esimin uyanmamasi..

Oda belki ben bugun uzuldum diye sabah hazirla yicem diyo :) hep iyi olsun istiyorum ne biliyim ama daha ustelemicem yemezse yemesin

Emin ol hazirlamayanlar daha kiymetli.

Bizimkide hep hazirlamayanlara laf eder esimin babasinin ikinci evliligi uvey annesi hic hazirlamaz o zamanlar hep yazik valla adama derdi ta ne zamanki laflari aklimda kalmis kendisi icin oyle dusunmesin derdim ama olmadi :) bu aksam konustuk hayatindaki cok buyuk biseye bu sabah veda ettin diyorum guluyo :)

Es calısmıyorsa bence cok rahat kalkıp kahvaltı hazırlayabilir. Cevremde var mesela adam kahvaltı istiyo kadın bi uykusundan taviz vermiyo cocuk yokken bile. Kahvaltı en önemli öğün. Ekmek arası hazırlamakta cözüm degil tamamen kilo. Karatay'ı hazırlayacan oh mis gibi hem tok olacak hem zayıf kalacak. Bi de bazı kişiler kahvaltı yapmıyor diste fircalamiyor e öğlene kadar artık koksun agzı mesai arkadaşlarına karsı.

Yanlis yapiyosun. Senden sabah erkenden kalkip kahvalti hazirlamani isteyen kim?
Bende sandimki " ben kahvalti hic hazirlamadim ama kocam annesinin evinde aliskin oldugu icin kalkmami istiyor"diyceksin.
Ama oyle bisey yok. Sen kendi kendine yazip ciziyosun. Erkenden kalkip azrail gibi kalk kalk diycegine, alarmin calmasinin ardindan daha kolay uyansin diye opup koklayrak uyandir guzel sozcuklerle.
Ben mesela asabi olurum beni uyandirdiklarinda. Sinirli olurum bagiririm. Ama gunduz hic bisey hatirlamam. Boyle giderse esininde sinirli anina gelicek sonra ikinci konun belli " daha 1 aylik evliyim bana bagirdi"

Benden sabaha kahvalti isteyen o

Tek derdiniz bu olsun :) MUTLULUKLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…