• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin ve ailesinin yaptiklarini unutamiyorum

nefise3

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
144
27
98
mrb arkadaslar bu gune kadar forumu hep takip ettim ama hic konu acmadim cok doldum ve kimseye anlatamadigim icin size anlatmak istedim ben 3 yillik evli ve bi cocugu olan bir kadinim 17 yasinda evlendim ve 3 yilda yasadiklarim inanin beni cok yordu suan kendimi 50 yasinda gibi hissediyorum:58:bu uc yil icerisinde neler yasamadimki...dayak kufur asagilama aileme hakaret herseyy...bu 3 yilin icerisinde bu yasadiklarimdan hic kimseye bahsetmedim zaten en buyuk hatada bu oldu benim icin.nese en son yasadiklarima geleyim bi evlendigimiden beri esimin ailemle benim ve ailemin bilmedigi problemi varmis surekli onlar hakkinda konusurdu en son yasanan olayda annem ve kardesim misafirlige geldiler bi kac hafta kalmaya zaten yilda bir gelirler annemler gelince bu adamin yaptigi terbiyesizlik kalmadi benimle surekli kavga etti annem gitsin diye:43:ama ben anneme nasil soylerdim gitmesini anlamadi neyse en sonunda aten annemin yuzune karsi soyledi gitmesini sonra annemle beraber bende gitmeye karar verdim ve ciktik bana dediki bu kapidan cikarsan bi daha giremezsin bende cevap vermeden ciktim hep beraber annemlere gittik esimin neden boyle yaptigini bir turlu anlamadim yani ailemle aralarinda herhangi bir tartisma yasanmadida ona karsi cok sicaklar ama esim ailemi bi turlu sevemedi sevmesinde zaten ama surekli onlari karaliyordu annemlerde 2 ay falan kaldim bunda ne ses var ne seda tabi yapamayacagimi dusundu herhalde sonra is aramaya basladim falan duydu heralde telafon etmeye basladi yalvardi yakardi ama geri donmeyi asla dusunmedim tabii bu sure arfinda esimin ailesinde cit yok o kadar olay oldu bi gun aramadilar sormadilar neler oluyor demediler yemin ederim onlara karsi en ufak bi saygisizligim bi terbiyesizligim olmadi neden boyle yapiyorlar onuda anlamadim hayir benim icin degilde torunlari icin olsun en azindan ama yok aramamalarina ragmen bede dedikodumu etmisler ailem hakkinda konusmuslar kaynanam esime demiski birak onu napacaksin ben sana daha iyisini bulurum rezil olacak olan nefisedir diye inanamadim bu nasil vicdandir dedim kendi kendime annesi zaten ne dedigini bilmeyen biridir gelir hic yere kavga ederdi benimle konusmaz alttan alirdim yani anlayscaginiz kendimi ezdirdimde onlara karsi :43: neyse zaten artik gorusmuyorum3 ay ayri kaldiktan sonra esimcokpisman oldugunu soyledi araya tanidiklari falan koydu bende istekli olmama ragmen bir sans daha vermeye karar verdim evime dondum ve gercekten esim cok pismandi yaptikl;arindan dolayi hatalarini telafi etmek icin elinden gelen herseyi yapiyor ama bi turlu isinamiyorum opmesine bile tahammul edemiyorum bana bu kadar seyi yasattiktan sonra isinamiyorum keske bu olanlar hic yasanmasaydi :50:neyse uzun oldu arkasdaslar kusura bakmaayin okuyan herkese simdiden tesekkurler

üzücü şeyler bunlar ,büyükler bir evliliğin oturması için 3-5 yıl geçmesi lazım diyorlar.eşin pişman olmuş,çocuğun var,bi şans vermekte iyi etmişsin bence.umarım daha iyi olur.

ben esimin bunlari bana sebepsiz yere yasattigi icinde cok kizginim ben cok sessiz sakin kendi halinde cevresi tarafindan cok sevilen biriyim bu 3 yil zarfinda onun yapma dedigi hic bi seyi yapmadim butun gorevlerimi en iyi sekilde yerine getirmeye calistim ailesi evime geldiklerinde onlara karsi elimden gelen en iyisini yapmaya calistim onlarin butun sacmaliklarina ragmen ama o ne yapti beni cok zor durumlara dusurdu ailemi rencide etti

yapma dediği hiçbişeyi yapmadım diyosun ,yani oyun hep onun isteklerine göre mi oynandı?yani biraz ezdirmişsin galiba kendini.

