• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin uzakta oluşu

Aksmsedasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2018
22
3
86
Merhabalar eşim 2 aydır bizden ayrı başka bir şehirde çalışıyor işi gereği asıl sorun şu ki görüşemiyor olmamıza rağmen gün içinde çok fazla arayıp sormaz mesaj atmaz izin günleri illaki oluyor o zaman bile doğru düzgün aramaz bu konu hakkında rahatsız olduğumu beni bizi arayıp sorması gerektiğini söyledim ama sürekli ben böyleyip diyip gecistirir. Bugünde izinli mesela 1 kere aradı açamadım onun haricinde ne bi mesaj ne tekrar arama asla yok ben aradım en son temizlik yapıyordum duymadım diye şuanda mesela arkadaşlarıyla dışarıda watsapa bakıyorum giriyor bi mesaj atmak çok mu zor bilmiyorum yanlışta düşünüyor olabilirim bencillikte yapıyor olabilirim nasıl bil yol izlemem gerektiğini de bilmiyorum içimi dökmeye ihtiyacım olduğu için yazıyorum düşüncelerinizi merak ediyorum..

Merhabalar eşim 2 aydır bizden ayrı başka bir şehirde çalışıyor işi gereği asıl sorun şu ki görüşemiyor olmamıza rağmen gün içinde çok fazla arayıp sormaz mesaj atmaz izin günleri illaki oluyor o zaman bile doğru düzgün aramaz bu konu hakkında rahatsız olduğumu beni bizi arayıp sorması gerektiğini söyledim ama sürekli ben böyleyip diyip gecistirir. Bugünde izinli mesela 1 kere aradı açamadım onun haricinde ne bi mesaj ne tekrar arama asla yok ben aradım en son temizlik yapıyordum duymadım diye şuanda mesela arkadaşlarıyla dışarıda watsapa bakıyorum giriyor bi mesaj atmak çok mu zor bilmiyorum yanlışta düşünüyor olabilirim bencillikte yapıyor olabilirim nasıl bil yol izlemem gerektiğini de bilmiyorum içimi dökmeye ihtiyacım olduğu için yazıyorum düşüncelerinizi merak ediyorum..

Yanlis düşünmüyorsunuz, bencillikte yapmıyorsunuz. Ayni sehirde oldugu zaman da boyle mi?

Kaç yıllık evlisiniz
En son ne zaman görüştünüz izini falan yokmu bu adamın haftasonu falan niye gelmiyor

Derler ki seni aramıyor sa aradığı başka biri vardır
Aklinizi karıştırmak istemem ama.buyuk sorun var bence

Ayrica Kim olsa bu kadar ilgisiz kocaya karşı tepki gösterir
Bu bencillik değil

6 yıllık evliyiz 1 tane çocuğumuz var ellerinizden öper 😊 hiç aramıyor değil ama bana süreleri normal gelmiyor insan görmediğiyle saatlerce konuşmak istemez mi? İster bence istemeli de bizim 2 aydır 2 konuşmamız 45 dakika olmuştur diğerleri hep 5 10 dakika cocukla gün içinde görüntülü konuşmaya çalışıyor yarım saat ama bence o bile az yoğun çalıştığını söylüyor ama insan ne olursa olsun gün içinde aramak için fırsat yaratmaz mi bir kere arabayla 10 dakika konuşmayla iş bitmiyor bitmemeli

Başka şehire gitmeden nasıl size karşı?
Oraya gidince birden böyle olmamıştır diye düşünüyorum.
Tabi ki normal değil bu arayıp, sormaması.
En son başka şehirlerde yaşayan eş konusunda neler olmuştu.
İlgili,arayan,gelip giden koca bile neler yapıyor.
Eşinizin hâli bana normal gelmedi ben olsam kıyameti kopartirdim.

6 yıllık evliyiz 1 tane çocuğumuz var ellerinizden öper 😊 hiç aramıyor değil ama bana süreleri normal gelmiyor insan görmediğiyle saatlerce konuşmak istemez mi? İster bence istemeli de bizim 2 aydır 2 konuşmamız 45 dakika olmuştur diğerleri hep 5 10 dakika cocukla gün içinde görüntülü konuşmaya çalışıyor yarım saat ama bence o bile az yoğun çalıştığını söylüyor ama insan ne olursa olsun gün içinde aramak için fırsat yaratmaz mi bir kere arabayla 10 dakika konuşmayla iş bitmiyor bitmemeli
Bence yanına gidin niye ayrı sehirlerdesiniz?

