- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi sogukodalar
-
ben tek eşinde değil sende de uyanıklık gördüm.ne olmuş sinema biletlerini de sen almışsan.
bu kadar zoruna gittiyse yapış yakasına sinema biletlerinin parasını al
Benimde size benzer sorunlarım var. Bence verici olduğumuz için iyice şımarmışlar. Bunlara hiç bsy yapmamak lazım. Benimkide öyle. Sen ne yapıyosun ki tavırlarında. Mutfak bende kendi tüm giderlerim, üstüm başım telefonum herşeyimi ben karşılıyorum. Adamlarsa zaten yapacaklar. Bizde hata benim bütün kız arkadaşlarım evde oturuyo catur catırda kocalarının parasını harcıyolar. Biz böyle yapamadığımız için bunlar başımıza geldi. Valla kendi paramızı kazanmamız güzel ama adamda evini geçindiremiyorsa adam gibi tavır takınacak, kadından para istemek ve onu sıkıştırmakta ne demek. Ben bu herşeyinizi ortaya koyun laflarınıda sinir oluyorum. Genelde kadınlar herseyini ortaya koyuyor. İlerde çocuktan dolayı çalışmaz pozisyonda olursanız ne yapack acaba çok meraktayım.aramız bozuk olduğu için bu noktaya geldik. ve bence kendisi bu noktaya getirdi ben hiçbişeyin farkında değildim. son 2 aydır bir baktım biliçli olarak bazı şeylerin ödemesini bana bırakıyor.bir şey ödeneceğinde geri çekiliyor. o zaman farkettim bu zihniyette olduğunu. ben ona güvenmişim zaten onca birikimimi herşeyimi vermişim. 4 yıl boyunca benim üzerimde çöp olmadı. ben kendim ayrı gayrı düşünsem bunca zamandır para maaş hesabımda durup beklemezdi. ister de veririm diye bekleyip duruyor 3-4 aydır. ama beni kırsa da bana kırılsa da asla bana aramızı düzeltmek için kendiliğinden adım atmaz. bu nedenle sırf para istemek için yanaşmayı kendine yediremiyordur benim tahminim.
Evlenince herşey değişiyor. Çirkin ilişki demeyin bence fazla. Başınıza gelir ilerde. Adamlar evlenince aşırı değişiyor. Benimde eşim sevgiliyken aşırı cömertti. Evlenince başka bir adam oldu. Şoklardayım halen.O kadar şaşırdım ki ne kadar çirkin bir ilişkiniz var.ben sevgilimle bile böyle para hesabı yapmıyorum.o ısmarlar ben ısmarlarım kimse farketmez bile.ben eşini suçlu bulmadım vallahi senin gözüne gelmiş aldığın iki sinema bileti.
2 sene öncesinin konusuna yorum yaptığının farkındamısın acabaOy bu nasıl evlilik ya okurken gözüm kanadı. Kullandığınız tabirler ne kadar çirkin, bir aile olamadığınzın farkında mısınız eşinizle ?
2 sene öncesinin konusuna yorum yaptığının farkındamısın acaba
Bu yuzden calisip sunlari alistirmamamiz gerektigini dusunuyorum. Insan ar eder kadinindan para istemeye. Sanki biz gelin aliyoruz bunlari. Carsafi da yakinda bunlarin altina sereriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?