Eşiniz gerçekten pişman olmuşsa siz tekrar kendisine bağlamak için gayret gösterir diye tahmin ediyorum. Bu durumda belki siz de zamanla eski kırgınlıklarınızı unutabilir ve tekrar eşinizle bir arada olmaktan keyif alabilirsiniz. Madem ona bir şans vermeyi kabul ettiniz, siz de eskiden olanları düşünmemeye çalışın. Belki bir evlilik danışmanına ya da psikoloğa gitmenizin yararı olabilir. Bence bu konuyu eşinizle bir konuşun, durumunuzdan bahsedin ona. Neticede ona karşı bu kadar soğumuşken evlilik yürütmek çok zor. Çok ufak yaşta yaşamak zorunda kaldığınız şeyler belli ki sizi çok fazla yaralamış. Madem eşiniz sizi geri istedi, elinden gelen herşeyi yapsın sizin için.

Ama baktınız olmuyor, o zaman güzellikle yolları ayırın, çünkü ortak bir çocuğunuz var, her zaman için yüzyüze bakmanız gereken durumlar olabilir.

Eğer eşin gerçekten pişman olduysa ve senin için bişeyler yapmaya başladıysa sen de mutlu olmak için kendini telkin etmelisin.
Olayları unutmazsın tabi ki ama evliliğin ilk yıllarıydı,geldi geçti diye düşün.Çoğu kişi ilk senelerde problem yaşar.Tamam senin ağır olabilir belki.
Ama sen bir şans vermişsin sonuçta.
Bunları düşünerek yol katedemezsiniz.Mutlu olmaya çalışın.Eşin akıllandıysa zaten sana yardımcı olacaktır canım

Canım çok küçük evlemişsin ya...Eşin de küçüktür herhalde.Belli ki evlilik sorumluluğunu kaldıramamışsınız,gereken özeni gösterememişsiniz.
Belki bu ayrılık eşine ders olmuştur,bazı şeyleri daha net görmesini sağlamıştır.
Bence geçmişi bir kenara bırak,yeni evlenmişsiniz gibi düşünmeye çalış.
Eşinin değiştiğini söylüyorsun madem,sen de onu yeni bir eş gibi kabul et,geçmişteki hatalarını çocukluk ve acemiliğe vermeye çalış.O hataları başkası yapmış gibi düşün.
Eşinin ailesi araya girmemiş olabilir.Bir tercih ve tavır meselesidir.Bazı kişiler evli çiftin arasına ne iyi ne kötü,girmek istemez.Kararı çiftin kendisi alsın ister.

Sana bişey anlatayım bu arada.Benim iş yerinde bi arkadaşım var kendisi evli bi erkek.
Bi kere eşlerin ilk senelerde kavgalarından falan konu açıldı.Aynen şöyle söyledi;

"İlk senelerde eşimden o kadar nefret ettim ki bazen ölmesini bile istedim.Çok kavga ettik ama ayrılmadık.
2-3 sene sonra birbirimize iyice alıştık,kendimize çeki düzen verdik.Şimdi onu o kadar çok seviyorum ki onun için ölürüm.
Dünyanın en güzel kadını gelse tırnağını değişmem."

Ne güzel inşallah sizin durumunuz da böyle olur :39:

bu soğumalar bendede oluyo.
kaynanam yuuznden tartısmıstık.
3-5 gun konuşmadık.
2 hafta hiç yatmadık...
soğuma oldu bendede.
offfff bilmiyorum....