Mesajlaştigi, aradığı başka biri ya da birileri vardır.

Çok beceremiyorum sanırım bu mesaj işlerini kusura bakmayın lütfen 🙏 aslında şöyle biz gitmeden önce 3 Ay kalacaksa 1 kere o gelecek 1 kerede ben gidecektim yazlık bir yerde çalışıyor çocukla bana da tatil olur diye düşündük neyse ben 1 Ay evde yoktum arkadaşımın düğünü oldu memleketine gittik eşimin ailesinin yanına köye gittim oralarda olduğum zaman gelecekti aslında sonra eve gelince 1 Ay kaldı sen geleceksin zaten bir daha masraf yapmayalım dedi tamam dedim istemeye istemeye ben çalışmıyorum bu arada neyse biz gidicez sözde 1 hafta 10 gün kalicaz ama umudum yok sanki olmayacak gibi geliyor bilmiyorum

Benim eşim de 6 aydır zorunlu hizmet gereği bizden 12 saat uzaklıkta bir şehirde yaşıyor. 12 yıllık evliyim. Ondan önce de 2 yıllık birliktelik. 15. yılımıza girdik. Eşim aşk böcüklerinden değildir, ancak arayıp sorar. Sabah günaydın mesajı atar. Öğle tatilinde muhakkak arar. Öğleden sonra da bir şey soracaksa arar. Akşam da görüntülü konuşuruz. Cuma günü otobüse biner 12 saatlik yolu gelir. Pazar gecesi geri gider her hafta. 6 yaşında kızımız var. Yani bir hayatı paylaşıyoruz. Birbirimizle de paylaşmayacaksak ne anlamı var. Eşinizi uyarın. Anlayacaktır.

İyi hoş aradığı mesajlastigi başka birileri vardır diyorsunuz da ben bunu sorsam ya da ima etsem olmasa da eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmuş olmaz mıyım? Sonuçta biride beni sürekli yapmadığım bir şeyle suçlasa yapayım da yaptı olayım derim

İyi hoş aradığı mesajlastigi başka birileri vardır diyorsunuz da ben bunu sorsam ya da ima etsem olmasa da eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmuş olmaz mıyım? Sonuçta biride beni sürekli yapmadığım bir şeyle suçlasa yapayım da yaptı olayım derim
Tabiki sorma bu öyle pat diye sorulmaz siz ne yapın edin gidin yanına ve bir ay bitince eve gelince takibe alıcaksınız
Size karşı eskisi gibi

Tel konuşmasın da özledim seviyorum gibi yada daha özel konuşmalar oluyor mu?

Benim eşim de 6 aydır zorunlu hizmet gereği bizden 12 saat uzaklıkta bir şehirde yaşıyor. 12 yıllık evliyim. Ondan önce de 2 yıllık birliktelik. 15. yılımıza girdik. Eşim aşk böcüklerinden değildir, ancak arayıp sorar. Sabah günaydın mesajı atar. Öğle tatilinde muhakkak arar. Öğleden sonra da bir şey soracaksa arar. Akşam da görüntülü konuşuruz. Cuma günü otobüse biner 12 saatlik yolu gelir. Pazar gecesi geri gider her hafta. 6 yaşında kızımız var. Yani bir hayatı paylaşıyoruz. Birbirimizle de paylaşmayacaksak ne anlamı var. Eşinizi uyarın. Anlayacaktır.
Uyardım hatta ciddi bir şekilde de söyledim ama sürekli uyanınca mesaj attığını gün içinde fırsat bulunca çocukla konuştuğunu işten çıkınca yanında bir sürü iş arkadaşı olup beni arayamadigini söylüyor yani beyimiz yanında birileri varken konuşmayı sevmiyormuş liseli aşık miymsiiz sürekli mesajlaşıp mic mic konuscakmisiz

Tabiki sorma bu öyle pat diye sorulmaz siz ne yapın edin gidin yanına ve bir ay bitince eve gelince takibe alıcaksınız
Size karşı eskisi gibi

Tel konuşmasın da özledim seviyorum gibi yada daha özel konuşmalar oluyor mu?
Tabiki oluyor sevdiğini söyler özlediğini söyler ya da başka özel konuşmalarda imalarda bulunur

Back
X