esimin uyanmamasi..

Sen işe girersen bu sefer iyice kendını salıp butun bun evde takılırsa ne yapacaksın
nasılsa evımıze para gelıyor dıye

O zaman bosarim iste keriz degilim ben tamam isten kovulur yeni is bulana kadar eyvallah ama oyle sen calis ben yatiyim yok onu kiz halimle ben bile yapmiyorum caliscam diyorum

her ikinizde evliliğe hazır değilmişsiniz.olgunlaşmanız lazım ikinizde hatalısınız.ama eşine zaman ver üç gün olmuş zamanla alışacaktır.

Saygıyla ne alakası var ki? Sonuçta alışkanlığı var kahvaltı yapmıyor adam. Neden zorluyorsunuz. Hani sizden hazırlamanızı isteyip kalkmasa eyvallah da siz kendi kendinize heveslenip hazırlıyosunuz sonra da uyanamayınca tripleniyorsunuz. Haksızlık etmeyin yeni işe girmiş. İşin ilk zamanları hep zordur hem psikolojik hem bedensel. İstemiyorsa hazırlamayın siz de mis gibi yatın oh.

Ben de sabahları lokma koyamam ağzıma midem bulanıyor. İsterse en mükemmel kahvaltı hazırlansın sabah erken saatte yiyemem. Bir de sabah o 5 dk fazladan uyku öyle tatlı oluyor ki

O zaman bosarim iste keriz degilim ben tamam isten kovulur yeni is bulana kadar eyvallah ama oyle sen calis ben yatiyim yok onu kiz halimle ben bile yapmiyorum caliscam diyorum
kalkmaması yuzunden işten kovulursa , yeniden iş bulsa aynı sorunu yasar
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Her insan sabah kalkar kalkmaz kahvaltı yapamayabilir ben yaparım mesela sabah yerim öyle giderim ama eşim en az yarım saat 1 saat sonra yapabiliyor bu sebeple ben sandviç ya da tost hazırlıyorum bazen börek poğaça yapıyorum yanında götürüyor iş yerinde yiyor bu şekilde daha kolay olur bence sizde öyle yapın hem sağlıklı şeyler yemiş olur hem de iş yerinde uykusu açılmış şekilde yer sizde gerilmezsiniz.

Son düzenleme:

+1
katılıyorum, kimseye bu kadar özel davranmanın gereği yok, ilerde yavrularına hazırlarsın o kahvaltıları boşver

Ben de hep oyle diyorum,dayanamayip gene daha erken kalkip hazirliyorum.. ama mirin kirin ediyor,cay cok sicak,smdi bunu kim yiycek,keske omlet yapmasaydin,sabah sabah offf peynir mi yiycem blmem ne..
Alismamis beyfendi.. ben evden biseyler atistrmadan cikamam mesela,o da afyonu patlamadan yiyemezmis..
Annesi calisan bi kadin degildi,ama evlerinde kahvalti kulturu de olmamis. Kadin ne kocasina ne ogluna hazrlamamis alismamislar..Hatta millet evden giderken kadin uyuyo olurmus falan.. ben rahat edemem. Kahvalti hazirlamasam da,illa kaldiririm yolcu ederim falan..
Bugun hazrladim ama dun hazirlamamistm. Canim.isteyince artik... :)

Ya tabiki yanlış. Eşim işe benden önce gidiyor. Bu sabah kalktı kahvaltı hazırlayacak mısın dedi. Uyumak istiyorum dedim. Tamam dedi. Kendi kahvaltı hazırlamış işte bişeyler. Yemiş. Beni uyandırdı hayatım masa hazır sıcak su da var dedi. Bende eline sağlık dedim. Yolcu ettim. Ben uykuma çok düşkünüm 10 dk uyumak bile kar. Sabah kahvaltı yapamıyoruz ama hafta sonları sabah hazırlarım Napim canım yeni evliyim diye. Sende abartma bence.

