Eşimin uyguladığı şiddet ve polise verdiğim ifade

yuh yaa adama bakk!! hic normal degil..

bugun üst yoldan geldin die doven adam yarın baska biseye sinirlenip öldürür bile seni.. ne cesaretle barıstın ki geri

Siz esinizin normal olduguna mi inaniyorsunuz? Cocugunuzun onunde bunlari yapmasini niye kabul ediyorsunuz? Cocuk dusuyor ve eczaneye izin alarak gidebiliyorsunuz. Ya izin vermezse? Kocaligini gectim hadi nasil bir baba bu? Cocugunu kapip eczaneye kendi goturcegine lutfedip izin veriyor esine. Durumunuza uzuldum ama cocugunuza cok daha uzuldum. Allahima buyuk konusmayayim ama cocugum icin daglari asarim koca filan dinlemem. Sadist midir nedir esiniz?

Sikayet etmissiniz ne guzel. Sonra da barisiyorsunuz hatta polislere tu kaka diyorsunuz esimi rezil etmisler isyerinde diye. Bir silkinin ve kendinize gelin. Siddet cocuga da sicramadan onleminizi alin. Bu ask mi sizce?Sizi elinin altinda stress topu yapmis.

Yazıklar olsun ya içim ürperdi.
senin yaşadığın inan evlilik değil.
seni kendisine esir etmiş farkındamısın.
ya 46 kilosun bide hala seni dövebiliyor. allah aşkına kuş kadarsın senin onunla kavga edcek güce sahip olduğunu,karşısında erkek var falanmı sanıyor.
kaç kurtar kendini. silkelen kendine gel. onun esaretinden kurtul.
ne demek yukardan geldin al dayak.
istersem fizandan gelirim.

Sıkayetınden sakın wazgecme ve bıan once bosan o adamdan

kötülük yapan siz değil eşiniz..kendine güvenen biri olsaydı sizi kaçırmak yerine ailenizden alnı açık şekilde gelip isterdi,kendine güvenen biri olsaydı sizi esir etmezdi,sizi dövmezdi ayrıca kendine güveni olsaydı esrar kullanmazdı..Allah ıslah etsin..sizede sabır versin,yardımcınız olsun.sizin tek suçunuz kaçarak evlenmeniz.o zaman dinlememişsiniz ama şimdi ailenizin sözünü dinleyin..

kızlar yorumlarınız için çok saolun çok tüşeküür ederim inanın şu an çok kötü durumdayım psikolojik olarak zaten herşeye kızım için katlanıyorum kızımı ölürümde vermem dünyada herşeyi yaparım kzım için ama boşanma davası acarsam zaten açtım ama 6 aya sonra şikatimi geri alıcam... dün akşam bana eğer aklından öyle bişey geçiriyorsa mezarda ölen babasının üzerine yemin etti kemizklerini sızlatmam seni öldürürüm die tehdit etti kızın ancak seni mezarda görür dedi. gerçektende beni öldürebilceğini düşünüyorum beni buna inandırdı... ha bide bugün dünden beri yasak koydu yine bu sefer kesin dışarı adımımı atarsam ölürmüşüm. markete bile telefonla bile kimseyele konuşmucakmışım annemle bile senin aklını çelmesin dedi bu durumu düzelticeksin dedi kafayı yicem kızlar :50: psikolojim çok kötü

bide kocamı ot içtiğini bile bile kabul ettim çünkü çok sık sık içmio onu bile kabulllendim sevdiğim için

kızlar yorumlarınız için çok saolun çok tüşeküür ederim inanın şu an çok kötü durumdayım psikolojik olarak zaten herşeye kızım için katlanıyorum kızımı ölürümde vermem dünyada herşeyi yaparım kzım için ama boşanma davası acarsam zaten açtım ama 6 aya sonra şikatimi geri alıcam... dün akşam bana eğer aklından öyle bişey geçiriyorsa mezarda ölen babasının üzerine yemin etti kemizklerini sızlatmam seni öldürürüm die tehdit etti kızın ancak seni mezarda görür dedi. gerçektende beni öldürebilceğini düşünüyorum beni buna inandırdı... ha bide bugün dünden beri yasak koydu yine bu sefer kesin dışarı adımımı atarsam ölürmüşüm. markete bile telefonla bile kimseyele konuşmucakmışım annemle bile senin aklını çelmesin dedi bu durumu düzelticeksin dedi kafayı yicem kızlar :50: psikolojim çok kötü

