eşimin uyku problemi¿¿

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
Kızlar eşimin son zamanlarda uyku sorunu çıktı. Ne kadar uyursa uyusun yinede uykum var dior. Yoğun ve yorucu bir işi var. Eve gelior yemek falan tv karşısında hop uyuyakalıor. Zaten günaşırı spora gidior işten sonra ondan gelincede duş uyku. Böyle değildi oysa enerjim tükenmiş hissediyorum dior.
Sorum şu ki eczanelerdeki vitamin desteklerinden alim diyorum. İsim verebiliormuyuz bilmiom ama hani şu gün boyu enerji sağladığı,zihni açtığı söylenenlerden. İşe yararmı acaba? Kullanana deneyrn varmı?

Not: bunların zayıflama ilaçları gibi olmadığını düşünüorm hani ayyy çok zararlı diyeceklere karşın. Sonuçta içinde sadece vitamin ve mineral var bir nevi takviye yani. Bunlar eczanelerde sağlık bakanlığınca onaylanmoş şekilde.

Kahverengi bi vitamin hapıvardı eskiden.. şimdi tv de reklamı çıkıo.. anne işten gelip çockla top oynuyo.. ondan al.. iyidir sanırım... evde meyve sebzeden doping yap int. Den tarif al. Bıldırcın yumrtasıda iyidir.. çiğ yemiosa pisir

arkadaşımda kendi başına vitamin almıştı yanımda doktora sordu oda kızmıştı erken yaşta vitamin almayın meyve ve sebzelerden alın vitamininizi diye ama spor yapıyor ise ek vitamin için doktora başvurmalı:)

Önce bir doktora gitse, yorgunluğun sebebini bulsanız sonra ona göre vitamin kullansanız daha iyi olmaz mı? Vitaminlerde problem yok, bağışıklık kuvvetlendiriciler zararlı onlardan uzak durun. Belki vitamin ihtiyacı da yoktur, o zaman psikiyatriye yönlendirip uyarıcı ilaçlar verirler. Önce doktor diyorum ben kesinlikle.

Keçiboynuzu pekmezi .. Sabah akşam 1 yemek kaşığı alsın, enerji patlaması yaşar. Hem sağlık için çok yararlı bir besin.
evde var o iğrenç kokulu keçiboynuzu özümü ne(ben koklayamıorum bile de) arada yiyor ama bilemedim o pek işe yaramıor

Vitamin cok onemli. Bence alin. Vitamin eksikliklikeri ciddi saglik sorunlarina bile yol acabililiyor.
doğrudur gerçi çok şükür başka bi problemimiz yok ama hep enerjisi düşük, devamlı yorgunum dior. Üzülüyorum.

ondan alalım diyoruz bizde. Meyvelere bayılır zaten o mutlaka yer. Bıldırcın yumurtası enerji verir diorsun yani:-D

tatlım bol bol meyve tüketir, sebzelerle arası pek yok ama ben çok sevdiğimden mecbjren oda yiyor:-D

ahh onu doktora götürmek miii? Vur beni şurda öleyim daha iyiii:-D bir süre tıbbi mümessillik yaptı hiçbir doktora itimatı yok, hastanelerden nefret ediyor. Geçen şakalaşırken parmaklarını acıttım kırıldı sandım gisip röntgen çektirelim diorum hastaneye gitceğime şurda kaynasınlar dior. Neyse zorla zorla götürdüm. İşlem uzun sürdü evde o kadar çok söylendiki inanamazsınız. Ahh ahh kanayan yarama barnahhh bastın:-D

bende de d vitamini eksikligi var. Dusunce kipirdiyacak halim kalmiyor. Vitamin eksikligi insani mahveden birsey.

vitamin bu, ayy çok zararlı demeyin demişsin ama
bütün doktorlar bangır bangır bağırıyor.
danışmadan tahlil yaptırmadan takviye almayın kafanıza göre diye.
sonuçta fazlaysa ve farkında olmadan düzenli bir şekilde alıyorsan
zararı olacaktır yani düz mantık.

eşinin sürekli yorgunluk hali
aklıma demir eksikliği, kansızlık ve b12 eksikliğini getirdi.
yakın zamanda kan tahlili falan yaptırdıysa
bakılmıştır bahsettiğim değerlere.

Tabi bir bıldırcın yumrtası 8 normal yumrtaya eşmiş.zahidede izlemedinmi. Hiperaktiflere vermeyn diolar vitamin deposu..
Ceviz fındık bide..

uyku uyuma isteği bir hastalık sbebi olabilir. dr görünsün derim ben. babamda çok uyumak istiyordu karaciğerinde sorun çıktı. tabi Allah korusun ama ihmale gelmez..

pöff benm eşimde aynı sizin eşiniz gibi şuanda karşşımda horul horuul uyuyorya.her dakka uyuyabilen bi model üstelik öyle ağır işide yok.asla ve asla doktorada gitmez aynı şekil şireketin yıllık muayneneleri olmaza doktor yüzü görmez.napsak
bilemedim cnm

Bu sürekli uyuklamanin nedeni uyku apnesi olabilir. Gece uykusunu verimli gecirmedigi için sürekli uyukluyor olabilir. Uyku apnesi tanı ve tedavisi yapabilen bir üniversite hastanesi nr gitmenizi tavsiye ederim

Yakın zamanda kan tahlilleri yaptırdık bir sağlık raporu için öyle demir eksikliği kansızlık gibi sorublar yok. Uyku apnesi demiş bir arkadaşım ama yeni başladı bu uyku ihtiyacı hani bir hastalık olmadığını düşünüyorum. Bana tamamen enerjisizlikten gelior. Çünkü gerçekten yorucu bir işi var,streslide. Şimdi birde spor falan. Fazla yorgunluk belli edior kendini. O yüzden takviye düşündüm zaten. Belki arrı bir enerji sağlarsak. Keza geçenlerde enerji içeçeği içmiş uzun süreli ayakta kalması gerekince gayet iyiyim demişti. Ama onlar daha zararlı die biliorum hani onlarla ugrascagına günde bir tablet vitamin alsa dediydiö ama işte bilemedim. Yani kullanan yokmu hiç yahu. Hani işe yararlığı olarak:-D

En guzeli meyve sebze diye dusunuyorum. Belki kan degerleri dusuktur tahlil yaptirsa daha iyi degilmi

Gitmeyiversin spora bu niyaaaaa evde yaptırırım öyle sporu beeee .spora gidemiycek hale getiririm.

Biz hafta da bir supradin all day kullanıyoruz
şimdiye kadar bir aksilik olmadı çok şükür..

bnm tavsiyem de balık yağı sakın ama sakın kullanmasın

solgar konsantre 1000 mg kullandım. 10 kg aldım. eczacılar ısrarla kilo aldırmıyor demişti...

en güzeli aile hekimine gidip kanınıza baktırın. b 12 de falan eksiklik olabilir. bişi çıkmazsa o sizi dahiliyeye falan yönlendirir. ona göre bir çözüm yolu bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…