• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Üstüne Gereksizce Fazla mı Gidiyorum?

Yerimde olsanız çıldırırsınız. Eşim yüz veren biri olsa dışarıdaki kadınlara 100 kere aldatılmıştım sanırım. Fotoğrafta eşim bir temasta bulunmuyordu, kadının yılıştığı belli yani.

Aldatma niyeti olmasa bile her erkeğin hoşuna gider beğenilmek talep görmek.
Yani eşinizin evli olduğunu bile bile neden ya neden sırnaşır ki

Aldatma niyeti olmasa bile her erkeğin hoşuna gider beğenilmek talep görmek.
Yani eşinizin evli olduğunu bile bile neden ya neden sırnaşır ki
Orada olmadığım için oradaki atmosferi bilmiyorum. Sadece fotoğraftaki sahneyi anlatabiliyorum. Belki de tam o anda koydu, boş yere günahınıda almak istemiyorum yani. Aynı şekilde eşimde elini onun bir tarafına atsaydı haklısınız diyeceğim de bilmiyorum...

Şu an robot gibiyiz. Karşı koltukta PC'de takılıyor, ben de koltukta telefonla uğraşıyorum. Üzdüm sanırım biraz, pek bir şey konuşmuyor oda.

Orada olmadığım için oradaki atmosferi bilmiyorum. Sadece fotoğraftaki sahneyi anlatabiliyorum. Belki de tam o anda koydu, boş yere günahınıda almak istemiyorum yani. Aynı şekilde eşimde elini onun bir tarafına atsaydı haklısınız diyeceğim de bilmiyorum...

Şu an robot gibiyiz. Karşı koltukta PC'de takılıyor, ben de koltukta telefonla uğraşıyorum. Üzdüm sanırım biraz, pek bir şey konuşmuyor oda.

Abartmayın ama yine de bu konularda çok da takmayan kadın modunda olmayın.
Bilsin ki eşiniz bı konuda taviz vermezsiniz

Dediğim gibi söyledim ve konuştuk. 4 gündür gönlümü almaya çalışıyor. Deli gibi pişman bir tarafım uzatma diyor bir tarafım da tavrından vazgeçme diyor.

Bir kadın kocanızı baştan aşağı süzüp gülerek bakarsa naparsınız?
Sadece bir kadinsa onun terbiyesizliğine veririm ama siz çok kadından bahsediyorsunuz olay orada. Var çünkü böyle şeyler. Eşiyle sevgilisiyle yürüyor ya da bir yere gitmiş oturmuş neyse karsidakiyle ilgilenmeyip kadınlara bakıyor sevgilisine bakıyor mu diye. Hoş bunu yapanlar daha çok yürürken yapıyor

Selam arkadaşlar.

2.5 yıldır evliyiz ve çok mutlu bir evliliğimiz var. Evlilikten önce de üniversite ve sonrasında 4 yıl flört dönemimiz olmuştu. Yani birbirimizi uzun uzadıya tanıyarak, severek evlendik. Bu zamana kadar ufak tartışmalar dışında hiçbir kavgamız olmamıştır. Kısaca mutlu bir evliliğimiz ve hayatımız var.

Konuya geçeyim.

Geçen eşim mesaj attı iş çıkışı eve geldikten sonra iş arkadaşlarıyla yemeğe gideceklermiş. Tamam dedim ben de işten çıkıp eve geçtim. Geldiğimde üstünü değiştiriyordu. 10 dakika falan konuştuk çıktı evden. 8 gibi çıktı gece 12 de eve geldi. (Eşim bana bağlıdır, arkadaşlarıyla falan haftada 1-2 kere dışarı çıkması dışında bensiz bir yere pek gitmez yani) pek bir şey demedim bu sebeple. Her neyse o gün öyle geçti.

Ertesi gün işten çıktım arabada arkadaşımı bekliyordum. O sırada telefondan sosyal medyaya girdim ve etiketlenmesi sebebiyle eşimin fotoğrafını gördüm. 4 erkek 2 kız vardı fotoğrafta. Biri elini eşimin omzuna atmıştı. Bunu görünce bayağı sinirlendim ve kıskandım tabii ki. Eve gittim, o geldi falan işte öpmek, sarılmak istediğine veya bir şey dediğinde hiç cevap vermedim, kendimi yaklaştırmadım. Akşam yemeğinde iyi misin falan dedi bir şey var sanki dedi. Yo bir şey yok deyip belli etmemeye çalıştım. Daha sonra duşa girdiğinde gidip yattım. 30 dakika sonra yanıma gelip öperek gel film izleyelim vb. dedi. Ben de lütfen yalnız bırakır mısın beni deyince bir şey olduğu belli ve söylemeden buradan ayrılmayacağım dedi. Açtım fotoğrafı gösterdim. Bu ne samimiyet dedim.