bide kocamı ot içtiğini bile bile kabul ettim çünkü çok sık sık içmio onu bile kabulllendim sevdiğim için

kusura bakma ama sende pek normal değilsin ...eğer bu anlatıkların gerçekse kadın sığınma evine yerleş kızınla beraber..
ayrıca korkunun ecele faydası yok yarın üfürükten bi sebebten seni öldürmeyeceği ne malum, zaten her dakika risk altındasın, bari kendinizi kurtarmak için uğraş.
annelik onu için ölmektir yeri geldiğinde ama daha önce ona sağlıklı bir yuva ve hayat oluşturmaktır. şiddet uygulayan, şizofren derecesinde kıskanç, dengesiz, esrar içen bir baba ve buna izin veren ve bunları yok sayarken fedakar anne adı altında yapan bir anneyle bu ne kadar mümkün, bence HİÇ........
umarım aklını başına alır ve o minik kızın gerçekten fedakar annesi olarak ona yeni bir hayat kurarsın...

not: telefonunuz bile yasakken,, nasıl bilgisayar kulanıyorsunuz onu anlamadım , bence önce interneti yasaklardı böyle bir koca ....

kendini düşünmüyorsan en azından çocuğunu düşün onun için boşan.biliyorum böyle söylemek kolay ama yapmak da kolay eğer yapmazsan ilerde daha kötü şeyler olur,çocuğun da psikolojisi iyice bozulur zaman kaybetme artık.

merak etme uyuşturucu kullanan birisine çocuk velayetini vermezler. eşinin yaptıkları kıskançlık değil piskopatlık, Allah kolaylık versin özür dilesende barışsanda sn o evden sağ çıkmayacaksın. 1-2 yıl değil bir ömür beraber yaşayacaksınız nasıl katlanılır bilemiyorumbu işin sonu kötü kızım daha büyük pişmanlıklar yaşamamak için, daha büyük acılar yaşamamak yaşatmamak için bir an önce kurtulman lazım...

hayret internete nasıl izin vermiş acaba? markete bile salmayan annenle bile konuşmana izin vermeyen adam bunu akıl edememiş heralde ...

Aklima takilan bir nokta daha var. Bir cocugun parka gitmeyi istemesi cok normal degil mi? Esinizin korkusundan cocugu parka goturemeyip baska yoldan eve geliyorsunuz. Dayagi da yiyorsunuz. Birileri kiziniz icin acil harekete gecmeli. Yazik kendi evinde siddeti bizzat gorerek buyuyor. O cocugu o ortamdan uzaklastirmadiginiz surece siz de suclusunuz benim gozumde. Babaniz abiniz amcaniz falan yok mu bu sadistin karsisina dikilecek? Sen kimsin nesin diyecek? Kizim icin herseyi yaparim diyorsunuz ama.... İste amasi var.

olanlara inanamıyorum Allahım aklıma mukayyet olsun bu erkekler nereye gidiyor böyle neyin öfkesidir ki bunlar ufacık bebeğin gözünün önünde yaşanıyor aklım fikrim mantığım almıyor....

arkadaşım boşanma davası açtın ve halen aynı evdemi kalıyosunuz anlayamadım ben ???

Kenidiniz için bile değilse yavrunuz için bırakın kaçın bu adamdan üzülmeyin kızınızı mahkeme zaten size verecektir ama kızınızı bu hayatta annesiz bırakmaya sizinde hakkınız yok......:47::47::47::47:

havlayan köpek ısırmaz merak etme korkma hiç, hemen davanı aç, koruma talep et, evi terk et, kadın sığınma evine yerleş izini bulamasın.

eşinin acil akıl hastanesine yatırılması lazım.
seni de kızını da keser bir gün.

O eve geri dönmeyecektin. !
Geerekirse kadın sığınma evine gidecektin ama dönmeyecektin.
Esrar kullanan insan her şeyi yapar.
Yaşın çok genç hayatını söndürme kaç ordan.
Korkma da.
Ama bir an önce kurtul o adamdan.

