Yanlis davraniyosun ama ilk zamanlar olur öyle :)Merhaba daha yeni uye oldum normalde hep takip ederim bu sayfayi uye olmak simdiye nasipmis. Ben 20 gunluk evliyim suan calismiyorum esimde daha yeni ise girdi dugun izni alamadigi icij cikmisti. Hayatim boyunca hic sabah kalkip kahvalti hazirlamadim kendim bile annemin evindeyken kahvalti yapmadan ise giderdim. 3 senedir esimle birlikteligimiz var oda sabah kahvalti yapmadan giderdi annesi calistigi icin ondan erken cikiyodu evden. Ve esim ise gireli 3 gun oldu ve ben 3 gundur sabah kalkip hazirliyorum sabah istahi acilsin diye normal ekmek peynirde koymuyorum iyi yesin diye yarim saat erken kalkip nr isterse hazirliyorum ve ben calismiyorum. Ilk gun zar zor kalkti ikinci gun evden cikmasina 10dk kala zor uyandirdim bugunde hazirladim cayi falan demledim gittim optum sarildim kalkmadi ust uste seslendim ya off sen boyle yapinca daha cok uyuyasim geliyo sen git ben gelirim dedi bende soguyo kalk dedim kalkmadi o sinirle gittim salona yattim geldi hadi kalk yiyelim dedi yumurta haslamistim sinirlenince kendimi tutamam aldim attim sizce yanlis yere mi tavirlaniyorum bi insanin esine hic saygisi olmazmi ? Ben onu dusunup kalkiyorum ama onu kaldiramiyorum
Merhaba daha yeni uye oldum normalde hep takip ederim bu sayfayi uye olmak simdiye nasipmis. Ben 20 gunluk evliyim suan calismiyorum esimde daha yeni ise girdi dugun izni alamadigi icij cikmisti. Hayatim boyunca hic sabah kalkip kahvalti hazirlamadim kendim bile annemin evindeyken kahvalti yapmadan ise giderdim. 3 senedir esimle birlikteligimiz var oda sabah kahvalti yapmadan giderdi annesi calistigi icin ondan erken cikiyodu evden. Ve esim ise gireli 3 gun oldu ve ben 3 gundur sabah kalkip hazirliyorum sabah istahi acilsin diye normal ekmek peynirde koymuyorum iyi yesin diye yarim saat erken kalkip nr isterse hazirliyorum ve ben calismiyorum. Ilk gun zar zor kalkti ikinci gun evden cikmasina 10dk kala zor uyandirdim bugunde hazirladim cayi falan demledim gittim optum sarildim kalkmadi ust uste seslendim ya off sen boyle yapinca daha cok uyuyasim geliyo sen git ben gelirim dedi bende soguyo kalk dedim kalkmadi o sinirle gittim salona yattim geldi hadi kalk yiyelim dedi yumurta haslamistim sinirlenince kendimi tutamam aldim attim sizce yanlis yere mi tavirlaniyorum bi insanin esine hic saygisi olmazmi ? Ben onu dusunup kalkiyorum ama onu kaldiramiyorum
Merhaba daha yeni uye oldum normalde hep takip ederim bu sayfayi uye olmak simdiye nasipmis. Ben 20 gunluk evliyim suan calismiyorum esimde daha yeni ise girdi dugun izni alamadigi icij cikmisti. Hayatim boyunca hic sabah kalkip kahvalti hazirlamadim kendim bile annemin evindeyken kahvalti yapmadan ise giderdim. 3 senedir esimle birlikteligimiz var oda sabah kahvalti yapmadan giderdi annesi calistigi icin ondan erken cikiyodu evden. Ve esim ise gireli 3 gun oldu ve ben 3 gundur sabah kalkip hazirliyorum sabah istahi acilsin diye normal ekmek peynirde koymuyorum iyi yesin diye yarim saat erken kalkip nr isterse hazirliyorum ve ben calismiyorum. Ilk gun zar zor kalkti ikinci gun evden cikmasina 10dk kala zor uyandirdim bugunde hazirladim cayi falan demledim gittim optum sarildim kalkmadi ust uste seslendim ya off sen boyle yapinca daha cok uyuyasim geliyo sen git ben gelirim dedi bende soguyo kalk dedim kalkmadi o sinirle gittim salona yattim geldi hadi kalk yiyelim dedi yumurta haslamistim sinirlenince kendimi tutamam aldim attim sizce yanlis yere mi tavirlaniyorum bi insanin esine hic saygisi olmazmi ? Ben onu dusunup kalkiyorum ama onu kaldiramiyorum
Aklima 6 sene oncesi geldi
Beraber yaşadığımız ve onun ise yeni basladigi zamanlardi
Kalktim yumurta hasladim
Adam meğer kahvaltiyi da yumurtayi da sevmiyomus
Ne aglamistim yaptiklarimi yemedi diye
Ben ise kahvaltiya bayilirim ve cok acikmis olurum sabahları kahvaltisiz duramam
Simdi o bana ben ona uyum sagladik
Haslanmis yunurta yiyor
Ama hala kahvaltida 1 dilim ekmekten fazlasini yiyemez
Ben dunyalari götürürüm
Aa pardon ya o bana uyum saglamis sadece
Ben hala aynen devam
Kahvalti icin beni zorlayan o evlenmeden once bile oyle derdi disarda para vermek istemiyoum hazirlarsin sabah yerim derdi ama kaldiramiyorum yani kalkmiyo bende hazirladigimla kaliyorumm bugun boyle oldu bu kadar uzuldugumu gordugu halde yarin yine kalkmazsa bir daha hazirlamicam
kalkma o zaman canım bır sandvıc hazırla yanına ver:)Merhaba daha yeni uye oldum normalde hep takip ederim bu sayfayi uye olmak simdiye nasipmis. Ben 20 gunluk evliyim suan calismiyorum esimde daha yeni ise girdi dugun izni alamadigi icij cikmisti. Hayatim boyunca hic sabah kalkip kahvalti hazirlamadim kendim bile annemin evindeyken kahvalti yapmadan ise giderdim. 3 senedir esimle birlikteligimiz var oda sabah kahvalti yapmadan giderdi annesi calistigi icin ondan erken cikiyodu evden. Ve esim ise gireli 3 gun oldu ve ben 3 gundur sabah kalkip hazirliyorum sabah istahi acilsin diye normal ekmek peynirde koymuyorum iyi yesin diye yarim saat erken kalkip nr isterse hazirliyorum ve ben calismiyorum. Ilk gun zar zor kalkti ikinci gun evden cikmasina 10dk kala zor uyandirdim bugunde hazirladim cayi falan demledim gittim optum sarildim kalkmadi ust uste seslendim ya off sen boyle yapinca daha cok uyuyasim geliyo sen git ben gelirim dedi bende soguyo kalk dedim kalkmadi o sinirle gittim salona yattim geldi hadi kalk yiyelim dedi yumurta haslamistim sinirlenince kendimi tutamam aldim attim sizce yanlis yere mi tavirlaniyorum bi insanin esine hic saygisi olmazmi ? Ben onu dusunup kalkiyorum ama onu kaldiramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?