikopat bir akraban falan var mı arkadaş falan
Kendinde kusur görmeyen insandan ne beklenir ki zatenBoyle tilperin degisecegine ihtimal vermiyorum canim. Allah yardimcin olsun diyebiliyorum sadece![]()
Burda gidecek kapım yok yani yaşadığım yerde olsaydı çıkar giderdim hemen ama yakın değiller bana hiç değilse rahat ederdim . Ev işi onun için hiç bir şey ona da abartma der
Bak bu hayatta her şeye tamam ama gerçekten bu kadını köle gibi ev işi yaptırmasını sorumluluk olarak gören davarları okuyunca beynime kan sıçrıyor serefsizin sana vuracak gücü var ama iki bulaşık yıkayacak hali yok oluyor nasılsa adam olmaz buBurda gidecek kapım yok yani yaşadığım yerde olsaydı çıkar giderdim hemen ama yakın değiller bana hiç değilse rahat ederdim . Ev işi onun için hiç bir şey ona da abartma der
Öküze kurban olayım benEşiniz =Öküz 'ün tanımı ...
Ah tam onu yazacaktım valla öküz az kalır diyeÖküze kurban olayım ben
Anasına acır kardeşine acır ama bana acımaz . Keşke huylarını erkenden gösterseydiBak bu hayatta her şeye tamam ama gerçekten bu kadını köle gibi ev işi yaptırmasını sorumluluk olarak gören davarları okuyunca beynime kan sıçrıyor serefsizin sana vuracak gücü var ama iki bulaşık yıkayacak hali yok oluyor nasılsa adam olmaz bu
Normalde çalışıyor musunuz ya da bir geliriniz var mı annenize falan gitseniz sahip çıkmaz mi çocuk yok anladığım kadarıyla olsa bu tip ondan da kavga çıkarır oraya yazarsınız benceÖküze kurban olayım ben
İlk , zamanlar aman Allahım nasıl iyiydi nasıl düşünceli insandı köprüyü geçtik her şey o an başladıBoşanma gibi bir durumunuz olabilir mi?
Keşke hiç evlenmeseydiniz ya, eminim kendisini gizlemiştir bu kültürsüz.
Normalde bazı kadınlar işte şiddet gösteriyor ama beni çok seviyor falan diye zırvalar en azından siz gerçekçi bir bakış açısı sergiliyorusnuzAnasına acır kardeşine acır ama bana acımaz . Keşke huylarını erkenden gösterseydi![]()
Çalışmıyorum ben her Allah'ın günü evdeyim. O da çok canımı sıkıyor çocuk Allah'tan yok ve asla istemiyorum . Anneme gitsem dört elle bana sarılırNormalde çalışıyor musunuz ya da bir geliriniz var mı annenize falan gitseniz sahip çıkmaz mi çocuk yok anladığım kadarıyla olsa bu tip ondan da kavga çıkarır oraya yazarsınız bence
Gece gece için sıkıldı umarım hakkında hayırlısı olurÇalışmıyorum ben her Allah'ın günü evdeyim. O da çok canımı sıkıyor çocuk Allah'tan yok ve asla istemiyorum . Anneme gitsem dört elle bana sarılır