Bunda bir şey yok, çok abartıyorsun gibi bir şey dedi. Odadan çıkar mısın yatacağım dedim ve o da pek gitmedi üstüme. Sabah kahvaltı hazırlamış. Beni uyandırdı. Gittim oturdum ama hiçbir şey söylemedim. Yüzüm asıktı yani. O gün 30 tane mesaj attı bu konu hakkında. Şu an biraz trip atıyorum. Cidden çok mu gidiyorum adamın üstüne?

Kesinlikle ve kesinlikle aldatacak biri değil. O konuda bir problemim yok ama başka kadınlar tarafından biraz fazla ilgi görüyor ve bu beni aşırı sinir ediyor. Mesela bir mekana gittiğimizde de adamın içine düşecekmiş gibi bakıyorlar. O yüz vermiyor ama kimseye. Sizce böyle bir insanın üstüne çok mu gidiyorum? Çok seviyorum onu ve böyle olunca işte kıskançlığım tutuyor. :KK43:
Kadının yaptigi hareket normal değil, eşinin buna izin vermiş olması hiç hoş değil...

Sadece bir kadinsa onun terbiyesizliğine veririm ama siz çok kadından bahsediyorsunuz olay orada. Var çünkü böyle şeyler. Eşiyle sevgilisiyle yürüyor ya da bir yere gitmiş oturmuş neyse karsidakiyle ilgilenmeyip kadınlara bakıyor sevgilisine bakıyor mu diye. Hoş bunu yapanlar daha çok yürürken yapıyor
Yanlış anlaşıldım sanırım. Her dakika ona bakıyorlar mı diye etrafı süzmüyorum tabii ki veya o da öyle bir şey yapmıyor. Bunu yapan kişiler çok göze batıyor ve benimde ister istemez dikkatimi çekiyor tabi. O anda eşimle ilgileniyorum kadına ne bakıyorsun tarzında bir bakış atmıyorum. Ya ben çok aşırı kıskancım ya da etraftaki insanlar çok yılışık...

Terbiyesiz. Nereye gideceğini kimlerle olacağını söylese en azından bilir kıskanacaksan sınırını çizmesi gerektiğini söylerdin.

Aldatmadır değildir o boyutunda değilim bu yaptığı insanı salak yerine koymak. İnsan gibi özür dilemeden ve bu terbiyesizliğini tekrarlamayacağı sözünü almadan affetmeyin.

Yaptığı çok çirkin.

bence haklısınız
sız dısarı cıksanız kızlı erkeklı karısık oldugunu esınız bılmese , esınız sosyal medyada bır adamın kolunu omuzunuza attıgını gorse ne derdı
?
cok yanlıs bır hareket hıc hos degıl evlı ınsanlar hal ve hareketlerıne dıkkat etmek zorunda
kadın yılısık ise yer degıstırebılırdı oyle resım cektırmıs bırde

Haklısınız.. siz arkadaşlarla dışarı çıksaniz gece 12 de gelseniz, başka bir adam elini omzunuza atsa eşiniz nasıl bir tepki verirdi ?? Ben zaten es olmadan bu tarz etkinlikleride çok doğru bulmuyorum..

Fazla mevzuyu uzatmayın ama bir daha tekrarlanmamasi için dikkat edin

Ya öyle bir insan değil. Güvenim sonsuz olmasa şartsız gönderir miyim sanıyorsunuz? Ben ona, o da bana güvenir. Öyle evden dışarı çıkmayacaksın, ev iş yapacaksın kafasında bir çift değiliz. İsterse 8 kadınla gitsin. Yine bir şey demem. Sadece o kare beni sinirlendirdi. Ve eşimin abartıyorsun demesi biraz kırdı beni.

Öyle düşüncelerde olsam ben de geleyim diye ısrar ederdim. Direk gidebilirsin dedim. İş arkadaşı yani, 1 tanede olsa illaki bayan olacaktır. Bunu bilerek gönderdim. Güven problemimiz yok dediğim gibi...

Ya öyle bir insan değil. Güvenim sonsuz olmasa şartsız gönderir miyim sanıyorsunuz? Ben ona, o da bana güvenir. Öyle evden dışarı çıkmayacaksın, ev iş yapacaksın kafasında bir çift değiliz. İsterse 8 kadınla gitsin. Yine bir şey demem. Sadece o kare beni sinirlendirdi. Ve eşimin abartıyorsun demesi biraz kırdı beni.
Kimlerle olduğunu biliyorsanız. Kadının tavrına kızmanız normal ama yinede eşinizin dikkat etmesi lazımdı. Çünkü muhtemelen aynı pozisyonda siz olsanız o da kırılacaktı.

