Eşimin Uyku Problemi

Loranne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
280
225
103
Merhaba kızlar,
Uzun bir süredir yoktum ama bu konuyu sizinle paylaşmak istiyorum. 2 buçuk yıldır evliyim. Eşimle ikimiz de çalışıyoruz. Evlendiğimizde onun düzenli bir mesaisi yoktu, bazen gece bazen gündüz çalışıyordu ve uyku düzeni de yoktu. Arada akşamları uyuklamasını buna veriyordum. Şimdi ise onun da düzenli, sabah 9 akşam 6 çalıştığı bir işi var. İş de masabaşı bir iş, fiziksel yorgunluk olmuyor yani. Akşam eve geldiğimizde birlikte yemek hazırlayıp yiyoruz, sonra çay demliyoruz ve takip ettiğimiz (onun sevdiği) yirmi dakikalık bir yabancı dizi açıyoruz. Dizinin ortasında ya da bitmek üzereyken eşim uyuklamaya başlıyor. Diyelim dizi açmadık, muhabbet ederken de bir süre sonra acayip uyku bastırdığını, biraz kestirmek istediğini söylüyor. Kan değerleri iyi, bir sorun yok ama o 9 gibi uyumaya başlayınca ben çok sıkılıyorum. Biraz uyusa kalkmak da istemiyor, saat 10 buçuğu buluyor kalkması. Uyumasını istemesem gözleri kapanıyor sürekli. Elimde değil, çok uykulu oluyorum diyor. Yani akşamınız sadece yemek yeme-çay içme süresine iniyor bu defa. Arada dışarı çıkıyoruz ama evde olduğumuz akşamlarda hep böyle. Ne yapacağımı bildmedim. Çok sıkılıyorum. Var mıdır bir öneriniz?

Kan degerleri enfeksiyon seker alerji mutlaka tetikleyen bsy vardir adamin gozu kapaniyorsa napsin sorunu bulmak lazim

Bende boyleyim.Koltukta siziveriyorum tam da bu saatlerde.Genel olarak erken uyuyan biriyim ben ondan boyle.Yapicak bisey yok bu duruma.Aksamustu eve geldiginde uyusun biraz.Biraz daha dayanabilir.Ben oyle yapiyorum.Eve gelince 1 saat falan uyuyorum.En azindan 11 bucugs kadar dayanabiliyorum bazen.Siz de haklisiniz.Esim de diyor oturuyorum butumnaksam tek diyor ama napayim uykum geliyor.Gerci hergun olmuyor bu durum ama yine de erkenden sizma durumu bende de var.

Bende oykeyim suan bu saatte gozum kapaniyo. Avlu izlicektim guyya ama yok anam yok birazdan tunerim
Sandığından daha çok kişide bu var sanırım, şaşırıyorum ben de tam tersi hiç uyuyamayan biriyim. Ne yapıcaz böyle :)

Akşam eve gelince sağolsun benle birlikte mutfağa girer, yardım eder. Ama o vakitte uyuyup akşam uyanık kalacaksa yardım falan istemem, yemek hazır oluncaya kadar yatsın uyusun :)

Sandığından daha çok kişide bu var sanırım, şaşırıyorum ben de tam tersi hiç uyuyamayan biriyim. Ne yapıcaz böyle :)
Calisiyosun dimi:) benimki yorgunluktan csnim fiziksel cok yoruluyorum ev is cocuklar vs. Gece uyansn bebegim var. Yetmiyo gibi sabahin 5-6 sinda diger cocuklar tepeme dikilirler. Uykumuda alamiyorum o da var.

Cozumu:) ya sende kocanin yanina kivrilip uyuyacan ya da aklini celecen:))

Ben de kansızlıktan şüphelenmiştim hep, kan değerleri iyi çıktı. Artık yapısı öyle diyorum. Yine debi tekrar baktırabiliriz.
Onu heyecanlandıracak, ilgisini çekecek bir durum yoksa uyuklar,
Masa başı işi var demişsiniz, adamın beyni yoruluyordur, ben de öyleyim. İlla ilgisini çekecek bir durum oluşturmanız şart gibi :)
Benim de sağlık sorunlarım var, beyin yorulunca iptal oluyorum :)
İnşallah yakında düzelir

Evet çalışıyorum :) Hatta bugün mesela ondan bir saat geç yatıp bir saat erken kalktım ama hiç uykum gelmez akşamları. Daha doğrusu gelir ama öyle koltukta falan uyuklamam. Eşim birkaç saniye içinde nasıl uykuya dalabiliyor hayret ediyorum. Hadi sizinki yorgunluktan, sevgili eşim niye böyle

uyku apnesi olabilir mi ? gece uyurken esinizi dinledinizmi hic ?

İnşallah... İlgisini çekecek bir şey var tabii de her gün olmuyor:) Bir de filmin en heyecanlı yerinde bile gözleri kapanabiliyor ki ben çok şaşıyorum. Size de geçmiş olsun bu arada.

Çalışırken bende öleydim.
Herkesin yapısı farklı.
Yapcak bişe yok sarılıp beraber uyuyun

benim esimde boyleydi hala boyle aaslinda ama eskisi gibi degil uyku apnesi ve huzursuz bacak sendromu vardi bacakla ilgili problemi halledince daha iyi durumda suan burnunuda yaptirirsam hic sorun kalmayacak

Nasıl bir hastalık? Arada irkilir ama ses, konuşma ya da horlama problemi yok normalde.
ben bunu tesasufen farkettim esimde gece uyurken birden nefes alis verisi kesiliyor yaklasik 20 saniye falan belki daha fazlaydi ben durtup nefes almiyorsun diyince normale dondu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…