mrb arkadaslar bu gune kadar forumu hep takip ettim ama hic konu acmadim cok doldum ve kimseye anlatamadigim icin size anlatmak istedim ben 3 yillik evli ve bi cocugu olan bir kadinim 17 yasinda evlendim ve 3 yilda yasadiklarim inanin beni cok yordu suan kendimi 50 yasinda gibi hissediyorum
bu uc yil icerisinde neler yasamadimki...dayak kufur asagilama aileme hakaret herseyy...bu 3 yilin icerisinde bu yasadiklarimdan hic kimseye bahsetmedim zaten en buyuk hatada bu oldu benim icin.nese en son yasadiklarima geleyim bi evlendigimiden beri esimin ailemle benim ve ailemin bilmedigi problemi varmis surekli onlar hakkinda konusurdu en son yasanan olayda annem ve kardesim misafirlige geldiler bi kac hafta kalmaya zaten yilda bir gelirler annemler gelince bu adamin yaptigi terbiyesizlik kalmadi benimle surekli kavga etti annem gitsin diye
ama ben anneme nasil soylerdim gitmesini anlamadi neyse en sonunda aten annemin yuzune karsi soyledi gitmesini sonra annemle beraber bende gitmeye karar verdim ve ciktik bana dediki bu kapidan cikarsan bi daha giremezsin bende cevap vermeden ciktim hep beraber annemlere gittik esimin neden boyle yaptigini bir turlu anlamadim yani ailemle aralarinda herhangi bir tartisma yasanmadida ona karsi cok sicaklar ama esim ailemi bi turlu sevemedi sevmesinde zaten ama surekli onlari karaliyordu annemlerde 2 ay falan kaldim bunda ne ses var ne seda tabi yapamayacagimi dusundu herhalde sonra is aramaya basladim falan duydu heralde telafon etmeye basladi yalvardi yakardi ama geri donmeyi asla dusunmedim tabii bu sure arfinda esimin ailesinde cit yok o kadar olay oldu bi gun aramadilar sormadilar neler oluyor demediler yemin ederim onlara karsi en ufak bi saygisizligim bi terbiyesizligim olmadi neden boyle yapiyorlar onuda anlamadim hayir benim icin degilde torunlari icin olsun en azindan ama yok aramamalarina ragmen bede dedikodumu etmisler ailem hakkinda konusmuslar kaynanam esime demiski birak onu napacaksin ben sana daha iyisini bulurum rezil olacak olan nefisedir diye inanamadim bu nasil vicdandir dedim kendi kendime annesi zaten ne dedigini bilmeyen biridir gelir hic yere kavga ederdi benimle konusmaz alttan alirdim yani anlayscaginiz kendimi ezdirdimde onlara karsi
neyse zaten artik gorusmuyorum3 ay ayri kaldiktan sonra esimcokpisman oldugunu soyledi araya tanidiklari falan koydu bende istekli olmama ragmen bir sans daha vermeye karar verdim evime dondum ve gercekten esim cok pismandi yaptikl;arindan dolayi hatalarini telafi etmek icin elinden gelen herseyi yapiyor ama bi turlu isinamiyorum opmesine bile tahammul edemiyorum bana bu kadar seyi yasattiktan sonra isinamiyorum keske bu olanlar hic yasanmasaydi
neyse uzun oldu arkasdaslar kusura bakmaayin okuyan herkese simdiden tesekkurler