Çok şanslısın aslında. Benim eşim kahvaltı etmeden gitmez dışarıda yemekten nefret eder, bazen babamla dışarda kahvaltı ettiğimizde bakıyorum yiyemiyor, huyu öyle.
Sen de kalkma boşver. Akşamdan sandviçini hazırla koy çıkarken alsın

ilerde eşini öpmeye, onu nazlamaya ve bunları kafana takmaya zamanın olmayacak. bir işe başla çocuk vs..
boşuna alınganlık yapıyorsun. ufak bşyler hazırla koy, eşin gidince işyerinde yesin.
hem biri bana 'kalk' dese, benim daha çok yatasım gelir. eşim bile olsa.
takılma.
haftasonu geniş geniş yapın kahvaltılarınızı..
yeni evli olduğun için özeniyorsun biliyorum, o yemedi mi sen otur ye hazır kahvaltıyı oh mis

Bir insanın yeniliğe alışması 20 gün sürermiş.İşe giderken bir düzen oturtacaktır nasılsa çok da üsteleme. Ben de kahvaltı yerine uykuyu tercih edenlerdenim ama şanslı kesimdeyim. Eşimle benim işyerime yakın bir cafede kahvaltı yapıyorduk önceden,şimdi de hamile olduğum için işe geç geliyorum,son dakikaya kadar uyuduğum için eşim yumurta haşlayıp çantama atıyor.Evden beraber çıkıp ayrılıyoruz,şirketlerimizde kahvaltı yapıyoruz. Bekarken de babacığım böyle yollardı beni

Bazı insanlar öyle oluyor o kadar sert tepki verme canım. Bırak ister yapar ister yapmaz. Benim eşimin de kahvaltı anlayışı tost zeytin ve çaydan ibaretir. Her gün aynı şeyi ister yoksa yemez. Bense hergün farklı şeyler hazırlayıp yemeyi severim. Birgün soğanlı yumurta yapıyorsam ertesi gün domatesli biber kızartması, sucuklu yumurta, yumurta salatası vs vs illaki farklı ve özenli bir şeyler olacak

Aman kız yat uyu napacan
Ben yeni evliyken çalışmıyordum
Eşim kahvaltıyı çok sevdiği halde tek tük hazırlıyordum
Şimdi çoğu zaman uykuya yenilsekte
Beraber hazırlar hemen atistiririz ayak üstü

Kusura bakma da cok gereksiz davranis bunlar... Bak basta ne guzel demissin ne ben ne de o alisik kahvaltiya diye. Zaman taniyin biraz, herkes pat diye yeni duzen kuramayabiliyor. Ben esimle tanistigimda omru hayatinda kahvalti yapmis insan degildi, yemek yemeye ogle yemegi ile baslardi. Simdi kahvalti yapmadan gune baslamaz hic. Esimden en az yarim saat once kalkar kahvalti hazirlarim. Hic de onune getirmedim ya ben erken kalkiyorum kiymet bilmiyor demedim. Sana da oyle dusunmemeni tavsiye ederim. 4 yilda tam anlamiyla anca alisti esim, esinin uyku problemi varsa o yuzden de kalkamiyor olabilir. Sen kiymet bilmiyor diye dusunsen de emin ol biliyordur, farkindadir her seyin. Sadece biraz sabret :)

Birak yapmasin kahvaltı aç aç gitsin:)bende evlendiğimde 3 gun hazırladim 4.ye kalkmak istemedi,sonrada seni kirmak istemiyorum sabahlari istahim olmuyor dedi bende tamm dedim bida hazırlamadim.
Evleneli 9 yil oldu ara ara soylenir bi sabah kahvaltı hazirlamadin diye:)))diyorum gectiiiiio günler:)
Iki gun hazırlasam 3.ye yemicek biliyorum. Birak yemesin aksamdan kek pogaca yapardim ise giderken atistirirdi o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…