Ben böyle bir adamı boşadım 2 yılda.ki şiddet görmememe rağmen.Sakın dönme.Seni öldürür sonra hatırlamıyorum der.
Tecrübeyle sabit. !

Bu kadar siddete bu kadar kisitlanmaya karsi, halen kendinizi suclu bulmaniz cok ilginc... Anlatiklariniz ruhumu bozdu.. Bu kadar taviz vermeyin lütfen ne demek disari izinsiz cikamamak.. Saat basi rapor mu tutacaksiniz..Burda demek istedigim özgür olmak kafana göre takilmak degil. Arayip nereye gittiginizi söylemissiniz. Cok sükür söylemissiniz söylemeseydiniz allah korusun caninizdan olurdunuz. Size güvenmiyor. Cünkü esiniz kendine güvenmiyor.. Güvensizligin siddetin oldugu bir ortamda kizinizi saglikli yetistirmeniz söz konusu olamaz..

Esaret dolu bir hayatın sonunda sizde şiddet uykuluyor, hakaret ediyor, üstelik çocuğunuzun yanında.
Sonra şikayet ediyorsunuz ertesi gün hemen affediyorsunuz. Evet çok hatalısınız.
Madem affedeceksiniz hemen neden şikayet ediyorsunuz ?
İşte böyle yaptığınız için herşeye rağmen eşiniz haddini aşıyor, üste çıkıyor.
Bunun üstüne özür dilemezseniz yine şiddet uygularsa şaşırmayın.

kızlar 23 yaşında 2 buçuk yıllık evliyim ikmizde birbirimize çok aşkım severek ben ona kaçarak evlendim ancak eşim aşırı kıskanç ve paranoya bi insan evlendiğimizden beri hemen çocugum oldugu için hiç çalışamadım hayatım hep evde geçti en fazla markete gittim çok nadiren kızımla yalnız çarşıya gitmişimdir gitsem bile annemide yanıma çağırırdım eşim ben markate gitsem bile sürekli beni kontrol altında tutmaktadır sürekli aramaktadır geldinmi gittitnmi nezman gidicen filn.çevremdeki beni her insan bilir kayınvalidem bile eşime asla sadakatsizlik aldatma filan yapacak biri değilim hatta dünyada kendime en çok güvenen kadın benimdir eşime sadakat konusunda eşim okadar aşırı kısaknctırki hiç arkadaşım bile yoktur evlendiğimziden beri 1 defa oda yanımda annemle lise arkadaşımla yol üzerinde konuştuk onu bile sorun etti. Tek yapabildiğim şeyler evde oturup bilgisayar,çocuma bakmam,markate gitmem. Ancak eşim sürekli beni suçluyo yinede tartışamamız şöle başladı en büyük sorunumuz : Kızım dışardayken koşarken düştü dizi yara oldu bende eşimden izin alarak eczaneye gittim eczandeyeken beni kontrol etmek için bi kere hemen aradı konuştuk aldım merhemleri dedim sonra yolun ortasında yine aradı nerdesin dedi yoldayım geliyorum dedim sonra kzım benim 2 yaşında ben 46 kiloyum kızım 13 kilo biraz zapdetmek zor oluyo parkı gördü park park die delirdi eve giderken çok ağladı bende kızımı sakinleştirmeye çalıştım zapdetemedim çok ağladı bağırdı çırpındı bende kzımı parka götürüyomuşum gibi yapıp yolu değiştirdim parka götürmedim kızımı kandırdım yolun üst tarafından geldim park yolun üst tarafınfa oldugu için eşimde camdan dışarı bakıp beni bekliomuş beni gördü karşınan telefon etti nerdesin sen nie üst taraftan geldin eve gel ben sana göstericem dedi birsürü küfür tehdit etmeye başladı bende bana bişiy yaapamaz dedim eve gittim beni kolumdan hızlı tutarak içeriye çekti kucaagımda kzızımda vardı seni öldürücem elimden bugun sağ çıkamıcan hayatını skcem dedi bağaraarak elimden kise kurtaramıcak seni dedi bende ağlamaya başladım bana çok fena bi şekilde tokat attı gözü dönmüş gibiydi delirmiş gibiydi niye ben üst yoldan geliomuşum bunun bi sebebei vamış bana bagırarak bunları söyledi kızımda herşeyi gördü önünde sonra kayananam annemler geldi hala çok sinirliydi eşim bende şoktaydım annemin eşi üvey baba polisi arayalımmı dedi annemde polisi aarayalım dedi şiddeti göstermekiçin rapor almak için yüzüm hala kıpkırmızıydı kayananamda eşimi sakinlerştirmye çalışıyodu bi anlık sinirime denk geldi die savundu kendisini polisler şikayetçimisindedi bende evet şikayetçiyimdedim o andan sonra boşanmak istedim boşanıcaktım gittim herşeyi anlattım ifademde küfürleri bile polis anlatmamı istedi sonra benim eşim bazen ot içer onu bile ifade verdim anlattım. Sonra polislerle işimiz bitince eşim resmen delirdi beni nasıl nasıl ot kullandığım için ihbar edersin filn dedi bende sadece o söylediklerim kağıtta tutanak olarak kalıcak die anlattım polislere herşeyi neyse sonradan benden özür diledi barıştık taki düne kadar biz ortan taşınıp tuzlaya başka bi eve taşındık dün eşimin işyerine polisler gelip benim tel numaramı bilmedikleri için bide eşime imza attırmak için gelmişler eşime biraz kötü davranmışlar rezil olmuş işte benim ifadem dogrultusunda onu suçlamışlar. Arkadaşlarıda görmüş herkes sormuş noldu filn die.sonra eşim ebni telefonla aradı bende markatte bişeler alıyodum a an bende öyle davranıcakları düşünmeyerek nasıl böle davranırlar filan dedim o an ben özür dilemeliymişim ben hala kendimi savunuyomuşum bana etmediği küfür hakaret aileme sülalemeölüm tehditi kalmadı benden nefret ettiğini bana hiç inamadıgını söyledi ona kendimi affettirmem gerekiomuş hayatını mahvettiniğini filn boşanırsakta çovun velayetini asla bana vermeyeceğini kızın seni ancak mezarda görür tehditini yaptı.....