Kimlerle olduğunu biliyorsanız. Kadının tavrına kızmanız normal ama yinede eşinizin dikkat etmesi lazımdı. Çünkü muhtemelen aynı pozisyonda siz olsanız o da kırılacaktı.
Bunu ona aynı şekilde söyledim. Aynısını ben yapsaydım ve bende ''abartıyorsun ya'' deseydim tamam mı diyecektin diye. Haklısın, yaptığım hoş bir hareket değildi dedi. Yani hatasının farkında ama madem böyle bir şey olacağını biliyorsun o kadar samimiyeti bu kadın nereden buldu??? Eşimle birlikte 5 erkek var, neden benim eşim? Pöfff

Ölümlü dünyada böyle bir konu için 4-5 gün boyle zaman kaybetmem şahsen. Tepkinizi göstermişsiniz, oda hatayı anlamış yani
Bu gece barışacağım, yakınlaşacağım. Dediğiniz gibi bir daha tekrarlanmaması takdirinde unutup gitmeliyiz ikimizde. Boş yere üzülmemize gerek yok.

Selam arkadaşlar.

2.5 yıldır evliyiz ve çok mutlu bir evliliğimiz var. Evlilikten önce de üniversite ve sonrasında 4 yıl flört dönemimiz olmuştu. Yani birbirimizi uzun uzadıya tanıyarak, severek evlendik. Bu zamana kadar ufak tartışmalar dışında hiçbir kavgamız olmamıştır. Kısaca mutlu bir evliliğimiz ve hayatımız var.

Konuya geçeyim.

Geçen eşim mesaj attı iş çıkışı eve geldikten sonra iş arkadaşlarıyla yemeğe gideceklermiş. Tamam dedim ben de işten çıkıp eve geçtim. Geldiğimde üstünü değiştiriyordu. 10 dakika falan konuştuk çıktı evden. 8 gibi çıktı gece 12 de eve geldi. (Eşim bana bağlıdır, arkadaşlarıyla falan haftada 1-2 kere dışarı çıkması dışında bensiz bir yere pek gitmez yani) pek bir şey demedim bu sebeple. Her neyse o gün öyle geçti.

Ertesi gün işten çıktım arabada arkadaşımı bekliyordum. O sırada telefondan sosyal medyaya girdim ve etiketlenmesi sebebiyle eşimin fotoğrafını gördüm. 4 erkek 2 kız vardı fotoğrafta. Biri elini eşimin omzuna atmıştı. Bunu görünce bayağı sinirlendim ve kıskandım tabii ki. Eve gittim, o geldi falan işte öpmek, sarılmak istediğine veya bir şey dediğinde hiç cevap vermedim, kendimi yaklaştırmadım. Akşam yemeğinde iyi misin falan dedi bir şey var sanki dedi. Yo bir şey yok deyip belli etmemeye çalıştım. Daha sonra duşa girdiğinde gidip yattım. 30 dakika sonra yanıma gelip öperek gel film izleyelim vb. dedi. Ben de lütfen yalnız bırakır mısın beni deyince bir şey olduğu belli ve söylemeden buradan ayrılmayacağım dedi. Açtım fotoğrafı gösterdim. Bu ne samimiyet dedim.

Bunda bir şey yok, çok abartıyorsun gibi bir şey dedi. Odadan çıkar mısın yatacağım dedim ve o da pek gitmedi üstüme. Sabah kahvaltı hazırlamış. Beni uyandırdı. Gittim oturdum ama hiçbir şey söylemedim. Yüzüm asıktı yani. O gün 30 tane mesaj attı bu konu hakkında. Şu an biraz trip atıyorum. Cidden çok mu gidiyorum adamın üstüne?

Kesinlikle ve kesinlikle aldatacak biri değil. O konuda bir problemim yok ama başka kadınlar tarafından biraz fazla ilgi görüyor ve bu beni aşırı sinir ediyor. Mesela bir mekana gittiğimizde de adamın içine düşecekmiş gibi bakıyorlar. O yüz vermiyor ama kimseye. Sizce böyle bir insanın üstüne çok mu gidiyorum? Çok seviyorum onu ve böyle olunca işte kıskançlığım tutuyor. :KK43:

Az bile yapmışsın bence, ne münasebet ne alaka
Siz tanıyor musunuz bu elini atan kadını masadakileri ..

Haklısınız. İlk başta direkt deseydim daha iyi olurdu. Hoşlanmadığımı söyleyince o günden sonra o da hatasını anladı, defalarca özür diledi, ama ben nedense hala yetersiz hissediyorum. Belki de kırıldığım için gözüm görmüyordur yaptıklarını. Fazla da uzatmak istemiyor bir tarafım ama bilmiyorum. 3-4 gündür gönlümü almaya çalışıyor.
Açık bir şekilde konuşun duygularınızı anlatın bu trip atma, kendini affettirememe ilişkinizi yorar sadece.

Back
X