- 8 Kasım 2014
- 90
- 94
- 33
- 37
- Konu Sahibi sogukodalar
-
Eşiniz kazandigini yıllardır koymuyor muydu ortaya, sizin kazandiginizdan yiyip kendi kazandığından sizden gizli birikim falan mi yapıyor ki?lütfen benim yerime kendinizi koyun. ben 4 yıldır hiç lafını etmememişim, kazandığımın hepsini ortaya koymuş üstelik ismen onun adına vermişim...
Yazdıkların beni ciddi anlamda düşündürdü.
Ağustostan beri ev arkadaşlığı şeklinde devam eden, maddi olarak da ayrı gayrının
hüküm sürdüğü bir evlilik.
Üstelik sen hamilesin.
Bence böyle şakayla bana kitledin, hadi iyisinli konuşmalar yerine.
Al karşına açık açık konuş.
Evliliğin elden gidiyor farkında mısın?
çok seviyesiz bir cümle gerçekten..."Hesabı bana kitledin" ???
Bizde eşimle bazen şakasına deriz sen mı ismarliyosun yoksa diye. Sonuçta bütçe ortak biru kimse yapıyorlarmış zaten. Evlilikte ayrı gayri olmaz eşler bunu kabullenmezse evlilik yürümez bana göre. Erkekler bu ortak bütçe olayına biraz geç adapte oluyorlar.Benden olsun ,sen ısmarla ...ne bunlar ya şakamı ..evlilikten soğutursunuz insanı
Evi geçindirmek neden erkeğin görevi olsunki. İki kişi beraber bir hayat kurduysa elbette ikiside bütçeye katkıda bulunacak. Erkek eşine sen çalışma hayatım benim maaşım yeter der o ayrı ama onun dışında erkeği kadını yok bu işin. Tanıdığım bir çift var adam doktora yapıyor geliri yok eşi çalışıyor.Bir erkek " kirayi, faturalari bana kitledin" nasil diyebilir.. evi gecindirmek erkegin gorevi.. kadin isterse calisir, eve katkida bulunur. Zaten karisinin emekleriyle alinmis ve kendi uzerine yaptigi bir araba var ortada..
kadin calissin ezilmesin diye bir sey iste.. calismasa eziliyor, calistiginda somuruluyor.. karaktersiz adama ne yapsan olmuyor.
Evimiz eşimin araba benim üzerine. Zaten evlilikte edinilen mallar ortak. Bu yüzden benim paramla alındı ama onun adına diye dusunmeyinböyle evlilik olmaz diye yorum yapan herkese katılıyorum bence de olmaz. ama eşime bu konuda kızgınım. lütfen benim yerime kendinizi koyun. ben 4 yıldır hiç lafını etmememişim, kazandığımın hepsini ortaya koymuş üstelik ismen onun adına vermişim. o buna ragmen bunu az görmüş hiç lafını etmiyor ama alttan alttan "harcamaların yarısını da sen yap" mesajı veriyor. ben bunları zaten önceden de yapıyordum o yüzden bana kimse zaten yapmak zorundasınız demesin lütfen.beni bunları yapmak değil eşimin tavrı rahatsız ediyor. kaldı ki herşeyimiz madem ortak, benim maaşımın hesabımda birikmesi mi onu rahatsız ediyor anlamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?