Nolur yardım edin bana kızlar tarafsız yorumlarınızı bekliyorum acil çok ihtiyacım var:43: Sizce ben çok büyük kötülük mü yaptım eşime ? Zaten bende pişmanım başından ifade verdiğmden beri onun bana şiddetiyle başladı.........

bir polis eşiyim ve ne desem bilemedim, polis müdehale etsede suçlu etmesede, hayret bişey yaa, beter ol dicem ama allahından bul demekle yetiniyim bari

bu konuya iki yorumda bulunacağım psikolojik ve hukuki

eşini seviyor olabilirsin ve her şeyine katlanıyor olabilirsin bu senin hayatın ama ortada çocuk var onu da mı düşünmüyorsun bu adamdan derhal uzaklaşman, psikolojik tedavi görmen ve hatta çocuğu da bir pedagogla görüştürmen şart. Kaçmış olabilirsin, hata yapmış olabilirsin ama artık hayatını ve evladının hayatını daha fazla karartma. Seni tehdit ettiği için korkma asıl yanında kaldığın her an kork . Bir an önce ailenle konuş ve ayrıl

hukuki olarak öncelikle evde şiddet uygulayan, uyuşturucu madde kullanan birisi velayet hakkını alamaz. Üstelik kız çocuğu ve yaşı küçük anne bakımına muhtaç olduğu için sana verilir bu yüzden korkma. Yapman gereken;
1. polise git beni tehdit ediyor korkuyorum şikayetçiyim de
2. asliye hukuk hakiminden ailenin korunması kanunu çerçevesinde uzaklaştırma emri çıkartmasını iste
3. boşanma davası aç
4. ailen sana bakacak durumda değilse, kalacak yerin yoksa bulunduğun yerde kadın sığınma evi varsa oraya git, yoksa belediyeye ve kaymakamlığa müracaat et
5. hukuki problemleri tek başına çözmen zor o yüzden adli yardım kapsamında avukat talep et. Bunun için bulunduğun yerdeki barolara git yerini bilmiyorsan bir avukatın bürosuna git seni yönlendirirler
6. bunları bir an önce yap. sevginden önemli çocuğunun ve senin hayatın

Back
X