esimin uyanmamasi..

senbanask

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
100
62
13
28
Merhaba daha yeni uye oldum normalde hep takip ederim bu sayfayi uye olmak simdiye nasipmis. Ben 20 gunluk evliyim suan calismiyorum esimde daha yeni ise girdi dugun izni alamadigi icij cikmisti. Hayatim boyunca hic sabah kalkip kahvalti hazirlamadim kendim bile annemin evindeyken kahvalti yapmadan ise giderdim. 3 senedir esimle birlikteligimiz var oda sabah kahvalti yapmadan giderdi annesi calistigi icin ondan erken cikiyodu evden. Ve esim ise gireli 3 gun oldu ve ben 3 gundur sabah kalkip hazirliyorum sabah istahi acilsin diye normal ekmek peynirde koymuyorum iyi yesin diye yarim saat erken kalkip nr isterse hazirliyorum ve ben calismiyorum. Ilk gun zar zor kalkti ikinci gun evden cikmasina 10dk kala zor uyandirdim bugunde hazirladim cayi falan demledim gittim optum sarildim kalkmadi ust uste seslendim ya off sen boyle yapinca daha cok uyuyasim geliyo sen git ben gelirim dedi bende soguyo kalk dedim kalkmadi o sinirle gittim salona yattim geldi hadi kalk yiyelim dedi yumurta haslamistim sinirlenince kendimi tutamam aldim attim sizce yanlis yere mi tavirlaniyorum bi insanin esine hic saygisi olmazmi ? Ben onu dusunup kalkiyorum ama onu kaldiramiyorum

Yanlis davraniyosun ama ilk zamanlar olur öyle :)
Niye zorla kahvalti yaptirmaya çalışıyosun
Annesi bile yaptirmamis zamanında
Bence kalksin giyinsin gitsin
Ya da aksamdan bi sandvic ya da pogaca falan yap koy masanin üstüne alsin gitsin isyerinde yesin

Kahvaltilatinizi haftasonu yaparsınız; )

ne kadar abartmışsın ya, ne gerek böyle atara, bunun saygıyla alakası yok ki, alışkanlık meselesi, sen 100 yıldır kahvaltı yapmamış birine kahvaltı diretiyosun, boşver, illa bi kontak kurmak istersen, kapıda öpüp sarılıp yolculaman çok daha makbul olur emin ol
kimi insanın kalkar kalkmaz bişeyler yiyip içmeyi içi almaz, zorlamanın ya da alıştırmaya çalışmanın anlamı yok, çocuk gibi

Yoruluyor ve uyanamıyordur belki
Bence sert tepki verme baktın kalkmıyor yada kalkamıyor sende kahvaltı hazırlamayıver.

Kahvalti icin beni zorlayan o evlenmeden once bile oyle derdi disarda para vermek istemiyoum hazirlarsin sabah yerim derdi ama kaldiramiyorum yani kalkmiyo bende hazirladigimla kaliyorumm bugun boyle oldu bu kadar uzuldugumu gordugu halde yarin yine kalkmazsa bir daha hazirlamicam

İlk zamanlar olur böyle. Senin de yumurtayı fırlatman hiç iyi olmamış. Zamanla rayına oturur herşey. Bizde ilk başta öyleydi. 5-6 Ay sonra geçiyo :)

Aklima 6 sene oncesi geldi
Beraber yaşadığımız ve onun ise yeni basladigi zamanlardi
Kalktim yumurta hasladim
Adam meğer kahvaltiyi da yumurtayi da sevmiyomus
Ne aglamistim yaptiklarimi yemedi diye

Ben ise kahvaltiya bayilirim ve cok acikmis olurum sabahları kahvaltisiz duramam
Simdi o bana ben ona uyum sagladik

Haslanmis yunurta yiyor
Ama hala kahvaltida 1 dilim ekmekten fazlasini yiyemez
Ben dunyalari götürürüm

Aa pardon ya o bana uyum saglamis sadece
Ben hala aynen devam

Yanlış yapmışsın adam bi düzene oturtmuş hayatını daha doğrusu düzensizliğe .

sabah kahvaltısına alışmamış belki canı almıyor midesi kabul etmıyor belkı uyku daha ıyı gelıyor bence acele etme bu zamanla oturur.bunu haftasonları değerlendirerek yola getirmeye çalışın. Benim eşim de böyleydi şimdi Allah razı olsun der.kahvaltısız göndermem

Sana tavsiyem haftasonu o uyanmadan güzel bir kahvaltı hazırla sadece yumurta değil göze de hitap etsin.seninle kahvaltı edince çok mutluyum güne güzel başlıyorum falan de.o da değişir kahvaltının günün en önemli öğünü olduğunu sayende anlar.ama fevri olma tatlım zamanla olacaktır...

hazirlama cnm kahvalti,yemedi kalkmadi diye strese girmeye ne gerek var.
bide bastan nasil alisiyorsa oyle gider,arada yap bu jesti ozaman degerli olur.
zaten annesinin evinden alisik kahvaltisiz gitmeye,bosver.

Cocukla degil cahilce. Olgun olmadigimi dusunmuyorum ama tecrubem olmadigi icin bu konularda kendime cahil diyebilirim evlilige tam anlamiyla alismakta zorluk cektigim dogrudur.

valla ben kahvaltı etmem o da evde etmez, yiyemiyorum kalkar kalmaz diye iş yerinde bişeyler yer, biz de kahvaltı sefasını haftasonu yapıyoruz artık, geç kahvaltı uzun uzun, sohbet falan... haftaiçi çocukta olunca onun kahvaltısına odaklanıyorum sadece valla, okula aç gitmesin diye

Daha 3 gun olmus ise adapte olamamistir.
1 kere söyle yeter
Sen de sabah sabah satafatli bişey hazırlama
Koy 2 dilim ekmek peynir zeytin
Bi de cay

Ben evdeysem eger borek ya da pogaca yapıyorum o da sabah sen kalkma dinlen diyor
Kendi kendine börek ve meyvesuyu yiyip gidiyo ise

Haftasonlari da büyük kahvaltı yapiyoruz

Kahvalti yapmasini istememin tek sebebi cok zayif ben 58 kiloyum o 59 ve kilo alamiyo tanidigimdan beri hep ayni guzel kahvalti yapsa ac gezmese alabilir diye dusundum

Uyanır uyanmaz bir şey yiyebilen biri değilimdir.

Eşim evde olduğunda bana kahvaltı hazırlamak yerine güzel bir sandviç yapıyor iş yerinde yemem için, varıncaya kadar midem ve kafam yerine geliyor, afiyetle götürüyorum. M
asada bir kahvaltıdan çok çok daha iyi geliyor bana.

Siz de deneyebilirsiniz.

Uyanır uyanmaz yiyemeyen birisi için bu yaptığınız jestten ziyade eziyet bana göre.

Sabahlari dediginiz gibi yapabilirim aslinda zaten bi hafta sonra ise girmeyi dusunuyorum simdiden sıkılmaya basladim evde o zaman beb kahvalti yaparken isterse gelir oda yer istemezse napalim

kalkma o zaman canım bır sandvıc hazırla yanına ver:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…