Sandığından daha çok kişide bu var sanırım, şaşırıyorum ben de tam tersi hiç uyuyamayan biriyim. Ne yapıcaz böyle :)Bende oykeyim suan bu saatte gozum kapaniyo. Avlu izlicektim guyya ama yok anam yok birazdan tunerim
Akşam eve gelince sağolsun benle birlikte mutfağa girer, yardım eder. Ama o vakitte uyuyup akşam uyanık kalacaksa yardım falan istemem, yemek hazır oluncaya kadar yatsın uyusun :)Bende boyleyim.Koltukta siziveriyorum tam da bu saatlerde.Genel olarak erken uyuyan biriyim ben ondan boyle.Yapicak bisey yok bu duruma.Aksamustu eve geldiginde uyusun biraz.Biraz daha dayanabilir.Ben oyle yapiyorum.Eve gelince 1 saat falan uyuyorum.En azindan 11 bucugs kadar dayanabiliyorum bazen.Siz de haklisiniz.Esim de diyor oturuyorum butumnaksam tek diyor ama napayim uykum geliyor.Gerci hergun olmuyor bu durum ama yine de erkenden sizma durumu bende de var.
Calisiyosun dimi:) benimki yorgunluktan csnim fiziksel cok yoruluyorum ev is cocuklar vs. Gece uyansn bebegim var. Yetmiyo gibi sabahin 5-6 sinda diger cocuklar tepeme dikilirler. Uykumuda alamiyorum o da var.Sandığından daha çok kişide bu var sanırım, şaşırıyorum ben de tam tersi hiç uyuyamayan biriyim. Ne yapıcaz böyle :)
Ben de kansızlıktan şüphelenmiştim hep, kan değerleri iyi çıktı. Artık yapısı öyle diyorum. Yine debi tekrar baktırabiliriz.Eşiniz sağlık açısından sorunlu.
Tekrar doktora görünmesinde fayda var.
Bak bu iyi fikirmiş, hem kilolar da gider :)Yemekten sonra 1 saat yürüyüşe çıkın geçer
Onu heyecanlandıracak, ilgisini çekecek bir durum yoksa uyuklar,Ben de kansızlıktan şüphelenmiştim hep, kan değerleri iyi çıktı. Artık yapısı öyle diyorum. Yine debi tekrar baktırabiliriz.
Evet çalışıyorum :) Hatta bugün mesela ondan bir saat geç yatıp bir saat erken kalktım ama hiç uykum gelmez akşamları. Daha doğrusu gelir ama öyle koltukta falan uyuklamam. Eşim birkaç saniye içinde nasıl uykuya dalabiliyor hayret ediyorum. Hadi sizinki yorgunluktan, sevgili eşim niye böyleCalisiyosun dimi:) benimki yorgunluktan csnim fiziksel cok yoruluyorum ev is cocuklar vs. Gece uyansn bebegim var. Yetmiyo gibi sabahin 5-6 sinda diger cocuklar tepeme dikilirler. Uykumuda alamiyorum o da var.
Cozumu:) ya sende kocanin yanina kivrilip uyuyacan ya da aklini celecen:))
İnşallah... İlgisini çekecek bir şey var tabii de her gün olmuyor:) Bir de filmin en heyecanlı yerinde bile gözleri kapanabiliyor ki ben çok şaşıyorum. Size de geçmiş olsun bu arada.Onu heyecanlandıracak, ilgisini çekecek bir durum yoksa uyuklar,
Masa başı işi var demişsiniz, adamın beyni yoruluyordur, ben de öyleyim. İlla ilgisini çekecek bir durum oluşturmanız şart gibi :)
Benim de sağlık sorunlarım var, beyin yorulunca iptal oluyorum :)
İnşallah yakında düzelir
Nasıl bir hastalık? Arada irkilir ama ses, konuşma ya da horlama problemi yok normalde.uyku apnesi olabilir mi ? gece uyurken esinizi dinledinizmi hic ?
Galiba yapı olarak da zaten uyumayı seven biriÇalışırken bende öleydim.
Herkesin yapısı farklı.
Yapcak bişe yok sarılıp beraber uyuyun
ben bunu tesasufen farkettim esimde gece uyurken birden nefes alis verisi kesiliyor yaklasik 20 saniye falan belki daha fazlaydi ben durtup nefes almiyorsun diyince normale donduNasıl bir hastalık? Arada irkilir ama ses, konuşma ya da horlama problemi yok normalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?