- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
evde var o iğrenç kokulu keçiboynuzu özümü ne(ben koklayamıorum bile de) arada yiyor ama bilemedim o pek işe yaramıorKeçiboynuzu pekmezi .. Sabah akşam 1 yemek kaşığı alsın, enerji patlaması yaşar. Hem sağlık için çok yararlı bir besin.
doğrudur gerçi çok şükür başka bi problemimiz yok ama hep enerjisi düşük, devamlı yorgunum dior. Üzülüyorum.Vitamin cok onemli. Bence alin. Vitamin eksikliklikeri ciddi saglik sorunlarina bile yol acabililiyor.
ondan alalım diyoruz bizde. Meyvelere bayılır zaten o mutlaka yer. Bıldırcın yumurtası enerji verir diorsun yani:-DKahverengi bi vitamin hapıvardı eskiden.. şimdi tv de reklamı çıkıo.. anne işten gelip çockla top oynuyo.. ondan al.. iyidir sanırım... evde meyve sebzeden doping yap int. Den tarif al. Bıldırcın yumrtasıda iyidir.. çiğ yemiosa pisir
tatlım bol bol meyve tüketir, sebzelerle arası pek yok ama ben çok sevdiğimden mecbjren oda yiyor:-Darkadaşımda kendi başına vitamin almıştı yanımda doktora sordu oda kızmıştı erken yaşta vitamin almayın meyve ve sebzelerden alın vitamininizi diye ama spor yapıyor ise ek vitamin için doktora başvurmalı:)
ahh onu doktora götürmek miii? Vur beni şurda öleyim daha iyiii:-D bir süre tıbbi mümessillik yaptı hiçbir doktora itimatı yok, hastanelerden nefret ediyor. Geçen şakalaşırken parmaklarını acıttım kırıldı sandım gisip röntgen çektirelim diorum hastaneye gitceğime şurda kaynasınlar dior. Neyse zorla zorla götürdüm. İşlem uzun sürdü evde o kadar çok söylendiki inanamazsınız. Ahh ahh kanayan yarama barnahhh bastın:-DÖnce bir doktora gitse, yorgunluğun sebebini bulsanız sonra ona göre vitamin kullansanız daha iyi olmaz mı? Vitaminlerde problem yok, bağışıklık kuvvetlendiriciler zararlı onlardan uzak durun. Belki vitamin ihtiyacı da yoktur, o zaman psikiyatriye yönlendirip uyarıcı ilaçlar verirler. Önce doktor diyorum ben kesinlikle.
Gitmeyiversin spora bu niyaaaaa evde yaptırırım öyle sporu beeee .spora gidemiycek hale getiririm.Kızlar eşimin son zamanlarda uyku sorunu çıktı. Ne kadar uyursa uyusun yinede uykum var dior. Yoğun ve yorucu bir işi var. Eve gelior yemek falan tv karşısında hop uyuyakalıor. Zaten günaşırı spora gidior işten sonra ondan gelincede duş uyku. Böyle değildi oysa enerjim tükenmiş hissediyorum dior.
Sorum şu ki eczanelerdeki vitamin desteklerinden alim diyorum. İsim verebiliormuyuz bilmiom ama hani şu gün boyu enerji sağladığı,zihni açtığı söylenenlerden. İşe yararmı acaba? Kullanana deneyrn varmı?
Not: bunların zayıflama ilaçları gibi olmadığını düşünüorm hani ayyy çok zararlı diyeceklere karşın. Sonuçta içinde sadece vitamin ve mineral var bir nevi takviye yani. Bunlar eczanelerde sağlık bakanlığınca onaylanmoş şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?