Canım çok küçük evlemişsin ya...Eşin de küçüktür herhalde.Belli ki evlilik sorumluluğunu kaldıramamışsınız,gereken özeni gösterememişsiniz.
Belki bu ayrılık eşine ders olmuştur,bazı şeyleri daha net görmesini sağlamıştır.
Bence geçmişi bir kenara bırak,yeni evlenmişsiniz gibi düşünmeye çalış.
Eşinin değiştiğini söylüyorsun madem,sen de onu yeni bir eş gibi kabul et,geçmişteki hatalarını çocukluk ve acemiliğe vermeye çalış.O hataları başkası yapmış gibi düşün.
Eşinin ailesi araya girmemiş olabilir.Bir tercih ve tavır meselesidir.Bazı kişiler evli çiftin arasına ne iyi ne kötü,girmek istemez.Kararı çiftin kendisi alsın ister.

esim gercekten cok degisti ama ben olanlari unutmakta zorluk cekiyorum elimde degil iyi dusunmeye calisiyorum olmuyor psikolojim cook bozuldu esimin ailesine gelince baska herseye karisirlardi ben kendi kulagimla duydum bi gun yakin bi akrabamiz beni cagirdi esimin ailesindeydik esimden izin istedim esimin annesi esime gizlice gonderme diyodu esimde gondermedi bu gibi bir suru seyler yasadim esimin babasi bile esime nefise suraya gitmesin soyle yapmasin diye esimi dolduruyormus esimde sagolsun sozlerinden cikmaz ben aileme bile gitmeme izin vermiyorlardi hep onlar soyluyordu esime gitmesin diye yoksa esim ozunde iyi bir insan diye dusunuyorum hep onlar dolduruyorlardi madem bu olaya karismak istemediler neden diger olaylara burunlarini sokuyorlardi iste benide uzen bu:43:

yapma dediği hiçbişeyi yapmadım diyosun ,yani oyun hep onun isteklerine göre mi oynandı?yani biraz ezdirmişsin galiba kendini.

evet kendimi hem esime hem ailesine cok ezdirdim belkide bu sorunlarin yasanmasinin en buyuk nedenlerinden biridir

mrb arkadaslar bu gune kadar forumu hep takip ettim ama hic konu acmadim cok doldum ve kimseye anlatamadigim icin size anlatmak istedim ben 3 yillik evli ve bi cocugu olan bir kadinim 17 yasinda evlendim ve 3 yilda yasadiklarim inanin beni cok yordu suan kendimi 50 yasinda gibi hissediyorum:58:bu uc yil icerisinde neler yasamadimki...dayak kufur asagilama aileme hakaret herseyy...bu 3 yilin icerisinde bu yasadiklarimdan hic kimseye bahsetmedim zaten en buyuk hatada bu oldu benim icin.nese en son yasadiklarima geleyim bi evlendigimiden beri esimin ailemle benim ve ailemin bilmedigi problemi varmis surekli onlar hakkinda konusurdu en son yasanan olayda annem ve kardesim misafirlige geldiler bi kac hafta kalmaya zaten yilda bir gelirler annemler gelince bu adamin yaptigi terbiyesizlik kalmadi benimle surekli kavga etti annem gitsin diye:43:ama ben anneme nasil soylerdim gitmesini anlamadi neyse en sonunda aten annemin yuzune karsi soyledi gitmesini sonra annemle beraber bende gitmeye karar verdim ve ciktik bana dediki bu kapidan cikarsan bi daha giremezsin bende cevap vermeden ciktim hep beraber annemlere gittik esimin neden boyle yaptigini bir turlu anlamadim yani ailemle aralarinda herhangi bir tartisma yasanmadida ona karsi cok sicaklar ama esim ailemi bi turlu sevemedi sevmesinde zaten ama surekli onlari karaliyordu annemlerde 2 ay falan kaldim bunda ne ses var ne seda tabi yapamayacagimi dusundu herhalde sonra is aramaya basladim falan duydu heralde telafon etmeye basladi yalvardi yakardi ama geri donmeyi asla dusunmedim tabii bu sure arfinda esimin ailesinde cit yok o kadar olay oldu bi gun aramadilar sormadilar neler oluyor demediler yemin ederim onlara karsi en ufak bi saygisizligim bi terbiyesizligim olmadi neden boyle yapiyorlar onuda anlamadim hayir benim icin degilde torunlari icin olsun en azindan ama yok aramamalarina ragmen bede dedikodumu etmisler ailem hakkinda konusmuslar kaynanam esime demiski birak onu napacaksin ben sana daha iyisini bulurum rezil olacak olan nefisedir diye inanamadim bu nasil vicdandir dedim kendi kendime annesi zaten ne dedigini bilmeyen biridir gelir hic yere kavga ederdi benimle konusmaz alttan alirdim yani anlayscaginiz kendimi ezdirdimde onlara karsi :43: neyse zaten artik gorusmuyorum3 ay ayri kaldiktan sonra esimcokpisman oldugunu soyledi araya tanidiklari falan koydu bende istekli olmama ragmen bir sans daha vermeye karar verdim evime dondum ve gercekten esim cok pismandi yaptikl;arindan dolayi hatalarini telafi etmek icin elinden gelen herseyi yapiyor ama bi turlu isinamiyorum opmesine bile tahammul edemiyorum bana bu kadar seyi yasattiktan sonra isinamiyorum keske bu olanlar hic yasanmasaydi :50:neyse uzun oldu arkasdaslar kusura bakmaayin okuyan herkese simdiden tesekkurler

yaşadıkların benim yaşadıklarıma biraz benziyo ama sen daha şanslısın eşin pişman ıolmuş düşmüş peşine ama benimki 8 ay oldu hala arayıp sormuyo üstelik gitmiş boşanma davası açmış senin eşin hatasını anlamış telafi etmeye çalışıyomuş bırak boşver unut gitsin olanları tamam belki unutmak zor ama yavrunu düşün ben yavrumun karşısında hergün ölüyorum ben istemezmiydim yavrumun babasıyla büyümesini akşam babasının gelmesinisabırsızlıkla beklemesini hafta sonları babasıyla güzel bi gün geçirmesini baba baba diye babasının arkasından ağlamasını olmuyo olmadı çok zor kardeş çok zor nerde bi çocuğu babasıyla görsem yüreğim yanıyo o daha çok küçük bilmiyo bazı şeyleri ama büyüyünce nolcak ben böle düşünüyosam şimdiden allah bilir o neler düşünücek o nasıl üzülücek bunları düşün eşine ısınmaya çalış eğer kendini düzeltmeye gayret ediyosa yeter zaten düzeltir inşallah canım inşallah iyi olursunuz inşallah düzelir

tesekkurler sevmekten sen ne oldun seni cok merak ettim uzun zamandir pc ye bakamiyorum cok uzulmustum actigin konuya insanlah sende hayirlisi ile istedigin olur

tesekkurler sevmekten sen ne oldun seni cok merak ettim uzun zamandir pc ye bakamiyorum cok uzulmustum actigin konuya insanlah sende hayirlisi ile istedigin olur

canım eşim boşanma davası açmış çoktan ama adres bildirmediği için bana tebligat gelmedi bende dava yok sanıyodum halbuki bir duruşma olmuş bitmiş ikinci duruşma olmadan 3 gün önce öğrendim dava açtığını oda işyerindeki müdürü aracılığıyla bizimki güya benden habersiz beni boşucakmış ama olmadı duruşmaya gittim avukatımla birlikte davanın reddini istedik çünkü biz karşı boşanma davası açtık ona hani bende boşanmak istiyorum ama onun dediği nedenlerden dolayı değil hakim bey şu nedenlerden dolayı diye bizde dava açtık avukata tüm yaşaadıklarımı8 yazdım oda ona göre bi dilekçe yazıpmahkemeye verdi dava açıldıişte 10. ayda duruşma var boşanıcaz ama ondan tüm haklarımı elimden kolumdan zorla kopara kopara aldıkları altınlarımı dahi alıcam bırakmıcam benim canımı böle yaktılar ya allahından bulsunlar

Back
X